Rick
And here’s to you Expeditie Robinson: Rick wil meedoen! Hij regelt wel gelijk internet en opent een kantoor aan huis, want denken in mogelijkheden is zijn specialisme. Wij zien hem wel als Robinson: deze online marketingheld is een echte motivator en optimizer. Wordt wild van LEGO en slaagt er ook voor onze klanten in om alle marketingbouwstenen slim te combineren tot een superstrak resultaat.
Remco
Deze project- en accountmanager wordt enthousiast van commercieel te maken ideeën. Zijn nieuwste idee is om als volwassene ook gewoon op een railrunner de trein in te gaan (zeker commercieel interessant). Was graag piloot geworden en heeft dat bevlogene en die liefde voor grote hoogten gelukkig vast weten te houden: is gek op ondernemen en helpt jou als klant de hoogte in met weloverwogen adviezen over je online kansen.
Erik
Eet graag taartjes met Jennifer Lawrence, maar dat is in de praktijk lastig te realiseren. Gelukkig wordt Erik ook blij van M&M’s met pinda’s en van het verzamelen van dvd’s en blu-rays, wat heel wat haalbaarder blijkt te zijn. Deze SEA-specialist haalt zijn energie niet alleen uit M&M’s, maar ook uit het opzetten van Ads campagnes die jouw doelgroep naar je website lokken.
Gerben
Grote Speler: voormalig voetballer die te lui is voor voetbal. Houdt dus op kantoor zijn ogen op de bal gericht, maar vindt het wel fijn dat hij daar gewoon bij mag zitten. Is gek op winnen en kan slecht tegen zijn verlies, wat ervoor zorgt dat deze SEO-specialist zich fanatiek inzet om de concurrentie van onze klanten te verslaan.
Jessica
Is af en toe tussen het sporten door op de werkvloer te vinden en haalt toch steeds die 40 uur/week (it’s a miracle). Houdt zowel online als offline van social. Gaat dan ook graag naar feestjes en festivals en is bij ons als online marketing specialist veel bezig met social. Wordt van niks blijer dan van campagnes die de klant groei opleveren.
Marlon
Denk je dat je haar ergens van kent? Waarschijnlijk ben je dan ooit jammerlijk door haar verslagen op het karaokepodium. Onze office manager sleept overal haar lijstjes mee naartoe en haar favoriete bezigheid is afvinken. Het moge duidelijk zijn: zonder Marlon en haar lijstjes zijn wij (en onze kantoorplantjes) reddeloos verloren.
Bart
Begenadigd DJ die het leven graag beziet onder het genot van een flinke kater. De kater heet Jopie en combineert wonderwel met Netflix en een bordje bami van moeders. Dankzij deze Social-specialist en zijn Labello (standaard in de linkerbroekzak) zien alle social ads er supersmooth uit.
Brett
Bierliefhebber die bier het liefst combineert met een technofeest. Een bier-festivalcombinatie is ook altijd goed. Deze SEA-specialist houdt dus van sterke combinaties en is daarom voor onze klanten ook altijd in de weer om een zo laag mogelijke CPC te combineren met een zo hoog mogelijke ROI.
Mark
Heeft een enorme schoenencollectie en maakt dus altijd de blits met de állercoolste sneakers. Mark heeft de neiging zijn telefoon regelmatig te laten vallen. Ook op de werkvloer is hij geen fan van neerwaartse bewegingen: als SEO-specialist zet hij alles op alles om jouw website hoog te laten scoren in Google.
Sjoerd
Je mag hem midden in de nacht wakker maken voor een biertje met Bram Krikke. Ook als Bram Krikke er niet bij is, gaat een biertje er trouwens best in, bijvoorbeeld op een Europees terrasje. Sjoerd is (naast chef bier) SEO-specialist bij DoubleSmart en verbetert als geen ander de vindbaarheid van je website.
Bo Bette
Speelt graag met woorden, maar doet niet aan bordspellen. Storyteller pur sang en nieuwsgierig aagje als het gaat over eigenlijk alles: deze ingrediënten maken Bo Bette tot de contentmedewerker van je dromen. Volgende stap: een nieuwe taal eigen maken, zodat ze naar de zon kan verhuizen en 24/7 op een terrasje kan zitten. Wie had er een tekst met een parasolletje besteld?
Steven
Een fanatieke voetballer die daarnaast halve marathons loopt. Dat hij (nog) maar een halve marathon loopt, betekent natuurlijk niet dat hij half werk levert! Kom je Steven in het weekend tegen, dan is de kans groot dat hij geniet van lekkere deuntjes en een glas Amaretto-cassis. Naast dat hij alle ins en outs weet van social media marketing, benoemt hij met gemak welk land bij welke vlag hoort.
Stijn
Polonaise in de trein met carnaval? Check. Olympische Spelen in Londen bijgewoond? Check. Met z’n eigen notenkraam op de markt? Nog geen check. Jammer voor hem, maar wij vinden het stiekem wel fijn dat Stijn in plaats daarvan bij ons aan de slag is als SEA-medewerker. Hij loopt namelijk niet alleen warm voor een festivalletje of twee, maar ook voor mooie campagnes die veel conversies trekken (toch ’t hart van een marktkoopman, hè).
Bianca
Ging bijna voor een carrière als rechercheur, maar stopt haar neus nu toch liever in administratiezaken. Weet ingewikkelde financiële formules als geen ander op te lossen én maakt zich onmisbaar op hr-vlak. Heeft daarbij het talent alles te vinden wat zoek is en ze heeft een grote voorliefde voor even getallen. Krijg je Bianca aan de lijn? Wees niet verbaasd als ze er wat Spaanse woorden uitflapt. Ze zou zich deze taal namelijk dolgraag eigen maken.
Menno
Denkt soms wel 3 keer na voor hij zijn euro’s over de toonbank laat rollen. Die mentaliteit neemt hij ook mee voor de euro’s die richting Google rollen. Verder kom je Menno vaak tegen in de boulderhal – waar hij als een gorilla aan de muur slingert. Actief betrokken in de crypto wereld, maar niet als investeerder. Deze ‘jack of all trades’ is van vele markten thuis en kan jou daardoor goed van advies voorzien.
Hein
Als een echte levensgenieter gaat deze Bourgondiër door het leven. Spontaan het vliegtuig pakken na een avond stappen? Of een dag ruilen met Dan Bilzerian, een ding is zeker; Hein is niet vies van een goed feestje. Vergis je niet deze SEO-specialist kan zich ook prima vermaken met een bordspel, want schaken kan hij als de beste! Door deze skills maakt hij dagelijks slimme strategische keuzes voor onze klanten en zet hij onze concurrenten altijd schaakmat.
Manon
Heeft twee verschillende kleuren ogen en ziet daarmee altijd wat er nodig is voor goede content. Dankzij haar creatieve brein schrijft onze copywriter Manon moeiteloos onderscheidende teksten. Niet alleen in de pen klimt ze graag, ook in bergen kun je haar klauterend spotten. Ooit zou ze nog wel eens een wandeltrektocht in de Dolomieten willen maken. In de tussentijd bewandelt ze haar pad bij DoubleSmart en schrijft ze onze klanten naar de top.
Jelle
Wil graag leren vliegen en oefent dat alvast als SEA specialist: Jelle gaat sky-high bij onze klanten. Hij is niet bang voor enorme hoeveelheden data, maar van spinnen blijft hij graag weg. Wees niet verbaasd als Jelle jouw bedrijf van binnen en van buiten kent, hij is namelijk een kei in het onthouden van de meest kleine details. Met zijn droge humor én een berg kennis tovert hij bij jou een lach op het gezicht.
Patrick
Deze avontuurlijke SEO specialist schijnt een lokale bekendheid in Sri Lanka te zijn. Nam interviews af met Robert Doornbos en zou graag de Spaanse taal onder de knie willen krijgen. Verder houdt hij van reizen en racet hij in het weekend vaak met zijn mountainbike door de bossen. Voor onze klanten racet hij graag naar de top, want Patrick zet namelijk altijd alles op alles om de kleinste foutjes uit je website te halen.
Lennert
Raak je met Lennert aan de praat, dan verschijnt die lach vanzelf op je gezicht. Zijn vrolijkheid is besmettelijk en hij geniet van iedere dag. Houdt daarnaast van uitslapen, maar is zelfs midden in de nacht te porren voor een voetbalwedstrijd in de Kuip. Zijn allergie: onrecht. Deze SEA-specialist doet er dan ook alles aan om één van onze kernwaarden, eerlijkheid duurt het langst te waarborgen en uiteraard goede resultaten te behalen voor onze klanten.
Kai
Is Feyenoord-fan in hart en nieren, maar zelf een balletje trappen doet hij niet aan. Spaart zijn energie liever voor het maken van een toffe reis. Zijn bestemming? Die is bij voorkeur onbekend. Kai houdt namelijk van uitdaging, wat ook op zijn werk een rode draad blijkt. Deze SEO-specialist pakt moeilijke vraagstukken met beide handen aan en hij laat ze pas los als het gewenste resultaat bereikt is.
Max
Gaat altijd minimaal tot de Max en is een ster in kleine feitjes onthouden. Dé eigenschappen die hem maken tot de ultieme social media specialist. Bovendien een verborgen talent van Max: zijn veters strikken achter zijn andere voet langs. Staat hierdoor stevig in zijn schoenen, wat ervoor zorgt dat hij de concurrentie van zijn klanten moeiteloos verslaat. Is verder gek op voetbal, reizen en avontuur, maar van snelle insecten blijft deze bezige bij liever weg.
Martijn
Als je ooit met 117 km/h een berg af hebt geskied, is het niet gek dat je de Nederlandse snelweg wat saai vindt. Ruilt daarom graag eens met Max Verstappen; het liefst in een Audi die tot een rond bedrag getankt is. Ook als het op zijn werk aankomt, maakt deze gedreven SEO-specialist graag meters. Martijn is pas tevreden als cijfers groen zijn en hij zet alles op alles om dat resultaat te bereiken.
Ilja
Waar Ilja zelf steeds beter wordt in surfen over het water, vindt ze het surfgedrag richting de websites van klanten leiden nóg leuker. Haar reislustige karakter brengt haar naar idyllische bestemmingen, die ze maar al te graag zelf in beeld brengt. Net als hoe zij met de juiste content in beeld komt bij de doelgroep van onze klanten.
Niels
Niels scoort niet alleen op het voetbalveld, hij bezit over een goede traptechniek waarmee hij onze klanten altijd een niet-te-missen voorzet op maat geeft. Geloof het of niet, waar we Niels niet blij mee maken is chocolade. Verder houdt hij wel van een gokje wagen, alles op rood of zwart? Ooit pakt hij het vliegtuig naar Vegas en gaat hij meedoen aan het grootste pokerevenement ter wereld: de World Series of Poker. Voorlopig is Niels gewoon lekker onze SEO-specialist.
Remon
Sportieve marketeer die niet bang is om in het diepe te springen, zoals van een kraan van 60 meter. Remon houdt van gezelligheid zowel binnen als buiten werktijd. In het weekend is hij vooral te vinden op de voetbalvelden van Stolwijk. En met genoeg discipline om 5 uur lang ongetraind een berg op te fietsen weet hij ook jouw Google-account probleemloos naar grote hoogte te brengen.
Marijn
Dit sociale en avontuurlijke dier houdt ervan om op pad te zijn en het liefst in zijn favoriete stad; Amsterdam. Een ultieme reis uitstippelen van A tot Z? Dat klinkt als een taak voor Marijn! Hij houdt ervan om alles tot in de puntjes uit te pluizen en weet daardoor altijd de uniekste plekken te vinden. Het voordeel voor ons is dat hij op dezelfde manier te werk gaat voor onze klanten, een account is bij Marijn altijd in goede handen.
Tim
Als Tim een dag vrij heeft, is hij vaak te vinden in de sportschool, kijkt hij graag een goede film of gaat hij lunchen op de Kop van Zuid. Hij zou graag een dag willen ruilen met een VFX-expert in Hollywood, om te ervaren hoe het is om mee te werken aan een grote productie. Tim wordt enthousiast van goede films en vindt het leuk om zijn kennis te delen met anderen. Het leukste aan zijn werk is de vrijheid om zichzelf verder te ontwikkelen en nieuwe dingen te leren.
Arjan
Vraag je hem naar zijn bucketlist, dan raakt hij niet uitgepraat. Parachute springen, een tocht op een huskyslee of motorrijden? Eén ding is zeker: Arjan is niet vies van avontuur. Ook mentale uitdagingen gaat hij niet uit de weg. Deze slimmerik blijkt namelijk een heus damtalent te zijn! Overwoog verder ooit het leger in te gaan, maar zijn hart bleek toch bij online marketing te liggen. Fijn voor ons, want ijzersterke SEO-campagnes voor elkaar boksen kan hij als de beste.
Gino
Hij houdt niet alleen ballen tegen, hij verdedigt zijn doel op meerdere niveaus. Online groeit hij uit tot een echte influencer en ook in het werkveld staat hij zijn mannetje. Afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam leert hij bij DoubleSmart alle kneepjes van het online-marketing vak, terwijl hij iedereen op het kantoor bijbrengt over social media marketing en alle nieuwe kanalen.
Kom jij ons versterken?
Word je enthousiast van deze groep aan specialisten en ben je benieuwd naar de mogelijkheden om het team te versterken? Neem dan eens een kijkje op onze Werken-bij-pagina!
Onze specialisten Onze specialisten