Beide benen op de grond

We begrijpen dat iedere euro meetbaar meer euro’s op moet leveren.


Goed doen of niet doen

Bij ons geen halfbakken werk, hier vind je vakidioten die gespecialiseerd zijn in SEO, SEA, social of CRO.


Eerlijkheid duurt ’t langst

We zijn altijd eerlijk, ook als dat zorgt voor moeilijke situaties.

Wij zijn DoubleSmart!

Een online marketing bureau dat jou helpt met online groei realiseren en klanten werven via internet. Er zijn mogelijkheden genoeg, en we combineren graag verschillende online marketing disciplines om het beste resultaat te boeken. Met ons TeamSMART-model ben je verzekerd van een ideale marketingmix.

Eerlijkheid staat hoog in het vaandel bij ons. We houden van heldere communicatie en onze klanten zijn altijd direct op de hoogte van ontwikkelingen, of die nu positief of negatief zijn. Zo kunnen we samen snel schakelen en inspelen op de kansen die zich voordoen. Met één doel voor ogen: die groeiambitie waarmaken.

Zin om marktleider te worden in je niche? DoubleSmart helpt je graag!

Missie en visie

Onze missie is: ‘Meetbaar meer groei door transparante online marketing‘. Wat we daarmee bedoelen is dit: wij zorgen dat jij elke dag het werk kunt doen waar jij van houdt. Daar heb je gelijk onze visie: gerust ondernemen met passie. Als jij datgene doet waar jij goed in bent, dan doen wij waar wij goed in zijn.

Jonge en gedreven specialisten

Iedereen binnen DoubleSmart heeft zo zijn eigen specialisme waarin ‘ie uitblinkt. Van Google Ads inrichten tot converterende teksten schrijven en van linkbuilding tot e-mailflows opzetten: onze specialisten trekken altijd alles uit de kast om de doelstellingen te behalen. Bovendien hebben we het heel gezellig met elkaar!

Werkwijze

We laten onze klanten graag zien dat onze aanpak werkt en dat hun online marketing zijn vruchten afwerpt. Meetbare vruchten, welteverstaan. Daarom bereiden we ons goed voor op de werkzaamheden, onder andere door een concrete roadmap uit te stippelen en de benodigde software en tools van tevoren praktisch in te richten.

Vacatures

We groeien de laatste tijd hard en kunnen nieuw talent en een frisse blik gebruiken. Ben je een ster in online marketing? Kijk dan zeker even bij onze vacatures. Wie weet maak jij binnenkort onze nieuwe campagnes, schrijf je uiteenlopende teksten of bouw je mee aan een goed backlinkprofiel voor onze klanten.

Referenties

We zeggen op onze website natuurlijk alleen maar goede dingen over onszelf (zou jij toch ook doen?), maar eerlijk zijn we wel. Vraag het maar aan onze klanten: die zijn behoorlijk blij met ons. Vind je het te veel moeite om ze alle 150 even te bellen? Check dan de glansrijke reviews die ze achterlaten, zodat je recht van de bron hoort waarom onze klanten tevreden met ons zijn.

Partners en awards

We doen het goed, of we doen het niet. En dat mag ook wel erkend worden. Zo stonden we in 2019 én 2020 in de top 5 in de Emerce100, categorie Digital Marketingbureaus Klein. En in 2020 werden we bij de Dutch Search Awards genomineerd voor de beste Local PPC Campagne.

Maar we hebben nog meer moois op ons cv staan. Google erkent bijvoorbeeld met de Premier Partner badge dat we Google Ads-campagnes op hoog niveau begeleiden. Wel zo tof om dat van dé marktleider binnen de zoekmachines te horen, toch?

Over ons Over ons