Gratis kansenonderzoek t.w.v. € 400,-
90% van de bedrijven laat online groeikansen liggen

Meer bezoekers, aanvragen en conversies genereren
Uitgebreide en concrete analyse
Op maat gemaakt door onze specialisten

Lage adverteerkosten

Vind je adverteren via Google Ads te prijzig? Adverteer via Bing! Zoekers via Bing geven 32% meer uit bij online aankopen via desktop dan gemiddelde kopers via internet.


Snel meer bezoekers

Adverteren is dé manier om snel meer bezoekers naar je website te krijgen. Wil je effectief adverteren via Bing Ads? We helpen je graag bij je campagne!


Flexibele overeenkomsten

Twijfel je over het uitbesteden van Bing Ads? Onze overeenkomsten zijn flexibel. Ben je niet tevreden over ons, dan kun je maandelijks je overeenkomst opzeggen.

Hoe werkt Bing Ads?

Als je op Bing Ads adverteert, kun je zelf kiezen bij welk publiek je je advertenties onder de aandacht wilt brengen. Dit doe je door zelf zoekwoorden te selecteren die relevant zijn voor jouw aanbod. Als een zoeker deze zoekwoorden gebruikt, krijgt hij jouw bijpassende advertentie te zien.

Dit is dus een doelgerichte manier van adverteren: je toont je advertenties enkel aan publiek dat actief interesse toont in jouw product of dienst. De zoeker ziet jouw advertentie op precies het juiste moment, namelijk op het moment dat hij naar jouw product op zoek is.

SEA bij DoubleSmart

Vraag een gratis kansenonderzoek aan ter waarde van € 400,-

Gericht adverteren

Bij Bing Advertising worden je advertenties geplaatst boven of rechts van de zoekresultaten op Bing, Yahoo en MSN. Je kunt je advertenties zo instellen dat ze op bepaalde tijden van de dag of dagen van de week worden getoond.

Daarnaast kun je je gewenste publiek selecteren aan de hand van bijvoorbeeld de geografische regio waarin de zoeker zich bevindt, of op basis van demografische gegevens.

Voordelen van Bing Ads uitbesteden

Adverteren via Bing Ads heeft verschillende voordelen.

  • De kosten van Bing Ads liggen lager dan die van Google Ads, doordat Bing Ads minder gebruikers heeft en je dus met minder concurrentie te maken hebt.
  • Zoekers via Bing Network geven 32% meer uit aan online aankopen via hun computer dan de gemiddelde zoeker op het internet.
  • Bing Ads is te koppelen aan Google Ads. Zo is je bereik met één enkele campagne groter, omdat je daarmee zowel via Ads als via Bing Ads adverteert. Je hebt dus meer resultaat van je werk.
  • Als je Bing Ads koppelt aan Google Ads en via beide platforms adverteert, bereik je zo’n 98% van het totale aantal zoekers.

Bing Ads uitbesteden aan DoubleSmart

DoubleSmart is Google Premier Partner, maar ook in Bing Ads zijn we thuis. Take a chance on us! Als gespecialiseerd SEA-bureau maken we graag een succes van jouw campagne op Bing Ads. Onze SEA-specialisten hebben een neus voor sterke strategieën en halen graag het onderste uit de kan. Wil je je SEA uitbesteden? Neem contact met ons op!

Vraag een gratis kansenonderzoek aan ter waarde van € 400,-

Wat klanten zeggen

Dynamiet Nederland

03-04-2019
De gebroeders Zuidbroek hebben een professioneel bedrijf neergezet. DoubleSmart is gewoon een goed bedrijf om mee samen te werken. Als klant wordt je goed op de hoogte gehouden. Onze specialist Erik Dekker voert zijn werk uitstekend uit, is betrokken en heeft een proactieve instelling. Precies wat je als klant wil van een online marketing bureau.

Hans van der Linden

13-11-2019

Inmiddels hebben we meerdere Adwords, Shopping, Display en Social campagnes ondergebracht bij DoubleSmart. Je bent geen nummer maar een klant die de persoonlijke aandacht krijgt die je verwacht. Er wordt geluisterd naar wensen en maatwerk is geen enkel probleem. Duidelijke communicatie en heldere rapportages. Een absolute aanrader!

Alexander

15-05-2018

Wij zijn al een paar jaar tevreden klant bij DoubleSmart en we worden nog steeds regelmatig aangenaam verrast door de pro-actieve houding en service van DoubleSmart. Daarnaast zijn de resultaten gewoon heel goed. DoubleSmart is een aanrader!!

Eline Prins

12-02-2020

Sinds een aantal maanden zijn we begonnen met de samenwerking. Erg tevreden over het contact en de volledige samenwerking. Let’s do it together 😉

Arjan van Amerongen

25-06-2020

Professioneel bedrijf met ontzettend veel en brede kennis over alles wat met online marketing te maken heeft. Voor ons hebben ze een online marketing strategie uitgewerkt en dat vervolgens helder toegelicht. Aanrader!

Tijd voor een contactmomentje?

Veelgestelde vragen over Bing Ads

Hoe werkt Bing Ads en hoe kan ik mijn doelgroep bereiken?

Bij Bing Ads kun je zelf selecteren welk publiek je wilt bereiken door relevante zoekwoorden te kiezen. Als een zoeker deze zoekwoorden gebruikt, wordt jouw bijpassende advertentie getoond. Dit zorgt voor doelgericht adverteren, waarbij je jouw advertentie op het juiste moment aan potentiële klanten laat zien wanneer ze actief interesse tonen in jouw product of dienst.

Het uitbesteden van Bing Ads aan DoubleSmart heeft verschillende voordelen. Allereerst zijn de kosten van Bing Ads lager dan die van Google Ads, omdat er minder concurrentie is. Bovendien geven zoekers via het Bing Network gemiddeld 32% meer uit aan online aankopen via hun computer. Daarnaast kan Bing Ads worden gekoppeld aan Google Ads, waardoor je met één campagne een groter bereik hebt en ongeveer 98% van het totale aantal zoekers kunt bereiken.

Ja, DoubleSmart biedt flexibele overeenkomsten voor het uitbesteden van Bing Ads. Als je twijfelt over het uitbesteden, kun je maandelijks je overeenkomst opzeggen als je niet tevreden bent. Dit geeft je de vrijheid en flexibiliteit om de samenwerking aan te passen aan jouw behoeften en resultaten.

Bing Ads uitbesteden Bing Ads uitbesteden