Openstaande vacatures

Vacature: Medior Social advertising-specialist

Droom je in doelgroepsegmentatie en kick je op doorklikratio’s? Is social media jouw achtertuin en maak je er een sport van om zo veel mogelijk engagement te creëren met elke post? Dan hebben wij misschien wel de perfecte werkplek voor je!

Social
1 jaar € 2.500 – € 3.500 32 – 40

CRO-specialist

Tover jij moeiteloos nieuwe A/B-testen online met HTML en CSS? Snap jij als geen ander wat een website nodig heeft om nóg beter te presteren? En weet jij de wensen van de klant en jouw kennis feilloos met elkaar te combineren? Misschien ben jij de CRO-specialist die ons CRO-team komt versterken!

CRO
€ 2.800 32 – 40

Vacature: Medior SEO-specialist

Ben je iemand die graag vooraan staat (in de zoekmachines)? Dan zoeken wij jou! En wil jij een werkplek waar je alle ruimte, mogelijkheden en kansen krijgt om de beste te worden en te blijven in je SEO-specialisme? Dan zoek jij ons! En dat treft, want wij hebben een mooie plek voor een medior SEO-specialist.

SEO
1 jaar € 2.500 – € 3.500 40

Vacature: Medior SEA-specialist

Net zolang aan de knoppen draaien totdat iets optimaal werkt, en dan nóg op zoek blijven naar slimme verbeterpunten: dat ben jij. Werken voor grote namen als Yamaha en Somfy maar ook voor wendbare MKB-bedrijven die onder jouw begeleiding online koploper willen worden, zo ziet je dag er op hoofdlijnen uit. Lees snel verder en check of DoubleSmart jouw perfecte thuishaven is!

SEA
1 jaar €2.500 – €3.500 32 – 40

Vacature: Senior SEA-specialist

Ken jij Google Ads als je broekzak? Werk je graag bij een bedrijf dat maandelijks meer dan 1 miljoen spend heeft in Google Ads? En snap jij als geen ander hoe al je al die euro’s converterend laat rollen? Mooi! Dan is dit misschien wel dé functie voor jou.

SEA
4 jaar v.a. € 3.500 40

Vacature: Senior SEO-specialist

Jouw SEO-skills inzetten om te werken aan award winnende cases? Je kennis verbreden bij de meest toonaangevende SEO-events? En werksuccessen optimaal vieren met gezellige uitjes en borrels? Zet nu de volgende stap in je carrière en word Senior SEO-specialist bij onlinemarketingbureau DoubleSmart!

SEO

Over DoubleSmart.

Als onlinemarketingbureau helpen we bedrijven die een sterke drive hebben om te groeien. Zij willen dé nummer 1 worden voor hun doelgroep. De ultieme marktleider in hun branche of niche dus. Wij geloven erin dat wij hun ambities alleen kunnen waarmaken met een hecht team dat altijd wil winnen.

Voor jou als toekomstige medewerker van DoubleSmart betekent dit dat je de ruimte krijgt om te ontdekken wat je écht drijft. Je kunt jezelf ontwikkelen tot de professional die je graag wilt zijn.

DoubleSmart werkt voor klanten in uiteenlopende branches. Van B2B tot B2C en van ecommerce tot leadgeneratie. Die mix van klanten zorgt ervoor dat je als online marketing specialist meekijkt in de keuken van heel veel businessmodellen. Dit levert inspiratie op die je kunt gebruiken voor andere klanten. Én niet onbelangrijk: je doet heel wat ervaring op die wellicht ook in de toekomst nog van pas komt.

Als bureau komen we het beste tot ons recht als we strategisch mee mogen denken met klanten. Met de ondernemer of de marketingmanager brainstormen over de doelen en bepalen welke stappen nodig zijn om die doelen te bereiken.

Natuurlijk helpen we de klant niet alleen bij het opstellen van een ijzersterke strategie, maar ook bij de uitvoering ervan. De onlinemarketingdiensten die we aanbieden zijn:

 • Zoekmachineoptimalisatie
 • Zoekmachine adverteren
 • Social media-advertising
 • Conversieoptimalisatie
 • Contentmarketing

Als medewerker van DoubleSmart specialiseer je je vaak in één van de diensten en ben je onderdeel van dat team.

Voordelen van werken bij DoubleSmart.

Onbeperkt opleidingsbudget

DoubleSmart staat voor groei. We geloven erin dat de groei die onze klanten zoeken niet mogelijk is zonder de groei van jou als medewerker. Daarom is er een onbeperkt opleidingsbudget beschikbaar. Dat mag je overal voor inzetten. Van boeken tot cursussen. Daarnaast heb je wekelijks een dagdeel de tijd om ook daadwerkelijk in die groei te kunnen investeren. Je stippelt een persoonlijk groeipad uit voor jezelf, waarop je wordt gecoacht door een collega.

Sterk teamgevoel

De teamleden van DoubleSmart en DoubleWeb kunnen stuk voor stuk met elkaar door één deur. De basis daarvoor ligt in de kernwaarden die we met elkaar delen en die het DNA vormen van de organisatie.

Flexibiliteit

Iedereen is uniek. Waar de één ’s morgens volledig in de flow komt, heeft de ander juist ’s middags zijn golden hour. Hetzelfde geldt voor de werkplek die je graag hebt, thuis of juist op het kantoor. Daarom bieden we je de flexibiliteit om je agenda zo in te delen dat deze past bij je persoonlijke situatie. Ook als dat tijdelijk aan de andere kant van de wereld is…

Snelgroeiende organisatie

DoubleSmart is een snelgroeiende organisatie. Niet alleen leer je zo regelmatig nieuwe, gespecialiseerde collega’s kennen, het biedt ook mogelijkheden. Doordat er regelmatig nieuwe taken en functies vrijkomen, krijg jij de kans om door te groeien binnen het team.

Betrokken bij succes van klanten

Een van de belangrijkste krachten van het team van DoubleSmart is de balans tussen strategie en uitvoering. Samen met de klant stippelen we een strategie uit die we vervolgens stap voor stap gaan invullen. Voor jou als online marketing specialist betekent dit dat je direct betrokken bent bij het succes van klanten. Dankzij dit directe klantcontact leer je wat ondernemers en marketing managers belangrijk vinden én bouw je aan je communicatieve skills!

Onze geschiedenis

De ontwikkeling van DoubleSmart is stormachtig. De laatste 3 jaar groeit het bedrijf gemiddeld ongeveer 40% per jaar. We nemen je graag mee in de meest recente mijlpalen die we met elkaar hebben bereikt.

2023

 • Team van >40 medewerkers
 • Buitenlandtrip naar Boedapest
 • Events bezocht in o.a. München & Brighton

2022

 • CRO als volwaardig product
 • Team voor het eerst groter dan 30 medewerkers
 • Genomineerd als FD Gazelle
 • Genomineerd voor een Dutch Search Award
 • Events bezocht in o.a. Londen & Brighton

2021

 • Winnaar Dutch Search Award
 • Events bezocht in Brighton & Bologna
 • Top 3 notering in Emerce 100
 • Hoogste ranking bij Fonk magazine

2020

 • 20 Werkplekken door het hele land (thanks Covid)
 • Genomineerd als FD Gazelle
 • Notering in Emerce 100

2019

 • Verhuisd naar hartje Gouda
 • Voor het eerst groter dan 20 medewerkers
 • Genomineerd als FD Gazelle
 • Social media als volwaardig product

2018

 • Deelnemer Google Elevate programma
 • Google Premier Partner
 • Genomineerd als FD Gazelle
 • SEA en SEO gesplitst in losse afdelingen

2017

 • Kernwaarden, missie & visie neergezet
 • Oprichting zusterbedrijf DoubleWeb

2015

 • Verhuizing naar Moordrecht

2014

 • Oprichting van DoubleSmart

Sollicitatieproces.

1. Sollicitatie

Tof! Je hebt ervoor gekozen om te solliciteren op een van de vacatures van DoubleSmart. In de komende vijf werkdagen duiken we in je cv en motivatie en laten we je weten of we genoeg aanknopingspunten zien om een gesprek in te plannen.

2. Kennismakingsgesprek

In het kennismakingsgesprek dat plaatsvindt op onze thuisbasis in Gouda, zoomen we in op wie je bent, wat je belangrijk vindt in het leven en wat je drijfveren zijn. Natuurlijk gaan we ook dieper in op de functie, maar het belangrijkste doel in dit gesprek is om na te gaan hoe je als persoon in het team past.

3. Gesprek op inhoud van functie

In het tweede gesprek gaan we juist dieper in op de functie. Wat is je ervaring? Hoe wil je dat inzetten in de vacature en hoe wil je jezelf ontwikkelen als professional? Die vragen staan centraal tijdens dit gesprek.

4. Praktijkcase

Aan de hand van de gesprekken hebben we een beeld gekregen van wie je bent en wat je al kan. Die informatie verwerken we in een opdracht waarmee een praktijk case binnen je functie wordt nagebootst en je kan laten zien hoe je het verschil gaat maken binnen DoubleSmart.

5. Arbeidsvoorwaarden

Na de assessment zijn we in staat om een goed voorstel te doen voor de arbeidsvoorwaarden voor je nieuwe uitdaging bij DoubleSmart!

Jouw toekomstige collega’s.

Data en Efficiency- en SEA-specialist
Operationeel Manager
Business Developer
Teamlead Social Ads

Onze klanten beoordelen ons met een:

DoubleSmart als werkgever.

DoubleSmart is de thuisbasis voor professionals die het belangrijk vinden hun kennis, vaardigheden en ervaringen te vergroten. Om grip te bieden bij de groei die je ambieert, maken we budget en tijd beschikbaar om planmatig te werken aan je doelen. Zo ben je in staat om ieder kwartaal stappen te zetten in je ontwikkeling. We geloven dat succes en groei een teamprestatie is. Iedereen draagt een belangrijk steentje bij. Van trainee tot senior. We spelen om te winnen en doen dat met elkaar!

Werken met de beste specialisten.

Alle medewerkers van DoubleSmart hebben hun eigen specialisme, waar ze zich dag in dag uit mee bezighouden. Je komt dan ook terecht tussen een stel fanatieke koplopers die écht passie hebben voor wat ze doen. Die passie zie je terug in de resultaten voor onze klanten en in de waarderingen die we onder andere krijgen van Emerce, Fonk en de Dutch Search Awards.

Werk waar we trots op zijn

Gunnar Koppelmans – Na lange incubatietijd uiteindelijk toch gestart met DoubleSmart. Wat een goede keuze is dat geweest: professionele club met veel kennis en vooral enthousiaste en betrokken mensen. Plezier om mee te werken.


Niels Borneman – Ik heb nu een jaar ervaring met het SEA-management van DoubleSmart. Erik is met één Google en Microsoft Ads account begonnen. Dat beviel zo goed dat ik vier maanden later het beheer van nog twee Google en Microsoft Ads accounts aan hem heb overgedragen. De communicatie verloopt uitstekend. Dankzij de maandelijkse rapportages en calls heb […]


Sandra Herlaar – Sinds 1 jaar werken wij samen met DoubleSmart. Heel tevreden, korte lijnen, sparren, meedenken en groei gegarandeerd. Ik zie mijn contactpersonen als digitale collega’s die STILL qua SEA / SEO en optimalisering van de website en webshop in de Benelux vooruit helpen. Top!

Blijf op de hoogte

Werken bij Werken bij