31-05-2024

Al jarenlang een prettige samenwerking met het hele DoubleSmart Team! Persoonlijk, Creatief en Meedenkend!

5 5
DoubleSmart
20-01-2024

Sterke partij op expertise en analyse. Prettig om mee samen te werken: van onboarding tot strategie. Komt afspraken na, levert, sterk in opvolging en denkt mee. Experts in hun vak en resultaat gericht.

5 5
DoubleSmart
27-11-2023
Fijne bedrijf om mee te werken. vakkundig en altijd klaar om te helpen.
5 5
DoubleSmart
17-11-2023

Dit jaar zijn wij een samenwerking gestart met DoubleSmart op het gebied van online marketing. Een heel fijn marketingbureau, die op alle fronten met je meedenkt. Super tevreden over de Google en social media campagnes!

5 5
DoubleSmart
16-07-2021

Ontzettend blij met DoubleSmart!

Vanuit de Donselaar Groep hebben wij de vraag bij DoubleSmart gelegd om eens met ons mee te kijken naar het behalen van online groei. Na goede adviezen besloten wij direct om hun hulp in te schakelen. De groei is vol ingezet en de resultaten blijven verbeteren.

Een echte aanrader!

5 5
DoubleSmart
03-08-2023
Stuk voor stuk betrokken medewerkers die daadwerkelijk verantwoordelijkheid nemen voor jouw resultaten. Denken ook graag verder mee dan de verantwoordelijkheid. Daarbij ook nog eens prettig in omgang.
5 5
DoubleSmart
22-06-2023
Zeer goede ervaring van dit zeer professionele team, DoubleSmart heeft ons geholpen bij het bereiken van een best-in-class set-up en uitstekende prestatiemarketingoplossingen om onze zakelijke behoeften te ondersteunen. Ze hebben mijn warme aanbeveling.
5 5
DoubleSmart
17-05-2023

Ik heb het genoegen om samen te werken met DoubleSmart en ik kan met volle overtuiging zeggen dat het een buitengewoon prettige ervaring is.

Op basis van mijn positieve ervaring raad ik DoubleSmart ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare partner. Hun professionaliteit, toewijding en uitstekende communicatie maken hen een waardevolle samenwerkingspartner.

5 5
DoubleSmart
27-04-2023
Als startende ondernemer was ik onder de indruk. Als je om advies vraagt en Rick & team serieus naar jouw situatie kijken en zeggen: “ga vooral zo door en laten we later in jouw ontwikkeling verder praten want dan rendeert jouw investering in ons veel beter”. Dan geeft dat veel vertrouwen! Eerlijk en professioneel is soms beter dan alleen maar omzet willen maken. Hartelijk dank Rick!
5 5
DoubleSmart
12-04-2023
Na lange incubatietijd uiteindelijk toch gestart met DoubleSmart. Wat een goede keuze is dat geweest: professionele club met veel kennis en vooral enthousiaste en betrokken mensen. Plezier om mee te werken.
5 5
DoubleSmart
16-03-2023
Prachtig bedrijf welke veel voor onze organisatie heeft betekend (en nog steeds betekend) Bestaat uit een team met expertise op het hoogste niveau. Meedenken en een persoonlijke benadering staan garant voor een fantastische samenwerking.
5 5
DoubleSmart
22-02-2023
Eindelijk een bedrijft dat afspraken nakomt. Ik had hiervoor slechte ervaringen met andere marketingbedrijven. Dankbaar voor de resultaten en deze mooie samenwerking!
5 5
DoubleSmart
08-02-2023

DoubleSmart verzorgt voor ons de online marketing en hun zusterbedrijf DoubleWeb doet onze website development. Op alle fronten wordt uitstekend gecommuniceerd en hebben ze een professionele aanpak. Onze verkopen zijn flink toegenomen en voor elk cent die DoubleSmart ons kost, verdienen we er meerdere terug. Kortom, een hele fijne samenwerking waar beide partijen iets aan hebben!

5 5
DoubleSmart
24-01-2023

Ik heb nu een jaar ervaring met het SEA-management van DoubleSmart. Erik is met één Google en Microsoft Ads account begonnen. Dat beviel zo goed dat ik vier maanden later het beheer van nog twee Google en Microsoft Ads accounts aan hem heb overgedragen.

De communicatie verloopt uitstekend. Dankzij de maandelijkse rapportages en calls heb ik goed zicht op de werkzaamheden die zijn gedaan, de geboekte resultaten, de conclusies en de werkzaamheden voor de volgende maand. Ik merk aan alles dat Erik ontzettend veel kennis en ervaring heeft op het gebied van SEA-management en ben erg blij met de resultaten die hij boekt.

Sinds kort besteed ik ook het SEO-management uit. Gerben is gestart met linkbuilding en heeft geholpen met de overgang van de oude naar de nieuwe website. Nu gaan ze aan de slag met een technische check en het optimaliseren van de content. Ook hier verloopt de samenwerking heel goed.

Kortom; ik hoop oprecht dat concurrenten dit niet lezen en voor een andere partij kiezen 😊

5 5
DoubleSmart
09-01-2023
Sinds 1 jaar werken wij samen met DoubleSmart. Heel tevreden, korte lijnen, sparren, meedenken en groei gegarandeerd. Ik zie mijn contactpersonen als digitale collega’s die STILL qua SEA / SEO en optimalisering van de website en webshop in de Benelux vooruit helpen. Top!
5 5
DoubleSmart
05-01-2023
We werken sinds een half jaar samen met DoubleSmart en zijn tot hiertoe super tevreden! Absoluut een aanrader als partner die samen mee denkt en waarop je kan vertrouwen dat ze het beste met je bedrijf voorhebben.
5 5
DoubleSmart
30-12-2023
Super tevreden! Ze denken goed mee, zijn vaardig én fijn in de omgang.
5 5
DoubleSmart
28-12-2022
Fijne partij die goed (proactief) meedenkt in hoe je het meeste uit je euro’s kan halen.
4 5
DoubleSmart
29-07-2022

Ontzettend fijne samenwerking. Double Smart denkt actief mee over strategie en ook in hun uitvoering zijn zij secuur. Je wordt goed geadviseerd, daarnaast staan zij ook open voor jouw ideeën. Hierdoor ontstaat er een fijne wisselwerking waarin we samen kunnen blijven groeien.

5 5
DoubleSmart
14-10-2022

Ik werk al een tijd met Brett van Doublesmart en hij helpt mij goed met de online marketing van mijn fysiotherapie praktijk. Als ik vragen heb, krijg ik snel antwoord en de campagnes worden geregeld bijgewerkt en geoptimaliseerd. Aanrader

5 5
DoubleSmart
14-10-2022

Niets dan lof tot heden over dit bedrijf. Leuke medewerkers die ook nog meedenkers zijn. Maandelijks overleg over de resultaten. …. En het belangrijkste. Het levert een omzetverhoging op. Dus Maatjemeer.nl is al jaren dik tevreden.

5 5
DoubleSmart
13-10-2022

Wij hebben een lange tijd samengewerkt met Steven, en wat een topper is dat! Hij heeft ons erg geholpen met onze online vindbaarheid en het verbeteren van ons bedrijf. Wij raden Steven daarom erg aan! Blijf zo door gaan!

5 5
DoubleSmart
12-10-2022

Fantastisch bedrijf! Korte lijnen in communicatie, pro-actieve instelling, altijd tijd om even te sparren en bovenal: ze hebben heel veel kennis en ervaring in huis. Onze resultaten spreken voor zich en we zijn meer dan tevreden. Een aanrader!

5 5
DoubleSmart
16-09-2022
5 5
DoubleSmart
17-08-2022

Vanuit mijn functie als E-Commerce Manager bij Somfy heb ik ruim 1,5 jaar met DoubleSmart gewerkt. DoubleSmart ondersteunt ons bij de online strategie en het uitvoeren van de online marketing activiteiten SEA, SEO en paid SOCIAL. Daarnaast adviseren ze ons ook op het gebied van CRO. Het is altijd een super prettige en productieve samenwerking geweest en samen hebben we mooie resultaten behaald!

5 5
DoubleSmart
05-08-2022

Toppers! Denken actief met je mee en verrassen je met nieuwe marketing inzichten.

5 5
DoubleSmart
29-07-2022

DoubleSmart is een garantie voor groei. Menno helpt ons op professionele wijze meer klanten te krijgen via Google Ads. Dat niet alleen. Hij denkt ook mee over hoe je op andere manieren meer leads kunt genereren. Zo hebben wij op advies van Menno onlangs onze website een boost gegeven, wat zorgt voor nog meer leads. Ik beveel DoubleSmart zeker aan.

5 5
DoubleSmart
07-01-2022
Ontzettend fijne partij om mee samen te werken, betrokken specialisten met veel kennis en ervaring!
5 5
DoubleSmart
08-04-2022
5 5
DoubleSmart
06-05-2022

Goede ervaring met Double Smart, veel kennis in huis! Maandelijks een rapportage met duidelijke toelichting. Fijn contact!

5 5
DoubleSmart
09-06-2022

Ontzettende fijne mensen om mee samen te werken. DoubleSmart denkt actief mee onze behoeftes en doelen en zorgt telkens weer voor een samenwerking op maat waardoor we samen kunnen blijven groeien. Daarnaast hele brede kennis in huis wat ervoor zorgt dat er altijd de juiste specialist is die je kan helpen bij online marketing vraagstukken.

5 5
DoubleSmart
05-07-2022

Top bureau, leuke mensen en leveren vak werk!

5 5
DoubleSmart
07-07-2022
1ste plekje in Google op 3 keywords in een aantal maanden tijd. Dank je wel DS!
5 5
DoubleSmart
08-11-2021

Goede firma waar we graag mee samenwerken. Via hen een hoop goede leads gehad voor ons bedrijf.
Tijdens een oriënterend gesprek hadden we er direct een goed gevoel over en dit werd in de latere samenwerking bevestigd.

5 5
DoubleSmart
04-11-2021

Sinds de overstap naar ons nieuwe online marketingbureau zijn we nu twee jaar onderweg met Doublesmart en dat naar volle tevredenheid. Wij zijn blij met hun inbreng en hun professionele manier van werken: een integrale benadering, specialistisch, snel schakelend en bovenal prettig in de omgang.

Door ons vorige bureau hadden we zelf enige kennis van zoekmachine marketing. Maar bij Doublesmart merk je direct dat je geholpen wordt door mensen met nauwgezette kennis van zaken. Zonder ingewikkelde of onlogische verhalen – en overigens zonder belerend te zijn en altijd correct – lieten ze ons de meerwaarde zien van een brede online strategie. Met echt doorvragen, veel aandacht voor zowel ons bedrijf als onze markt en met voldoende tijd nemen, ontstond een degenen plan.

Het vergt motivatie en gedrevenheid om een plan succesvol uit te voeren en tot wasdom te brengen. Daar hebben we vanaf dag één geen moment aan getwijfeld. Niet alleen door een transparante en veelvuldige communicatie – zelfs gedurende de lockdowns was Doublesmart prima bereikbaar – maar ook omdat het enthousiasme breed gedragen wordt. Dat merk je echt. Elke medewerker is een ware ambassadeur; de SEO specialist, de Google Ads specialisten, de expert op het gebied van social media…zonder uitzondering en op elk moment wordt er voor je geknokt.

De grootste kwaliteit van Doublesmart is misschien nog wel de coherente samenwerking tussen de diverse disciplines. Met gebruikmaking van een overzichtelijk dashboard, versterken ze elkaar en anticiperen waar nodig. Het is prettig dat je daar niet aan ‘hoeft te trekken’ en dat je wordt betrokken wanneer dat nodig is. “Out of the box’ denken is normaal en heeft al tot diverse succesvolle verassingen geleid.

5 5
DoubleSmart
03-06-2021

Top bedrijf ze zijn zeer snel en effectief. Resultaten zijn boven verwachting. Hopen op een zeer lange samenwerking.

5 5
DoubleSmart
11-05-2021

Sinds een paar maanden werken wij van The Axces Group samen met DoubleSmart. De communicatie verloopt erg goed, de lijnen zijn kort en ze denken graag met je mee. De resultaten van de online campagnes worden overzichtelijk voor je gemaakt, zodat het voor een leek ook duidelijk is. Fijn bedrijf om mee samen te werken!

5 5
DoubleSmart
19-05-2021

Super professioneel en betrokken! Ik werk nu een aantal maanden met Doublesmart. Ik ben super blij met de resultaten tot zover. Ze denken graag met je mee en geven waardevolle tips om je bereik te vergroten. Ik kan ze van harte aanbevelen!

5 5
DoubleSmart
22-04-2021

Fijne samenwerking met DoubleSmart. Elke maand een goed gesprek over de voortgang en we halen goede resultaten op SEO gebied. Daarnaast zijn ze bereid te helpen bij acute problemen. Ze hebben ons eens goed uit de brand geholpen en we zijn ze daar erg dankbaar voor.

Ga zo door jongens!

5 5
DoubleSmart
17-03-2021

Een absolute aanrader. Wij bij tibor.nl werken nu al een aantal jaar samen met DoubleSmart, waarvan ik nu 3 maanden met hen de contactpersoon mag zijn.

Ik kan alleen lovend zijn. Betreft SEO + online adverteren leveren ze top resultaten. Daarnaast is de communicatie persoonlijk en altijd behulpzaam.

5 5
DoubleSmart
11-03-2021
Wij werken nu een aantal maanden samen met DoubleSmart en zijn meer dan tevreden. Ze hebben verstand van zaken en communiceren op een prettige manier. Ze denken mee en maken de statistieken voor de klant ook goed inzichtelijk. De campagne loopt goed, wordt constant gemonitord en aangescherpt. Mede hierdoor is onze omzet enorm gestegen en hebben wij het drukker dan ooit.
5 5
DoubleSmart
04-02-2021

Communiceren goed, hebben kennis van zaken, leveren werk van hoge kwaliteit en zijn bovendien relaxte gasten (makkelijk in de omgang).

5 5
DoubleSmart
22-02-2021

Bij Double Smart weten ze waar ze het over hebben. Een team vol professionals helpen je op een fijne en praktische manier bij jouw online marketing. Het fijne aan samenwerken met DS is dat ze je altijd verder brengen dan waar je eerst staat. Aanrader!

5 5
DoubleSmart
10-02-2020

Tevreden met de service. De heren staan je altijd goed te woord en ze weten waar ze het over hebben. De campagnes leveren tot nu betere resultaten op dan eerst. Tevens wordt altijd duidelijk besproken welke doelstellingen er zijn maandelijks en waar op te groeien is. Begonnen met alleen de SEA tak bij hun onder te brengen, maar ondertussen wordt ook sterk overwogen de andere digitale marketing takken onder te brengen. Top service!

5 5
DoubleSmart
17-08-2020

Zeer goed tevreden! Vanaf begin dit jaar zijn wij overstapt met onze internet marketing naar DoubleSmart. Vanaf het eerste contact viel de professionaliteit van dit team op. De bedoeling was dat wij alleen met Adwords zouden overstappen. Na overleg over onze vorige strategie heeft DoubleSmart voor ons een nieuwe strategie bedacht voor meerdere kanalen. Dit heeft nu tot gevolg dat wij veel beter scoren met zowel SEO, SEA en social media. Door de investering in DoubleSmart besparen wij nu maandelijks advertentiebudget terwijl de resultaten stijgen.

5 5
DoubleSmart
14-07-2020

Tony Bergsma – Vanuit Ubisoft zijn we erg tevreden met de samenwerking. Op alle facetten scoort het bedrijf erg hoog. Resultaat, service, communicatie etc.

5 5
DoubleSmart
20-08-2020
Wat een top bedrijf is DoubleSmart! Contact is erg goed en snel. Naast dat ze een bizar goed lopende SEA campagne hebben gemaakt, adviseren ze ons ook op strategisch niveau. Heb ik vragen over andere online marketing zaken mag ik altijd even met ze sparren zonder dat ze hier gelijk een factuur voor sturen. Erg fijn om met zo’n flexibel bedrijf samen te werken.
5 5
DoubleSmart
05-06-2020

Ontzettend blij met de samenwerking met DoubleSmart. Ze hebben superveel kennis en denken pro-actief mee. Hoewel SEO een langetermijnspel is, heb ik zelfs in korte tijd al gezien hoe groot de waarde is die DoubleSmart levert. Superblij met de resultaten die we nu al boeken!

5 5
DoubleSmart
12-12-2018

Prettige ervaringen met dit bedrijf, vol met mensen die echt kennis van zaken hebben. De samenwerking gaat super. Ik kan het iedereen aanbevelen.

5 5
DoubleSmart
03-12-2018

DoubleSmart helpt ons met SEA en SEO campagnes voor Somfy Benelux. Ik ben altijd zeer tevreden over de samenwerking en de resultaten!

5 5
DoubleSmart
03-04-2019

De gebroeders Zuidbroek hebben een professioneel bedrijf neergezet. DoubleSmart is gewoon een goed bedrijf om mee samen te werken. Als klant wordt je goed op de hoogte gehouden. Onze specialist Erik Dekker voert zijn werk uitstekend uit, is betrokken en heeft een proactieve instelling. Precies wat je als klant wil van een online marketing bureau.

5 5
DoubleSmart
30-09-2019

Als CEO van GYLD heb ik Doublesmart in de hand genomen om onze SEO/SEA te optimaliseren. Doublesmart gaat voor het resultaat. Ze zijn hands-on, concreet en transparant. Als je op zoek bent naar een online marketing bureau die je ondersteunt om je online doelen te realiseren (in plaats van dikke rapporten te schrijven), dan ben je bij Doublesmart aan het juiste adres.

5 5
DoubleSmart
23-09-2019

Zeer professioneel bedrijf met kennis van zaken. DoubleSmart heeft mij geholpen op het gebied van SEA en SEO. Het verwachte resultaat is behaald. Erg tevreden over de samenwerking!

5 5
DoubleSmart
19-11-2019

Doublesmart maakt waar wat ze beloven!

5 5
DoubleSmart
12-01-2020

We zijn super blij met de samenwerking met Erik en Remco voor onze twee webshops. Fijne begeleiding, adviezen en resultaten. Top! Een echte aanrader!

5 5
DoubleSmart
18-06-2018

Professionals die de afgelopen jaren diverse opdrachtgevers van mij een enorme boost hebben gegeven met de SEO. Ze denken actief mee voor ieder budget en doelstellingen. De resultaten zijn al snel zichtbaar en ze zijn altijd beschikbaar om te sparren over de resultaten of snel te schakelen daar waar nodig. Double Web heeft ook websites en webshops gebouwd voor opdrachtgevers van mij. Helder proces bij het bouwen, workshop uitstekend verzorgd en zeer tevreden met het eindresultaat.

5 5
DoubleSmart
30-01-2020

Zeer prettig bedrijf om mee samen te werken. Wij besteden de marketing volledig uit voor 2 van onze website’s. Dit doen ze zeer kundig en we ontvangen netjes iedere maand een gespecificeerd overzicht en tips met zaken die we zelf nog kunnen verbeteren om nog meer omzet te halen uit de website’s. Zowel voor het genereren van leads alsmede het genereren van verkopen is voor DoubleSmart geen probleem.

5 5
DoubleSmart
12-02-2020

Sinds een aantal maanden zijn we begonnen met de samenwerking. Erg tevreden over het contact en de volledige samenwerking. Let’s do it together 😉

5 5
DoubleSmart
19-02-2020

De jongens van DoubleSmart weten waar ze het over hebben. Ze helpen Stimulansz om beter gevonden te worden in Google, door middel van SEA-campagnes en een uitgebreid SEO-traject. Ook beantwoorden ze al onze vragen over online marketing en geven waar nodig advies. Een hele fijne samenwerking!

5 5
DoubleSmart
28-02-2020

Fijne samenwerking!

5 5
DoubleSmart
29-06-2020

DoubleSmart heeft me perfect geholpen om inzichtelijk te krijgen waar mijn grootste winst zit in online aanwezigheid. Geweldig hoe ze de tijd nemen, overal voor je induiken en met concrete voorstellen komen. Op basis van hun voorstel ben ik druk bezig om mijn Google aanwezigheid flink te verhogen. Goud waard!

5 5
DoubleSmart
10-06-2020

Wij werken inmiddels meer dan 5 jaar samen met DoubleSmart. Ze hebben onze website echt meetbaar hoger in Google gekregen en onze Google advertenties zijn in de top 3 te vinden op de meest waardevolle keywords. Periodiek monitoren ze ons Adwords account en optimaliseren de advertenties zodat de advertentiekosten optimaal benut worden. Er wordt snel gereageerd en ze denken met je mee. Echt een aanrader!

5 5
DoubleSmart
25-06-2020

Professioneel bedrijf met ontzettend veel en brede kennis over alles wat met online marketing te maken heeft. Voor ons hebben ze een online marketing strategie uitgewerkt en dat vervolgens helder toegelicht. Aanrader!

5 5
DoubleSmart
19-08-2020

Onze salesunit Seminautic werkt nu een half jaar met ondersteuning van Double Smart aan de SEA campagnes. Bij veel productgroepen zijn de conversiekosten met 200% gedaald! Dit najaar gaan we starten met SEO en Social. Doubles Smart werkt met prettige bedrijfskundige methodieken waardoor ook complexere ‘google’ materie overzichtelijk blijft.

5 5
DoubleSmart
04-11-2019

Erg fijn bedrijf om mee samen te werken, vooral wat betreft omgang en communicatie! Voor onze rijschool heeft Doublesmart destijds de SEO van onze website gedaan. We hebben na enkele jaren nog steeds profijt van de werkzaamheden die gedaan zijn door Doublesmart!

5 5
DoubleSmart
24-12-2019

DoubleSmart is een fijn online marketing bureau om mee samen te werken. Met vriendelijke medewerkers die je helpen en waar je terecht kunt voor advies.

5 5
DoubleSmart
16-10-2019

Als leverancier van SEO software werken wij al jaren met Doublemsmart samen. DoubleSmart is een goede partner die erg goede resultaten behaalt. Een aanrader dus!

5 5
DoubleSmart
13-11-2019

Inmiddels hebben we meerdere Adwords, Shopping, Display en Social campagnes ondergebracht bij DoubleSmart. Je bent geen nummer maar een klant die de persoonlijke aandacht krijgt die je verwacht. Er wordt geluisterd naar wensen en maatwerk is geen enkel probleem. Duidelijke communicatie en heldere rapportages. Een absolute aanrader!

5 5
DoubleSmart
10-05-2019

Doublesmart begeleid Smaak van de Wereld als bedrijf met SEO en SEA. Een zeer pro-actieve insteek met duidelijke doelstellingen en rapportages. Altijd bereikbaar voor vragen en advies. Erg prettige samenwerking waarbij de investering zich dubbel en dwars terugbetaald.

5 5
DoubleSmart
10-10-2018

DoubleSmart helpt ons transparant verder groeien. Ik ben zeer tevreden over de aanpak en de benadering. Ze zijn bescheiden, mega klantvriendelijk en resultaatgericht. Alles wordt gemeten en gerapporteerd met een maandelijks overleg waarin ze de stappen toelichten die worden uitgevoerd. Ik kan elke ondernemer met serieuze groei ambities DoubleSmart aanraden.

5 5
DoubleSmart
21-03-2019

Betrouwbare partner, meedenkend en leveren wat we afspreken. Hebben mijn vertrouwen om de toekomst verder uit te bouwen.

5 5
DoubleSmart
27-12-2019

Wij laten ons graag door DoubleSmart adviseren, ondersteunen en begeleiden in online marketing. Er worden heldere plannen gemaakt en alles wordt goed gecommuniceerd. Door hun activiteiten worden mooie resultaten geboekt voor en door onze klanten. Voor ons als all-round reclamebureau is DoubleSmart een prettige partner met kennis van zaken.

5 5
DoubleSmart
09-01-2019

Wij werken sinds 2015 met DoubleSmart. Zij hebben er voor gezorgd dat wij goed vindbaar zijn. Aanrader!

5 5
DoubleSmart
18-07-2019

na twee jaar te hebben verspild bij een ander bureau overgestapt naar Doublesmart. Geen seconde spijt van gehad. Binnen een mum van tijd een enorme boost in omzet en winst !! Aanrader !

5 5
DoubleSmart
16-06-2016
DoubleSmart heeft Easyplants begeleidt in de transitie van een offline groothandel in kunstbomen en kunstplanten naar een online groothandel en detailhandel. DoubleSmart heeft een marketing strategie opgezet voor de langere termijn. Een groot aantal online marketing tools zijn hierbij ingezet, zoals SEO, google shopping, google adwords, beslist.com. De website wordt regelmatig gemonitord op het conversie percentage. Dit is een continu proces aangezien de online markt zich heel snel doorontwikkeld.
5 5
DoubleSmart
11-12-2017

Het eerste online marketing bureau dat echt z’n woorden nakomt. Marktconforme prijzen en persoonlijke begeleiding. Ook uitstekende kennis van zaken en denken echt mee met de klant. Geen onnodige kosten. Aanrader!

5 5
DoubleSmart
15-05-2018

Wij zijn al een paar jaar tevreden klant bij DoubleSmart en we worden nog steeds regelmatig aangenaam verrast door de pro-actieve houding en service van DoubleSmart. Daarnaast zijn de resultaten gewoon heel goed. DoubleSmart is een aanrader!!

5 5
DoubleSmart
22-08-2018

Wij werken sinds 2016 met de mannen van Double Smart. Jonge gasten die weten waar ze het over hebben. Zij hebben er voor gezorgd dat onze Business op het web sterk is gegroeid. Aanrader!

5 5
DoubleSmart
12-06-2017

In de afgelopen 5 jaar heeft het Double Smart bewezen een uitstekend bedrijf te zijn voor SEO en SEA werkzaamheden. (Bijna) overal staan we op de eerste en tweede plaats binnen Google. Ook het opzetten van Google Shopping is DoubleSmart een uitstekende partner.

5 5
DoubleSmart
12-08-2017

DoubleSmart heeft ons geholpen met het verbeteren van ons concept en we hebben samen een strategie uitgestippeld voor de langere termijn. Hiernaast voert Doublesmart onze SEO en SEA werkzaamheden uit en zorgt de snelle & goede samenwerking ervoor dat we in piekmomenten nu nog meer profijt halen uit onze campagne’s.

5 5
DoubleSmart
04-05-2016

De heren van Double Smart staan altijd klaar om je zowel gevraagd als ongevraagd van de juiste adviezen te voorzien. Keiharde werkers met een uitstekende service. Ben uitermate tevreden.

Met vriendelijke groet,

KUVA Opleidingen

Guy van der Kuyp

5 5
DoubleSmart
04-05-2016

Rick & Remco zijn 2 gepassioneerde entrepreneurs op gebied van online marketing, SEO en SAO. Hedendaags zijn deze 3 werkvlakken niet meer weg te denken voor een gezonden webshop dan wel website met als doel conversie.

Nu dik een jaar terug ben ik in contact gekomen met DoubleSmart nadat mijn vorige SEO partner gedwongen moest stoppen mijn haar taken. Tot op de dag van vandaag geen moment spijt gehad van DoubleSmart.

In samenwerking met DoubleSmart hebben we zeer mooie resultaten behaald op gebied van linkbuilding. Op grote zoekwoorden als ‘Game PC’, ‘Game Computer’ en ‘Game PC Kopen’ een top 3 positie weten te behalen in mum van tijd. Door de sterke concurrentie in Google kun je dus wel nagaan wat voor impact DoubleSmart gehad heeft op onze webshop.

De kracht van DoubleSmart ligt op de persoonlijke benadering, deze jongens doen er alles aan om jouw onderneming te zien groeien. Dan wel op gebied van bezoekersaantallen maar ze denken ook graag mee met het optimaliseren van conversie en nieuwe mogelijkheden. Dit is één van de grote jongens die met je meedenkt tot het uiterste, waardoor jouw relatief kleine investering heel veel kan opleveren.

www.computer-bestel.nl is een dikke drie jaar geleden begonnen als klein, jong en dynamisch bedrijf en inmiddels mede dankzij DoubleSmart uitgegroeid tot één van de grote jongens binnen onze bedrijfstak.

Dikke Pluim voor Rick en Remco, ga zo door!

5 5
DoubleSmart
22-07-2018

Een fijne jonge club professionals met ieder hun eigen expertise. Korte lijntjes die er voor zorgen dat er makkelijk geschakeld kan worden. Duidelijke rapportages en terugkoppeling. DoubleSmart is een marketingbureau dat ik je met een gerust hart kan aanbevelen.

5 5
DoubleSmart
21-10-2018

Waar we in het verleden met andere bedrijven werkten om ons bij dit soort zaken te ondersteunen, werden we bij DoubleSmart/Doubleweb met regelmaat aangenaam verrast dat veel van onze wensen, die vaak net een stapje verder gaan dan een standaardoplossing, uitvoerbaar waren en dat ook nog tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Met name de open houding, wat je in de marketing weinig tegen komt, maakt dat het communiceren erg prettig is, ze denken mee en komen met oplossingen. De service is meer dan uitstekend.

Kiezen voor Doublesmart/Doubleweb is samenwerken 2.0.

5 5
DoubleSmart
15-09-2019

Omzet verdriedubbeld na campagne updates en verbeteringen door Doublesmart , nu op naar België en de rest van Europa.

5 5
DoubleSmart
Referenties Referenties