Loader
Bel ons, ja, vandaag nog! 0182 342 062
 

Bezoek DoubleSmart op de Webwinkel Vakdagen

Geschreven door , op 1 januari 2020, in Conversie Optimalisatie, Nieuws, Zoekmachine Adverteren, Zoekmachine Optimalisatie

DoubleSmart, de partner die webwinkels helpt te groeien, is van de partij op de Webwinkel Vakdagen 2020. Vorig jaar waren we ook van de partij en dat beviel zo goed dat we in 2020 weer komen én een grotere stand hebben gehuurd. Op woensdag 29 en donderdag 30 januari 2020 vind je ons op de Webwinkel Vakdagen in de Jaarbeurs in Utrecht, in stand 40.

Kom langs en win een gratis online marketing strategie!

Waarom je bij ons om de hoek moet komen kijken? Wij helpen je met het behalen van je online doelstellingen zonder onnodige, ondoorzichtige diensten. DoubleSmart is een online marketingbureau dat staat voor een nuchtere en enthousiaste aanpak.

Oh, en train je blikwerpkwaliteiten voordat je langskomt. In onze stand kun je namelijk deelnemen aan een wedstrijd blikwerpen. De prijs? De online marketing experts van DoubleSmart werpen een blik op jouw toekomst: de winnaar krijgt een online marketing strategie ter waarde van 2000 euro.

Waarom DoubleSmart?

We beloven je geen gouden bergen, maar zijn eerlijk over je groeikansen en adviseren je graag over je online mogelijkheden. Zie ons als het verlengstuk van je marketingafdeling: jij doet jouw werk en wij zorgen er achter de schermen voor dat je dat werk kunt blijven doen. Dit doen we door je klantenstroom te laten groeien met zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren en conversie optimalisatie.

Waarom de Webwinkel Vakdagen?

De Webwinkel Vakdagen vinden jaarlijks plaats en trekken ruim 13.000 bezoekers. De beurs is hét e-commerce-event van de Benelux. Ben je ondernemer of marketingmanager of ben je betrokken bij een e-commerceorganisatie? Dan kun je de Webwinkel Vakdagen niet overslaan! Zeker stand 40 niet 😉

Nog een tip van ons: vraag ons ook zeker naar TeamSMART, onze oplossing voor iedereen die online marketing zo effectief mogelijk wil inzetten en zo snel mogelijk zijn concurrenten voorbij wil streven!

We vatten het nog even kort voor je samen:

  • Wat? DoubleSmart op de Webwinkel Vakdagen 2020
  • Waar? Jaarbeurs Utrecht, stand 40
  • Wanneer? Woensdag 29 en donderdag 30 januari 2020
  • Waarom? Wij helpen je groeien met je webwinkel + win een online marketing strategie t.w.v. 1500 euro!

Tot ziens in stand 40!

Schrijf je hier in

Plattegrond Webwinkel Vakdagen 2020 DoubleSmart

 

Stel een vraag, of ga met ons in discussie!

Heb je specifieke vragen over de inhoud van dit artikel? Of wil je gewoon je mening delen over dit onderwerp? Voel je vrij een reactie achter te laten, we gaan graag met je in discussie!