Rick
And here’s to you Expeditie Robinson: Rick wil meedoen! Hij regelt wel gelijk internet en opent een kantoor aan huis, want denken in mogelijkheden is zijn specialisme. Wij zien hem wel als Robinson: deze online marketingheld is een echte motivator en optimizer. Wordt wild van LEGO en slaagt er ook voor onze klanten in om alle marketingbouwstenen slim te combineren tot een superstrak resultaat.
Remco
Deze project- en accountmanager wordt enthousiast van commercieel te maken ideeën. Zijn nieuwste idee is om als volwassene ook gewoon op een railrunner de trein in te gaan (zeker commercieel interessant). Was graag piloot geworden en heeft dat bevlogene en die liefde voor grote hoogten gelukkig vast weten te houden: is gek op ondernemen en helpt jou als klant de hoogte in met weloverwogen adviezen over je online kansen.
Erik
Eet graag taartjes met Jennifer Lawrence, maar dat is in de praktijk lastig te realiseren. Gelukkig wordt Erik ook blij van M&M’s met pinda’s en van het verzamelen van dvd’s en blu-rays, wat heel wat haalbaarder blijkt te zijn. Deze SEA-specialist haalt zijn energie niet alleen uit M&M’s, maar ook uit het opzetten van Ads campagnes die jouw doelgroep naar je website lokken.
Gerben
Grote Speler: voormalig voetballer die te lui is voor voetbal. Houdt dus op kantoor zijn ogen op de bal gericht, maar vindt het wel fijn dat hij daar gewoon bij mag zitten. Is gek op winnen en kan slecht tegen zijn verlies, wat ervoor zorgt dat deze SEO-specialist zich fanatiek inzet om de concurrentie van onze klanten te verslaan.
Jantine
Zit regelmatig swingend op haar stoel en dan weet je wat ze luistert: foute jaren 60-muziek. Deze spelletjesgek verdringt zich op spellenbeurzen samen met de nerds om de coolste spellen. Ook op het werk houdt ze wel van competitie: concurrenten van onze klanten zijn vast stiekem een beetje bang voor deze fanatieke SEA-specialist.
Jessica
Is af en toe tussen het sporten door op de werkvloer te vinden en haalt toch steeds die 40 uur/week (it’s a miracle). Houdt zowel online als offline van social. Gaat dan ook graag naar feestjes en festivals en is bij ons als online marketing specialist veel bezig met social. Wordt van niks blijer dan van campagnes die de klant groei opleveren.
Marlon
Denk je dat je haar ergens van kent? Waarschijnlijk ben je dan ooit jammerlijk door haar verslagen op het karaokepodium. Onze office manager sleept overal haar lijstjes mee naartoe en haar favoriete bezigheid is afvinken. Het moge duidelijk zijn: zonder Marlon en haar lijstjes zijn wij (en onze kantoorplantjes) reddeloos verloren.
Bart
Begenadigd DJ die het leven graag beziet onder het genot van een flinke kater. De kater heet Jopie en combineert wonderwel met Netflix en een bordje bami van moeders. Dankzij deze PPC-specialist en zijn Labello (standaard in de linkerbroekzak) is onze marketing automation supersmooth.
Brett
Bierliefhebber die bier het liefst combineert met een technofeest. Een bier-festivalcombinatie is ook altijd goed. Deze SEA-specialist houdt dus van sterke combinaties en is daarom voor onze klanten ook altijd in de weer om een zo laag mogelijke CPC te combineren met een zo hoog mogelijke ROI.
Mark
Heeft een enorme schoenencollectie en maakt dus altijd de blits met de állercoolste sneakers. Mark heeft de neiging zijn telefoon regelmatig te laten vallen. Ook op de werkvloer is hij geen fan van neerwaartse bewegingen: als SEO-specialist zet hij alles op alles om jouw website hoog te laten scoren in Google.
Sjoerd
Je mag hem midden in de nacht wakker maken voor een biertje met Bram Krikke. Ook als Bram Krikke er niet bij is, gaat een biertje er trouwens best in, bijvoorbeeld op een Europees terrasje. Sjoerd is (naast chef bier) SEO-specialist bij DoubleSmart en verbetert als geen ander de vindbaarheid van je website.
Bo Bette
Speelt graag met woorden, maar doet niet aan bordspellen. Storyteller pur sang en nieuwsgierig aagje als het gaat over eigenlijk alles: deze ingrediënten maken Bo Bette tot de contentmedewerker van je dromen. Volgende stap: een nieuwe taal eigen maken, zodat ze naar de zon kan verhuizen en 24/7 op een terrasje kan zitten. Wie had er een tekst met een parasolletje besteld?
Stijn
Polonaise in de trein met carnaval? Check. Olympische Spelen in Londen bijgewoond? Check. Met z’n eigen notenkraam op de markt? Nog geen check. Jammer voor hem, maar wij vinden het stiekem wel fijn dat Stijn in plaats daarvan bij ons aan de slag is als SEA-medewerker. Hij loopt namelijk niet alleen warm voor een festivalletje of twee, maar ook voor mooie campagnes die veel conversies trekken (toch ’t hart van een marktkoopman, hè).
Demi
Volumeknop moet altijd op een even getal staan, anders kan ze niet werken. Maakt cijfertjes graag visueel (wel zo duidelijk, toch?). Zou graag eens ruilen met een reisblogger, maar reist bij ons vooral interessante leads af. Kansenonderzoek aangevraagd? Dan krijg je deze marketing & sales manager aan de lijn. Heeft daarnaast een verborgen talent waar het hele kantoor jaloers op is: altijd het juiste cadeautje kunnen bedenken!
Menno
Denkt soms wel 3 keer na voor hij zijn euro’s over de toonbank laat rollen. Die mentaliteit neemt hij ook mee voor de euro’s die richting Google rollen. Verder kom je Menno vaak tegen in de boulderhal – waar hij als een gorilla aan de muur slingert. Actief betrokken in de crypto wereld, maar niet als investeerder. Deze ‘jack of all trades’ is van vele markten thuis en kan jou daardoor goed van advies voorzien.
Manon
Heeft twee verschillende kleuren ogen en ziet daarmee altijd wat er nodig is voor goede content. Dankzij haar creatieve brein schrijft deze copywriter moeiteloos onderscheidende teksten. Niet alleen in de pen klimt ze graag, ook in bergen kun je haar klauterend spotten. Ooit zou ze nog wel eens een wandeltrektocht in de Dolomieten willen maken. In de tussentijd bewandelt ze haar pad bij DoubleSmart en schrijft ze onze klanten naar de top.
Jelle
Wil graag leren vliegen en oefent dat alvast als SEA specialist: Jelle gaat sky-high bij onze klanten. Hij is niet bang voor enorme hoeveelheden data, maar van spinnen blijft hij graag weg. Wees niet verbaasd als Jelle jouw bedrijf van binnen en van buiten kent, hij is namelijk een kei in het onthouden van de meest kleine details. Met zijn droge humor én een berg kennis tovert hij bij jou een lach op het gezicht.
Hein
Als een echte levensgenieter gaat deze Bourgondiër door het leven. Spontaan het vliegtuig pakken na een avond stappen? Of een dag ruilen met Dan Bilzerian, een ding is zeker; Hein is niet vies van een goed feestje. Vergis je niet deze SEO-specialist kan zich ook prima vermaken met een bordspel, want schaken kan hij als de beste! Door deze skills maakt hij dagelijks slimme strategische keuzes voor onze klanten en zet hij onze concurrenten altijd schaakmat.
Patrick
Deze avontuurlijke SEO specialist schijnt een lokale bekendheid in Sri Lanka te zijn. Nam interviews af met Robert Doornbos en zou graag de Spaanse taal onder de knie willen krijgen. Verder houdt hij van reizen en racet hij in het weekend vaak met zijn mountainbike door de bossen. Voor onze klanten racet hij graag naar de top, want Patrick zet namelijk altijd alles op alles om de kleinste foutjes uit je website te halen.
Steven
Een fanatieke voetballer die daarnaast halve marathons loopt. Dat hij (nog) maar een halve marathon loopt, betekent natuurlijk niet dat hij half werk levert! Kom je Steven in het weekend tegen, dan is de kans groot dat hij geniet van lekkere deuntjes en een glas Amaretto-cassis. Naast dat hij alle ins en outs weet van social media marketing, benoemt hij met gemak welk land bij welke vlag hoort.
Onze specialisten Onze specialisten