Gratis Kansenonderzoek t.w.v. € 375,-
90% van de bedrijven laat online groei kansen liggen.

Reactie binnen 1 werkdag
Concreet stappenplan
Telefonisch toegelicht t.o.v. jouw doelstellingen

Echt enthousiaste klanten

Wij hebben alleen klanten die écht enthousiast zijn over wat wij voor ze doen. Dat komt doordat ze hun overeenkomst met ons maandelijks kunnen opzeggen en dus niet aan ons vastzitten.


Gratis uitgebreid advies

Hoe staat het ervoor met jouw website op het gebied van zoekmachine optimalisatie (SEO)? Met ons gratis kansenonderzoek krijg je inzicht in wat goed gaat en wat beter kan.


Glasheldere uitleg

Wij houden niet van shady business of abracadabra-taal. We geven je juist graag een kijkje in de keuken en leggen je uit hoe wij jouw website onder handen nemen voor meer online succes.

Wat doet een SEO bureau?

Een SEO bureau is een bureau dat je meer (online) klanten oplevert door ervoor te zorgen dat je website beter vindbaar is in de zoekmachines. SEO staat voor search engine optimization oftewel zoekmachine optimalisatie. Onze SEO-specialisten timmeren op verschillende manieren aan de weg naar een optimale vindbaarheid. Ze voeren bijvoorbeeld technische optimalisaties uit of verbeteren de content die op je website staat.

Als je goed scoort in de zoekmachines, heeft dat een enorme impact op het aantal potentiële klanten dat op je site terechtkomt. Ga het maar na bij jezelf: als je op internet zit, zul je 9 van de 10 keer Google of een andere zoekmachine gebruiken om te vinden wat je zoekt.

Je klanten doen dat ook. Een SEO bureau maakt dat je klanten jou vinden als ze een zoekterm in de zoekmachine intypen die relevant is voor jouw diensten of producten.

Liever een video? We got you

Vraag een gratis kansenonderzoek aan ter waarde van € 375,-

In 5 stappen naar meetbaar meer groei met een SEO bureau

We doen geen voorstel zonder dat we weten hoe de website nu presteert in Google. Het kansenonderzoek brengt deze prestaties in kaart zodat we een voorstel op maat kunnen maken. Zo leggen we de basis voor een goede samenwerking en een winstgevende SEO-campagne.

Zo werkt het: SEO in een notendop.

SEO staat voor search engine optimization en is eigenlijk een brede term die meerdere soorten werkzaamheden omschrijft. Werkzaamheden die binnen SEO vallen, zijn bijvoorbeeld:

Al die werkzaamheden versterken elkaar en grijpen in elkaar. Het is daarom het beste om voor een holistische aanpak te kiezen als het om SEO gaat. Daarmee bereik je de beste resultaten en kom je hoog in Google.

Wat kunnen we voor je doen?

Aan de hand van een SEO check kunnen we in de SEO-strategie beschrijven hoe we jouw website bovenaan Google gaan helpen. We analyseren je website en pinpointen waar het nog beter kan (en natuurlijk ook waar het al goed gaat). Heeft je website een gebrek aan inkomende links? Dan gaan we aan de slag met linkbuilding. Door sterke backlinks (oftewel: links van andere websites) te verwerven, herkent Google dat jouw website waardevol is. Daarnaast is het makkelijker voor Google om door je website heen te navigeren als hij technisch helemaal op orde is. Een goede URL-structuur is hier bijvoorbeeld onderdeel van. SEO copywriting en contentcreatie vullen je website vervolgens met relevante, goed leesbare teksten die precies in de behoefte van de doelgroep voorzien. Bij ons SEO bureau kun je terecht voor het laten optimaliseren van je webteksten, maar ook voor het aanleveren van een stabiele stroom aan nieuwe content. Google heeft namelijk een voorkeur voor vers. Jij toch ook?

Waarom een SEO bureau inschakelen?

SEO is een vak apart. Natuurlijk vinden wij als SEO bureau dat, maar het spreekt ook voor zich dat we al meer dan 150 klanten van dienst zijn. Al die klanten zien in dat zelf aanmodderen met SEO geen goed plan is. Het probleem waar je namelijk onvermijdelijk tegenaan gaat lopen is het volgende: je hebt de kennis en middelen niet in huis om écht knallende resultaten te boeken, maar je bent wel veel tijd kwijt aan iets wat niet je passie is. Daarom is het slim om een SEO bureau in te schakelen: wij kunnen dan doen waar wij goed in zijn, zodat jij kunt doen waar jij goed in bent. Je onderneming leiden bijvoorbeeld. Of al die nieuwe klanten helpen die uit het SEO-kanaal voortkomen.

Een goed SEO bureau brengt je meetbaar meer klanten

SEO voer je uit om meer bezoekers naar je website te trekken en op die manier meer klanten te krijgen. Een goed SEO bureau is dan ook een bureau dat zijn werkzaamheden zo uitvoert dat je inderdaad meer klanten krijgt.

De hoeveelheid klanten die de inspanningen van een SEO-specialist je oplevert, moet meetbaar zijn. Alleen zo kun je immers nagaan wat het bureau je oplevert. Een SEO bureau moet je meer opleveren dan het je kost, dus leg de factuur naast de resultaten. Je kunt nu precies uitrekenen wat die extra klanten je kosten en wat ze je opleveren. Is en blijft de balans positief? Dan heb je een goed bureau gevonden.

SEO uitbesteden? Neem dan contact met ons op specialisten van DoubleSmart helpen je graag verder om je website te optimaliseren en zo hoger in Google te krijgen!

Vraag een gratis kansenonderzoek aan ter waarde van € 375,-

Even voorstellen: SEO bureau DoubleSmart

DoubleSmart is een online marketing bureau in Gouda dat al veel bedrijven heeft mogen helpen om online beter vindbaar te worden. We zijn niet alleen gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie, maar ook in aanverwante online marketing diensten, zoals SEA (zoekmachine adverteren), contentmarketing, conversieoptimalisatie en socialmediamarketing. Door dit brede palet aan specialismes kunnen we voor elk bedrijf een strategie opstellen die werkt. Ons devies is: we doen het goed, of we doen het niet.

Het voordeel van zoveel verschillende kennis in huis hebben, is dat onze specialisten intensief met elkaar kunnen samenwerken en elkaars werk kunnen aanvullen. Zo kun je door SEO met SEA te combineren prominenter aanwezig zijn in Google dan wanneer je maar één van deze twee dingen zou uitvoeren. En wat doe je als je website volstroomt met nieuwe bezoekers, maar de klantencijfers niet zo hard mee stijgen? Dan gaan we aan de slag met conversieoptimalisatie. Dat is immers het uiteindelijke doel: meetbaar meer klanten voor jou.

Daarom kies je voor DoubleSmart als SEO bureau

We lichten graag enkele veelgehoorde over-de-streeptrekkers toe van onze SEO-dienstverlening.

1. Gratis kansenonderzoek

Elke SEO-aanvraag bij DoubleSmart begint met een gratis kansenonderzoek. Je weet dan dus, zonder dat het je een cent kost, waar jouw kansen liggen op SEO-gebied. Dat krijg je van ons zwart op wit. We laten je natuurlijk ook even weten hoe wíj denken dat je die kansen het beste kunt benutten. En dat doen wij ook graag voor je, dat spreekt voor zich.

2. Maandelijks opzegbare overeenkomsten

Onder onze klanten geen scheve gezichten omdat ze aan ons vastzitten. We willen het bedrag dat je op onze factuur vindt graag waard zijn door goed werk te leveren waar je echt iets aan hebt. Daarom zijn onze overeenkomsten maandelijks opzegbaar. We doen natuurlijk wel hard ons best om ervoor te zorgen dat je geen gebruik hoeft te maken van dit voordeel.

3. Eerlijk advies

We choose our battles wisely: niet elke aanpak werkt voor iedereen. Met je webshop van drie dagen oud versla je niet zomaar een online gigant. Daar zijn we eerlijk over, ook als dat niet altijd leuk is om te horen. We beloven je geen gouden bergen, want aan mooie praatjes heb je niets.

4. Meetbare marketing

Onze werkzaamheden krijg je altijd transparant gepresenteerd, zodat je weet wat we kosten, wat we daarvoor doen en wat die werkzaamheden opleveren. De resultaten van onze marketing zijn altijd meetbaar en te controleren, dus je weet precies wat je aan ons hebt, elke maand.

5. Langdurig resultaat

We werken altijd op basis van een strategie die we voor jouw bedrijf opstellen. Een holistische marketing aanpak zorgt voor langdurig resultaat: je plukt volgend jaar nog steeds de vruchten van de werkzaamheden die we vandaag voor je uitvoeren.

Wat klanten zeggen

Anton Verkooijen

10-02-2020
Tevreden met de service. De heren staan je altijd goed te woord en ze weten waar ze het over hebben. De campagnes leveren tot nu betere resultaten op dan eerst. Tevens wordt altijd duidelijk besproken welke doelstellingen er zijn maandelijks en waar op te groeien is. Begonnen met alleen de SEA tak bij hun onder te brengen, maar ondertussen wordt ook sterk overwogen de andere digitale marketing takken onder te brengen. Top service!

Michael Reijers

19-08-2020

Onze salesunit Seminautic werkt nu een half jaar met ondersteuning van Double Smart aan de SEA campagnes. Bij veel productgroepen zijn de conversiekosten met 200% gedaald! Dit najaar gaan we starten met SEO en Social. Doubles Smart werkt met prettige bedrijfskundige methodieken waardoor ook complexere ‘google’ materie overzichtelijk blijft.

Hans van der Linden

13-11-2019

Inmiddels hebben we meerdere Adwords, Shopping, Display en Social campagnes ondergebracht bij DoubleSmart. Je bent geen nummer maar een klant die de persoonlijke aandacht krijgt die je verwacht. Er wordt geluisterd naar wensen en maatwerk is geen enkel probleem. Duidelijke communicatie en heldere rapportages. Een absolute aanrader!

Ultrasoonshop

21-10-2018

Waar we in het verleden met andere bedrijven werkten om ons bij dit soort zaken te ondersteunen, werden we bij DoubleSmart/Doubleweb met regelmaat aangenaam verrast dat veel van onze wensen, die vaak net een stapje verder gaan dan een standaardoplossing, uitvoerbaar waren en dat ook nog tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Met name de open houding, wat je in de marketing weinig tegen komt, maakt dat het communiceren erg prettig is, ze denken mee en komen met oplossingen. De service is meer dan uitstekend.

Kiezen voor Doublesmart/Doubleweb is samenwerken 2.0.

Tom Rullens

17-08-2020

Zeer goed tevreden! Vanaf begin dit jaar zijn wij overstapt met onze internet marketing naar DoubleSmart. Vanaf het eerste contact viel de professionaliteit van dit team op. De bedoeling was dat wij alleen met Adwords zouden overstappen. Na overleg over onze vorige strategie heeft DoubleSmart voor ons een nieuwe strategie bedacht voor meerdere kanalen. Dit heeft nu tot gevolg dat wij veel beter scoren met zowel SEO, SEA en social media. Door de investering in DoubleSmart besparen wij nu maandelijks advertentiebudget terwijl de resultaten stijgen.

Contact opnemen?

Veelgestelde vragen

Wat doet een SEO bureau?

Een SEO bureau voert voor jou zoekmachine optimalisatie werkzaamheden uit. Je kunt hierbij denken aan technische optimalisaties, contentcreatie en linkbuilding. Het doel hiervan is dat je beter vindbaar wordt in zoekmachines zoals Google. En het doel dáárvan is dat jij meetbaar meer klanten krijgt.

Mensen die via een organisch resultaat (dus niet een advertentie) in Google op jouw website terecht komen, kosten je geen cent. Hoe hoger je in Google scoort, hoe meer mensen je website bezoeken, en hoe meer potentiële klanten jouw bedrijf dus leren kennen. Het grote voordeel van SEO is bovendien dat je inspanningen op de lange termijn zijn vruchten blijven afwerpen. Het is een duurzame investering.

SEO is een vak apart. Als je aanklopt bij een SEO bureau, kunnen de specialisten die daar werken in minder tijd meer resultaten boeken dan jij zelf (tenzij je zelf ook SEO-specialist bent). Ze hebben namelijk jarenlange kennis in huis, zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied en hebben toegang tot handige tools. Als je je SEO uitbesteedt aan een bureau, heb je zelf weer tijd om je toe te leggen op je eigen passie.

Al meer dan 150 klanten hebben voor DoubleSmart gekozen (en naar volle tevredenheid, als we dat over onszelf mogen zeggen). Dat doen ze bijvoorbeeld omdat ze niet bang hoeven zijn aan ons vast te zitten, want we werken met maandelijks opzegbare overeenkomsten. Of omdat ze zo blij zijn dat we inzetten op volledige transparantie. Onze klanten weten exact wat er met hun investering gedaan wordt en welke tastbare resultaten daaruit voortkomen. Meer weten over DoubleSmart? We beantwoorden graag je brandende vragen over ons, dus neem gewoon eens contact op!

Google verwerkt iedere minuut ruim vijf miljoen zoekopdrachten. Dit zijn er ruim 83 duizend per seconde. Doe je niets aan SEO, dan zal jouw website dus als een spelt in een hooiberg zijn. SEO is dé manier om hoog te verschijnen tussen deze resultaten. Als bedrijf wil je zoveel mogelijk verkeer op jouw website ontvangen. Schakel jij een SEO bureau in, dan zul jij beter scoren in de organische resultaten.

Er is geen standaard prijs voor SEO. Dit hangt namelijk af van nog al wat factoren en het budget dat jij als bedrijf te besteden hebt. Bovendien is de huidige staat van jouw website van belang. Moet er nog veel aan gedaan worden? Wat doen jouw concurrenten? Is er ooit al iets aan SEO gedaan? We geven je graag een uitgebreid overzicht van de kosten van diverse SEO werkzaamheden.

Om alvast enig idee te krijgen wat je van ons kunt verwachten, kun je een gratis kansenonderzoek aanvragen ter waarde van 375 euro. Wij onderzoeken wat we voor jou kunnen betekenen en geven je waardevolle inzichten over jouw SEO. Ideaal dus, want je weet meteen waar jij de handen uit de mouwen moet steken.

Om eenvoudig antwoord te geven op de vraag: als het meer oplevert dan het kost. En dit kan best even duren. Investeren in SEO is investeren in de lange termijn. Begin jij vandaag met SEO, dan sta je niet meteen morgen al bovenaan de zoekresultaten. Jammer? Ja. Maar dit maakt het investeren in SEO niet minder nuttig. Sterker nog: het is van groot belang. Maar hoe meet je dan wanneer jouw SEO meer oplevert dan het kost? Simpel: met data en doelen. We meten exact wat jouw investeringen opleveren en zetten dit om naar heldere resultaten. Zo maken we jouw rendabiliteit dus tastbaar.

We kijken bijvoorbeeld naar de volgende cijfers:

  • Het aantal conversies;
  • De gemiddelde orderwaarde;
  • De omzet per dag/maand/jaar en de groei in die omzet (en winst).

Je hebt misschien als doel: ik wil hoger in Google komen. En ja, daar kunnen wij jou zeker bij helpen. Maar staar je niet blind op deze positie. Het gaat er namelijk uiteindelijk om wat je met deze positie bereikt. Met een SEO bureau kun je dus niet alleen een goede positie bereiken in de zoekresultaten, maar ook:

  • Meer gratis traffic naar je website krijgen;
  • Conversies ontvangen tegen lagere kosten;
  • Inzicht krijgen in de markt, waardoor je je klant beter kunt bedienen.

Of wij het beste SEO bureau zijn, weten wij zelf ook niet. We kunnen je namelijk geen garanties geven. Wel kunnen we je beloven dat we goudeerlijk werk verrichten en alles uit de kast halen voor de beste resultaten. We bedienen maandelijks meer dan 150 klanten en ontvangen lovende kritieken. Je zit bij ons niet vast aan een vervelend contract. Maandelijks kun je ons afschudden en de deur wijzen. Eenmaal kennis gemaakt met onze diensten wil je waarschijnlijk niet meer zonder, maar de flexibiliteit heb je in ieder geval wel.

Het grote verschil tussen SEO en SEA: SEO is gratis! Zoekmachine optimalisatie kost je namelijk geen geld aan Google. Bij SEA adverteer je via Google Ads: je betaalt per bezoeker. SEO is eerder een duurzame investering. Ook in de toekomst blijf je de bezoekersaantallen houden, in tegenstelling tot SEA. Stop je met een Ads campagne, dan vallen je bezoekers meteen weg. En dit is niet wat jij wilt natuurlijk.

SEO zonder goede content is ongeveer hetzelfde als water naar de zee dragen: vrij zinloos. Een bezoeker is op zoek naar informatie. We trappen dan ook een open deur in als we je zeggen dat er daarom ook informatie op jouw website moet staan. Zonder informatie, geen bezoeker. En zonder bezoeker, geen Google.

Hebben we het over informatie, dan kom je terecht bij copywriting. Een copywriter schrijft teksten voor jouw website. Copywriting is hét visitekaartje van jouw bedrijf en geeft meteen een goede indruk af. Je tekstschrijver zet jouw bedrijf zó op de kaart dat het aantrekkelijk wordt om met jou in zee te gaan én interessant is voor zoekmachines. En laat dit nu net het doel zijn van een SEO bureau.

SEO bureau SEO bureau