Loader

Over DoubleSmart

Gedreven specialisten met één doel: klanten werven voor onze klanten
 
Online marketing specialisten

Wij zijn DoubleSmart!

Wij helpen je om nog beter en gemakkelijker je klanten te bereiken. Wij houden namelijk van duidelijke, heldere communicatie. Wil je klanten werven via internet? Er zijn mogelijkheden genoeg, we maken je graag wegwijs in de wondere wereld van de online marketing.

Waar wij nou écht blij van worden?

  • Scoren in de zoekmachine.
  • Zoekgedrag op Google doorgronden.
  • Zo’n advertentie maken waar je niet omheen kunt omdat ‘ie geniaal is.

Kortom: wij hangen graag de marketingnerd uit, vinden we fijn!

Missie en visie

Onze missie is ‘Meetbaar meer klanten door transparante online marketing’. Wat we daarmee bedoelen is dit: wij zorgen dat jij elke dag het werk kunt doen waar jij van houdt. Daar heb je gelijk onze visie: gerust ondernemen met passie. Als jij datgene doet waar jij goed in bent, dan doen wij waar wij goed in zijn.

Klanten werven zit in ons bloed. Die taak nemen we jou graag uit handen. Jij hoeft je geen zorgen te maken over de vraag of de klanten wel blijven komen. We zijn een specialistisch, enthousiast team dat graag je online marketing voor je oppakt. Als we voor jouw bedrijf kansen zien, dan gaan we er proactief mee aan de slag.

Je hoeft niet bang te zijn voor verrassingen. We zijn en blijven transparant en zullen je altijd uitleggen wat we gaan doen. Als je het interessant vindt, vertellen we ook graag waarom we het zo doen. Nog een kenmerk van ons: je doet zaken met een nuchter team. We beloven je niks dat we niet waar kunnen maken.

Wat we je wel beloven: we gaan voor succes, want ieder succes is een feestje!

Lees meer

Jonge en gedreven specialisten

Iedereen binnen DoubleSmart heeft zijn eigen taak, of eigenlijk: zijn eigen passie. Toch komen al onze verschillende activiteiten op één punt overeen: we trekken allemaal liefst alles uit de kast. Sommigen vermaken zich de hele dag op advertentieplatform Google Ads om mooie campagnes voor onze klanten op te zetten. Anderen zijn contentspecialist en zetten teksten in elkaar waar websitebezoekers én zoekmachines blij van worden. Dan zijn er nog de specialisten die alles weten van SEO, linkbuilding of van conversie optimalisatie. Zij houden Google en Bing tevreden met  slimme links of helpen klanten aan een hogere conversie. Daarnaast beschikken we over een bedrijfseconoom die als geen ander snapt hoe (jouw) bedrijfsprocessen werken.

Lees meer
Teamfoto DoubleSmart 2018
Smart doelen

SMART-model

Om ervoor te zorgen dat we transparant, doelgericht werk leveren, gebruiken we het resultaatgerichte SMART-model. Dit model helpt ons om jouw doel glashelder op papier te zetten en daarmee vervolgens aan de slag te gaan. Door samen met jou je wensen en doelen te formuleren, weten we hoe succes eruitziet (en wanneer het dus tijd is voor een feestje).

We hebben dus een concreet punt om naartoe te werken. Jij wilt namelijk gewoon weten hoeveel klanten je nu meer hebt dan vorige maand, of hoeveel mensen jouw website hebben bezocht, en wat zo’n marketingbureau je concreet oplevert aan klanten en aan omzet. Snappen wij helemaal! Daarom zie je in de resultaten je eigen wensen terug, in plaats van een rapport vol vakjargon.

Lees meer

Vacatures

We groeien de laatste tijd hard en kunnen nieuw talent en een frisse blik gebruiken. Ben je een ster in online marketing? Kijk dan zeker even bij onze vacatures. Wie weet maak jij binnenkort onze nieuwe campagnes, schrijf je teksten voor onze klanten of bouw je mee aan een goed backlinkprofiel voor een van onze klanten.

Lees meer
FD Gazellen Awards - DoubleSmart

Accreditaties en awards

Onze klanten snappen al dat we weten waar we mee bezig zijn, maar anderen komen er ook steeds meer achter. In 2017 en 2018 hebben we een FD Gazellen award gewonnen, een award voor de snelstgroeiende bedrijven van Nederland. Nu staat er maar liefst twee mooie FD Gazellensculpturen te pronken in de vergaderruimte, daar zijn we trots op!

Sinds juni 2018 zijn we daarnaast Google Premier Partner, nog iets om trots op te zijn. Dit partnerschap kent Google toe aan online marketing bureaus die hebben laten zien dat ze Google Ads-campagnes op hoog niveau kunnen begeleiden. Dat kunnen wij, dus we zijn blij dat Google het ook zo ziet.

We hebben nog meer partnerships en certificaten. Zoveel zelfs, dat we een aparte pronkpagina voor al onze accreditaties hebben aangemaakt, een soort virtuele etalage dus. Ben je ook benieuwd naar wie ons allemaal als specialist beschouwen? Kijk dan eens in de etalage!

Wij behalen te gekke resultaten! Benieuwd wie je voor gingen? Bekijk onze cases

Het eerste online marketing bureau dat echt z’n woorden nakomt. Marktconforme prijzen en persoonlijke begeleiding. Ook uitstekende kennis van zaken en denken echt mee met de klant. Geen onnodige kosten. Aanrader!
C. Denkers - www.pothelm.nl

DoubleSmart helpt mij niet alleen bij het verbeteren van de vindbaarheid van mijn webwinkel, maar geeft ook tips om meer conversies te realiseren. Deze mix van zoekmachine marketing advies en uitvoering maakt de samenwerking erg prettig.

J. de Reuver - www.delaadkabelshop.nl

DoubleSmart helpt ons aan meer website bezoekers, leads en klanten. Via een tip kwamen we terecht bij DoubleSmart. Het blijkt een perfecte match te zijn. Het kennismakingsgesprek klikte meteen en de eerste resultaten (meer omzet met nieuwe klanten) zijn absoluut veelbelovend. Het nakomen van afspraken, enthousiast meedenken en deskundige werkuitvoering zijn van toegevoegde waarde voor ons. DoubleSmart is een prachtbedrijf om mee samen te werken.

F. de Bock - www.nieuwsbriefsysteem.nl

Voor mij als webwinkel eigenaar is een goede vindbaarheid cruciaal. De jongens van DoubleSmart geven praktisch advies en nemen de tijd om je persoonlijk verder te helpen. DoubleSmart is voor mij een echte partner op het gebied van online marketing.

S. van Rozendaal - www.easyplants.nl
Betrouwbare partij waar je op kan bouwen. Goede resultaten en altijd goede rapportage achteraf. Ze voeren niet alleen uit, maar denken juist mee met de marketingstrategie. Hardwerkende Young-professionals die ervoor zorgen dat ons MKB-bedrijf ook marktleider blijft.
A. Perret - www.studentverhuisservice.nl

DoubleWeb: Onze partner in techniek

Technische verbeteringen aan de website worden uitgevoerd door DoubleWeb, ons zusterbedrijf. Met DoubleWeb heeft u technische specialisten binnen handbereik. Ga naar de website

Close