Loader

SEO uitbesteden aan de expert

Terwijl jij doet waar jij de expert in bent

‘The best place to hide a dead body is page two of the Google search results,’ 75 % van de zoekers op internet komt nooit op pagina 2 of verder van de zoekresultaten. Grote kans dat jouw ideale klant bij die 75% hoort. Als jouw website op pagina 2 of lager staat, dan ben je dus op z’n zachtst gezegd niet erg zichtbaar online. SEO uitbesteden is een manier om dat euvel te verhelpen. Een SEO-specialist weet wat er nodig is om jouw website te laten stijgen in Google.

Kan je niet wachten om te stijgen in Google? Vraag dan direct je gratis kansenonderzoek aan als springplank!

 
Twee schermen DoubleSmart

Doelgerichte SEO

We werken met sprints van 90 dagen. Dat is uniek in onze markt en maakt dat we flexibel werken. Zien we kansen voor je? Dan springen we daar gelijk op in.

Quick wins eerst

Besteed je je SEO aan ons uit, dan plukken we het laaghangend fruit eerst: alles wat voor snelle winst zorgt, tackelen we eerst.

Je zit niet aan ons vast

Bij DoubleSmart geen contracten voor 3 jaar. We werken met overeenkomsten die je elke maand kunt opzeggen. Dat zorgt jou tevreden en ons scherp.

Heb jij je SEO op orde?

SEO valt uiteen in meerdere werkzaamheden. Je bent er niet met enkel een mooie landingspagina voor je belangrijkste product of dienst, een tweewekelijkse blog over de nieuwste ontwikkelingen in je markt of een landingspagina met 74 keer het belangrijkste keyword erin.

De afkorting SEO staat voor Search Engine Optimization en bestaat uit verschillende onderdelen die allemaal in elkaar grijpen en op elkaar steunen. Op deze manier zorgt hij dat je website opvalt in Google en dat Google de waarde van je website voor jouw branche goed inziet. Zo houdt een SEO-specialist zich bezig met bijvoorbeeld:

Hoe staat het ervoor met jouw SEO? Weet je hoe jouw website scoort in Google? Ben je zelf bezig met SEO, maar lukt het je niet (meer) om je website echt hoog in Google te krijgen? De SEO-specialisten van DoubleSmart passen the tricks of the trade graag toe op jouw website.

Wat SEO doet voor je website

SEO heeft een duidelijk doel: hoger in Google komen. Alhoewel: is dat het echte doel? In zekere zin wel: je optimaliseert je website voor Google en doet er alles aan om een wit voetje te halen bij Google en zo boven je concurrent te staat in de zoekmachineresultaten voor belangrijke termen.

Maar eigenlijk gaat het natuurlijk helemaal niet om Google. Google is slechts een middel dat je klant gebruikt om jou te vinden. Het is een ‘tussenportaal’, een beetje zoals de luchthaven. Je gaat nooit naar de luchthaven om naar de luchthaven te gaan, maar gebruikt de luchthaven als middel om verder te reizen naar je echte bestemming. Precies op die manier maken zoekers gebruik van Google: om te vinden wat ze zoeken.

Je ziet het al: Google is ‘in dienst’ van de zoeker. En die zoeker, daar gaat het jou ook om. Door SEO slim toe te passen, zet je Google in als middel om je ideale klant te bereiken.

Het echte doel van SEO is daarmee niet om hoger in Google komen, maar om je te laten vinden door je ideale klant dankzij Google.

Vraag een gratis kansenonderzoek aan ter waarde van € 375,-

Vraag nu aan

SEO uitbesteden: voor wie is het interessant?

Bedrijven die online willen groeien en een resultaatgerichte partner zoeken om die groei op een doordachte manier te realiseren.
Bedrijven die klaar zijn voor groei, voor meer klanten en voor meer omzet.
Bedrijven die enkel op de korte termijn, maar juist ook op de lange termijn hun positie in de markt willen versterken.
Bedrijven die het liefst zelf hun gehele website in handen houden en niet houden van eerlijk advies, ook als dat soms misschien confronterend is.
Bedrijven zonder de ambitie om te groeien.
Bedrijven die enkel op zoek zijn naar quick wins en niet naar langetermijnresultaat.

Bekijk onze cases van bedrijven die kozen voor SEO uitbesteden aan DoubleSmart

Behaalde resultaten:

 

 • 90% van de zoektermen staat op de 1e pagina van Google
 • 1.289% groei in omzet
 • 150% stijging in conversie ratio

 

Nieuwsgierig naar de methoden achter deze resultaten? Je vindt ze in de case!

Zoekmachine AdverterenZoekmachine adverteren Zoekmachine OptimalisatieZoekmachine optimalisatie

Behaalde resultaten:

 

 • 67% minder kosten voor gewenste hoeveelheid conversies
 • 170% stijging in hoeveelheid conversies
 • 29% stijging in conversie ratio

 

Nieuwsgierig naar de methoden achter deze resultaten? Je vindt ze in de case!

Online AdverterenOnline adverteren Zoekmachine AdverterenZoekmachine adverteren

Behaalde resultaten:

 

 • 205% groei in omzet via Google Ads
 • 48% groei in organisch verkeer
 • 254% groei in organische vertoningen

 

Meer weten over de resultaten voor deze klant? Bekijk de case!

Online AdverterenOnline adverteren Zoekmachine AdverterenZoekmachine adverteren Zoekmachine OptimalisatieZoekmachine optimalisatie

Kiezen voor DoubleSmart als SEO-bureau = superslim

DoubleSmart is een SEO-bureau in Gouda waar je waar krijgt voor je geld. Of nog beter: resultaat. We laten je graag meekijken terwijl we aan het werk zijn en houden je op de hoogte van wat we voor je uitvoeren, van hoe we je website aanpakken en van het wel en wee van je concurrent. We overleggen altijd met je voordat we iets zomaar aanpassen. Dat maakt onze aanpak sterk: jij kent je markt en je producten of dienstverlening door en door, wij weten als geen ander welke SEO-technieken en -tactieken geschikt zijn om jouw klanten mee te bereiken.

Dit zijn eigenschappen waar onze werkzaamheden en SEO-campagnes om bekend staan:

 • Transparantie

Wij doen niets met hoge hoeden en witte konijnen, maar zijn juist heel open over onze werkzaamheden. We vertellen je daarom graag wat we doen en waarom we dat doen. Heb je vragen over hoe iets werkt of over onze aanpak? Stel ze gerust!

 • Meetbare resultaten

We houden van cijfertjes om de impact van onze werkzaamheden meetbaar te maken. Dus je krijgt regelmatig cijfertjes van ons in je mailbox: percentages om weer te geven hoeveel meer klanten je hebt ten opzichte van vorig jaar bijvoorbeeld, of om precies te kunnen pinpointen welke pagina je de meeste conversie oplevert.

 • Winstgevende werkzaamheden

We leveren meer op dan we kosten. Als dat niet zo is, doen we namelijk iets niet goed. Door al die cijfertjes laten we je steeds duidelijk zien wat de opbrengst is van je uitbestede SEO. Leg daar zeker onze facturen naast!

Onze SEO-specialisten

Gerben Boer DoubleSmart Gerben Boer DoubleSmart

Gerben Boer

Grote Speler: steengoeie voetballer die te lui is voor voetbal. Houdt dus op kantoor zijn ogen op de bal gericht, maar vindt het wel fijn dat hij daar gewoon bij mag zitten. Is gek op winnen en kan slecht tegen zijn verlies, wat ervoor zorgt dat deze SEO-specialist zich fanatiek inzet om de concurrentie van onze klanten te verslaan.

0182-342062 linkedIn
Mark Anker, Medewerker DoubleSmart Mark Anker, medewerker DoubleSmart

Mark Anker

Heeft een enorme schoenencollectie en maakt dus altijd de blits met de állercoolste sneakers. Mark heeft de neiging zijn telefoon regelmatig te laten vallen. Ook op de werkvloer is hij geen fan van neerwaartse bewegingen: als SEO-specialist zet hij alles op alles om jouw website hoog te laten scoren in Google.

0182-342062 linkedIn
Sjoerd van de Giessen sjoerd-van-de-giessen

Sjoerd van de Giessen

Je mag hem midden in de nacht wakker maken voor een biertje met Bram Krikke. Ook als Bram Krikke er niet bij is, gaat een biertje er trouwens best in, bijvoorbeeld op een Europees terrasje. Sjoerd is (naast chef bier) SEO-specialist bij DoubleSmart en verbetert als geen ander de vindbaarheid van je website.

0182-342062 linkedIn

Onze samenwerking: jij bepaalt

SEO uitbesteden: dat klinkt alsof je je website bij ons over de schutting gooit en wij er dan, aan de andere kant van die schutting, flink aan gaan knutselen. Nu hebben we twee keer goed nieuws:

 • Yes, je kunt bij ons alles over de schutting gooien, klopt! Als jij graag wilt dat we je alles uit handen nemen, dan is je SEO uitbesteden bij DoubleSmart een goed idee. De schutting is en blijft trouwens volledig doorzichtig: je kunt altijd bij ons komen buurten om ons op onze vingers te komen kijken.
 • We werken niet alleen voor je, maar juist ook samen met je. We nemen je graag de zaken uit handen waar wij goed in zijn, zodat jij je kunt focussen op de dingen waar jij goed in bent. We zijn echter geen onzichtbaar team dat elke maand op de automatische piloot dezelfde werkzaamheden voor je uitvoert. We denken met je mee, dragen proactief ideeën aan en zoeken naar kansen in jouw markt. En soms bellen we je op om te vragen hoe het met je gaat.

Veelgestelde vragen

SEO zelf doen of uitbesteden, wat is slim?

Je SEO zelf doen behoort zeker tot de mogelijkheden. De reden dat veel bedrijven het toch uitbesteden, is dat er veel expertise en tijd nodig is om je SEO op orde te brengen en te houden. SEO is nooit klaar: om je goede resultaten te behouden, moet je steeds alert blijven, je concurrent in de gaten houden en bovenop je resultaten zitten. Goede SEO vergt bijvoorbeeld kennis over:

 • Linkbuilding
 • On-page optimalisatie
 • Technische websiteaspecten
 • Copywriting en contentoptimalisatie
 • De hebbelijkheden van Google en Bing
 • Google Search Console
 • Google Analytics
 • Verschillende SEO-tools

En die kennis heeft niet iedereen. Een SEO-specialist voelt zich als een vis in het water als hij op scherm 1 je websitedata en op scherm 2 je website open heeft staan. Hij weet wat de data zegt over je website en hoe hij die data kan gebruiken om je website nog beter te laten scoren.

SEO uitbesteden is dus een slimme keuze als je je zelf wilt focussen op je bedrijf en je producten of diensten, en niet wilt piekeren over je anchor teksten, je linkprofiel of je domain rating.

Waarom SEO uitbesteden?

SEO uitbesteden is eigenlijk hetzelfde als je auto naar de garage brengen: je doet het omdat je een betrouwbaar resultaat wilt en zelf niet goed weet hoe je dat moet aanpakken. Jij kiest een auto uit die je er mooi uit vindt zien en die praktisch is, maar welk slangetje onder de motorkap op welke manier aangesloten moet worden, dat laat je graag aan de expert over.

Dat is ook precies waarom je SEO uitbesteedt: je zoekt een goed SEO-bureau met een stel specialisten die erop kicken om alles ‘onder de motorkap’ van je website optimaal te laten werken. Jij hoeft je daar dan geen zorgen om te maken, maar weet dat je een continue, betrouwbare stroom van klanten via de zoekmachines op je website mag verwelkomen.

SEO uitbesteden: wat zijn de kosten?

Een uitgebreid overzicht van de kosten van SEO uitbesteden geven we je graag. Laat ons weten wat je precies wilt uitbesteden aan SEO-werkzaamheden. Heb je geen idee welke SEO-technieken voor jouw website of branche het beste werken? Daar adviseren we je graag over.

Een leuke meevaller: de eerste stap naar goede SEO is bij ons gratis. Ons gratis kansenonderzoek biedt je inzicht in de speerpunten van SEO en in hoe het ervoor staat met jouw website op die speerpunten. Da’s handig, want dan weet je direct waar er nog werk aan de winkel is en wat al goed gaat. Vervolgens kunnen we gericht met je om de tafel om te kijken naar de beste manier voor jou om SEO uit te besteden.

DoubleWeb: Onze partner in techniek

Technische verbeteringen aan de website worden uitgevoerd door DoubleWeb, ons zusterbedrijf. Met DoubleWeb heeft u technische specialisten binnen handbereik. Ga naar de website

Close