Gratis kansenonderzoek t.w.v. € 375,-
90% van de bedrijven laat online groei kansen liggen.

Reactie binnen 1 werkdag
Concreet stappenplan
Telefonisch toegelicht o.b.v. jouw doelstellingen

Echt enthousiaste klanten

Wij hebben alleen klanten die écht enthousiast zijn over ons werk. Dat komt doordat ze hun overeenkomst met ons maandelijks kunnen opzeggen en dus niet aan ons vastzitten.


Gratis uitgebreid advies

Hoe staat het ervoor met jouw website op het gebied van SEO? Met ons gratis kansenonderzoek krijg je inzicht in wat goed gaat en wat beter kan.


Glasheldere uitleg

Wij houden niet van abacadabra of van hocuspocus. We geven je juist graag een kijkje in onze keuken en leggen je uit hoe wij jouw website onder handen nemen voor meer online succes.

Wat doet een SEO-bureau?

Een SEO-bureau, is een bureau dat je meer (online) klanten oplevert door ervoor te zorgen dat je website beter vindbaar is in de zoekmachines.

Als je goed scoort in de zoekmachines, heeft dat een enorme impact op het aantal potentiële klanten dat op je site terechtkomt. Ga het maar na bij jezelf: als je op internet zit, zul je 9 van de 10 keer Google of een andere zoekmachine gebruiken om te vinden wat je zoekt.

Je klanten doen dat ook. Een zoekmachine optimalisatie bureau maakt dat je klanten jou vinden als ze een zoekterm in de zoekmachine intypen die relevant is voor jouw diensten of producten.

Vraag een gratis kansenonderzoek aan ter waarde van € 375,-

Zo werkt het: SEO in een notendop

SEO is eigenlijk een brede term die meerdere soorten werkzaamheden omschrijft. Werkzaamheden die binnen SEO vallen, zijn bijvoorbeeld:

  • SEO strategie
  • Technische SEO
  • On-page optimalisatie
  • SEO content writing
  • Linkbuilding

Al die werkzaamheden versterken elkaar en grijpen in elkaar. Linkbuilding zorgt er bijvoorbeeld voor dat Google je website, dankzij de inkomende links van andere websites, als relevant gaat zien. Zonder goede content op je website heeft je website echter alsnog weinig kans slagen in de zoekmachines. Linkbuilding en SEO content writing zijn dus samen sterk. Hetzelfde geldt bijvoorbeeld voor het kansenonderzoek en SEO content writing: in een kansenonderzoek worden de vragen van de doelgroep geanalyseerd. Op basis van die vragen wordt de content ontwikkeld, zodat die echt voorziet in een behoefte van je doelgroep.

Een goed SEO-bureau brengt je meetbaar meer klanten

SEO voer je uit om meer bezoekers naar je website te trekken en op die manier meer klanten te krijgen. Een goed SEO-bureau is dan ook een bureau dat zijn werkzaamheden zo uitvoert dat je inderdaad meer klanten krijgt.

De hoeveelheid klanten die de inspanningen van een SEO-specialist je oplevert, moet meetbaar zijn. Alleen zo kun je immers nagaan wat het bureau je oplevert. Een SEO-bureau moet je meer opleveren dan het je kost, dus leg de factuur van de SEO naast de resultaten. Je kunt nu precies uitrekenen wat die extra klanten je kosten en wat ze je opleveren. Is en blijft de balans positief? Dan heb je een goed bureau gevonden.

SEO uitbesteden? De specialisten van DoubleSmart helpen je graag verder!

Vraag een gratis kansenonderzoek aan ter waarde van € 375,-

Even voorstellen: SEO-bureau DoubleSmart

DoubleSmart is een online marketing bureau in Gouda dat al veel bedrijven heeft mogen helpen om online beter vindbaar te worden. Onze aanpak is samen te vatten in onze kernwaarden.

Enthousiast

Onze medewerkers zitten hier omdat ze in conversiepercentages en click-through rates denken. En je weet hoe dat gaat: waar het hart vol van is, daar loopt de mond van over. Dat betekent dat het kantoor gonst van enthousiasme als jouw conversiepercentages omhoog schieten en dat jouw SEO-specialist je enthousiast op de hoogte brengt van goede resultaten. Omdat we zo’n kick halen uit goede resultaten, zijn we des te vasthoudender als je website eens minder goed scoort. We worden namelijk van veel zaken enthousiast, maar niet van dalende bezoekersaantallen.

Nuchter

We zijn graag eerlijk over je kansen en blijven je nuchter adviseren in een markt die verandert waar je bij staat. Die nuchterheid zit ons in het bloed en maakt dat we altijd naar de lange termijn kijken en ons niet laten gek maken. Stapt je concurrent ineens over op een andere tactiek? We volgen hem niet als een kip zonder kop, maar analyseren eerst de situatie om een weloverwogen beslissing te nemen.

Transparant

Ons werk klinkt voor veel mensen ingewikkeld of ongrijpbaar. Dat valt best mee en dat laten we je graag zien. Je kunt te allen tijde onze specialisten vragen stellen over wat ze aan het doen zijn en waarom ze dat (zo) doen. Wil je zelf meehelpen of heb je ideeën? Laat van je horen, we adviseren je graag!

Proactief

Knipper twee keer met je ogen en de wereld van de online marketing is weer veranderd. We zitten continu bovenop de markt en houden die in de gaten. Zien we een kans voor je? Dan hangen we aan de telefoon, praten we je bij en vragen we je hoe jij het ziet. Als zich een kans voordoet, ben jij dus op de hoogte.

Specialistisch

We doen iets goed of we doen het niet. Daarom hebben we heel specifieke expertisegebieden. SEO is een van die gebieden. Dat betekent dat onze SEO-specialisten zich volledig op hun expertisegebied richten. We bevorderen specialisatie en kiezen er soms voor om mensen heel smal in te zetten, zodat ze hun expertise verder kunnen ontwikkelen. Je weet dus dat je altijd met een specialist van doen hebt die echt weet waar hij het over heeft.

Vraag een gratis kansenonderzoek aan ter waarde van € 375,-

Daarom kies je voor DoubleSmart als SEO-bureau

We lichten graag enkele veelgehoorde over-de-streeptrekkers toe van onze SEO-dienstverlening.

Gratis kansenonderzoek.

Elke SEO-aanvraag bij DoubleSmart begint met een gratis kansenonderzoek. Je weet dan dus, zonder dat het je een cent kost, waar jouw kansen liggen op SEO-gebied, dat krijg je van ons zwart op wit.

Maandelijks opzegbare overeenkomsten.

Onder onze klanten geen scheve gezichten omdat ze aan ons vastzitten. We willen het bedrag dat je op onze factuur vindt graag waard zijn door goed werk te leveren waar je echt iets aan hebt. Daarom zijn onze overeenkomsten maandelijks opzegbaar.

Eerlijk advies.

We choose our battles wisely: niet elke aanpak werkt voor iedereen. Met je webshop van drie dagen oud versla je niet zomaar een bol.com of een Coolblue. Daar zijn we eerlijk over, ook als dat niet altijd leuk is om te horen. We beloven je geen gouden bergen, want aan mooie praatjes heb je niets.

Vraag een gratis kansenonderzoek aan ter waarde van € 375,-

Meetbare marketing.

Onze werkzaamheden krijg je altijd transparant gepresenteerd, zodat je weet wat we kosten, wat we daarvoor doen en wat die werkzaamheden opleveren. De resultaten van onze marketing zijn altijd meetbaar en na te gaan, dus je weet precies wat je aan ons hebt, elke maand.

Langdurig resultaat.

We werken altijd op basis van een strategie die we voor jouw bedrijf opstellen. Een strategische aanpak zorgt voor langdurig resultaat: je plukt volgend jaar nog steeds de vruchten van de werkzaamheden die we vandaag voor je uitvoeren.

Gratis kansenonderzoek t.w.v. € 375,-
90% van de bedrijven laat online groei kansen liggen.

Reactie binnen 1 werkdag
Concreet stappenplan
Telefonisch toegelicht o.b.v. jouw doelstellingen

Wat klanten zeggen

Anton Verkooijen

10-02-2020
Tevreden met de service. De heren staan je altijd goed te woord en ze weten waar ze het over hebben. De campagnes leveren tot nu betere resultaten op dan eerst. Tevens wordt altijd duidelijk besproken welke doelstellingen er zijn maandelijks en waar op te groeien is. Begonnen met alleen de SEA tak bij hun onder te brengen, maar ondertussen wordt ook sterk overwogen de andere digitale marketing takken onder te brengen. Top service!

Michael Reijers

19-08-2020

Onze salesunit Seminautic werkt nu een half jaar met ondersteuning van Double Smart aan de SEA campagnes. Bij veel productgroepen zijn de conversiekosten met 200% gedaald! Dit najaar gaan we starten met SEO en Social. Doubles Smart werkt met prettige bedrijfskundige methodieken waardoor ook complexere ‘google’ materie overzichtelijk blijft.

Hans van der Linden

13-11-2019

Inmiddels hebben we meerdere Adwords, Shopping, Display en Social campagnes ondergebracht bij DoubleSmart. Je bent geen nummer maar een klant die de persoonlijke aandacht krijgt die je verwacht. Er wordt geluisterd naar wensen en maatwerk is geen enkel probleem. Duidelijke communicatie en heldere rapportages. Een absolute aanrader!

Ultrasoonshop

21-10-2018

Waar we in het verleden met andere bedrijven werkten om ons bij dit soort zaken te ondersteunen, werden we bij DoubleSmart/Doubleweb met regelmaat aangenaam verrast dat veel van onze wensen, die vaak net een stapje verder gaan dan een standaardoplossing, uitvoerbaar waren en dat ook nog tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Met name de open houding, wat je in de marketing weinig tegen komt, maakt dat het communiceren erg prettig is, ze denken mee en komen met oplossingen. De service is meer dan uitstekend.

Kiezen voor Doublesmart/Doubleweb is samenwerken 2.0.

Tom Rullens

17-08-2020

Zeer goed tevreden! Vanaf begin dit jaar zijn wij overstapt met onze internet marketing naar DoubleSmart. Vanaf het eerste contact viel de professionaliteit van dit team op. De bedoeling was dat wij alleen met Adwords zouden overstappen. Na overleg over onze vorige strategie heeft DoubleSmart voor ons een nieuwe strategie bedacht voor meerdere kanalen. Dit heeft nu tot gevolg dat wij veel beter scoren met zowel SEO, SEA en social media. Door de investering in DoubleSmart besparen wij nu maandelijks advertentiebudget terwijl de resultaten stijgen.

Contact opnemen?

SEO-bureau SEO-bureau