Loader

SEO-bureau met meetbare resultaten

SEO die meer oplevert dan kost

Een SEO-bureau dat meetbare resultaten boekt, dat is DoubleSmart. Wij zien, net als jij, alleen het nut van marketing in als het meer oplevert dan het kost. Besteed je je SEO aan ons uit, dan levert dat je dus meer op dan dat het je kost. Wel zo logisch, vinden wij.

 
DoubleSmart bord met medewerker

Echt enthousiaste klanten

Wij hebben alleen klanten die écht enthousiast zijn over ons werk. Dat komt doordat ze hun overeenkomst met ons maandelijks kunnen opzeggen en dus niet aan ons vastzitten.

Gratis uitgebreid advies

Hoe staat het ervoor met jouw website op het gebied van SEO? Met ons gratis kansenonderzoek krijg je inzicht in wat goed gaat en wat beter kan.

Glasheldere uitleg

Wij houden niet van abacadabra of van hocuspocus. We geven je juist graag een kijkje in onze keuken en leggen je uit hoe wij jouw website onder handen nemen voor meer online succes.

Wat doet een SEO-bureau?

Een SEO-bureau, is een bureau dat je meer (online) klanten oplevert door ervoor te zorgen dat je website beter vindbaar is in de zoekmachines.

Als je goed scoort in de zoekmachines, heeft dat een enorme impact op het aantal potentiële klanten dat op je site terechtkomt. Ga het maar na bij jezelf: als je op internet zit, zul je 9 van de 10 keer Google of een andere zoekmachine gebruiken om te vinden wat je zoekt.

Je klanten doen dat ook. Een zoekmachine optimalisatie bureau maakt dat je klanten jou vinden als ze een zoekterm in de zoekmachine intypen die relevant is voor jouw diensten of producten.

Zo werkt het: SEO in een notendop

SEO is eigenlijk een brede term die meerdere soorten werkzaamheden omschrijft. Werkzaamheden die binnen SEO vallen, zijn bijvoorbeeld:

Al die werkzaamheden versterken elkaar en grijpen in elkaar. Linkbuilding zorgt er bijvoorbeeld voor dat Google je website, dankzij de inkomende links van andere websites, als relevant gaat zien. Zonder goede content op je website heeft je website echter alsnog weinig kans slagen in de zoekmachines. Linkbuilding en SEO content writing zijn dus samen sterk. Hetzelfde geldt bijvoorbeeld voor het kansenonderzoek en SEO content writing: in een kansenonderzoek worden de vragen van de doelgroep geanalyseerd. Op basis van die vragen wordt de content ontwikkeld, zodat die echt voorziet in een behoefte van je doelgroep.

Deze bedrijven kozen voor DoubleSmart

Behaalde resultaten:

 

  • 20+% maandelijkse groei
  • 22% afname van de CPA in Google Ads
  • 75% van de zoektermen in de Google top 3

 

Nieuwsgierig naar de methoden achter deze resultaten? Je vindt ze in de case!

Zoekmachine AdverterenZoekmachine adverteren Zoekmachine OptimalisatieZoekmachine optimalisatie

Boomsluiter is al jarenlang dè rijschool van de regio voor rijlessen en beroepsrij-opleidingen. DoubleSmart heeft een prominente positie weten te bereiken in Google op lokale zoekopdrachten door een gedegen SEO en SEA-campagne.

Zoekmachine AdverterenZoekmachine adverteren Zoekmachine OptimalisatieZoekmachine optimalisatie

Onderbroekplein is een webwinkel voor kwaliteitsmerkondergoed voor dames, heren en kinderen. Naast onderbroeken, verkopen ze ook tops, thermo ondergoed, shirts en babypyjama’s. Binnen deze concurrerende markt hebben we samen met de klant binnen korte tijd topposities bereikt door gestructureerd te werken aan de content en een kwalitatief backlinkprofiel.

Zoekmachine OptimalisatieZoekmachine optimalisatie

Een goed SEO-bureau brengt je meetbaar meer klanten

SEO voer je uit om meer bezoekers naar je website te trekken en op die manier meer klanten te krijgen. Een goed SEO-bureau is dan ook een bureau dat zijn werkzaamheden zo uitvoert dat je inderdaad meer klanten krijgt.

De hoeveelheid klanten die de inspanningen van een SEO-expert je oplevert, moet meetbaar zijn. Alleen zo kun je immers nagaan wat het bureau je oplevert. Een SEO-bureau moet je meer opleveren dan het je kost, dus leg de factuur van de SEO naast de resultaten. Je kunt nu precies uitrekenen wat die extra klanten je kosten en wat ze je opleveren. Is en blijft de balans positief? Dan heb je een goed bureau gevonden.

SEO uitbesteden? De specialisten van DoubleSmart helpen je graag verder!

Groeigrafiek SEO-bureau

Vraag direct je gratis kansenonderzoek aan ter waarde van € 375,-

Even voorstellen: SEO-bureau DoubleSmart

DoubleSmart is een online marketing bureau in Gouda dat al veel bedrijven heeft mogen helpen om online beter vindbaar te worden. Onze aanpak is samen te vatten in onze kernwaarden.

  • Enthousiast

Onze medewerkers zitten hier omdat ze in conversiepercentages en click-through rates denken. En je weet hoe dat gaat: waar het hart vol van is, daar loopt de mond van over. Dat betekent dat het kantoor gonst van enthousiasme als jouw conversiepercentages omhoog schieten en dat jouw SEO-specialist je enthousiast op de hoogte brengt van goede resultaten. Omdat we zo’n kick halen uit goede resultaten, zijn we des te vasthoudender als je website eens minder goed scoort. We worden namelijk van veel zaken enthousiast, maar niet van dalende bezoekersaantallen.

  • Nuchter

We zijn graag eerlijk over je kansen en blijven je nuchter adviseren in een markt die verandert waar je bij staat. Die nuchterheid zit ons in het bloed en maakt dat we altijd naar de lange termijn kijken en ons niet laten gek maken. Stapt je concurrent ineens over op een andere tactiek? We volgen hem niet als een kip zonder kop, maar analyseren eerst de situatie om een weloverwogen beslissing te nemen.

  • Transparant

Ons werk klinkt voor veel mensen ingewikkeld of ongrijpbaar. Dat valt best mee en dat laten we je graag zien. Je kunt te allen tijde onze specialisten vragen stellen over wat ze aan het doen zijn en waarom ze dat (zo) doen. Wil je zelf meehelpen of heb je ideeën? Laat van je horen, we adviseren je graag!

  • Proactief

Knipper twee keer met je ogen en de wereld van de online marketing is weer veranderd. We zitten continu bovenop de markt en houden die in de gaten. Zien we een kans voor je? Dan hangen we aan de telefoon, praten we je bij en vragen we je hoe jij het ziet. Als zich een kans voordoet, ben jij dus op de hoogte.

  • Specialistisch

We doen iets goed of we doen het niet. Daarom hebben we heel specifieke expertisegebieden. SEO is een van die gebieden. Dat betekent dat onze SEO-specialisten zich volledig op hun expertisegebied richten. We bevorderen specialisatie en kiezen er soms voor om mensen heel smal in te zetten, zodat ze hun expertise verder kunnen ontwikkelen. Je weet dus dat je altijd met een specialist van doen hebt die echt weet waar hij het over heeft.

Daarom kies je voor DoubleSmart als SEO-bureau

We lichten graag enkele veelgehoorde over-de-streeptrekkers toe van onze SEO-dienstverlening.

Gratis kansenonderzoek

Elke SEO-aanvraag bij DoubleSmart begint met een gratis kansenonderzoek. Je weet dan dus, zonder dat het je een cent kost, waar jouw kansen liggen op SEO-gebied, dat krijg je van ons zwart op wit.

1

Maandelijks opzegbare overeenkomsten

Onder onze klanten geen scheve gezichten omdat ze aan ons vastzitten. We willen het bedrag dat je op onze factuur vindt graag waard zijn door goed werk te leveren waar je echt iets aan hebt. Daarom zijn onze overeenkomsten maandelijks opzegbaar.

2

Eerlijk advies

We choose our battles wisely: niet elke aanpak werkt voor iedereen. Met je webshop van drie dagen oud versla je niet zomaar een bol.com of een Coolblue. Daar zijn we eerlijk over, ook als dat niet altijd leuk is om te horen. We beloven je geen gouden bergen, want aan mooie praatjes heb je niets.

3

Meetbare marketing

Onze werkzaamheden krijg je altijd transparant gepresenteerd, zodat je weet wat we kosten, wat we daarvoor doen en wat die werkzaamheden opleveren. De resultaten van onze marketing zijn altijd meetbaar en na te gaan, dus je weet precies wat je aan ons hebt, elke maand.

4

Langdurig resultaat

We werken altijd op basis van een strategie die we voor jouw bedrijf opstellen. Een strategische aanpak zorgt voor langdurig resultaat: je plukt volgend jaar nog steeds de vruchten van de werkzaamheden die we vandaag voor je uitvoeren.

5

Vraag je gratis kansenonderzoek aan ter waarde van € 375,-

Gratis kansenonderzoek

DoubleWeb: Onze partner in techniek

Technische verbeteringen aan de website worden uitgevoerd door DoubleWeb, ons zusterbedrijf. Met DoubleWeb heeft u technische specialisten binnen handbereik. Ga naar de website

Close