Loader

Missie & Visie

Meetbaar meer klanten door transparante online marketing
 
Online marketing specialisten

Meten is weten. Daarom beginnen we nooit voor je te werken zonder eerst meetbare doelen te stellen. Zo kun jij op die netwerkborrel vertellen dat je bedrijf het laatste halfjaar 62% meer klanten heeft, in plaats van dat het lekker druk is momenteel.

Gerust ondernemen met passie

Onze visie is: gerust ondernemen met passie. Ons doel is om de marketing voor jouw bedrijf zo op te zetten dat jij er geen omkijken naar hebt, maar er wel nauw bij betrokken bent. We luisteren dus altijd naar wat jij wilt bereiken en stellen samen meetbare doelen op voor jouw bedrijf. Of je nu onderneemt als ondernemer of als marketing manager.

Missie

Hoe ons perfecte toekomstbeeld eruitziet? Heel eenvoudig: jij hebt, door onze inzet, het resultaat dat je wenst. Onze missie vat dit samen: meetbaar meer klanten door transparante online marketing.

Onze kernwaarden

Nuchter

Even heel nuchter: jij wilt marketing die werkt, en wij willen tevreden klanten, want klanten zijn ons bestaansrecht. Dus zetten wij alles op alles om onze klanten marketing te bieden die werkt, want dan zijn we allebei tevreden.

We staan steeds voor je klaar met onze kennis en ervaring, om je van een persoonlijk en eerlijk advies te voorzien. Als we weten dat een strategie voor jouw bedrijf niet gaat werken, dan zijn we daar eerlijk in. Better safe than sorry.

Enthousiast

Enthousiast zijn we ook! Om iets écht goed te doen en net dat beetje extra te bieden, moet je niet alleen kennis van, maar ook liefde voor je vak hebben. Hier op kantoor zitten allemaal mensen met een crush op online marketing. Sommigen denken al jaren in conversiepercentages, anderen hebben het virus iets recenter opgelopen.

Hoe dan ook, we worden allemaal enthousiast van een nieuwe opdracht, juist omdat elke klant uniek is. We keren jouw bedrijfsstatistieken graag binnenstebuiten om precies te weten wat we voor ons hebben. Zo kunnen we onze aanpak perfect laten aansluiten op jouw bedrijf.

Transparant

Ons kantoor heeft rondom ramen: je kunt altijd zien waar we mee bezig zijn. Bij ons geen gegoochel, je mag altijd over onze schouder meekijken. We snappen maar al te goed dat je graag ziet waarin je je marketingbudget investeert.

Je kunt ons werk daarom 24/7 via ons dashboard in de gaten houden. Daarnaast bespreken we elke maand met je waar we mee bezig zijn en wat daarvan de resultaten zijn. Elke drie maanden ben je welkom op kantoor voor een uitgebreide bespreking van de resultaten en werkwijze.

Heb je vragen? Bel of mail ons! Alle vragen over ons werk zijn welkom. Heb je een kritische vraag? Bel ons en daag ons uit. Heb je een domme vraag? Die bestaan niet, maar bel ons toch gerust.

Proactief

Als we je bedrijf in ons enthousiasme onder de loep nemen, komen we soms een verrassing tegen. Een aandachtspunt bijvoorbeeld, of juist een nieuwe kans.

Wat doen we dan? We stellen je op de hoogte en komen met een voorstel. Zo springen we altijd meteen proactief in op onverwachte situaties. Je weet altijd wat er gebeurt en hebt altijd het laatste woord, maar krijgt ook altijd goed advies. Zo spring je steeds in op kansen die zich voordoen en houd je zelf de touwtjes in handen!

Specialistisch

Je kent ze wel: bedrijven die er van alles ‘bij doen’. Het zijn een soort supermarkten waar je voor alles terecht kunt. Handig, alles onder één dak.

Bij ons kun je eigenlijk maar voor heel weinig zaken terecht. We doen SEO, SEA en conversie optimalisatie. Dat is het al, meer is er bij ons niet te krijgen.

Het goede nieuws is: omdat we ons gespecialiseerd hebben, kunnen we ons met recht specialist noemen.

Komt Google met een nieuw product, of met een update? We zijn er als de kippen bij, staan er met onze neus bovenop. Daalt jouw website in de zoekresultaten? We passen alle tricks of the trade toe om je weer te laten stijgen.

Maar als de website raar doet, kloppen we aan bij de buren. Die zijn daar namelijk in gespecialiseerd.

Expertise, daar staan we voor. We doen iets goed of we doen het niet.

Benieuwd wat er waar is van deze mooie woorden?

We bewijzen onszelf graag! Daag ons uit met jouw specifieke wensen. De keuze voor ons is risicoloos, want als je niet tevreden bent, kan je elke maand opzeggen.

Quick scan

Ontdek binnen één minuut de knelpunten van uw website en weet waar de kansen liggen voor uw onderneming. Met deze vrijblijvende SEO scan analyseert u uw website op meer dan 150 punten, daarnaast krijgt u inzage in hoe de punten verbeterd kunnen worden.

Direct, online een complete analyse met diverse tips en feiten over de zoekmachine optimalisatie van uw website.

 
Online kansenonderzoek

DoubleWeb: Onze partner in techniek

Technische verbeteringen aan de website worden uitgevoerd door DoubleWeb, ons zusterbedrijf. Met DoubleWeb heeft u technische specialisten binnen handbereik. Ga naar de website

Close