Draag bij aan groei

Bij DoubleSmart maken we graag meetbare impact op de online business van onze klanten. Ben je ambitieus en houd je van groeiende cijfers? Dan ben je bij ons wel op je plek.


Persoonlijke ontwikkeling

Ook jij moet zelf kunnen blijven groeien. Daarom stellen we opleidingsbudget beschikbaar, waarmee je je kunt specialiseren of breder kunt oriënteren. Groei en bloei bij ons.


Een gezellige boel

Onze collega’s zijn de allerleukste in Nederland, dat snap je. We houden het graag informeel en plat, zodat jij lekker op de plek kunt zijn in het team. Vrimibo’s altijd inbegrepen.

Over DoubleSmart, de zakelijke kant

Wij zijn DoubleSmart, aangenaam! Een online marketing bureau gevestigd in het kloppend hart van Gouda. We houden ons dagelijks bezig met een brede mix van disciplines: zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren, social media advertising en conversie optimalisatie.

Doordat we zoveel kennis in huis hebben, maar onze specialisten wel écht gespecialiseerd zijn, zijn we in staat om holistisch te werk te gaan. Daarmee helpen we al vele klanten – van lokaal tot internationaal – met het meeste halen uit hun online marketing.

Meer over ons

Over DoubleSmart, de menselijke kant

We zijn, zoals elk zichzelf respecterend online marketing bureau, begonnen op een zolderkamer. In ons geval die van de gebroeders Zuidbroek (hier links te zien). Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een gevestigde Goudse naam met meer dan 40 medewerkers. Het zal je niet verbazen, maar dat zijn natuurlijk de allerleukste collega’s die je in het online marketing vak maar kunt vinden. Jong, gezellig en gemotiveerd: geen dag bij DoubleSmart is saai.

Elke vrijdag staat het bier (of de cola) koud, en heel regelmatig staan er leuke uitjes op het programma. In ieder geval elke paar maanden, want we dagen onszelf voortdurend uit om beter te worden in wat we doen. Per kwartaal kijken we terug: hebben we het goed gedaan? Dan gaan we iets tofs doen!

Als we het wat minder goed hebben gedaan, doen we een minder tof uitje. Dan moeten we midgetgolfen in de regen in plaats van citygolfen in de zon. Of skelteren op straat in plaats van karten. Maar die minder toffe uitjes zijn er niet minder gezellig om, want als je de allertofste collega’s uit de wijde omtrek weet aan te trekken… Tja, je snapt het!

Draag bij aan meetbare groei

Wat we doen is meetbaar meer groei realiseren door transparante online marketing. Dat is onze missie. En het leuke is, is dat je daar bij ons elke dag concreet mee te maken krijgt.

Je bent bijvoorbeeld voortdurend bezig met monitoren welke resultaten de Google Ads-campagnes boeken die jij hebt opgezet. Of je analyseert welke effecten een on-page optimalisatie heeft gehad voor de organische posities van een klant. En elke maand vertel je de klant aan de hand van keiharde cijfers hoe het met zijn marketing en online business gaat. Hartstikke tof, want je zit echt met je neus bovenop de groei die je klanten bij ons doormaken – en jij bent daar een van de belangrijkste factoren in!

En geloof ons: onze inspanningen werpen hun vruchten wel af en jij maakt meetbaar impact. Verbeterde conversieratio’s, geoptimaliseerde ROAS, efficiënter gebruik van het beschikbare budget, een hogere click-through-ratio en meer websitebezoekers: dat zijn maar een paar voorbeelden van de resultaten die we op dagelijkse basis boeken. We schrijven er regelmatig een case over. Lees ze hieronder!

Bekijk wat we hebben gerealiseerd voor klanten

Waarom DoubleSmart?

Omdat we gewoon een heel fijne plek om te werken zijn. We hechten veel waarde aan een persoonlijke en informele sfeer waarin jij als collega echt tot bloei kan komen. Tegelijkertijd zijn we altijd bezig met innoveren, verbeteren en ambities waarmaken. Die twee dingen gaan vaak hand in hand (wel zo efficiënt, toch?).

Om je ervan te overtuigen dat DoubleSmart een topplek is om te werken, hebben we 25 voordelen van werken bij DoubleSmart onder elkaar gezet (bel ons als je er nog 25 meer wilt weten, hoor!). In het kort komt het hierop neer: wil je ergens werken waar het gewoon gezellig is, waar je impact maakt én waar jij als professional kan groeien? Dan is DoubleSmart de plek die je zoekt.

Openstaande vacatures

We zijn eigenlijk voortdurend op zoek naar nieuwe collega’s die graag online groei realiseren voor onze klanten. DoubleSmart groeit namelijk óók hard, juist doordat onze klanten zo tevreden over ons zijn.

Ben je starter in de online marketing wereld of heb je je sporen al verdiend? In beide gevallen ben je welkom bij ons. Kijk eens naar onze vacatures of er iets voor jou tussen zit!

Zo word je onze nieuwe collega

Onze sollicitatieprocedure is vrij straightforward. In vier stappen word je de nieuwe aanwinst van DoubleSmart:

  1. Solliciteer via het formulier op de vacaturepagina;
  2. Zien we je zitten? Dan nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek;
  3. Positief gevoel eraan overgehouden? Dan willen we graag meer weten over wat je in huis hebt, dus je maakt een case;
  4. Zijn we een match? Dan is het tijd om het arbeidsvoorstel te tekenen!

Facts & figures

Gemiddeld 28 jaar

35 collega’s

12 SEO’ers, 8 SEA’ers, 5 Social, 6 developers, 2 bazen, 2 vliegende keeps

Wat klanten van ons vinden

We kunnen onszelf natuurlijk wel op de borst slaan en schouderklopjes geven (zou jij toch ook doen op je eigen website?), maar wij (en jij waarschijnlijk ook) horen het ook graag van onze klanten. En die laten vaak genoeg weten hoe tevreden ze met ons zijn. Lees het zelf maar na.

Persoonlijke groei

We vinden het heel belangrijk dat jij voldoende ruimte krijgt om te groeien en je te ontwikkelen in het vakgebied dat je interesseert. Wij zijn namelijk pas echt blij als jij dat ook bent. Als jij je lekker op je plek voelt in je functie, lever je namelijk het beste werk. En daar profiteren onze klanten weer van, wat jou ook weer blij maakt. De cirkel is rond!

We stellen dan ook een riant jaarlijks opleidingsbudget beschikbaar. Daarvan kun je je ontwikkelen op allerlei manieren en op allerlei plekken. Hier in Gouda of daar in Brighton? Met e-learnings of in de klas? Breder oriënteren of juist verder specialiseren? Er zijn mogelijkheden te over waarmee jij je kennis kunt verdiepen, en wij helpen je daar graag een handje bij.

Duurzaamheid

Nog iets waar we veel belang aan hechten: de planeet die we met elkaar delen (ja, ook als onze concurrenten erop leven). Daarom planten we voor iedere nieuwe klant die we binnenhalen ergens ter wereld een boom. Dat doen we via One Tree Planted, een non-profitorganisatie die sinds 2014 wereldwijd al zo’n 15 miljoen bomen heeft geplant. En daar dragen wij graag aan bij. Jij toch ook?

Spreken we je snel?

Zo, nu weet je als het goed is genoeg over DoubleSmart om vol enthousiasme bij ons te solliciteren. Wil je toch nog meer weten over onze bedrijfscultuur, collega’s, klanten, doelen, missie, vacatures of iets anders? Twijfel dan niet om gewoon eens te bellen (vinden we gezellig) of een mailtje te sturen. We delen ons enthousiasme graag met je.

Neem contact op

Werken bij Werken bij