Gratis kansenonderzoek t.w.v. € 400,-
90% van de bedrijven laat online groeikansen liggen

Meer bezoekers, aanvragen en conversies genereren
Uitgebreide en concrete analyse
Op maat gemaakt door onze specialisten

Meetbare Resultaten

We beloven geen gouden bergen: de resultaten van onze Ads campagnes zijn altijd meetbaar. Je weet precies wat de opbrengst is van elke euro die je investeert in een AdWords campagne bij DoubleSmart.


Transparantie troef

We staan voor transparantie. Je bent van harte welkom om ons op de vingers te kijken, dat juichen we zelfs toe. We houden je steeds op de hoogte van onze werkzaamheden met rapportages en evaluaties.


Hollandse nuchterheid

Je hebt te maken met een nuchter team. Onze SEA-specialisten hebben veel ervaring met AdWords campagnes en beloven niks wat ze niet kunnen waarmaken. Sta jij graag met beide benen op de grond? Wij ook!

Google Ads optimalisatie

Komen er niet genoeg bezoekers naar je website? Heb je er alles aan gedaan om meer bezoekers te trekken, maar blijft succes uit? DoubleSmart biedt Google AdWords optimalisatie aan waarbij we samen aan online succes kunnen werken. Je kunt de activiteiten omtrent online adverteren in de zoekmachine aan ons uitbesteden. Wij zijn de Google Ads expert die jouw missie doet slagen. Met een gerichte en efficiënte campagne zorgen wij ervoor dat je meer bezoekers op je website krijgt.

Neem contact op! en spar met één van onze Google AdWords specialisten!

Liever een video? We got you

Vraag een gratis kansenonderzoek aan ter waarde van € 400,-

Niet alleen meer bezoekers, maar ook meer potentiële klanten

Als Google Ads bureau hebben wij al vele succesvolle campagnes uitgevoerd. Daarom weten wij ook hoe belangrijk het is dat er niet alleen bezoekers naar je website komen, maar vooral potentiële klanten. Het gaat tenslotte om de verkoop van jouw product of dienst. Als Google Ads specialist boeken wij meetbaar resultaat, conversies, stijgende bezoekersaantallen en gebruikersgedrag maken we inzichtelijk zodat we samen aan de gestelde doelen kunnen werken. Door onze ervaring weten wij jouw doelgroep met online adverteren in de zoekmachines echt te bereiken. Dat merk je dan ook aan een toenemende omzet.

Uitbesteden van AdWords activiteiten

Waarom het slimmer is om AdWords activiteiten uit te besteden aan een professioneel Google AdWords bureau? Omdat een AdWords expert over het algemeen betere resultaten kan behalen en je bovendien niet zelf uren tijd hoeft te besteden aan activiteiten die uiteindelijk geen succes laten zien. DoubleSmart heeft de expertise in huis om het succes voor jou te realiseren. Het uitbesteden van Google Ads activiteiten aan een Google Ads bureau als DoubleSmart biedt dan ook vele voordelen. Wij bieden je namelijk concreet inzicht in de resultaten en handelen daarnaar.

 

 

Profiteer van onze expertise

Op basis van een doelgroepanalyse en het definiëren van het bereik zetten wij een doeltreffende Ads campagne op. Aan de advertentietekst wordt veel aandacht besteed, want dat is de trigger om jouw doelgroep je website te laten bezoeken.

Gebruikers van de zoekmachine die specifiek op zoek zijn naar een product of dienst komen via AdWords advertenties op jouw website terecht. Dat betekent dat je budget voor de online advertentiecampagne heel nauwgezet en efficiënt wordt gebruikt. Het is de investering zeker waard. Bovendien krijg je inzicht in de campagne, zodat je zelf altijd direct inzicht hebt in de behaalde resultaten, dat is wel zo transparant. Uiteraard wordt de campagne regelmatig onderhouden en zal de campagne gaandeweg worden aangepast om nog succesvoller te worden.

Jij kunt profiteren van de expertise die DoubleSmart heeft opgebouwd. Wij staan aan de basis van jouw verdere succes. Bel vrijblijvend met Remco via 018 23 420 62 of stuur een email naar remco@doublesmart.nl.

Vraag een gratis kansenonderzoek aan ter waarde van € 400,-

Google AdWords Bureau

Meetbaar meer resultaat uit je AdWords campagne! Van alle Google AdWords scans die we doen, laat 90% op dit moment omzet liggen. Heb jij al duidelijke SMART-doelstellingen? Gebruik jij Google als katalysator van je business? Dient Google AdWords als jouw eigen leadgenerator? Wij leggen jouw resultaten bloot.

Vraag een gratis kansenonderzoek aan ter waarde van € 400,-

Wat klanten zeggen

Frank Boon

29-06-2020
DoubleSmart heeft me perfect geholpen om inzichtelijk te krijgen waar mijn grootste winst zit in online aanwezigheid. Geweldig hoe ze de tijd nemen, overal voor je induiken en met concrete voorstellen komen. Op basis van hun voorstel ben ik druk bezig om mijn Google aanwezigheid flink te verhogen. Goud waard!

Dynamiet Nederland

03-04-2019

De gebroeders Zuidbroek hebben een professioneel bedrijf neergezet. DoubleSmart is gewoon een goed bedrijf om mee samen te werken. Als klant wordt je goed op de hoogte gehouden. Onze specialist Erik Dekker voert zijn werk uitstekend uit, is betrokken en heeft een proactieve instelling. Precies wat je als klant wil van een online marketing bureau.

Gerard de Zeeuw

12-08-2017

DoubleSmart heeft ons geholpen met het verbeteren van ons concept en we hebben samen een strategie uitgestippeld voor de langere termijn. Hiernaast voert Doublesmart onze SEO en SEA werkzaamheden uit en zorgt de snelle & goede samenwerking ervoor dat we in piekmomenten nu nog meer profijt halen uit onze campagne’s.

Eline Prins

12-02-2020

Sinds een aantal maanden zijn we begonnen met de samenwerking. Erg tevreden over het contact en de volledige samenwerking. Let’s do it together 😉

Anton Verkooijen

10-02-2020

Tevreden met de service. De heren staan je altijd goed te woord en ze weten waar ze het over hebben. De campagnes leveren tot nu betere resultaten op dan eerst. Tevens wordt altijd duidelijk besproken welke doelstellingen er zijn maandelijks en waar op te groeien is. Begonnen met alleen de SEA tak bij hun onder te brengen, maar ondertussen wordt ook sterk overwogen de andere digitale marketing takken onder te brengen. Top service!

Contact met een specialist?
Google Ads Bureau Google Ads Bureau