Gratis kansenonderzoek t.w.v. € 400,-
90% van de bedrijven laat online groeikansen liggen

Meer bezoekers, aanvragen en conversies genereren
Uitgebreide en concrete analyse
Op maat gemaakt door onze specialisten

Een natuurlijk linkprofiel

Wij houden de zoekmachines graag te vriend en bieden je dan ook alleen kwalitatieve links. Zo weet je zeker dat je website op een natuurlijke manier steeds zichtbaarder wordt.


Uitproberen zonder risico

Al onze contracten kun je elke maand opzeggen, ook die van linkbuilding. Je kunt ons dus makkelijk uitproberen zonder dat je gelijk aan ons vast zit. Waar wacht je nog op?


Eerlijk en transparant

Als je precies wilt weten waar je aan toe bent, ben je bij ons aan het juiste adres. We zijn transparant in ons handelen en laten onze klanten graag over onze schouder meekijken.

Linkbuilding uitbesteden aan DoubleSmart? Extra slim!

Linkbuilding is een kunst. Zoekmachines zijn niet tevreden met elk soort link naar je website, en kunnen je zelfs afstraffen op een onnatuurlijk linkprofiel. Wil je een indrukwekkend linkprofiel waar ook de zoekmachines van onder de indruk zijn?

Daar helpen wij je graag bij. DoubleSmart is als SEO bureau ervaringsdeskundige op het gebied van linkbuilding. Die ervaring hebben wij opgedaan door SEO-werkzaamheden, zoals linkbuilding, uit te voeren voor veel verschillende klanten. We weten nu wat wel en niet werkt en maken er een sport van om steeds betere backlinks voor onze klanten te realiseren. Je kunt aan onze specialisten dus met een gerust hart je linkbuilding uitbesteden.

Dit zijn onze SEO klanten

SEO bij DoubleSmart

Vraag een gratis kansenonderzoek aan ter waarde van € 400,-

Linkbuilding in een notendop

In een notendop werkt linkbuilding zo: je hebt een website en doet je best om zoveel mogelijk sterke websites naar jouw website te laten linken. Zoekmachines als Google houden van deze externe links, die backlinks heten. Want backlinks naar je website geven je website autoriteit. In de ogen van Google werkt het zo: er is blijkbaar iets interessants aan je website, anders zouden andere pagina’s er niet naar linken. Backlinks krijgen blijft lastig, maar gelukkig hebben wij een heel netwerk aan websites voor linkbuilding!

Hoe pakt DoubleSmart linkbuilding aan?

Je linkbuilding aan ons uitbesteden is slechts een van onze werkzaamheden. Het realiseren van links naar je website maakt deel uit van een grotere, solide strategie om jouw website naar een hoger plan te tillen. Je neemt dus diensten op maat af om de SEO van jouw website te bevorderen. Zo ben je ervan verzekerd dat je geen diensten afneemt die je niet nodig hebt.

Wat onze klanten vinden

Tony Bergsma

14-07-2020
Tony Bergsma – Vanuit Ubisoft zijn we erg tevreden met de samenwerking. Op alle facetten scoort het bedrijf erg hoog. Resultaat, service, communicatie etc.

Adrienne van den Bos

05-06-2020

Ontzettend blij met de samenwerking met DoubleSmart. Ze hebben superveel kennis en denken pro-actief mee. Hoewel SEO een langetermijnspel is, heb ik zelfs in korte tijd al gezien hoe groot de waarde is die DoubleSmart levert. Superblij met de resultaten die we nu al boeken!

Jeff Jeroense

17-03-2021

Een absolute aanrader. Wij bij tibor.nl werken nu al een aantal jaar samen met DoubleSmart, waarvan ik nu 3 maanden met hen de contactpersoon mag zijn.

Ik kan alleen lovend zijn. Betreft SEO + online adverteren leveren ze top resultaten. Daarnaast is de communicatie persoonlijk en altijd behulpzaam.

Nico Bijl

03-12-2018

DoubleSmart helpt ons met SEA en SEO campagnes voor Somfy Benelux. Ik ben altijd zeer tevreden over de samenwerking en de resultaten!

Linkbuilding uitbesteden aan DoubleSmart: de voordelen

Linkbuilden is niet iets wat je er even naast doet. Het verzamelen van backlinks naar je eigen website kost veel tijd, en je bent nooit klaar. We kunnen ons goed voorstellen dat je betere en vooral ook leukere dingen te doen hebt. Als je het besluit neemt tot linkbuilding uitbesteden, houd jij tijd over om je te richten op het werk dat jij leuk vindt. Je tijd gaat niet op aan iets dat misschien voelt als een bijzaak. Voor service op het gebied van belangrijke bijzaken kun je bij ons terecht. Wij doen namelijk ook graag wat we leuk vinden!

We hebben in de loop der tijd een uitgebreide database opgebouwd met contactgegevens van webmasters die samen meer de 100.000 verschillende pagina’s beheren. Hierdoor kunnen we ook voor jouw bedrijf een indrukwekkend linkbuilding profiel zorgen. Dankzij ons uitgebreide netwerk aan contacten hebben we beschikking over contactgegevens van soms zelfs 60% van het backlinkprofiel van de gemiddelde concurrent.

Garanties bij linkbuilding uitbesteden

We werken volgens de richtlijnen van Google; bij ons dus geen black hat SEO. Concrete garanties, over bijvoorbeeld het aantal plekken hoger in Google komen of de hoeveelheid linkjes die geplaatst wordt naar je website, kunnen wij dan ook niet geven.

Bij linkbuilding die je aan ons uitbesteedt, krijg je wel de volgende garanties:

 • De links die we plaatsen met linkbuilding, worden geplaatst op websites die voor jouw branche relevant zijn;
 • We kijken kritisch naar de Domain Rating (DR) en Trust Flow (TF) van deze websites;
 • Het linkprofiel blijft natuurlijk;
 • We werken aan de hand van een autoriteitsplan met concrete doelen;
 • We variëren in het soort anchorteksten voor je website voor een natuurlijk linkprofiel.

Linkbuilding is nooit klaar, want het kan altijd beter! We gaan dus niet achteroverleunen, maar checken geplaatste backlinks, werken aan nieuwe links, houden je concurrentie in de gaten… Kortom: we vervelen ons nooit met linkbuilding, en jouw website wordt er alleen maar beter van.

Vraag een gratis kansenonderzoek aan ter waarde van € 400,-

Onze linkbuilding specialisten.

Steeds meer bedrijven zien in dat linkbuilding, zoekmachine optimalisatie (SEO) en zoekmachine adverteren (SEA) in het algemeen, een slimme zet is. Het wordt hierdoor steeds uitdagender om je concurrentie in te halen in de zoekmachines. Een marketing bureau in de arm nemen voor je online marketing vergroot je kans op een goede plek in de zoekmachines aanzienlijk. Linkbuilding uitbesteden is een slimme zet als je structureel wilt werken aan betere online zichtbaarheid.

Bij DoubleSmart hebben we meerdere linkbuilding specialisten in huis met kennis van zaken, kennis van linkbuilding tools en graag ook met kennis van jou en jouw bedrijf. Deze linkbuilding specialisten halen er energie uit om de hele dag door de beste links voor onze klanten te realiseren.

Wil je dus je linkbuilding uitbesteden? DoubleSmart staat in de startblokken om jou je linkbuilding uit handen te nemen. We zijn op de hoogte van de beste linkbuilding methodes en beschikken over toonaangevende software. Onze linkbuilding specialisten trekken alles uit de kast om voor onze klanten waardevolle links te plaatsen met een lange termijn strategie. Naast linkbuilding uitbesteden kan je ook de gehele SEO uitbesteden aan onze specialisten.

Wij zijn DoubleSmart, aangenaam!

DoubleSmart maakt graag kennis met je: vertel ons wie je bent, wat je doet, vertel ons over je passie en je dromen voor jouw bedrijf. Bel ons gerust! Of misschien hoor je liever eerst iets over ons, en over onze passie en dromen.

Ons hart gaat sneller kloppen van online marketing. Online marketing biedt veel kansen, en wij focussen ons op de kansen in conversieoptimalisatie, zoekmachine optimalisatie en zoekmachine adverteren.

Wil je graag meer online succes? Dan heb je twee mogelijkheden: ons TeamSMART-model en onze SEO-dienstverlening.

TeamSMART is er voor ondernemers die graag zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA) en conversie optimalisatie (CRO) op een holistische manier willen aanpakken.

Ben je al tevreden over je huidige Google Ads campagne en ben je op zoek naar een SEO-specialist aan wie je linkbuilding kunt uitbesteden? Onze SEO-dienstverlening is dan de passende oplossing voor jou.

DoubleSmart als jouw online marketing partner: TeamSMART

Met het TeamSMART-model helpen we ondernemers aan meetbaar meer klanten. TeamSMART is een slimme combinatie van zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA) en conversie optimalisatie (CRO). Het TeamSMART-model staat garant voor een resultaatgerichte aanpak. Resultaat is bij ons pas resultaat als jij meer aan ons verdient dan je aan ons betaalt. Dit resultaat is ook altijd meetbaar, zodat je zeker weet dat we daadwerkelijk meer klanten realiseren.

De voortgang van ons werk en de resultaten daarvan voor je website kun je realtime bijhouden via ons dashboard waartoe je 24/7 toegang hebt. Ook dit is een kenmerk van onze werkwijze: we zijn transparant en laten ons dus graag door jou op de vingers kijken.

Flexibel dankzij de 90-dagensprints

Om de transparantie te vergroten, werken we binnen ons online marketing bureau met rapportages. Elke 30 dagen bespreken we de rapportage met je tijdens een strategisch overleg met je accountmanager. We werken binnen het TeamSMART-model met sprints van 90 dagen. Dat houdt in dat we je elke 90 dagen uitnodigen bij ons op kantoor om de doelstellingen te benchmarken en nieuwe KPI’s te stellen om de doelstellingen te behalen. Oftewel: we nemen door wat goed gaat, wat de verbeterpunten zijn en hoe we daarmee de volgende 90 dagen actie gaan ondernemen.

Grondige aanpak naar jouw doel

Beeld je in dat je onze nieuwe klant bent. We beginnen dan niet in het wilde weg voor je te werken, maar stellen eerst een kansenonderzoek, een actieplan en een strategie op om je wensen en kansen goed in kaart te brengen. Door een gedegen voorbereiding hebben we duidelijk jouw doel voor ogen. Alle werkzaamheden draaien vervolgens om het behalen van dat doel.

Gratis kansenonderzoek t.w.v. € 400,-
90% van de bedrijven laat online groeikansen liggen

Meer bezoekers, aanvragen en conversies genereren
Uitgebreide en concrete analyse
Op maat gemaakt door onze specialisten

Linkbuilding zelf doen: is het verstandig?

Niet elke manier van linkbuilding is een goed idee. Er zijn namelijk manieren die vallen onder black hat SEO. Wat dat betekent, is dat zoekmachines het er niet mee eens zijn. Zij zien dit namelijk als manipulatie van de zoekresultaten. Als je gesnapt wordt, kan dit leiden tot een penalty, wat de vindbaarheid en conversie van je bedrijf niet ten goede komt.

Te mooi om waar te zijn?

Klinkt niet zo moeilijk, dat linkbuilden. Waarom zou je linkbuilding uitbesteden? We houden je zeker niet tegen als je de linkbuilding van je eigen website wilt regelen. We willen je echter wel op het hart drukken om uit te kijken met het toepassen van dubieuze linkbuildingstrategieën.

Hierin geldt: als het te mooi lijkt om waar te zijn, dan is dat vaak ook zo. Kun je makkelijk een pakket kopen met links naar je website zonder dat je er ook maar enige moeite voor hoeft te doen? Klinkt leuk, maar doe het niet. In de eerste instantie kan dit je website een boost geven, dat is waar. Maar op de lange termijn is het geen slimme zet. Zoekmachines houden er niet van als je ‘valsspeelt’ en op een onnatuurlijke manier backlinks verzamelt. Je speelt met vuur als je een grote zoekmachine als Google om de tuin probeert te leiden. Dit kan uitlopen op een penalty, waardoor je website naar beneden schuift in de zoekresultaten van Google. Niet handig voor de vindbaarheid en de conversie van je bedrijf…

Linkbuilding is maatwerk

Linkbuilding is maatwerk, en veel werk. Hoeveel werk het precies is? Ter illustratie: wij hebben meerdere linkbuilding specialisten op kantoor zitten die bijna fulltime bezig zijn met linkbuilding voor onze klanten. Zelfs bij een online marketing bureau komen die links er dus niet automatisch: er wordt hard voor gewerkt. Je zou linkbuilding dus handwerk kunnen noemen.

Natuurlijk hebben onze linkbuilding specialisten wel de nodige linkbuilding tools. Daarnaast hebben zij door de tijd heen een uitgebreid netwerk aan contacten opgebouwd van websites waarop zij links kunnen plaatsen. Het is zaak dat de website waarop de link geplaatst wordt, inhoudelijk aansluit bij de website van de klant die de link ontvangt. Om dit te kunnen blijven realiseren, onderhouden de specialisten veel contacten in verschillende branches. Linkbuilding tools en een goed netwerk maken het werk van een linkbuilding specialist dus wel efficiënter, maar toch blijft linkbuilding voor een groot deel handwerk. En dat kost tijd.

DoubleSmart als jouw SEO-specialist: zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie voeren we graag voor je uit. Wil jij je bedrijf beter gevonden laten worden via de zoekmachine om meer klanten te krijgen? Maak dan gebruik van onze SEO-dienstverlening om jouw website te doen stijgen in de zoekresultaten van Google. Als marketingnerds zijn wij op de hoogte van de laatste updates van Google en de beste manieren om jouw website te optimaliseren voor Googlegebruikers.

Ons dienstenaanbod is goed afgestemd op allerlei verschillende situaties. Er zit dus sowieso iets voor je bij. Bij ons hoef je je geen zorgen meer te maken over de vraag of je website wel SEO-proof is.

Bel of mail ons eens om de verschillende mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken. We maken graag tijd voor je vrij!

Vraag een gratis kansenonderzoek aan ter waarde van € 400,-

Wat klanten zeggen

Kees van Sante

15-09-2019
Omzet verdriedubbeld na campagne updates en verbeteringen door Doublesmart , nu op naar België en de rest van Europa.

Filip Burman

12-01-2020

We zijn super blij met de samenwerking met Erik en Remco voor onze twee webshops. Fijne begeleiding, adviezen en resultaten. Top! Een echte aanrader!

Alfons Boerdijk

19-11-2019

Doublesmart maakt waar wat ze beloven!

Gerjan Van Sleen

11-12-2017

Het eerste online marketing bureau dat echt z’n woorden nakomt. Marktconforme prijzen en persoonlijke begeleiding. Ook uitstekende kennis van zaken en denken echt mee met de klant. Geen onnodige kosten. Aanrader!

The Sportsclub

28-02-2020

Fijne samenwerking!

Samen groeien?

Veel voorkomende vragen

Wat is linkbuilding?

Wat is linkbuilding nu precies? Linkbuilding is het creëren van externe links (backlinks) naar jouw webpagina’s. Linkbuilding is onmisbaar als je je website goed vindbaar wilt maken in de zoekmachines.

Kwaliteit en kwantiteit

Zoekmachines kennen waarde toe aan backlinks. Hoe meer kwalitatieve backlinks, hoe groter de autoriteit van jouw website.

Door relevante links te verzamelen naar verschillende pagina’s van je website, bouwt jouw website autoriteit op. Een goede link van een belangrijke, relevante website verhoogt dus de autoriteit van je website. En die verhoogde autoriteit, daar worden zoekmachines blij van. Een goede linkbuildingcampagne kan dus voor een erg blije zoekmachine zorgen. Dit uit zich in het een hogere ranking in Google.

Waardevolle links kosten moeite

Het plaatsen van links kan op verschillende manieren, die allemaal voor- en nadelen hebben.

Stel: je plaatst een link op startpagina.nl naar jouw website. Dat is een snelle en makkelijke manier om een link te plaatsen. Deze manier is echter ook minder waardevol. Een waardevollere backlink is een link op een site die relevant en toonaangevend is in jouw branche. Maar zoals je al wel kunt raden: dat gaat niet zo makkelijk. Eigenlijk is dat altijd zo: hoe waardevoller de linkplaatsing, hoe meer moeite het kost om die link daar te krijgen.

We zetten een paar goede redenen voor je op een rijtje om aan linkbuilding te doen:

 • De concurrentie zit niet stil. Hoe denk je dat je concurrent zo goed scoort in Google? Hij mag misschien een jaloersmakend goede copywriter gevonden hebben, maar naast die goede copywriter zit een ervaren linkbuilding specialist die zorgt voor precies de juiste backlinks.
 • Linkbuilding werkt. Ongeveer de helft van je succes in de zoekmachines is afhankelijk van de kwaliteit van je backlinks.
 • Google zelf benadrukt het belang van backlinks voor je score in de zoekmachine.

Is mijn content dan niet goed genoeg?

Nu denk je: mijn website heeft ijzersterke content, daar wordt sowieso wel naar gelinkt. Was het maar zo simpel! Zo makkelijk ligt het niet. Het doorslaggevende belang van goede content is in linkbuilding utopisch: goede content levert niet automatisch goede backlinks op.

Met andere woorden: alleen ijzersterke content is niet voldoende, je hebt ook autoriteit en dus backlinks naar je website nodig om de zoekmachines tevreden te stellen.

Er zijn verschillende redenen om linkbuilding uit te besteden:

 • Winst: specialisten halen optimaal rendement uit elke geïnvesteerde euro.
 • Risico-uitsluiting: een goed online marketing bureau speelt niet met vuur.
 • Frustratiebesparing: jij kunt zo enkel doen waar jij goed in bent.
 • Doorlopende service: je linkbuilding is niet alleen goed, maar blijft dat ook.
 • Tijdsbesparing: het zelf regelen van een backlink kost vaak veel tijd.

Linkbuilding: the neverending story

Ben je dan nooit klaar met linkbuilding? Klopt, er komt geen einde aan! Je kunt namelijk altijd meer en betere links hebben. Zie je ertegen op om steeds weer links te moeten regelen voor je website? Snappen wij best.

Maar goed nieuws: linkbuilding kun je uitbesteden!

Kijk naar de reputatie van een bedrijf, lees hiervoor reviews van klanten. Check of het linkbuilding bureau awards of awardnominaties op zijn naam heeft staan. Vergelijk ook de verschillende diensten die bureaus aanbieden: een uitgebreid dienstenpakket gaat vaak hand in hand met een diepgaandere en dus effectievere marketingmethode.

Handvatten voor de juiste keuze

Stel: je hebt besloten dat linkbuilding uitbesteden voor jouw website een goed idee is. Nu nog op zoek naar een goede partij die ook daadwerkelijk het beste voor jouw website wil. Hoe kies je die juiste partij? We hebben een aantal handige handvatten voor je op een rijtje gezet om je hierbij te helpen.

 • We raden je allereerst aan om te kijken naar de reputatie van verschillende online marketing bureaus en linkbuilding bureaus. Lees reviews om te zien wat klanten van die bureaus over hun samenwerking zeggen. Het gaat hier om echte mensen die in hetzelfde schuitje zitten als jij. Ze hebben er geen belang bij de zaken mooier weer te geven dan ze zijn.
 • Nog een tip voor het kiezen van het juiste linkbuilding bureau: ga na of bureaus genomineerd zijn voor awards. Uit een awardnominatie blijkt waardering van onafhankelijke derden, net als uit reviews.
 • Kies bij voorkeur een bureau waarbij je niet enkel linkbuilding kan uitbesteden, maar een groter aanbod aan online marketing diensten heeft. Linkbuilding komt vooral tot zijn recht als deel van een groter geheel, namelijk een doeltreffende marketingstrategie. Ongeveer de helft van je zoekmachinesucces is afhankelijk van linkbuilding. De andere helft staat of valt bij een doordachte online strategie en doelgerichte SEM-aanpak. We raden je daarom aan niet enkel naar linkbuilding te kijken, maar steeds je doel als uitgangspunt te nemen. Kies voor een marketing bureau dat je door middel van een integrale aanpak kan helpen om jouw doel te bereiken. Vrijwel alle doelen die je voor je website kunt hebben, hebben een combinatie van verschillende SEM-factoren nodig. Een goed marketingbureau denkt met je mee en zal nadenken over een uitgebalanceerde combinatie van verschillende SEM-factoren die voor jouw bedrijf het beste werkt.
Linkbuilding uitbesteden Linkbuilding uitbesteden