Gerust ondernemen met passie

Dat is onze visie. Ons doel is om de marketing voor jouw bedrijf zo op te zetten dat jij er geen omkijken naar hebt, maar er wel nauw bij betrokken bent. We luisteren dus altijd naar wat jij wilt bereiken en stellen samen meetbare doelen op voor jouw bedrijf. Of je nu als ondernemer of als marketingmanager bij ons aanklopt, wij nemen je de online marketing uit handen. Zo kun jij je aandacht weer richten op waar jij goed in bent.

Onze kernwaarden en jouw zekerheden

Nuchter

Even heel nuchter: jij wilt marketing die werkt, en wij willen tevreden klanten, want klanten zijn ons bestaansrecht. Dus zetten wij alles op alles om onze klanten marketing te bieden die werkt, want dan zijn we allebei tevreden.

We staan steeds voor je klaar met onze kennis en ervaring, om je van een persoonlijk en eerlijk advies te voorzien. Als we weten dat een strategie voor jouw bedrijf niet gaat werken, dan zijn we daar eerlijk in. Better safe than sorry.

Enthousiast

Om iets ├ęcht goed te doen en net dat beetje extra te bieden, moet je niet alleen kennis van, maar ook liefde voor je vak hebben. Hier op kantoor zitten allemaal mensen met een dikke crush op online marketing. Sommigen denken al jaren in conversiepercentages, anderen hebben het virus iets recenter opgelopen.

Hoe dan ook, we worden allemaal enthousiast van een nieuwe opdracht, juist omdat elke klant uniek is. We keren jouw bedrijfsstatistieken graag binnenstebuiten om precies te weten wat we voor ons hebben. Zo kunnen we onze aanpak perfect laten aansluiten op jouw bedrijf.

Transparant

Ons kantoor heeft rondom ramen: je kunt altijd zien waar we mee bezig zijn. Bij ons geen gegoochel, je mag altijd over onze schouder meekijken. We snappen maar al te goed dat je graag ziet waarin je je marketingbudget investeert.

Je kunt ons werk daarom 24/7 via ons dashboard in de gaten houden. Daarnaast bespreken we elke maand met je waar we mee bezig zijn en wat daarvan de resultaten zijn. Elke drie maanden ben je welkom op kantoor voor een uitgebreide bespreking van de resultaten en werkwijze.

Proactief

Als we je bedrijf in ons enthousiasme onder de loep nemen, komen we soms een verrassing tegen. Een aandachtspunt bijvoorbeeld, of juist een nieuwe kans.

Wat doen we dan? We stellen je op de hoogte en komen met een voorstel. Zo springen we altijd meteen in op onverwachte situaties. Je weet altijd wat er gebeurt en hebt altijd het laatste woord, maar krijgt ook altijd goed advies. Zo benut je steeds de kansen die zich voordoen en houd je zelf de touwtjes in handen!

Specialistisch

Bij ons kun je eigenlijk maar voor heel weinig zaken terecht. We doen SEO, SEA, socialmediamarketing en conversieoptimalisatie. Dat is het al, meer is er bij ons niet te krijgen. Dat vinden wij goed nieuws: we kunnen ons namelijk met recht specialisten in het vak noemen.

Komt Google met een nieuw product, of met een update? We zijn er als de kippen bij, staan er met onze neus bovenop. Daalt jouw website in de zoekresultaten? We passen alle tricks of the trade toe om je weer te laten stijgen.

Expertise, daar staan we voor. We doen iets goed of we doen het niet.

Benieuwd wat er waar is van deze mooie woorden?

We bewijzen onszelf graag! Daag ons uit met jouw specifieke wensen. Niet tevreden? Geen probleem: je kunt elke maand opzeggen.

Neem contact op!
Missie en visie Missie en visie