Gratis kansenonderzoek t.w.v. € 400,-
90% van de bedrijven laat online groeikansen liggen

Meer bezoekers, aanvragen en conversies genereren
Uitgebreide en concrete analyse
Op maat gemaakt door onze specialisten

Meetbare resultaten

We maken dingen niet mooier dan dat ze zijn en zeggen eerlijk waar het op staat. Sterker nog: je hebt 24/7 toegang tot het dashboard waar je alle belangrijke resultaten inziet. Zo weet je precies wat iedere geïnvesteerde euro je oplevert.


Strategisch advies

Google Ads is voor ons méér dan op de juiste knoppen klikken. Ook op strategisch vlak denken we graag met je mee. Wat is er nodig om jouw bedrijfsdoelen te halen? En hoe maximaliseer je jouw winst? Je krijgt vakkundig advies.


Continue bedrijfsgroei

Niet achteroverleunen na een succesvolle campagne. Maar alles op alles zetten om jouw bedrijf nóg verder te laten groeien. We zoeken proactief naar kansen en grijpen die met beide handen aan. Of dat nu vandaag is, over een jaar óf over 5 jaar.

Professioneel Google Ads-bureau voor succesvolle campagnes

Adverteren op Google doe je met een doel. Je wil meer verkeer naar je website lokken. Extra conversies en omzet genereren. En uiteindelijk: je winst vergroten. Zo helder als dat klinkt, zo ingewikkeld dat het is. Want in beeld komen bij de juiste mensen en jouw investering dubbel en dwars terugverdienen, dát blijkt een ware kunst te zijn.

Het is ook niet voor niks dat veel marketingmanagers en ondernemers investeren in een professioneel Google Ads bureau. Hiermee weet je immers zeker dat je maximaal rendement uit je campagnes haalt. Het Google Ads-team van DoubleSmart:

 • Laat het algoritme van Google in jouw voordeel werken, zodat je bovenaan in de zoekresultaten komt te staan.
 • Zorgt ervoor dat jouw Ads-campagne altijd relevant is voor jouw doelgroep; afgestemd op de klantreisfase waarin iemand zich bevindt.
 • Zorgt ervoor dat jouw Ads-campagne bijdraagt aan het behalen van jouw doelen. Of dat nu meer omzet of meer exposure is.

Daarbij hoort ook: een gestroomlijnde samenwerking met onze andere onlinemarketingdiensten. Want niet alleen kennen onze Ads-specialisten de Ads-wereld van binnen en van buiten. Ook wordt jouw website – met conversieoptimalisatie – zo ingericht, dat je stuurt op omzet. En besluit je daarbij ook nog onze SEO- en/of social ads-experts in de arm te nemen, dan profiteer je al helemaal van een overkoepelende aanpak en een ijzersterke totaalstrategie!

SEA bij DoubleSmart

Uitgangspunt DoubleSmart: niet alleen potentiële klanten, maar ook winst

Haal je met jouw Google Ads-activiteiten extra websiteverkeer en een superhoge omzet binnen, dan is dat een garantie voor een maximale winstmarge, toch? Nee, niet per se. Bij DoubleSmart weten we: omzet is iets anders dan winst. En met blindelings focussen op het werven van zo veel mogelijk potentiële klanten kom je er niet. Wil je jouw winst keer op keer laten groeien, dan behoeft dat een slimme en weloverwogen aanpak.

Schakel je ons in als jouw Google AdWords bureau, dan zoeken we tot in de puntjes uit hoe jij je budget het meest efficiënt besteedt.

Kun je bijvoorbeeld het best zoekmachine adverteren op jouw hoog geprijsde producten – die misschien in eerste instantie voor de meeste omzet zorgen – of is het juist verstandiger te sturen op laag geprijsde producten? Van welke data moet je Google voorzien om te profiteren van een absoluut concurrentievoordeel? En wat is er verder van belang voor een campagne? Samen met een Ads bureau ontdek je hoe je jouw product of dienst zo goed mogelijk op de kaart zet.

DoubleSmart als jouw Ads bureau

Bij DoubleSmart ligt de focus in de basis dus op het efficiënt besteden van jouw budget. Maar wat onderscheidt ons nog meer? Kies je voor DoubleSmart als jouw Adwords bureau, dan profiteer je van voordelen als:

Strategisch advies. Welke bedrijfsdoelen heb je? En waar zie je het bedrijf over 5 jaar? Aan ons heb je een partner die met je meedenkt op strategisch niveau.
Een overkoepelende strategie voor al je online marketing. Al je activiteiten voor SEA, SEO, social ads, CRO en content marketing worden naadloos op elkaar afgestemd.
Continue groei. Je profiteert van resultaat op de korte én lange termijn. Groeikansen spotten we proactief op en we zoeken constant naar mogelijkheden om jouw omzet nóg verder te laten groeien.

DoubleSmart als jouw Ads bureau

Bij DoubleSmart ligt de focus in de basis dus op het efficiënt besteden van jouw budget. Maar wat onderscheidt ons nog meer? Kies je voor DoubleSmart als jouw Adwords bureau, dan profiteer je van voordelen als:

Strategisch advies. Welke bedrijfsdoelen heb je? En waar zie je het bedrijf over 5 jaar? Aan ons heb je een partner die met je meedenkt op strategisch niveau.
Een overkoepelende strategie voor al je online marketing. Al je activiteiten voor SEA, SEO, social ads, CRO en content marketing worden naadloos op elkaar afgestemd.
Continue groei. Je profiteert van resultaat op de korte én lange termijn. Groeikansen spotten we proactief op en we zoeken constant naar mogelijkheden om jouw omzet nóg verder te laten groeien.

Onze werkwijze en jouw weg naar groei

Hoe een samenwerking met DoubleSmart eruitziet? Met een gratis en vrijblijvend kansenonderzoek ontdek jij waar jouw groeikansen liggen. Vervolgens ontvang je een voorstel op maat; afgestemd op jouw ambities en bedrijfsdoelen. En na jouw akkoord gaan we aan de slag met de strategie, campagne-inrichting en -uitvoering.

Wat doet een Google AdWords bureau? 

Welke werkzaamheden een Google Ads bureau concreet van jou uit handen neemt? Voor meer dan 150 klanten houden we ons bezig met:

 • Google Ads voorzien van de meest accurate en relevante data zodat het algoritme in jouw voordeel werkt. Denk aan goede conversietracking, klantenlijsten, de juiste doelgroepen en omzet-, marge-, offertescorings- en retourgegevens;
 • Advies geven over en aanbevelingen doen voor het conversiegericht maken van jouw website (CRO);
 • De samenwerking opzoeken met andere onlinemarketingkanalen en een overkoepelende onlinemarketingstrategie opstellen;
 • Breder kijken naar KPI’s per campagne en kanaal;
 • Google Ads-campagnes opzetten, waarbij we rekening houden met de klantreis en wat er in welke fase nodig is om je doelgroep te laten converteren;
 • De campagnes testen, analyseren en constant blijven optimaliseren;
 • Jou maandelijks rapporteren over de behaalde resultaten;
 • Als strategische partner periodiek met jou om de tafel gaan om jouw ambities, resultaten en bedrijfsdoelen uitgebreid te bespreken.

Google Ads-campagnes: welke opties heb je?

Met Google Ads kun je adverteren op alle kanalen van Google. Dit gaat dus verder dan de resultaten in de zoekmachine. Ook platforms als YouTube en Gmail vallen hieronder. Samengevat zijn er zes verschillende soorten Google Ads-campagnes:

Search-campagne

Hierbij adverteer je in de zoekresultaten van Google. Door gebruik te maken van zoekwoorden zorg je ervoor dat jouw advertentie wordt gezien door de juiste mensen.

Advertenties uit een display-campagne worden vertoond op websites zoals Nu.nl. Dit is een goede manier om te (re)targeten en/of de naamsbekendheid te verhogen.

Shopping-advertenties worden vertoond bovenaan in de shopping-resultaten in Google. Ideaal voor webshops om klanten naar de website te trekken.

Video-advertenties worden bijvoorbeeld vertoond op YouTube. Een goede manier om extra zichtbaar te zijn bij jouw doelgroep.

Dit is een combinatie van verschillende soorten advertenties, om zo de juiste doelgroep aan te spreken. Zo kunnen er in deze campagne onder andere search-, shopping-, display- en video-advertenties worden vertoond.

Met deze campagne worden vooral nieuwe doelgroepen aangesproken, met behulp van onder andere display- en video-advertenties. Het doel is om mensen meer bekend te laten raken met je merk of bedrijf.

Waarom zou je Google Ads uitbesteden?

Jouw SEA-activiteiten uit handen geven aan een professioneel Google Ads bureau? Dat betekent maar één ding: je gaat voor het allerbeste resultaat. Want waar jij als marketingmanager of ondernemer misschien ook heel wat kennis hebt van dit platform, halen onze experts pas écht het onderste uit de kan.

Google Ads-specialisten houden alle ontwikkelingen rondom Google Ads nauwlettend in de gaten en maken er een sport van om – met analyse en evaluatie – jouw campagne iedere dag een stukje succesvoller te maken.

Bovendien een groot voordeel van Google Ads uitbesteden: je krijgt er (als je kiest voor DoubleSmart) direct een strategisch partner bij. Met andere woorden: niet alleen wordt het uitvoerende werk van je uit handen genomen, ook krijg je vakkundig advies over hoe je bredere bedrijfsdoelstellingen kunt bereiken.

Tot slot bespaar je natuurlijk heel wat kostbare tijd als je Google Ads uitbesteedt. Tijd die jij kunt besteden aan de werkzaamheden waar jij écht in uitblinkt. En waar het bedrijf jou het hardste nodig heeft.

Onze Google Ads-klanten

Vraag een gratis kansenonderzoek aan ter waarde van € 400,-

Profiteer van onze expertise

Onze expertise is goud waard. Letterlijk. Want dankzij onze specialistische aanpak en jarenlange ervaring, zal jouw winst flink groeien. Iedere keer een stukje meer.

Je profiteert van een ijzersterke strategie, een doeltreffende Ads-campagne die constant geoptimaliseerd wordt en een Google-algoritme dat in jouw voordeel werkt dankzij de meest accurate data. Daarbij wordt jouw budget superefficiënt ingezet én stuur je met je website op conversie. Kortom: een investering in onze expertise verdien je dubbel en dwars terug.

SEA-specialist
SEA-specialist
SEA- en CRO-specialist
SEA-specialist

Wat klanten zeggen

Frank Boon

29-06-2020
DoubleSmart heeft me perfect geholpen om inzichtelijk te krijgen waar mijn grootste winst zit in online aanwezigheid. Geweldig hoe ze de tijd nemen, overal voor je induiken en met concrete voorstellen komen. Op basis van hun voorstel ben ik druk bezig om mijn Google aanwezigheid flink te verhogen. Goud waard!

Dynamiet Nederland

03-04-2019

De gebroeders Zuidbroek hebben een professioneel bedrijf neergezet. DoubleSmart is gewoon een goed bedrijf om mee samen te werken. Als klant wordt je goed op de hoogte gehouden. Onze specialist Erik Dekker voert zijn werk uitstekend uit, is betrokken en heeft een proactieve instelling. Precies wat je als klant wil van een online marketing bureau.

Gerard de Zeeuw

12-08-2017

DoubleSmart heeft ons geholpen met het verbeteren van ons concept en we hebben samen een strategie uitgestippeld voor de langere termijn. Hiernaast voert Doublesmart onze SEO en SEA werkzaamheden uit en zorgt de snelle & goede samenwerking ervoor dat we in piekmomenten nu nog meer profijt halen uit onze campagne’s.

Eline Prins

12-02-2020

Sinds een aantal maanden zijn we begonnen met de samenwerking. Erg tevreden over het contact en de volledige samenwerking. Let’s do it together 😉

Anton Verkooijen

10-02-2020

Tevreden met de service. De heren staan je altijd goed te woord en ze weten waar ze het over hebben. De campagnes leveren tot nu betere resultaten op dan eerst. Tevens wordt altijd duidelijk besproken welke doelstellingen er zijn maandelijks en waar op te groeien is. Begonnen met alleen de SEA tak bij hun onder te brengen, maar ondertussen wordt ook sterk overwogen de andere digitale marketing takken onder te brengen. Top service!

Meetbaar meer resultaat met een AdWords bureau

Extra websitebezoekers, omzet en winst genereren? Als professioneel Google Ads-bureau zijn wij dé partij die je helpt online koploper te worden. Mét strategisch advies en zónder dat je vastzit aan een overeenkomst. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw winst kunnen maximaliseren.

Contact met een specialist?

Veelgestelde vragen

Wat levert Google Ads op?

Investeer je in Google Ads? Samengevat profiteer je dan van voordelen als:

Direct resultaat. Ziet iemand je advertentie en klikt diegene erop? De ‘kosten per klik’ levert je direct een websitebezoeker (en mogelijk omzet) op.
Een grote zichtbaarheid. Met Google Ads kun je adverteren op álle kanalen van Google. Van de zoekmachine tot aan YouTube en Gmail.
Efficiënte besteding van je budget. Je stelt heel specifiek in wie jouw advertentie te zien krijgt. Hierdoor steek je alleen budget in het bereiken van de mensen die (waarschijnlijk) geïnteresseerd zijn in jouw product of dienst.

Google Ads, vroeger Google AdWords genaamd, is het advertentieplatform van Google. Via dit platform draai je dus advertentiecampagnes op alle kanalen van Google. Niet alleen verschijnt je advertentie bijvoorbeeld in de zoekmachine, ook kun je adverteren op YouTube, Gmail en tal van andere veelgebruikte websites en apps.

DoubleSmart doet méér dan op de juiste knoppen drukken in Google Ads en een campagne lanceren. Je krijgt er direct een strategische partner bij, die op alle marketingvlakken met je meedenkt.

Van welke data moet je Google bijvoorbeeld voorzien om het algoritme in jouw voordeel te laten werken? Hoe zet je jouw marketingbudget het meest efficiënt in? Hoe stuur je op je website op conversie? En hoe kunnen diverse onlinemarketingdiensten elkaar versterken? Kies je voor ons als jouw SEA-bureau, dan weet je zeker dat je alles uit je geïnvesteerde euro’s haalt.

Wat Google Ads precies kost, dat is afhankelijk van meerdere factoren. Bijvoorbeeld van hoeveel budget jij in je advertenties wilt steken en van wat je betaalt per klik/websitebezoeker. 

Google Ads werkt met een zogenoemd pay-per-clicksysteem. Oftewel: je betaalt pas geld aan Google als iemand op jouw advertentie klikt. En hoeveel je betaalt per klik, dat verschilt per advertentie. 

Adverteer je bijvoorbeeld op een populaire zoekterm met veel concurrentie, dan kost het je meer geld als iemand op je advertentie klikt dan wanneer je adverteert op een zoekterm met weinig concurrentie. Daarbij betaal je vaak ook minder per klik als de kwaliteit van je advertentie hoger is en/of als de advertentie perfect aansluit bij de behoefte van de doelgroep. 

Google Ads-bureau Google Ads-bureau