Gratis kansenonderzoek t.w.v. € 375,-
90% van de bedrijven laat online groei kansen liggen.

Reactie binnen 1 werkdag
Concreet stappenplan
Telefonisch toegelicht o.b.v. jouw doelstellingen

Meer bezoekers

Met relevante content help jij (be)zoekers door hun vragen te beantwoorden. Wil je meer bezoekers? Bedien hen op hun wenken en deel je kennis over jouw vakgebied op je website!


Versla je concurrent

Hoe komt het dat jouw concurrent zo goed scoort in Google? Door goede content. Hoe versla jij hem? Met betere content. Wil je ook betere content? We schrijven het graag voor je.


Meetbare doelen

Voordat we content schrijven, gaan we dieper in op waar jij naartoe wilt: we stellen meetbare doelen op. Vervolgens maken we strategische content die jou helpt je doelen te bereiken.

Het belang van goede content

Waarom is goede content zo belangrijk?

Content is van groot belang om bezoekers naar je website te trekken. 93% van alle online ervaringen begint in de zoekmachine. Het doel van zoekmachines als Google is om zoekers zo snel en adequaat mogelijk van een relevant antwoord op hun zoekvraag te voorzien.

Vraag een gratis kansenonderzoek aan ter waarde van € 375,-

Deel je kennis

Jij hebt de kennis in huis om specifieke zoekers een antwoord te geven op hun vragen. Als je je content maakt met als doel om die vragen van je doelgroep te beantwoorden, zal Google je hiervoor dankbaar zijn.

Door jouw content kan Google zoekers met specifieke vragen namelijk helpen door hun jouw website te tonen. En daar bedankt Google jou dan weer voor, met een hogere positie in de zoekresultaten bijvoorbeeld.

Content, SEO en inbound marketing

Het zal niet als een verrassing komen dat content belangrijk is voor SEO, of zoekmachine optimalisatie. Zonder relevante content zal je website niet goed scoren in de zoekmachines.

Ga maar na bij jezelf: als je iets googelt, klik je vrijwel altijd op een van de zoekresultaten op de eerste pagina. De keren dat je afgelopen maand de resultaten op de 2e resultatenpagina en verder hebt bekeken, zijn waarschijnlijk op één hand te tellen.

Hieruit blijkt het belang van SEO en van goede content: door je website zowel voor Google als voor je doelgroep te optimaliseren, trek je de bezoekers naar je site die jij op het oog hebt.

Dit trekken van bezoekers door juiste content noemen we inbound marketing. Je laat je bezoekers jou vinden door hun te bieden wat ze zoeken.

Vraag een gratis kansenonderzoek aan ter waarde van € 375,-

Content creatie door DoubleSmart

DoubleSmart heeft al voor veel verschillende klanten content ontwikkeld. Onze copywriters schrijven ’s morgens over streekproducten en fietstochten rond Amsterdam en gaan ’s middags over op de technische specificaties van domoticasystemen.

Laat je je content creëren door DoubleSmart? Dan kun je er zeker van zijn dat er altijd 2 specialisten met jouw content aan de slag gaan die steeds elkaars werk redigeren. Zo is je content altijd foutloos en correct.

DoubleSmart kan niet alleen content voor je schrijven, maar kijkt ook graag voor je naar de lange termijn en helpt je op weg met content marketing.

Wil je meer conversie, meer bezoekersaantallen, sterke advertenties? Ook voor deze diensten kun je bij ons terecht.

Content creatie: the quick way

Geen tijd om relevante content te schrijven? Dat is een veelgehoord probleem. We bieden je graag de oplossing: snelle content. Jij stelt je aan ons voor, vertelt over je bedrijf en je branche en wij gaan voor je aan de slag.

Binnen afzienbare tijd begint je website zich te vullen met content in jouw stijl die jouw bezoekers aanspreekt.

Ook zo gemakkelijk meer bezoekers naar je website trekken? Pak even de telefoon en geef ons het startsein!

Gratis kansenonderzoek t.w.v. € 375,-
90% van de bedrijven laat online groei kansen liggen.

Reactie binnen 1 werkdag
Concreet stappenplan
Telefonisch toegelicht o.b.v. jouw doelstellingen

Wat klanten zeggen

KUVA opleidingen

04-05-2016
De heren van Double Smart staan altijd klaar om je zowel gevraagd als ongevraagd van de juiste adviezen te voorzien. Keiharde werkers met een uitstekende service. Ben uitermate tevreden. Met vriendelijke groet, KUVA Opleidingen Guy van der Kuyp

Knippen & zo Bussum

09-01-2019

Wij werken sinds 2015 met DoubleSmart. Zij hebben er voor gezorgd dat wij goed vindbaar zijn. Aanrader!

Dynamiet Nederland

03-04-2019

De gebroeders Zuidbroek hebben een professioneel bedrijf neergezet. DoubleSmart is gewoon een goed bedrijf om mee samen te werken. Als klant wordt je goed op de hoogte gehouden. Onze specialist Erik Dekker voert zijn werk uitstekend uit, is betrokken en heeft een proactieve instelling. Precies wat je als klant wil van een online marketing bureau.

Jasper Schoonderwoerd

21-03-2019

Betrouwbare partner, meedenkend en leveren wat we afspreken. Hebben mijn vertrouwen om de toekomst verder uit te bouwen.

Anton Verkooijen

10-02-2020

Tevreden met de service. De heren staan je altijd goed te woord en ze weten waar ze het over hebben. De campagnes leveren tot nu betere resultaten op dan eerst. Tevens wordt altijd duidelijk besproken welke doelstellingen er zijn maandelijks en waar op te groeien is. Begonnen met alleen de SEA tak bij hun onder te brengen, maar ondertussen wordt ook sterk overwogen de andere digitale marketing takken onder te brengen. Top service!

Samen creëren?

Content creatie Content creatie