Gratis kansenonderzoek t.w.v. € 400,-
90% van de bedrijven laat online groeikansen liggen

Meer bezoekers, aanvragen en conversies genereren
Uitgebreide en concrete analyse
Op maat gemaakt door onze specialisten

Doelgerichte SEO

We werken met sprints van 90 dagen. Dat is uniek in onze markt en maakt dat we flexibel werken. Zien we kansen voor je? Dan springen we daar gelijk op in.


Quick wins eerst

Besteed je je SEO aan ons uit, dan plukken we het laaghangend fruit eerst: alles wat voor snelle winst zorgt, tackelen we direct.


Je zit niet aan ons vast

Bij DoubleSmart geen contracten voor 3 jaar. We werken met overeenkomsten die je elke maand kunt opzeggen. Dat houdt jou tevreden en ons scherp.

Heb jij je SEO op orde?

Onder SEO oftewel zoekmachine optimalisatie vallen meerdere werkzaamheden. Je bent er niet met enkel een mooie landingspagina voor je belangrijkste product of dienst, een tweewekelijkse blog over de nieuwste ontwikkelingen in je markt of een snel geschreven tekstje met 74 keer het belangrijkste keyword erin gepropt.

De afkorting SEO staat voor search engine optimization. Deze tak van marketingsport bestaat uit verschillende onderdelen die allemaal in elkaar grijpen en op elkaar steunen. Een SEO-specialist gaat aan de slag met al die onderdelen optimaliseren. Op deze manier zorgt hij dat je website opvalt in Google en dat Google de waarde van je website voor jouw branche goed inziet. Zo houdt hij zich bezig met:

Hoe staat het ervoor met jouw SEO? Weet je hoe jouw website scoort in Google? Ben je zelf bezig met SEO, maar lukt het je niet (meer) om je website echt hoog in Google te krijgen? Dan is het slim om je SEO uit te besteden aan een partij met expertise in huis. De SEO-specialisten van DoubleSmart passen the tricks of the trade graag toe op jouw website.

Waarom SEO uitbesteden?

SEO uitbesteden is eigenlijk hetzelfde als je auto naar de garage brengen: je doet het omdat je een betrouwbaar resultaat wilt en zelf niet goed weet hoe je dat moet aanpakken. Jij kiest een auto uit die je er mooi uit vindt zien en die praktisch is, maar welk slangetje onder de motorkap op welke manier aangesloten moet worden, dat laat je graag aan de expert over.

Dat is ook precies waarom je SEO uitbesteedt: je zoekt een goed SEO-bureau met een stel specialisten die erop kicken om alles ‘onder de motorkap’ van je website optimaal te laten werken. Jij hoeft je daar dan geen zorgen om te maken, maar weet dat je een continue, betrouwbare stroom van klanten via de zoekmachines op je website mag verwelkomen.

Liever een video? We got you

Vraag een gratis kansenonderzoek aan ter waarde van € 400,-

In 5 stappen naar meetbaar meer klanten met SEO

We gaan niet met je in zee zonder dat we weten hoe je website nu presteert. Met een SEO check brengen we deze prestaties in kaart, zodat we een voorstel op maat kunnen maken. Op deze manier leggen we de basis voor een goede samenwerking en een succesvolle SEO campagne.

Wat SEO doet voor je website

SEO heeft een duidelijk doel: hoger in Google komen. Alhoewel: is dat het echte doel? In zekere zin wel: je optimaliseert je website voor Google en doet er alles aan om een wit voetje te halen bij Google. Het gewenste resultaat van deze inspanningen is natuurlijk om boven je concurrent te staan in de zoekmachineresultaten voor belangrijke zoektermen in jouw branche. Met zoekmachine optimalisatie pak je hogere posities in Google. Doel behaald. Of toch niet?

Google als luchthaven

Eigenlijk gaat het natuurlijk helemaal niet om Google. Google is slechts een middel dat je klant gebruikt om jou te vinden. Het is een ‘tussenportaal’, een beetje zoals de luchthaven. Je gaat nooit naar de luchthaven om naar de luchthaven te gaan, maar gebruikt die plek als middel om verder te reizen naar je echte bestemming. Precies op die manier maken mensen gebruik van Google: om te vinden wat ze zoeken. De zoekmachine is zelden het bedoelde eindstation.

Je ziet het: Google staat ‘in dienst’ van de zoeker. En die zoeker, daar gaat het jou ook om. Door SEO slim toe te passen, zet je Google in als middel om je ideale klant te bereiken. Het echte doel van SEO is dus niet om hoger in Google komen, maar om je te laten vinden door je ideale klant dankzij Google.

Vraag een gratis kansenonderzoek aan ter waarde van € 400,-

SEO uitbesteden of zelf doen: wat is slim?

Je SEO zelf doen behoort zeker tot de mogelijkheden. Er zijn op het wereldwijde web genoeg handleidingen, stoomcursussen en tips te vinden om je jarenlang zoet te houden.

Probleem: als je je helemaal de wereld van SEO in stort, wie staat er dan nog aan het roer van je onderneming? Stel dat je het lukt om op eigen houtje knallende organische posities te veroveren én te verdedigen tegen concurrenten die ook op die nummer 1-positie azen, wie bedient dan die stroom nieuwe klanten die onvermijdelijk uit je succesvolle SEO-campagne voortkomen?

Dat is de reden dat veel bedrijven SEO uitbesteden aan een SEO bureau: er is veel expertise en tijd nodig om je SEO op orde te brengen en te houden. SEO is nooit klaar: om je goede resultaten te behouden, moet je steeds alert blijven, je concurrent in de gaten houden en bovenop je resultaten zitten.

Goede SEO vergt bijvoorbeeld kennis van:

En die kennis heeft niet iedereen. Een SEO-specialist voelt zich als een vis in het water als hij op scherm 1 je websitedata en op scherm 2 je website open heeft staan. Hij weet wat de data zegt over je website en hoe hij die data kan gebruiken om je website nog beter te laten scoren.

SEO uitbesteden is dus een slimme keuze als je je zelf wilt focussen op je bedrijf en je producten of diensten, en niet wilt piekeren over anchor teksten, je linkprofiel of je domain rating.

SEO uitbesteden: voor wie is het interessant?

SEO uitbesteden aan DoubleSmart is geschikt voor:

SEO uitbesteden aan DoubleSmart is niet geschikt voor:

Bedrijven die online willen groeien en een resultaatgerichte partner zoeken om die groei op een doordachte manier te realiseren.
Bedrijven die het liefst zelf hun gehele website in handen houden en niet houden van eerlijke adviezen.
Bedrijven die klaar zijn voor groei, voor meer klanten en voor meer omzet.
Bedrijven zonder de ambitie om te groeien.
Bedrijven die enkel op de korte termijn, maar juist ook op de lange termijn hun positie in de markt willen versterken.
Bedrijven die enkel op zoek zijn naar quick wins en niet naar langetermijnresultaat.

SEO uitbesteden: voor wie is het interessant?

SEO uitbesteden aan DoubleSmart is geschikt voor:

Bedrijven die online willen groeien en een resultaatgerichte partner zoeken om die groei op een doordachte manier te realiseren.
Bedrijven die klaar zijn voor groei, voor meer klanten en voor meer omzet.
Bedrijven die enkel op de korte termijn, maar juist ook op de lange termijn hun positie in de markt willen versterken.

SEO uitbesteden aan DoubleSmart is niet geschikt voor:

Bedrijven die het liefst zelf hun gehele website in handen houden en niet houden van eerlijke adviezen.
Bedrijven zonder de ambitie om te groeien.
Bedrijven die enkel op zoek zijn naar quick wins en niet naar langetermijnresultaat.
Vraag een gratis kansenonderzoek aan ter waarde van € 400,-

SEO uitbesteden aan DoubleSmart

DoubleSmart is een online marketing bureau in Gouda waar je waar krijgt voor je geld. Of nog beter: resultaat. We laten je graag meekijken terwijl we aan het werk zijn en houden je op de hoogte van wat we voor je uitvoeren, van hoe we je website aanpakken en van het wel en wee van je concurrent.

We overleggen altijd met je voordat we iets zomaar aanpassen. Dat maakt onze aanpak sterk: jij kent je markt en je producten of dienstverlening door en door, wij weten als geen ander welke SEO-technieken en -tactieken geschikt zijn om jouw klanten mee te bereiken.

Dit zijn eigenschappen waar onze werkzaamheden en SEO-campagnes om bekend staan:

Transparantie.

Wij doen niets met hoge hoeden en witte konijnen, maar zijn juist heel open over onze werkzaamheden. We vertellen je daarom graag wat we doen en waarom we dat doen. Heb je vragen over hoe iets werkt of over onze aanpak? Stel ze gerust!

Meetbare resultaten.

We houden van cijfertjes om de impact van onze werkzaamheden meetbaar te maken. Dus je krijgt regelmatig cijfertjes van ons in je mailbox: percentages om weer te geven hoeveel meer klanten je hebt ten opzichte van vorig jaar bijvoorbeeld, of om precies te kunnen pinpointen welke pagina je de meeste conversies oplevert.

Winstgevende werkzaamheden.

We leveren meer op dan we kosten. Als dat niet zo is, doen we namelijk iets niet goed. Door al die cijfertjes laten we je steeds duidelijk zien wat de opbrengst is van je uitbestede SEO. Leg daar zeker onze facturen naast!

Vraag een gratis kansenonderzoek aan ter waarde van € 400,-

SEO uitbesteden betekent ontzorgd worden

Je SEO werkzaamheden uitbesteden: dat klinkt alsof je je website bij ons over de schutting gooit en wij er dan, aan de andere kant van die schutting, flink aan gaan knutselen. Nu hebben we twee keer goed nieuws:

 • Yes, je kunt bij ons alles over de schutting gooien! Als jij graag wilt dat we je alles uit handen nemen, dan is je SEO uitbesteden bij DoubleSmart een goed idee. De schutting is en blijft trouwens volledig doorzichtig: je kunt altijd bij ons komen buurten om ons op onze vingers te komen kijken.
 • We werken niet alleen voor je, maar juist ook samen met je. We nemen je graag de zaken uit handen waar wij goed in zijn, zodat jij je kunt focussen op de dingen waar jij goed in bent. We zijn echter geen onzichtbaar team dat elke maand op de automatische piloot dezelfde werkzaamheden voor je uitvoert. We denken met je mee, dragen proactief ideeën aan en zoeken naar kansen in jouw markt. En soms bellen we je op om te vragen hoe het met je gaat.

Meer online marketing dan SEO uitbesteden?

Ook dan ben je bij DoubleSmart aan het juiste adres! We hebben specialisten in huis die allemaal gek zijn van hun eigen online marketing discipline. Je kunt bij ons niet alleen terecht voor het uitbesteden van je SEO, maar ook voor zoekmachine adverteren (SEA), conversieoptimalisatie en social media marketing.

Wat het grote voordeel is van al die expertisegebieden onder één dak hebben? Intensieve samenwerking en holistische online strategie. Voor elke fase in de customer journey kunnen we de juiste marketingtechniek toepassen, zodat je op elk moment in het aankoopproces van een consument aanwezig en zichtbaar bent.

Doordat onze specialisten samenwerken volgens ons TeamSMART-model, zijn ze voortdurend op de hoogte van elkaars voortgang én data. Zo kunnen we data van het ene marketingkanaal inzetten voor het andere kanaal. Conversiedata uit Google Ads is bijvoorbeeld heel handig om te gebruiken in een slimme SEO-strategie. En op zoektermen waar de organische concurrentie moordend is of de cost-per-click juist belachelijk hoog, kun je extra aandacht geven aan precies de andere tak van zoekmachine marketing.

Zichtbaar op het juiste moment via het juiste medium: met holistische online marketing maakt DoubleSmart het waar! Laat ons weten wat je SEO-ambities zijn (of je volledige online marketing doelstellingen) en wij kijken wat we voor je kunnen betekenen. Spoiler alert: waarschijnlijk een heleboel, van hogere posities in Google tot meetbaar meer klanten. Spreken we je binnenkort?

Vraag een gratis kansenonderzoek aan ter waarde van € 400,-

Wat klanten zeggen

Alfons Boerdijk

19-11-2019
Doublesmart maakt waar wat ze beloven!

Hans van der Linden

13-11-2019

Inmiddels hebben we meerdere Adwords, Shopping, Display en Social campagnes ondergebracht bij DoubleSmart. Je bent geen nummer maar een klant die de persoonlijke aandacht krijgt die je verwacht. Er wordt geluisterd naar wensen en maatwerk is geen enkel probleem. Duidelijke communicatie en heldere rapportages. Een absolute aanrader!

Sanne

19-02-2020

De jongens van DoubleSmart weten waar ze het over hebben. Ze helpen Stimulansz om beter gevonden te worden in Google, door middel van SEA-campagnes en een uitgebreid SEO-traject. Ook beantwoorden ze al onze vragen over online marketing en geven waar nodig advies. Een hele fijne samenwerking!

Tony Bergsma

14-07-2020

Tony Bergsma – Vanuit Ubisoft zijn we erg tevreden met de samenwerking. Op alle facetten scoort het bedrijf erg hoog. Resultaat, service, communicatie etc.

Alexander

15-05-2018

Wij zijn al een paar jaar tevreden klant bij DoubleSmart en we worden nog steeds regelmatig aangenaam verrast door de pro-actieve houding en service van DoubleSmart. Daarnaast zijn de resultaten gewoon heel goed. DoubleSmart is een aanrader!!

Neem contact op

Veelgestelde vragen over SEO uitbesteden

Wat is SEO?

SEO is de afkorting van search engine optimization oftewel zoekmachine optimalisatie. Als je aan SEO doet, voer je bepaalde aanpassingen en verbeteringen uit aan je website die ervoor zorgen dat je website op relevante zoekopdrachten beter gaat scoren in Google. Het doel daarvan: meer websitebezoekers en dus meer klanten voor je onderneming. Kijk voor een uitgebreide betekenis van SEO eens op de pagina wat is SEO

Omdat SEO een vak apart is! Misschien denk je: SEO, dat doe ik er wel even bij. Maar als je erin duikt, zul je merken dat de SEO-wereld groter is dan het er op het eerste gezicht uit ziet. Daarom bestaan er SEO-specialisten: die hebben kennis van zaken in huis, toegang tot de juiste SEO-tools en weten wat ze doen. Wil je het maximale uit de organische zoekresultaten-posities van je website halen? Dan is SEO uitbesteden een slimme zet.

Wil je serieus aan de slag gaan met SEO? Dat juichen wij alleen maar toe! Maar als doorgewinterde SEO experts waarschuwen we je wel graag voor de beren op de weg. Het kan namelijk zomaar gebeuren dat je, als je onervaren bent in SEO, heel veel tijd, moeite en geld in SEO stopt zonder dat je er goede resultaten uit haalt. Wil je dat voorkomen? Dan is het slim om je SEO uit te besteden. Aan DoubleSmart bijvoorbeeld!

SEO is rendabel als het meer oplevert dan dat het kost. Logisch, en makkelijker gezegd dan gedaan. Hoe meet je of je SEO-inspanningen meer opleveren dan dat ze kosten? Het antwoord: wij nemen onze beslissingen áltijd op basis van data en we stellen onszelf meetbare doelen. Op die manier weten wij én weet jij altijd wat we aan het doen zijn, waar jouw investering terecht komt en wat je resultaten daarvan zijn. En zo maak je de rendabiliteit van SEO meetbaar.

Een uitgebreid overzicht van de kosten van SEO uitbesteden geven we je graag. Laat ons weten wat je precies wilt uitbesteden aan SEO-werkzaamheden. Heb je geen idee welke SEO-technieken voor jouw website of branche het beste werken? Daar adviseren we je graag over. Een leuke meevaller: de eerste stap naar goede SEO is bij ons gratis. Ons gratis kansenonderzoek biedt je inzicht in de speerpunten van SEO en in hoe het ervoor staat met jouw website op die speerpunten. Da’s handig, want dan weet je direct waar er nog werk aan de winkel is en wat al goed gaat. Vervolgens kunnen we gericht met je om de tafel om te kijken naar de beste manier voor jou om SEO uit te besteden.

DoubleSmart is een SEO-bureau in Gouda dat al 150+ klanten bedient (naar volle tevredenheid, trouwens). Wat al die bedrijven met elkaar gemeen hebben? Een enorme drive om online te groeien. Onze klanten zijn klaar voor die groei, willen erin investeren en zijn zelf ook niet bang om hard aan de slag te gaan. Bovendien houden ze van eerlijke adviezen en transparante marketing. Herken jij jezelf daarin? Dan zijn we een match! Horen we snel van je?

Wil je SEO uitbesteden, dan kun je ervoor kiezen om aan de slag te gaan met SEO teksten. Een goede SEO tekstschrijver schrijft teksten die uitstekend vindbaar zijn in zoekmachines. Wil je zelf de teksten schrijven? Je kunt daar natuurlijk voor kiezen, al vergt een SEO tekst wel meer kennis dan enkel d/t-foutjes. Je wilt dat jouw content eruit springt en laat dit nu net dé kracht zijn van een tekstschrijver. Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en helpen je bij het behalen van serieuze resultaten met een SEO-tekst.

Voor jou een vraag, voor ons een weet. Sterker nog: de vraag is eerder wanneer je begint met SEO, dan waarom. Je kiest met SEO namelijk voor:

 • Hoog rendement. In de meeste gevallen levert SEO bij ons meer op dan we kosten. Je zult hoger verschijnen in de zoekresultaten en krijgt dus meer verkeer naar jouw website.
 • Goede gebruikservaring. Ondanks dat het bij SEO draait om de zoekmachines, optimaliseer je eigenlijk voor de potentiële klant die zich suf surft in die zoekmachines.
 • Investeren in de toekomst. Waar je met SEA investeert in het nu, investeer je met SEO in de toekomst. Je bouwt namelijk aan een blijvend resultaat.
 • Beter inspelen op de klant. Je ontvang alle nodige kennis van de markt, waardoor je exact kunt inspelen op de wensen van jouw (potentiële) klanten.

Om je SEO te verbeteren, zul je eerst moeten uitvogelen waar nog ruimte is voor verbetering. De een heeft nog nooit iets aan SEO gedaan, terwijl de ander al een aardige autoriteit heeft opgebouwd. Onze SEO check laat je in één oogopslag zien hoe je website scoort op het gebied van SEO. En laat deze check nu helemaal gratis zijn. Binnen een paar dagen ontdek jij waar jouw online kansen liggen en hoe je jouw SEO dus kunt verbeteren.

Oké, je gaat je SEO uitbesteden. Dan rest de vraag: geef jij alles uit handen of wil je enkel een deel oppakken?

Wij kunnen je onder andere helpen met:

 • Zoekmachine optimalisatie;
 • Copywriting;
 • Content marketing;
 • Linkbuilding;
 • Conversieoptimalisatie;
 • Een uitstekende techniek.

Heb jij niet de kennis of tijd om SEO tot een hoger niveau te tillen? Als ervaren SEO specialist hebben wij dat (uiteraard) wel. Zoekmachine marketing zit diep geworteld in onze kennis en we grijpen iedere uitdaging graag aan. Al meer dan 150 bedrijven hebben hun SEO maandelijks aan ons uitbesteed. En niet zomaar uitbesteden: ze zijn allemaal erg blij met ons. Wil jij je SEO uitbesteden aan een eerlijke partij die nét dat extra stapje zet voor jouw website? Welcome tot the family.

SEO uitbesteden SEO uitbesteden