Loader

Over DoubleSmart

Samen werken en samenwerken met onze klanten...
 
Beter gevonden worden met zoekmachine optimalisatie

Brengt de klant binnen handbereik

DoubleSmart biedt oplossingen voor bedrijven die beter vindbaar willen worden op het internet. Dit wordt gerealiseerd door voor elk bedrijf innovatief om te gaan met de mogelijkheden die er in de relevante branche liggen op het gebied van internet. De focus van DoubleSmart ligt op het toevoegen van waarde voor de klant.

Missie en visie

Met behulp van de kennis en ervaring die DoubleSmart heeft op het gebied van online marketing stellen we onszelf ten doel om voor iedere klant resultaat te boeken. Dit willen we bewerkstelligen door een klant- en resultaatgerichte werkwijze waarin samenwerking van groot belang is. Binnen de samenwerking kun je dan ook van ons verwachten dat we proactief werken en transparant onze werkzaamheden rapporteren. Door deze kernwaarden te hanteren geloven we dat we kwaliteit kunnen leveren waarmee je je bedrijf naar een hoger plan kunt tillen.

Lees meer

Jonge en gedreven specialisten

Het team van DoubleSmart bestaat uit jonge en gedreven medewerkers. Iedereen heeft een eigen specialisme waardoor de taakverdeling. Door de verschillende expertisegebieden die er beschikbaar is bij DoubleSmart wordt iedere situatie pragmatisch bekeken. Op die manier kunnen we voor ieder bedrijf een passend antwoord geven op online uitdagingen.

Lees meer
team-doublesmart

SMART-model

Resultaatgerichtheid is bij DoubleSmart een kernwaarde. Dit maken we concreet met behulp van het SMART-model. Op die manier zijn we in staat om samen met de klant een realistisch doel te bepalen dat als basis dient binnen een project of campagne. Door het SMART-model als middel in te zetten proberen we zo efficiënt mogelijk naar het uiteindelijke doel toe te werken: resultaat voor de klant.

Lees meer

Wij behalen te gekke resultaten! Benieuwd wie je voor gingen? Bekijk onze cases

DoubleSmart heeft mij geholpen beter vindbaar te worden in de gratis zoekresultaten van Google. Daardoor zijn mijn bezoekersaantallen met 125% gestegen en is het niet meer nodig om veel geld uit te geven aan Google AdWords. Deze stijging zie ik ook terug in de aanvragen die binnen komen via de website.

G. Domenie - www.tapijtreinigingbenelux.com

DoubleSmart helpt mij niet alleen bij het verbeteren van de vindbaarheid van mijn webwinkel, maar geeft ook tips om meer conversies te realiseren. Deze mix van zoekmachine marketing advies en uitvoering maakt de samenwerking erg prettig.

J. de Reuver - www.delaadkabelshop.nl

DoubleSmart helpt ons aan meer website bezoekers, leads en klanten. Via een tip kwamen we terecht bij DoubleSmart. Het blijkt een perfecte match te zijn. Het kennismakingsgesprek klikte meteen en de eerste resultaten (meer omzet met nieuwe klanten) zijn absoluut veelbelovend. Het nakomen van afspraken, enthousiast meedenken en deskundige werkuitvoering zijn van toegevoegde waarde voor ons. DoubleSmart is een prachtbedrijf om mee samen te werken.

F. de Bock - www.nieuwsbriefsysteem.nl

Voor mij als webwinkel eigenaar is een goede vindbaarheid cruciaal. De jongens van DoubleSmart geven praktisch advies en nemen de tijd om je persoonlijk verder te helpen. DoubleSmart is voor mij een echte partner op het gebied van online marketing.

S. van Rozendaal - www.easyplants.nl

DoubleSmart heeft ongeveer een jaar geleden een website ontwikkeld voor Feestmuziek.nu. Inmiddels zijn mijn posities in de zoekmachines sterk verbeterd en scoor ik op belangrijke termen op de eerste pagina door de zoekmachine optimalisatie diensten van DoubleSmart. Dit is ook goed te merken in de aanvragen die via mijn website binnen komen.

M. Holtgreve - feestmuziek.nu

DoubleWeb: Onze partner in techniek

Technische verbeteringen aan de website worden uitgevoerd door DoubleWeb, ons zusterbedrijf. Met DoubleWeb heeft u technische specialisten binnen handbereik. Ga naar de website

Close