Meetbaar meer groei door transparante online marketing

Dat is onze missie, ons doel. Wij kunnen jouw bedrijf laten groeien tot online koploper. Omdat online marketing meetbaar meer op moet leveren dan het kost. Dat moet duidelijk zijn.

Gerust ondernemen met passie

Dit is waar we voor staan. Onze visie is dat we de marketing voor jouw bedrijf zo inrichten dat jij er geen zorgen meer over hebt, maar er wel nauw bij betrokken bent. We luisteren dus altijd naar wat jij wilt bereiken en stellen samen meetbare doelen op voor jouw bedrijf. Op die manier zorgen we ervoor dat jij nummer 1 voor jouw doelgroep wordt. Of je nu als ondernemer of als marketingmanager bij ons aanklopt, wij zijn het verlengstuk van jouw online marketing team. Zo kun jij je focus weer richten op waar jij goed in bent.

Onze kernwaarden en jouw zekerheden

Om deze missie en visie eigen te maken, kennen we vijf concrete spelregels. Deze normen en waarden stromen door ons bloed. Dit is waarnaar wij handelen.

Met beide benen op de grond

Met onze kennis en ervaring voorzien we je van een advies die voor iedereen begrijpelijk is, zonder fancy marketingtermen. We beloven geen gouden bergen, want die bestaan niet. We zijn nuchter en staan met beide benen op de grond. Als we weten dat een strategie niet werkt, dan stropen we onze mouwen op en gaan we op zoek naar concrete verbeterpunten waarmee we vooruitgang kunnen boeken.

De gedachte hierachter? Jij wilt marketing die werkt, en wij willen tevreden klanten. Klanten zijn immers ons bestaansrecht. We zetten daarom alles op alles om onze klanten marketing te bieden die werkt. Zo zijn we allebei tevreden.

Persoonlijk betrokken

Persoonlijk betrokken en dan nog nét een beetje extra. Van die personen die je bedrijfsstatistieken met liefde binnenstebuiten keren en van iedere mijlpaal op de hoogte zijn. Dat zijn wij.

Een beetje freaky misschien, maar vooral enthousiast en oprecht geïnteresseerd. Marketingcampagnes het web op vuren zonder te weten wat je in je koffie hebt? Daar doen we niet aan. De virtuele slingers in de kast laten bij een toffe prestatie? Ook uitgesloten. Wij gaan voor een samenwerking met een gouden randje. Zo een waar je niet als nummer gezien wordt. Los van nummer 1 voor je doelgroep natuurlijk.

 

Eerlijkheid duurt het langst

Eerlijkheid duurt het langst, maar de rest houden we liever kort, duidelijk en direct. Bij ons geen gegoochel. Maken we een fout? Of heeft iets niet uitgepakt zoals verwacht? Dan hoor je van ons, je hoeft hier niet zelf achter te komen. We snappen namelijk maar al te goed dat je graag ziet waarin je je marketingbudget investeert.

Om die reden mag je ook altijd over onze schouder meekijken. Via ons dashboard houd je ons werk 24/7 in de gaten en iedere maand vertellen we waar me mee bezig zijn en wat hiervan de resultaten zijn. Ook nodigen we je eens in de drie maanden uit bij ons op kantoor. Dan kunnen we de resultaten en werkwijze uitgebreid bespreken.

 

Eigenaarschap

Als we je bedrijf in ons enthousiasme onder de loep nemen, komen we soms een verrassing tegen. Een aandachtspunt bijvoorbeeld, of juist een nieuwe kans.

Wat doen we dan? We stellen je op de hoogte en komen met een advies. We voelen ons verantwoordelijk om álles uit je budget te halen en daarom benutten we iedere kans om jou koploper te laten worden. Met andere woorden: we gaan met jouw euro’s om alsof het onze eigen euro’s zijn. Je krijgt dus goed advies, maar je weet wel altijd wat er gebeurt en je hebt altijd het laatste woord.

 

We doen het goed of we doen het niet

Bij ons kun je eigenlijk maar voor heel weinig zaken terecht. We doen SEO, SEA, social media marketing en conversieoptimalisatie. Dat is het al, meer is er bij ons niet te krijgen. Dat vinden wij goed nieuws: we kunnen ons namelijk met recht specialisten in het vak noemen.

 

Benieuwd wat er waar is van deze mooie woorden?

We bewijzen onszelf graag! Daag ons uit met jouw specifieke wensen. Oh, nog een detail: onze samenwerking is maandelijks opzegbaar. Niet omdat je dat zou willen, maar wel fijn om te weten. Zodat de partij waar je mee samenwerkt maximale focus heeft op kwaliteit en klanttevredenheid.

Missie en visie Missie en visie