Loader

Content creatie

Content als magneet

Kennis is macht. Dit geldt ook in de onlinemarketingwereld: jouw kennis over je vakgebied is precies wat mensen zoeken. Deel jouw kennis en ervaring om zoekers naar je website te trekken. Relevante content werkt als bezoekersmagneet!

 
Content creatie - DoubleSmart

Meer bezoekers

Met relevante content help jij (be)zoekers door hun vragen te beantwoorden. Wil je meer bezoekers? Bedien hen op hun wenken en deel je kennis over jouw vakgebied op je website!

Versla je concurrent

Hoe komt het dat jouw concurrent zo goed scoort in Google? Door goede content. Hoe versla jij hem? Met betere content. Wil je ook betere content? We schrijven het graag voor je.

Meetbare doelen

Voordat we content schrijven, gaan we dieper in op waar jij naartoe wilt: we stellen meetbare doelen op. Vervolgens maken we strategische content die jou helpt je doelen te bereiken.

Het belang van goede content

Waarom is goede content zo belangrijk?

Content is van groot belang om bezoekers naar je website te trekken. 93% van alle online ervaringen begint in de zoekmachine. Het doel van zoekmachines als Google is om zoekers zo snel en adequaat mogelijk van een relevant antwoord op hun zoekvraag te voorzien.

Bekijk de resultaten, werkwijze en volledige video’s.

Ga naar de cases

Vraag een gratis kansenonderzoek aan ter waarde van € 375,-

Vraag aan

Deel je kennis

Jij hebt de kennis in huis om specifieke zoekers een antwoord te geven op hun vragen. Als je je content maakt met als doel om die vragen van je doelgroep te beantwoorden, zal Google je hiervoor dankbaar zijn.

Door jouw content kan Google zoekers met specifieke vragen namelijk helpen door hun jouw website te tonen. En daar bedankt Google jou dan weer voor, met een hogere positie in de zoekresultaten bijvoorbeeld.

Content, SEO en inbound marketing

Het zal niet als een verrassing komen dat content belangrijk is voor SEO, of zoekmachine optimalisatie. Zonder relevante content zal je website niet goed scoren in de zoekmachines.

Ga maar na bij jezelf: als je iets googelt, klik je vrijwel altijd op een van de zoekresultaten op de eerste pagina. De keren dat je afgelopen maand de resultaten op de 2e resultatenpagina en verder hebt bekeken, zijn waarschijnlijk op één hand te tellen.

Hieruit blijkt het belang van SEO en van goede content: door je website zowel voor Google als voor je doelgroep te optimaliseren, trek je de bezoekers naar je site die jij op het oog hebt.

Dit trekken van bezoekers door juiste content noemen we inbound marketing. Je laat je bezoekers jou vinden door hun te bieden wat ze zoeken.

Externe Batterij is dé online specialist in powerbanks. Zij beschikken over kwalitatief hoogwaardige externe batterijen voor het opladen van telefoons, tablets, computers en randapparatuur. DoubleSmart heeft een zoekmachine marketing strategie opgezet waardoor de omzet, uit zowel SEO als SEA, exponentieel is gestegen.

Online AdverterenOnline adverteren Zoekmachine AdverterenZoekmachine adverteren Zoekmachine OptimalisatieZoekmachine optimalisatie

Gauddi is een van de grootste spelers in het ontwikkelen gebruiksvriendelijke software voor narrowcasting. Op maat en slim vormgegeven en in de huisstijl van de klant. DoubleSmart verzorgt voor Gauddi de SEO campagne.

Zoekmachine OptimalisatieZoekmachine optimalisatie

Behaalde resultaten:

 

  • 408% groei in conversies via Google Ads
  • 72% groei in organisch verkeer
  • 96% groei in organische vertoningen

 

Wil je zien hoe we dit hebben gedaan? Lees dan de case!

Online AdverterenOnline adverteren Zoekmachine AdverterenZoekmachine adverteren Zoekmachine OptimalisatieZoekmachine optimalisatie

Vraag een gratis kansenonderzoek aan ter waarde van € 375,-

Vraag aan

Content creatie door DoubleSmart

DoubleSmart heeft al voor veel verschillende klanten content ontwikkeld. Onze copywriters schrijven ’s morgens over streekproducten en fietstochten rond Amsterdam en gaan ’s middags over op de technische specificaties van domoticasystemen.

Laat je je content creëren door DoubleSmart? Dan kun je er zeker van zijn dat er altijd 2 specialisten met jouw content aan de slag gaan die steeds elkaars werk redigeren. Zo is je content altijd foutloos en correct.

DoubleSmart kan niet alleen content voor je schrijven, maar kijkt ook graag voor je naar de lange termijn en helpt je op weg met content marketing.

Wil je meer conversie, meer bezoekersaantallen, sterke advertenties? Ook voor deze diensten kun je bij ons terecht.

Colinda van der Leest Colinda van der Leest

Colinda van der Leest

Schrijft het liefst bombastische teksten over filosoferende konijnen, maar hier is weinig vraag naar. Wordt gelukkig ook blij van andere onderwerpen.Vindt het een sport om uiteenlopende schrijfstijlen te beheersen in haar rol als contentspecialist. Moet zich inhouden om niet in elke tekst een knipoog te verwerken, vermoedelijk omdat ze in real life niet kan knipogen.

0182-342062 linkedIn
Remco Zuidbroek Remco Zuidbroek

Remco Zuidbroek

Heeft een hekel aan een bureau vol zooi, maar betrapt zich er steeds op dat hij het minst opgeruimde bureau heeft van het stel. Gelukkig beschikt hij over een flinke portie strategisch inzicht in bedrijfsprocessen, wat hij moeiteloos toepast op zowel zijn bureausituatie als op de online marketingstrategie van klanten.

0182-342062 linkedIn

Content creatie: the quick way

Geen tijd om relevante content te schrijven? Dat is een veelgehoord probleem. We bieden je graag de oplossing: snelle content. Jij stelt je aan ons voor, vertelt over je bedrijf en je branche en wij gaan voor je aan de slag.

Binnen afzienbare tijd begint je website zich te vullen met content in jouw stijl die jouw bezoekers aanspreekt.

Ook zo gemakkelijk meer bezoekers naar je website trekken? Pak even de telefoon en geef ons het startsein!

Gratis Kansenonderzoek

Vraag een gratis kansenonderzoek aan ter waarde van € 375,-

Vraag aan

DoubleWeb: Onze partner in techniek

Technische verbeteringen aan de website worden uitgevoerd door DoubleWeb, ons zusterbedrijf. Met DoubleWeb heeft u technische specialisten binnen handbereik. Ga naar de website

Close