Loader

TeamSMART

Een compleet online marketing team voor meetbaar meer klanten

90% van de bedrijven laat online kansen liggen. Benieuwd wat we voor jouw bedrijf en online zichtbaarheid kunnen betekenen? Vraag het kansenonderzoek aan en we analyseren vrijblijvend je website. Vervolgens ontvang je de belangrijkste verbeterpunten die je op korte termijn de grootste winst gaan opleveren met betrekking tot je online aanwezigheid.

 

 
TeamSMART teamvergadering

Jouw team specialisten

Wij werken niet voor jou, maar met jou. Jij weet hoe jouw markt in elkaar zit, wij zijn specialist in online marketing. Combineer jouw en onze kennis en we zijn onverslaanbaar!

Extreem doelgericht

Onze 90-dagensprints zijn uniek en maken dat we snel schakelen en onze strategie kunnen finetunen. Elke maand overleggen we de SMART-doelstellingen: wat gaat goed, wat kan beter?

Snel rendement

Laaghangend fruit eerst! Eerst pakken we de zaken op die voor snelle winst zorgen. Typisch gezien hebben de TeamSMART-campagnes binnen 3 tot 6 maanden een positieve ROI.

Wat is TeamSMART?

Met het TeamSMART-model bieden we een op maat gemaakte online marketing strategie aan voor ambitieuze bedrijven. In sprints van 90 dagen werken we toe naar doelen die je meetbaar meer klanten opleveren.

 1. Meetbaar meer online bezoekers, door de inzet van content marketing, SEO en SEA
 2. Meetbaar meer leads, door conversie optimalisatie
 3. Meetbaar meer klanten, door retargeting en marketing automation

Het model is zo ontwikkeld dat de gemiddelde campagne binnen 3 tot 6 maanden een positieve ROI heeft. Hierna slaan we de weg naar exponentiële groei in.

Bekijk de resultaten, werkwijze en volledige video’s.

Ga naar de cases

Voor wie is TeamSMART interessant?

Organisaties die moeiteloos een goed product of een kwalitatieve dienst leveren, maar moeite hebben met het correct implementeren van online marketing om dit product goed onder de aandacht te brengen om zo meetbaar meer klanten te realiseren.
Organisaties die meer dan € 500.000 per jaar omzetten of van plan zijn dit binnen 12 maanden te behalen.
Organisaties die de ambitie hebben online te groeien en resultaatgericht zijn. Onze klanten en contactpersonen zijn bereid om zelf bij te dragen in het succes van de campagnes.
Organisaties die op zoek zijn naar een bureau dat structureel investeert in innovatie en kennis van de specialisten die aan je campagne werken.
Organisaties die op zoek zijn naar specialisten in online marketing. De campagne specialisten werken minimaal 30 uur per week binnen hun expertisegebied.
Organisaties die houden van eerlijke adviezen, ook als dat soms moeilijk is om te horen.
Organisaties die op zoek zijn naar een bureau dat snapt dat goede marketing geld oplevert, geen geld kost en hier ook de verantwoordelijkheid over neemt.
Organisaties die op zoek zijn naar een leverancier in plaats van een samenwerkingsrelatie. In dat geval kunnen we het TeamSMART-model niet toepassen.
Organisaties die geen groeiambitie hebben.
Organisaties die niet bereid zijn om te veranderen om de uiteindelijke doelstellingen te behalen.
Organisaties die hun interne processen nog niet voldoende op orde hebben en nog niet klaar zijn voor online groei.
Organisaties die dezelfde doelgroep hebben als één van onze andere TeamSMART klanten, wij waarborgen exclusiviteit per branche.

Vraag een gratis kansenonderzoek aan ter waarde van € 375,-

Vraag direct aan

Het TeamSMART-model

Bij DoubleSmart werken we met TeamSMART. Dit model is speciaal ontwikkeld om het optimale resultaat te behalen uit de bezoekers van je website en je online marketing activiteiten.

Procesflow TeamSmart

1: Kansenonderzoek

Met het kansenonderzoek analyseren we de meest essentiële onderdelen van je website die invloed kunnen hebben op je online succes. Zo weet je waar je op dit moment staat en waar je concreet omzet en winst laat liggen.

In een telefonisch gesprek bespreken we je online ambities en schetsen we een beeld van de middelen die je beschikbaar hebt. Doel hierbij is om een duidelijk beeld te krijgen van je bedrijfsdoelstellingen en bedrijfscultuur.

1

2: Actieplan

Op basis van de online kansen die we binnen het kansenonderzoek hebben gevonden, stellen we een actieplan op. Dit plan beschrijft exact welke taken er uitgevoerd moeten worden om samen jouw online succes te vergroten.

Het actieplan bevat een scope van het TeamSMART-model, een heldere budgetbegroting van de advertising campagnes en een visuele weergave van de fases in het See, Think, Do, Care-model waarin we gaan opereren.

2

3: Strategie

Als het actieplan vers op papier staat, is het tijd om een glasheldere strategie op te stellen. Waar het actieplan laat zien waarmee we aan de slag kunnen en wat de verwachte investering is, gaan we met de strategie pas écht aan de slag.

We gaan aan de slag met buyer persona’s, een uitgebreid zoekwoorden onderzoek, een technische scan van je website en SMART-doelstellingen. Ook maken we een roadmap waarin we onze strategie in afgebakende taken opsplitsen, zodat je duidelijk hebt welke taken er op de planning staan de komende 90 dagen.

3

4: Onboarding

Met het TeamSMART-model werken we met software die onze effectiviteit vergroot en transparantie in onze werkwijze waarborgt. Binnen de onboarding zetten we de website en campagnes in de startblokken.

Aan het einde van deze fase worden alle conversies goed gemeten, is er een online dashboard waarin je de status van de SMART-doelstellingen 24/7 kan inzien en zijn de advertising campagnes klaar om live te gaan.

4

5: Uitvoering

Tijdens onze 90-dagensprints gaan we gestructureerd te werk om je SMART-doelstellingen te behalen. Iedere 30 dagen krijg je een rapportage met daarin de resultaten van je doelstellingen.

Door de korte sprints behalen we snel resultaat voor je bedrijf en zijn we flexibel. Vanwege de uitgebreide strategische fase en onze expertise is de succesratio van de SMART-doelstellingen maximaal.

5

6: Rapportage & benchmark

Maandelijks is er minimaal één rapportagemoment waarin de resultaten en uitgevoerde taken worden besproken en de lijntjes worden uitgezet voor de nieuwe maand. Na 90 dagen hebben we een uitgebreid benchmarkmoment.

We kijken terug naar de behaalde resultaten en werken met nieuwe energie aan nieuwe plannen en nieuwe ideeën. Daar horen uiteraard nieuwe doelstellingen bij. Zo gaat het door en komen we steeds dichter bij jouw uiteindelijke doelstellingen!

6

TeamSMART: Perfect af te stemmen op jouw bedrijf!

Binnen het TeamSMART-model heb je de keuze uit 3 mogelijkheden. We adviseren je graag over welke mogelijkheid het beste bij jouw bedrijf past.
Loader

Dienst

Specificatie

Single
SMART
€1.300

Double
SMART
€2.500

Triple
SMART
€3.200

PPC

Google Ads

Loader
Loader
Loader

Bing Ads

Loader
Loader

Remarketing

Loader
Loader
Loader

Display

Loader
Loader
Loader

YouTube

Loader
Loader

Organisch

Linkbuilding

Loader
Loader
Loader

On-page

Loader
Loader
Loader

Technisch

Loader
Loader
Loader

Content marketing

Loader
Loader

CRO

Analyse & advies

Loader
Loader
Loader

Heatmapping

Loader
Loader

A/B-testen

Loader

Marketing automation

Email marketing

Loader

Communicatie

Maandelijkse rapportage

Loader
Loader
Loader

Maandelijks contact met specialist

Loader
Loader
Loader

Benchmarking (90 dagen)

Loader
Loader
Loader

Eenmalige investering

Onboarding & strategie

€1.600

€2.800

€5.200

Maandelijkse begeleiding

€1.300

€2.500

€3.200

Voorgesteld advertentiebudget
totaal per maand

v.a.
€1.000

v.a.
€1.700

v.a.
€4.300

Gemiddeld rendabel binnen

3 - 6 maanden

3 - 6 maanden

3 - 6 maanden

Gratis kansenonderzoek

Vraag een gratis kansenonderzoek aan ter waarde van € 375,-

Vraag direct aan

Klantcases

Behaalde resultaten:

 

 • 90% van de zoektermen staat op de 1e pagina van Google
 • 1.289% groei in omzet
 • 150% stijging in conversie ratio

 

Nieuwsgierig naar de methoden achter deze resultaten? Je vindt ze in de case!

Zoekmachine AdverterenZoekmachine adverteren Zoekmachine OptimalisatieZoekmachine optimalisatie

Behaalde resultaten:

 

 • 408% groei in conversies via Google Ads
 • 72% groei in organisch verkeer
 • 96% groei in organische vertoningen

 

Wil je zien hoe we dit hebben gedaan? Lees dan de case!

Online AdverterenOnline adverteren Zoekmachine AdverterenZoekmachine adverteren Zoekmachine OptimalisatieZoekmachine optimalisatie

Behaalde resultaten:

 

 • 205% groei in omzet via Google Ads
 • 48% groei in organisch verkeer
 • 254% groei in organische vertoningen

 

Meer weten over de resultaten voor deze klant? Bekijk de case!

Online AdverterenOnline adverteren Zoekmachine AdverterenZoekmachine adverteren Zoekmachine OptimalisatieZoekmachine optimalisatie

See, Think, Do, Care: werken voor de juiste doelgroep

Met het See, Think, Do, Care-model blijven we bij de les. Dit model van Google brengt de customer journey in beeld.

Een zoeker die zich bijvoorbeeld in de Think-fase bevindt, zal op een andere manier zoeken dan een klant die in de do-fase zit. Het See, Think, Do, Care-model is onze wegwijzer die ervoor zorgt dat we altijd voor de juiste doelgroep werken.

Wil je een beeld krijgen van de interactie tussen marketingkanalen en de customer journey, bekijk dan de volledige PDF.

See, think, do, care model

Maandelijks opzegbaar

Als je om welke reden dan ook wilt stoppen met TeamSMART, is je overeenkomst met ons maandelijks opzegbaar.

En nee, geen addertjes onder het gras. Als tegenprestatie vragen wij ‘no elephant in the room’: zeg het ons als je niet tevreden bent, en licht het toe. We zwaaien je uit, pinken een traantje weg en pakken vervolgens je feedback erbij. Daarmee gaan we om de tafel zitten en stellen actiepunten op. Zo maken we onze service nóg beter.

Online rendement is onze drive. Daarom vinden we het vanzelfsprekend om proactief met je mee te denken. Hoe krijg jij meer klanten? Daar denken wij graag over na, en niet alleen op gezette tijden. Want zeg nu zelf: soms krijg je je beste ingeving terwijl je de goudvis voert. Als we zo’n ingeving hebben, stellen we je op de hoogte en gaan we er gelijk mee aan de slag.

Groei in grafiek, vergrootglas

Vraag een gratis kansenonderzoek aan ter waarde van € 375,-

Gratis kansenonderzoek

DoubleWeb: Onze partner in techniek

Technische verbeteringen aan de website worden uitgevoerd door DoubleWeb, ons zusterbedrijf. Met DoubleWeb heeft u technische specialisten binnen handbereik. Ga naar de website

Close