SEO

Mark
Teamlead SEO
Een kritische blik, aanpakkersmentaliteit en een hoofd vol met kennis: dat is Mark in een notendop. Mark is zo iemand die scherpe vragen stelt, niet zomaar genoegen neemt met het eerste het beste antwoord, maar die altijd doorvraagt om de vraag achter de vraag boven tafel te krijgen. Klanten zijn blij met deze aanpak; de SEO-strategieën die hij opstelt zijn hierdoor immers ijzersterk.
Sjoerd
SEO-specialist
Stort Sjoerd zich op jouw SEO-campagne, dan weet je één ding zeker: hij laat een vraagstuk pas los als alle kansen optimaal zijn benut. Proactief meedenken op strategisch vlak maakt hem enthousiast en een stapje extra zetten voor zijn klanten doet hij maar al te graag.
Patrick
SEO-specialist
Zie je hem met een fronsende wenkbrauw achter zijn scherm zitten, dan weet je wat er aan de hand is: een website die op technisch vlak duidelijk verbetering nodig heeft. Een lange laadtijd of verkeerde opbouw van een website is Patrick een doorn in het oog en hij ziet het dan ook als zijn taak dit voorgoed van het web te laten verdwijnen.
Hein
SEO-specialist
Iemand die kennis als geen ander weet te combineren met een berg aan enthousiasme: dat is Hein. Een vrolijke noot op kantoor en ook op het gezicht van zijn klanten weet hij telkens weer een lach tevoorschijn te toveren.
Kai
SEO-specialist
Kai is zo iemand die kritisch is, pragmatisch en die altijd het beste resultaat nastreeft. Data en processen neemt hij als het nodig is gerust 5 keer onder de loep. En te nemen acties overdenkt hij automatisch een keertje extra.
Martijn
SEO-specialist
Zeg je Martijn, dan zeg je linkbuilding. Martijn is die onmisbare schakel die het overzicht van dit proces bewaakt. Die precies weet wat er iedere maand nodig is aan backlinks én die in 3 seconden een tekstschrijver gevonden heeft om die linkbuildingteksten ook daadwerkelijk op tijd op papier te krijgen.
Niels
SEO-specialist
Manusje-van-veel, zoals hij ook wel wordt genoemd. Want waar Niels zijn neus voornamelijk in SEO-campagnes steekt, houdt hij zich ook bezig met sales. Kansenonderzoek of offerte aangevraagd? De kans is groot dat je Niels aan de lijn krijgt.
Marijn
SEO-specialist
Heeft ‘linkbuilding’ als zijn tweede naam en is dé expert als het gaat om deze SEO-pijler. Marijn heeft er een sport van gemaakt zo veel mogelijk backlinks te verzamelen. En hij doet er alles aan dit proces nóg sneller en effectiever te laten verlopen.
Arjan
SEO-specialist
SEO, sales… Arjan kon niet kiezen. En dus doet hij het allebei! Waar hij zich een deel van de week stort op zoekwoordenonderzoeken, SEO-strategieën en websiteoptimalisaties, volgt hij in de rest van zijn werktijd interessante leads op voor DoubleSmart.
Kom jij ons versterken?
Word je enthousiast van deze groep aan specialisten en ben je benieuwd naar de mogelijkheden om het team te versterken? Neem dan eens een kijkje op onze Werken-bij-pagina!

SEA

Darryl
Teamlead SEA
De luchtverkeersleider van het SEA-team, zou je hem metaforisch kunnen noemen. Niet alleen heeft teamlead Darryl het talent alle processen binnen het team in goede banen te leiden.
Erik
Data en Efficiency- en SEA-specialist
Zoek je Erik, dan zit hij waarschijnlijk met zijn neus in Google Analytics 4. Deze oude rot in het vak weet zo veel van deze tool, dat hij de instellingen bijna kan dromen.
Brett
SEA-specialist
Een geboren SEA-specialist, zou je Brett kunnen noemen. Al in 2018 kwam hij voor het eerst binnenwandelen bij DoubleSmart en sinds die tijd is hij niet meer weg te slaan.
Menno
SEA- en CRO-specialist
Al een onmisbare kracht op de werkvloer sinds zijn eerste dag. Menno is gezellig, praatgraag en een echt sociaal dier. Met andere woorden: Menno is zo iemand van wie je het direct merkt als hij op vakantie is.
Jelle
SEA-specialist
Een ster in het onthouden van de kleinste details, een berg aan kennis én heel wat enthousiasme: deze ingrediënten maken Jelle tot een steengoede SEA-specialist die heel wat klanten verblijdt.
Lennert
SEA-specialist
Raak je met Lennert aan de praat, dan verschijnt die lach vanzelf op je gezicht. Met vrolijkheid die besmettelijk is én de intense rust die hij uitstraalt, weet Lennert zichzelf te profileren als een fijne gesprekspartner
Remon
SEA-specialist
Een analytische denker die data met gemak binnenstebuiten keert. Die hier het liefst tot in detail induikt. En die pas vervolgens pas weer boven komt drijven als hij weet hoe hij die analyses omzet naar concrete acties. Dat is Remon.
Sylvia
SEA-specialist
Zo iemand waarvan je precies weet wat je aan haar hebt: dat is Sylvia. Gouden bergen beloven is niet aan haar besteed. En to do-lijstjes worden iedere maand vakkundig voltooid. Dé ingrediënten die Sylvia kronen tot de SEA-specialist van je dromen.
Kom jij ons versterken?
Word je enthousiast van deze groep aan specialisten en ben je benieuwd naar de mogelijkheden om het team te versterken? Neem dan eens een kijkje op onze Werken-bij-pagina!

Content

Paola
Head of AI en Training & Contentstrateeg
Zeg je AI, dan zeg je Paola. Als Head of AI & Training profileert ze zich als dé koningin van kunstmatige intelligentie. En haar passie voor innovatie is net zo grenzeloos is als de AI-systemen zelf.
Bo Bette
Content specialist
Haar vrolijke lach galmt regelmatig door het kantoor en daar wordt iedereen alleen maar heel blij van. Bo Bette brengt heel wat gezelligheid met zich mee én niet onbelangrijk: een superscherpe pen.
Manon
Content specialist
Een geboren taalfanaat die leesbaarheid als geen ander weet te combineren met creativiteit. Manon snapt precies met welke schrijfstijl ze welke doelgroep aanspreekt. Én met welke woorden ze hen vervolgens snoeihard overtuigt.
Tim
Content specialist
Tim profileert zich binnen het bedrijf als een soort paparazzo. Hebben we een teamuitje? Of geeft iemand een kennispresentatie? Als foto-/videograaf is Tim degene die dit vereeuwigt en vastlegt op beeld.
Kaja
Content specialist
Een datagerichte copywriter en SEO-specialist in één: dat is Kaja. Waar Kaja enerzijds het talent heeft een leeg vel papier te vullen met een goedlopende tekst, heeft ze ook best wat (Goudse) kaas gegeten van SEO. Een zoekwoordenonderzoek doen? Of bezighouden met on-page SEO? Daar weet Kaja wel raad mee!
Sofie
Content specialist
Zie je Sofie peinzend en fanatiek typend achter haar laptop zitten, dan weet je waar ze mee bezig is: een ijzersterke blog op papier knallen. Deze creatieve contentspecialist verliest zich het liefst urenlang in de wondere wereld van blogs en creativiteit.
Romee
Content specialist
Een leergierige spons, zoals ze ook wel wordt genoemd. Het liefst slurpt contentspecialist Romee zich de hele dag vol met nieuwe kennis. En ze doet er vervolgens alles aan die inzichten direct toe te passen in de praktijk.

Social

Bart
Teamlead Social Ads
Loopt al heel wat jaren bij DoubleSmart rond en dat is te merken als hij zijn mond opentrekt. Handige tools, ontwikkelingen in de onlinemarketingbranche en efficiënte werkwijzen: noem het maar op en deze wandelende social ads-encyclopedie weet je er alles over te vertellen.
Steven
Social ads-specialist
Een social ads-campagne opzetten om nieuwe medewerkers te werven? Steven is je man! Deze social-fanaat snapt precies hoe je met social ads de beste sollicitanten strikt. Het is ook niet voor niks dat DoubleSmart sinds Stevens komst – in 2021 – flink wat medewerkers rijker is.
Max
Social ads- en CRO-specialist
Gaat altijd minimaal tot de Max en is een ster in kleine feitjes onthouden. Dé eigenschappen die hem maken tot de ultieme social ads-specialist.
Ilja
Social ads-specialist
Een social ads-specialist die creativiteit als geen ander weet te combineren met harde resultaten. Dát is Ilja. Ilja is zo iemand die altijd recht op haar doel afgaat. En die precies weet met welke middelen ze daar moet komen.
Bas
Social ads-specialist
Begonnen als SEA-stagiair, maar inmiddels uitgegroeid tot veelzijdig en gedreven specialist. Een winstgevende campagne opzetten op Meta of Pinterest? Of adverteren op Google Ads (SEA)? Je roept het maar en Bas is al met zijn neus in de accounts te vinden!
Robbin
Social ads-specialist
Een enthousiaste social ads-specialist die zonder blikken of blozen de meest creatieve ideeën op tafel gooit. Een toffe banner creëren? Of een originele marketingcampagne bedenken? Je hoeft het maar te vragen en er begint al een lampje te branden boven Robbins hoofd.
Kom jij ons versterken?
Word je enthousiast van deze groep aan specialisten en ben je benieuwd naar de mogelijkheden om het team te versterken? Neem dan eens een kijkje op onze Werken-bij-pagina!

Administratie

Marlon
Office manager
Denk je dat je haar ergens van kent? Waarschijnlijk ben je dan ooit jammerlijk door haar verslagen op het karaokepodium. Onze office manager sleept overal haar lijstjes mee naartoe en haar favoriete bezigheid is afvinken. Het moge duidelijk zijn: zonder Marlon en haar lijstjes zijn wij (en onze kantoorplantjes) reddeloos verloren.
Bianca
HR en administratief medewerker
Ging bijna voor een carrière als rechercheur, maar stopt haar neus nu toch liever in administratiezaken. Weet ingewikkelde financiële formules als geen ander op te lossen én maakt zich onmisbaar op hr-vlak. Heeft daarbij het talent alles te vinden wat zoek is en ze heeft een grote voorliefde voor even getallen. Krijg je Bianca aan […]

Management

Rick
Motivator en Optimizer
And here’s to you Expeditie Robinson: Rick wil meedoen! Hij regelt wel gelijk internet en opent een kantoor aan huis, want denken in mogelijkheden is zijn specialisme. Wij zien hem wel als Robinson: deze online marketingheld is een echte motivator en optimizer. Wordt wild van LEGO en slaagt er ook voor onze klanten in om […]
Remco
Financieel- & HR manager
Deze financieel- & HR manager wordt enthousiast van commercieel te maken ideeën. Zijn nieuwste idee is om als volwassene ook gewoon op een railrunner de trein in te gaan (zeker commercieel interessant). Was graag piloot geworden en heeft dat bevlogene en die liefde voor grote hoogten gelukkig vast weten te houden: is gek op ondernemen […]
Gerben
Operationeel Manager
Maak kennis met Gerben Boer, voormalig SEO-koning die nu schittert als Operationeel Manager. Als kersverse Gouwenaar brengt hij zijn ervaring als Senior Marketeer in om het bedrijf en de medewerkers naar nieuwe hoogtes te brengen. Zwitserland moet even wachten, want Gerben is vastberaden om zijn managementvaardigheden te laten zien!
Jessica
Business Developer
Is af en toe tussen het sporten door op de werkvloer te vinden en haalt toch steeds die 40 uur/week (it’s a miracle). Houdt zowel online als offline van social. Gaat dan ook graag naar feestjes en festivals en is bij ons als online marketing specialist veel bezig met social. Wordt van niks blijer dan […]
Stijn
Management Trainee
Een leergierige duizendpoot die lastige vraagstukken niet uit de weg gaat. Dát is Stijn. Waar deze gedreven DoubleSmarter zich het ene moment met volle overgave stort in de SEA-campagnes van zijn klanten, hangt hij het andere moment – in zijn rol van salesmedewerker – aan de telefoon met nieuwe leads.
Onze specialisten Onze specialisten