Gratis kansenonderzoek t.w.v. € 400,-
90% van de bedrijven laat online groeikansen liggen

Meer bezoekers, aanvragen en conversies genereren
Uitgebreide en concrete analyse
Op maat gemaakt door onze specialisten

1001 contentideeën

Content schrijven doen we dagelijks voor klanten in uiteenlopende branches. We zijn er gek op om steeds weer onderwerpen te vinden die je doelgroep triggeren. Van laadkabels tot sieraden.


Meer leads en klanten

Met goede content marketing ben je overal in de customer journey van je doelgroep zichtbaar en vindbaar. Precies de juiste informatie op het juiste moment: daar haal je meer klanten uit.


Jij blij, wij blij

Wij worden blij van content marketing, want het is ons vak. Jij wordt blij van jouw vak. Als jij doet waar jij goed in bent, ondersteunen wij je door te doen waar wij goed in zijn. Win-win!

Wat is content marketing?

Content marketing is een vorm van marketing waarbij het erom draait de doelgroep waardevolle, relevante informatie te bieden. Je creëert op een strategische manier content en verspreidt die via diverse kanalen. Onder ‘content’ valt alles waarmee je informatie overdraagt. Video’s, audio, afbeeldingen, animaties en vooral: tekst. Tekstuele content vormt de basis van elk content marketing plan.

Het doel van content marketing is van geïnteresseerde consumenten klanten te maken. Met andere woorden: je doelgroep door de customer journey begeleiden en uiteindelijk over laten gaan tot conversie.

Content bij DoubleSmart

Waarom content marketing?

Met content marketing stel je de klant centraal, in plaats van jezelf. De klant is namelijk zelden intrinsiek geïnteresseerd in jou en je merk. Maar hij is wel geïnteresseerd in zichzelf en zijn eigen behoeftes. Met content marketing speel je daarop in en houd je de klant vast tijdens de gehele klantreis.

Door relevante, waardevolle content te creëren die inspeelt op de behoeftes, vragen en problemen die je doelgroep heeft in alle fases van het (soms heel lange) aankoopproces, kun je hen aan jouw bedrijf of je merk binden. Als jij kwalitatieve content aanbiedt die met kop en schouders boven je concurrenten uitsteekt, dan kun je erop rekenen dat de consument jou opmerkt, jou vertrouwt en uiteindelijk met jou in zee gaat.

Vraag een gratis kansenonderzoek aan ter waarde van € 400,-

In 5 stappen naar meetbaar meer klanten met content marketing

We doen geen voorstel zonder dat we weten hoe de website nu presteert. Het kansenonderzoek brengt deze prestaties in kaart zodat we een voorstel op maat kunnen maken. Zo leggen we de basis voor een goede samenwerking en een winstgevende content marketing campagne.

De voordelen van content marketing uitbesteden

Zie jij het belang van content marketing, maar zie je ook beren op de weg? Je hebt bijvoorbeeld, net als 65% van de bedrijven, niet genoeg personeel om in te zetten op content marketing. Of je mist, net als 42% van de bedrijven, de expertise om een goede content marketing strategie op te zetten en uit te voeren.

Als je wilt beginnen met content marketing, ga je een behoorlijke commitment aan. Content marketing is namelijk echt een marketingmethode waar je lange adem voor nodig hebt. Je doet veel moeite voor leads en je weet niet eens zeker of ze daadwerkelijk een aankoop bij jou gaan doen. Oftewel: een investering van tijd, geld en energie.

Kwalitatieve en slimme content marketing heeft meetbaar meer klanten tot gevolg. Het is een diepte-investering: je geeft veel, maar van de bedrijven die aan content marketing doen, stelt 81% dat dit leidt tot meer websitebezoekers. 61% ziet daarnaast dat content marketing een stijging in het aantal leads met zich meebrengt.

Maar het is nog niet zo eenvoudig om een content marketeer te vinden die weet wat hij doet en een contentstrategie op te zetten waarvan je weet dat er tastbare resultaten uit voort zullen komen. Daarom is je content marketing uitbesteden aan een gespecialiseerd content marketing bureau een slimme zet als je er zeker van wilt zijn dat er vruchten te plukken vallen van je inspanningen. Bovendien houd jij dan meer tijd over voor het plukken van die vruchten. Win-win!

Content marketing bureau met expertise in huis

Content marketing is hard werken. Allereerst kost contentcreatie tijd en moeite. Vervolgens moet je ook investeren in goede vindbaarheid in de zoekmachines: daarvoor moet je zoekmachine optimalisatie toepassen. Ook de promotie van content moet je niet vergeten, bijvoorbeeld door middel van social media marketing.

DoubleSmart helpt je graag met het opzetten van een content marketing strategie. Onze copywriters, contentspecialisten en content marketeers staan voor je klaar om van jouw content marketing plan een daverend succes te maken. Wij hebben de expertise over content in huis, jij neemt je kennis over jouw vakgebied mee. Samen creëren we content waar je doelgroep niet omheen kan!

Vraag een gratis kansenonderzoek aan ter waarde van € 400,-

Content marketing bureau voor jou

Wij zijn DoubleSmart, aangenaam! We nemen je graag werk uit handen, of het nu om b2c of b2b content marketing gaat. Met onze kennis en ervaring in contentcreatie helpen we jouw bedrijf aan een content marketing strategie die werkt.

Doordat we meerdere online marketing disciplines in huis hebben – SEO, SEA, conversieoptimalisatie en social media marketing, bijvoorbeeld – hebben we een totaalbeeld van hoe we online marketing kunnen inzetten om meer conversie via je website te realiseren.

Onze contentspecialisten weten wat ze doen

Onze content marketeers zijn gespecialiseerd in SEO copywriting. Zij houden zich liefst de hele dag bezig met content creëren en zijn goed geoefend in SEO tekstschrijven. Content optimalisatie behoort ook tot hun takenpakket, zodat de content niet alleen voor bezoekers, maar ook voor zoekmachines aantrekkelijk is.

De gecreëerde content heeft tot doel om waarde toe te voegen aan je website. Het gaat hier dus niet om keiharde verkooppraat, maar om inhoudelijk interessante content die je bezoeker verder kan helpen en meer informatie kan geven over jouw producten of diensten, of meer algemeen over je branche.

Omdat ieder bedrijf anders is, zal niet elk bedrijf binnen hetzelfde content marketing model passen. Ben je benieuwd hoe je voor jou bedrijf met het minimale aantal middelen het maximale resultaat kunt behalen op het gebied van online content marketing? Je weet ons te vinden!

Content marketing strategie? Check

Als de contentspecialisten van DoubleSmart voor je aan de slag mogen, gaan ze natuurlijk niet halsoverkop content pompen. Om waardevolle en relevante content te kunnen creëren, baseren we ons op een strategie en zetten we in op een intensieve samenwerking met jou. Zonder jouw kennis van je bedrijf en branche staat je content marketing namelijk op losse schroeven.

We analyseren de markt en niche waar je je in bevindt, onderzoeken je doelgroep, bekijken je concurrenten en bepalen welke soorten content er nodig zijn om jouw merk er tussenuit te laten springen. Samen zetten we een contentstrategie op, waarin we vastleggen welke content wij voor jou gaan creëren en welke doelen we nastreven. Die doelen maken we altijd meetbaar: hoe weten we anders of onze inspanningen effect hebben?

Een complete online marketing aanpak

Content marketing kan bijna niet zonder zoekmachine optimalisatie. De organische (oftewel: niet-betaalde) resultaten in Google zijn namelijk hét ideale kanaal om je content aan de man te brengen en gelezen te laten worden. Je kunt nog zulke prachtige content creëren, maar als niemand die content consumeert, heb je er nog niets aan.

DoubleSmart is een online marketing bureau waar meerdere disciplines onder één dak worden samengebracht. Het grote voordeel daarvan? Intensieve samenwerking! Met ons TeamSMART-model bieden we je holistische online marketing aan. Geloof ons: als onze specialisten samenwerken en onderling kennis en data uitwisselen, komt dat je marketing ten goede. Spreek je doelgroep op het juiste moment aan met de juiste content waar ze precies op dat moment in de customer journey behoefte aan hebben, en je merkt het vanzelf: je websitebezoekers worden trouwe klanten.

Hét content marketing bureau dat resultaten boekt

Zoek je een content marketing bureau dat jouw branche snapt en je doelgroep weet aan te spreken? Kies voor DoubleSmart, dan maken we samen een content marketing strategie waarmee je jouw doelgroep aanspreekt.

Wij houden ons bezig met waar wij goed in zijn, zodat jij je bezig kunt houden met waar jij goed in bent. Je onderneming leiden bijvoorbeeld, en al die nieuwe klanten van dienst zijn. Neem je snel contact met ons op? Wij staan al in de startblokken!

Vraag een gratis kansenonderzoek aan ter waarde van € 400,-

Wat klanten zeggen

Anton Verkooijen

10-02-2020
Tevreden met de service. De heren staan je altijd goed te woord en ze weten waar ze het over hebben. De campagnes leveren tot nu betere resultaten op dan eerst. Tevens wordt altijd duidelijk besproken welke doelstellingen er zijn maandelijks en waar op te groeien is. Begonnen met alleen de SEA tak bij hun onder te brengen, maar ondertussen wordt ook sterk overwogen de andere digitale marketing takken onder te brengen. Top service!

Dimphi van Amen

18-06-2018

Professionals die de afgelopen jaren diverse opdrachtgevers van mij een enorme boost hebben gegeven met de SEO. Ze denken actief mee voor ieder budget en doelstellingen. De resultaten zijn al snel zichtbaar en ze zijn altijd beschikbaar om te sparren over de resultaten of snel te schakelen daar waar nodig. Double Web heeft ook websites en webshops gebouwd voor opdrachtgevers van mij. Helder proces bij het bouwen, workshop uitstekend verzorgd en zeer tevreden met het eindresultaat.

Dynamiet Nederland

03-04-2019

De gebroeders Zuidbroek hebben een professioneel bedrijf neergezet. DoubleSmart is gewoon een goed bedrijf om mee samen te werken. Als klant wordt je goed op de hoogte gehouden. Onze specialist Erik Dekker voert zijn werk uitstekend uit, is betrokken en heeft een proactieve instelling. Precies wat je als klant wil van een online marketing bureau.

Gerard de Zeeuw

12-08-2017

DoubleSmart heeft ons geholpen met het verbeteren van ons concept en we hebben samen een strategie uitgestippeld voor de langere termijn. Hiernaast voert Doublesmart onze SEO en SEA werkzaamheden uit en zorgt de snelle & goede samenwerking ervoor dat we in piekmomenten nu nog meer profijt halen uit onze campagne’s.

Jasper Schoonderwoerd

21-03-2019

Betrouwbare partner, meedenkend en leveren wat we afspreken. Hebben mijn vertrouwen om de toekomst verder uit te bouwen.

Veelgestelde vragen over content marketing

Wat is content marketing?

Content marketing is een manier van marketing waarbij je strategisch content creëert en verspreidt. Je zet hierbij de behoeften van de doelgroep centraal, in plaats van je eigen doelen. Onder content valt alles wat informatie overbrengt: video’s, audio, afbeeldingen en bovenal: tekst. Tekstuele content vormt de basis van elk content marketing plan. Het doel van content marketing is om uiteindelijk meer leads en klanten binnen te halen.

Voor (goede) content marketing heb je een lange adem nodig, maar het kan je ook veel opleveren. Door meermaals content van jouw hand te consumeren gaat je doelgroep jou bijvoorbeeld als autoriteit in je branche zien. Je naamsbekendheid groeit, waardoor iemand die op het punt staat een aankoop te doen, als eerste aan jouw merk zal denken. Met content marketing ben je op elk punt in de customer journey aanwezig, waardoor een potentiële klant niet om je heen kan. Resultaat: meer klanten die loyaler aan jouw merk zijn.

Meetbaar meer klanten! 61% van de bedrijven die aan content marketing doen, zien een stijging in het aantal leads. Op de korte termijn is content marketing waarschijnlijk niet meteen rendabel, maar content vergaat niet. Op de lange termijn is content marketing onmisbaar in je marketingmix. De opbrengst van content marketing is moeilijk in euro’s uit te drukken, maar bij DoubleSmart stellen we onszelf desondanks altijd meetbare doelen. Zo kunnen we bepalen of de content marketing strategie succesvol is.

Aan de slag gaan met content marketing is een behoorlijke commitment waar je flink wat kennis voor in huis moet hebben. Omdat het duurzame marketing is, is het slim om vanaf het begin af aan al te weten waar je mee bezig bent. Anders verdoe je je tijd. En dat is zonde! Daarom is het slim om je content marketing uit te besteden aan een gespecialiseerd content marketing bureau. Die hebben de expertise in huis om jouw content marketing tot een daverend succes te maken. Wil je dus wél de vruchten plukken van goede content marketing, maar niet zelf je specialiseren tot doorgewinterde content marketeer? Dan is je content marketing uitbesteden een slimme zet.

Een content marketing bureau zoals DoubleSmart neemt je zorgen weg over content marketing. We stellen een contentstrategie voor je op (eventueel als onderdeel van een grotere, holistische online marketing strategie) en voeren de praktische contentcreatie voor je uit. We houden de resultaten in de gaten en rapporteren over de voortgang op je doelstellingen. Onze contentspecialisten weten hoe ze kwalitatieve content moeten creëren die jouw ideale doelgroep aanspreekt. Jij weet hoe jouw branche in elkaar steekt. Combineer die twee typen kennis en het resultaat is content marketing waarmee je resultaten boekt. Neem contact met ons op, vertel ons je ambities en wij kijken wat we voor jou kunnen betekenen!

Content marketing uitbesteden Content marketing uitbesteden