Download jouw gratis SEO Checklist!
46 checks voor ijzersterke SEO vriendelijke content

Direct gratis in je mailbox
2.400 marketeers en ondernemers gingen je voor
Wekelijks de beste content in je mailbox

Gravity Forms is een WordPress plug-in waarmee je eenvoudig contactformulieren, enquêtes en andere online formulieren kunt maken. Het is een populaire keuze voor gebruikers die een eenvoudige manier willen om formulieren toe te voegen aan hun WordPress websites.

Hoe kan Gravity Forms gebruikt worden?

Gravity Forms gebruikt drag and drop functionaliteit om het gemakkelijker te maken voor webdesigners om het uiterlijk en de inhoud van hun formulieren aan te passen. Het dient ook als interface tussen WordPress en toepassingen van derden, zoals e-mailmarketingdiensten en betalingsgateways. Hierdoor kan Gravity Forms worden gebruikt in complexere projecten, zoals het maken van lidmaatschapssites.

De Gravity Forms plug-in helpt je bij het integreren met meer dan 100 verschillende diensten waardoor het een geweldige keuze als je op zoek bent naar een aantal geavanceerde functies, zoals betalingen of meldingen te doen. De gebruiksvriendelijke interface maakt het aanmaken van formulieren dan ook zeer eenvoudig.

Voor wie is Gravity Forms?

Gravity Forms is een uitstekende keuze voor webdesigners, ontwikkelaars en site-eigenaren die snel en eenvoudig professioneel ogende formulieren willen maken. Het kan worden gebruikt of aangepast met behulp van CSS en HTML codering, waardoor gebruikers een breed scala aan opties krijgen als het gaat om het maken van de perfecte opzet. De plug-in wordt ook geleverd met een verscheidenheid aan add-ons die de functionaliteit nog verder uitbreiden, waaronder integratie met populaire diensten als PayPal en Google Maps. Dit maakt Gravity Forms geschikt voor elk type website, van kleine bedrijfssites tot grote professionals.

Regelmatig delen we inhoudelijke kennisvideo’s op YouTube.
Volg ons op Instagram voor minder officiële posts.
Blijf op de hoogte via LinkedIn van blogs en zakelijk nieuws.
Volg ons op Facebook.

Al onze begrippen

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z