Gratis kansenonderzoek t.w.v. € 400,-
90% van de bedrijven laat online groeikansen liggen

Meer bezoekers, aanvragen en conversies genereren
Uitgebreide en concrete analyse
Op maat gemaakt door onze specialisten

Waardevolle inzichten in online marketing

Web analytics programma’s leveren veel data op. Om deze data inzichtelijk te maken gebruiken we overzichtelijke rapportages. Deze rapportages zijn afgestemd op de doelen die jullie willen bereiken. Zo kunnen we waardevolle inzichten creëren in het gebruik van de website en zijn we in staat om de volgende vragen te beantwoorden:

  • Waar komen mijn bezoekers vandaan?
  • Hoe gedragen de bezoekers zich?
  • Hoe kunnen we de waarde per bezoeker vergroten?

Deze vragen laten het belang van web analytics zien. Een betrouwbaar antwoord op iedere vraag geeft je namelijk de kennis om je marketingcampagne goed in te vullen en daarmee groei te realiseren! Het antwoord op de vragen vinden we door data te analyseren en op basis daarvan te testen. Koppelingen maken met tools en het inzetten van A/B testen zien wij dan ook als toegevoegde waarde voor je website.

Vraag een gratis kansenonderzoek aan ter waarde van € 400,-

Werkwijze web analytics

Binnen de werkwijze van DoubleSmart is iedere bezoeker waardevol. De bezoeker die binnen vier klikken een conversie realiseert geeft belangrijke informatie over de website, maar ook de bezoeker die na drie minuten nog geen actie heeft ondernomen levert kennis op. Door verschillende web analytics tools te gebruiken kunnen we groepen bezoekers analyseren, maar ook individuele acties bekijken. Tools die de specialisten van DoubleSmart onder andere gebruiken zijn Google Analytics, Hotjar, Mouseflow, Visual Website Optimizer en SWYDO.

Duidelijke doelen

Duidelijke doelen staan aan de basis van web analytics bij DoubleSmart. Om deze doelen te bepalen gebruiken we de SMART-methode. Door de doelstellingen meetbaar te maken in de vorm van KPI’s, zijn we in staat de voortgang te toetsen aan een betrouwbare maatstaf. Voorbeelden van KPI’s kunnen hierbij zijn:

  • De kost per conversie verlagen met 15%
  • De bezoekersaantallen uit de zoekmachine vergroten met 30% binnen een halfjaar
Vraag een gratis kansenonderzoek aan ter waarde van € 400,-

Onze voordelen

  • Heldere inzichten
  • Gestructureerde conversie optimalisatie
  • Professionele tools
  • Duidelijke doelen
  • Veelzeggende KPI’s

Ben je benieuwd welke inzichten jouw website verder kunnen helpen? Neem vrijblijvend contact op. We helpen je graag verder om de data van je website om te zetten in waardevolle informatie.

Vraag een gratis kansenonderzoek aan ter waarde van € 400,-

Wat klanten zeggen

Alfons Boerdijk

19-11-2019
Doublesmart maakt waar wat ze beloven!

Dynamiet Nederland

03-04-2019

De gebroeders Zuidbroek hebben een professioneel bedrijf neergezet. DoubleSmart is gewoon een goed bedrijf om mee samen te werken. Als klant wordt je goed op de hoogte gehouden. Onze specialist Erik Dekker voert zijn werk uitstekend uit, is betrokken en heeft een proactieve instelling. Precies wat je als klant wil van een online marketing bureau.

Sanne

19-02-2020

De jongens van DoubleSmart weten waar ze het over hebben. Ze helpen Stimulansz om beter gevonden te worden in Google, door middel van SEA-campagnes en een uitgebreid SEO-traject. Ook beantwoorden ze al onze vragen over online marketing en geven waar nodig advies. Een hele fijne samenwerking!

Tom Rullens

17-08-2020

Zeer goed tevreden! Vanaf begin dit jaar zijn wij overstapt met onze internet marketing naar DoubleSmart. Vanaf het eerste contact viel de professionaliteit van dit team op. De bedoeling was dat wij alleen met Adwords zouden overstappen. Na overleg over onze vorige strategie heeft DoubleSmart voor ons een nieuwe strategie bedacht voor meerdere kanalen. Dit heeft nu tot gevolg dat wij veel beter scoren met zowel SEO, SEA en social media. Door de investering in DoubleSmart besparen wij nu maandelijks advertentiebudget terwijl de resultaten stijgen.

Alexander

15-05-2018

Wij zijn al een paar jaar tevreden klant bij DoubleSmart en we worden nog steeds regelmatig aangenaam verrast door de pro-actieve houding en service van DoubleSmart. Daarnaast zijn de resultaten gewoon heel goed. DoubleSmart is een aanrader!!

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Laat het mij weten!

Web Analytics Web Analytics