Loader

TeamSMART: effectieve online marketing

Een compleet dienstenaanbod voor meetbaar meer klanten

90% van de bedrijven kan binnen 3 maanden meetbaar meer klanten via online marketing realiseren. Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Vraag het gratis kansenonderzoek aan en we geven je inzicht in de grootste verbeterpunten die op dit moment op jouw online aanwezigheid van toepassing zijn.

 

 
TeamSMART teamvergadering

Specialistisch

Wij werken niet voor jou, maar met jou. Jij weet hoe jouw markt in elkaar zit, wij zijn specialist in online marketing. Combineer jouw en onze kennis en we zijn onverslaanbaar!

Wendbaar

Onze 90-dagensprints zijn uniek en maken dat we snel kunnen schakelen en onze strategie kunnen finetunen. Elke maand overleggen we met jou: wat gaat goed, wat kan beter?

Snel rendement

Laaghangend fruit eerst! Eerst pakken we de zaken op die voor snelle winst zorgen. Daarna staan de SMART-doelstellingen centraal. Zo behaal je snel rendement met TeamSMART.

TeamSMART, wat is dat?

Bij DoubleSmart werken we met TeamSMART. Deze werkwijze is speciaal ontwikkeld om het optimale resultaat te behalen uit je bezoekers en SEO- en SEA-activiteiten. Bij ons krijg je daardoor een zoekmachine marketing strategie die volledig op jouw bedrijf is afgestemd.

TeamSMART procesflow werkwijze

Stap 1: Kansenonderzoek

We beginnen bij het begin, met een kansenonderzoek. Want pas als je weet wat je kansen zijn, kun je actie gaan ondernemen.

Waar liggen jouw kansen op het gebied van online marketing? We vertellen het je graag in ons online kansenonderzoek.

Kansenonderzoek TeamSMART, oude weegschaal

Stap 2: Actieplan

Onze favoriet: actie! Maar niet zonder eerst een goed actieplan op te stellen. De kansen die we in stap 1 hebben gevonden, zetten we om in een actieplan.

Zo weten we precies wat we kunnen doen om samen jouw online succes te vergroten door slim gebruik te maken van online marketing.

Actieplan TeamSMART, engineer met plan

Stap 3: Strategie

Als het actieplan vers op papier staat, is het tijd om een glasheldere strategie op te stellen. Daarin geven we een duidelijk antwoord op de vraag: hoe gaan we jouw kansen zo effectief mogelijk omzetten in conversie?

We werken met het SMART-model, zodat we steeds doelgericht en resultaatgericht blijven werken.

Strategie TeamSMART, schaakstuk in hand

Stap 4: Onboarding

Vervolgens gaan we de onboarding in. In deze fase leggen we de basis voor een succesvolle campagne. Je wordt opgenomen in ons systeem en wordt voorgesteld aan ons team.

Aan het einde van deze fase staan we in de startblokken om straks direct voor je aan de slag te kunnen gaan.

 

Implementatie TeamSMART sleutel met succes sleutelhanger

Stap 5: Uitvoering

Tijdens onze 90-dagensprints doen wij er alles aan om je doelen te behalen. Iedere 30 dagen krijg je een rapportage met daarin de resultaten van je doelstellingen. Door de korte sprints behalen we snel resultaat voor jouw bedrijf en zijn we flexibel.

Na 90 dagen ben je welkom op ons kantoor om samen de doelstellingen te benchmarken en nieuwe KPI’s op te stellen om je doelen te behalen.

Uitvoering TeamSMART, atleet in startpositie

Stap 6: Repeat

De 90 dagen zijn voorbij en we hebben de benchmark en evaluatie gehad. We hebben weer nieuwe plannen, nieuwe ideeën, nieuwe energie. Daar horen nieuwe doelstellingen bij.

Vervolgens gaan we weer 90 dagen sprinten.  Na 90 dagen volgt weer een benchmark en evaluatie. Zo gaat het door en komen we steeds dichter bij jouw doelstellingen!

Repeat TeamSMART,, atletiekbaan

Groeit je concurrent harder dan jij?

Heb jij je weleens afgevraagd hoe het komt dat je concurrent zo hard groeit, maar jij niet het gewenste aantal klanten krijgt via onlinekanalen? De kans is aanzienlijk dat de concurrent zijn marketingbudget beter besteedt. Twee feiten:

  • Klanten vragen letterlijk op dit moment offertes aan bij je concurrent, omdat jij niet vindbaar bent op de zoekwoorden waar de klant op zoekt;
  • Het gemiddelde bedrijf besteedt zo’n 41% van zijn marketingbudget aan online marketing, en in 2020 zal dit vermoedelijk zelfs richting de 50% gaan.

Wij bieden iedere klant een resultaatgerichte oplossing die bij zijn bedrijf past. De missie van DoubleSmart is niet voor niets ‘Meetbaar meer klanten dankzij transparante online marketing’. Onze manier om dat waar te maken? TeamSMART.

Groei in grafiek, vergrootglas

TeamSMART: Perfect af te stemmen op jouw bedrijf!

Binnen het SMART-model heb je de keuze uit 3 mogelijkheden: We adviseren je graag over welke mogelijkheid het beste bij jouw bedrijf past.
Loader

Dienst

Specificatie

SMART
€500

Double
SMART
€1.300

Triple
SMART
€3.200

PPC

AdWords

Loader
Loader
Loader

Remarketing

Loader
Loader
Loader

Display

Loader
Loader
Loader

YouTube

Loader
Loader

Organisch

Linkbuilding

Loader
Loader

On-page

Loader
Loader
Loader

Technisch

Loader
Loader

Content marketing

Loader

CRO

Analyse & advies

Loader
Loader
Loader

Heatmapping

Loader
Loader

A/B-testen

Loader

Communicatie

Maandelijks contact

Loader
Loader
Loader

Benchmarking (90 dagen)

Loader
Loader
Loader

Eenmalige investering

Onboarding & strategie

€1.600

€2.400

€5.200

Maandelijkse begeleiding

€500

€1.300

€3.200

Voorgesteld advertentiebudget
totaal per maand

v.a.
€1.000

v.a.
€1.700

v.a.
€4.300

Gratis kansenonderzoek

Conversie optimalisatie in uitvoering

Gratis kansenonderzoek

Enthousiast geworden over online marketing bij DoubleSmart? Neem dan contact op met Remco Zuidbroek via 018 23 420 62 of vraag direct een gratis kansenonderzoek aan.

Gratis kansenonderzoek

TeamSMART, (hoe) werkt dat?

De beste TeamSMART-optie bepalen voor jouw bedrijf

Klanten trekken kan op verschillende manieren. Samen kijken we wat de meest adequate manier is voor jouw bedrijf en welke SMART-doelstellingen we willen behalen.

Een belangrijk speerpunt van TeamSMART is dat we niet voor jou, maar met jou werken. We werken met jou samen. Jij kent immers alle ins en outs van jouw eigen branche. Wij kennen de uitdagingen, valkuilen en oplossingen in de onlinemarketingwereld. Daarom weten we uit ervaring welke aanpak voor jouw bedrijf goed werkt.

De combinatie van jouw kennis en onze expertise zorgt voor optimaal resultaat: meer leads en klanten die bij jou uitkomen.

We kunnen gebruikmaken van Google Ads of Bing Ads, of ons juist toeleggen op een SEO-campagne om meer organisch verkeer naar je website te leiden. Als je wilt inzetten op retentie, behoren remarketing of e-mailmarketing tot de mogelijkheden. Resulteren de bezoekers niet in de gewenste hoeveelheid conversies? Dan gaan we aan de slag met conversie optimalisatie om het percentage converterende gebruikers te verhogen.

Resultaten moeten meetbaar zijn, zo staat ook in onze missie. Wil je weten of je resultaat aan de verwachtingen voldoet? Dan begin je met het opstellen van een meetbare doelstelling. We denken daarom samen na over concrete doelen die je in cijfers kunt uitdrukken en die realistisch en tijdsgebonden zijn.

Werken met het See, Think, Do, Care-model

Met het See, Think, Do, Care-model blijven we bij de les. Dit model van Google brengt de customer journey in beeld. Een zoeker die zich bijvoorbeeld in de think-fase bevindt, zal op een andere manier zoeken dan een klant die in de do-fase zit. Het See, Think, Do, Care-model is onze wegwijzer die ervoor zorgt dat we altijd voor de juiste doelgroep werken.

Wil je een beeld krijgen van de interactie tussen marketingkanalen en de customer journey, bekijk dan hier de volledige PDF.

Samen sparren: benchmark en evaluatie

Iedere maand rapporteren we op een transparante manier waar we mee bezig zijn en hoe dat gaat. Zo kun je samen met ons sparren over de beste oplossingen voor jouw bedrijf. Je kunt steeds de vinger aan de pols houden en al je vragen stellen. Elke 90 dagen plannen we een fysiek overleg met je in. Hierin benchmarken we de doelstellingen en stellen we nieuwe KPI’s om die doelstellingen te behalen.

De benchmark wordt opgevolgd door een evaluatie. We kijken terug, maar ook vooruit: hoe vond je het gaan, ben je tevreden? Waar ligt de focus voor de volgende 90 dagen?

Maandelijks opzegbare overeenkomsten

Als je om welke reden dan ook wilt stoppen met TeamSMART, is je overeenkomst met ons maandelijks opzegbaar. En nee, geen addertjes onder het gras. Als tegenprestatie vragen wij ‘no elephant in the room’: zeg het ons als je niet tevreden bent, en licht het toe. We zwaaien je uit, pinken een traantje weg en pakken vervolgens je feedback erbij. Daarmee gaan we om de tafel zitten en stellen actiepunten op. Zo maken we onze service nóg beter.

Online rendement is onze drive. Daarom vinden we het vanzelfsprekend om proactief met je mee te denken. Hoe krijg jij meer klanten? Daar denken wij graag over na, en niet alleen op gezette tijden. Want zeg nu zelf: soms krijg je je beste ingeving terwijl je de goudvis voert. Als we zo’n ingeving hebben, stellen we je op de hoogte en gaan we er gelijk mee aan de slag.

DoubleWeb: Onze partner in techniek

Technische verbeteringen aan de website worden uitgevoerd door DoubleWeb, ons zusterbedrijf. Met DoubleWeb heeft u technische specialisten binnen handbereik. Ga naar de website

Close