Gratis kansenonderzoek t.w.v. € 400,-
90% van de bedrijven laat online groeikansen liggen

Meer bezoekers, aanvragen en conversies genereren
Uitgebreide en concrete analyse
Op maat gemaakt door onze specialisten

Meer resultaat, minder kosten

SEA uitbesteden aan DoubleSmart? Om zo gezond mogelijk te kunnen groeien, sturen we op maximale efficiëntie als het aankomt op jouw marketingbudget. We houden zowel de kosten in het oog, als de winst die je genereert.


Doelgericht adverteren

Doordat onze specialisten samen met jou je doelgroep helder afbakenen en jouw branche van binnen en van buiten leren kennen, zijn ze in staat om doelgerichte campagnes te draaien en optimale omzet te genereren.


Meetbaar en inzichtelijk

We vinden het belangrijk dat ons werk transparant is. Daarom heb je 24/7 toegang tot de resultaten van je SEA investeringen, stellen we altijd meetbare doelen op en beloven onze specialisten niets wat ze niet waar kunnen maken.

SEA uitbesteden: natuurlijk bij een expert

Zoekmachine adverteren, search engine advertising oftewel SEA is een platform dat ontzettend rendabel kan zijn – tenminste, als je weet wat je doet en slim te werk gaat. Met SEA kun je snel zichtbaar resultaat boeken, effectief je doelgroep aanspreken en je ideale klant precies op het juiste moment activeren. Wil je ook dat je zoekmachine advertenties meer opleveren dan dat ze kosten? Dan is SEA uitbesteden een slim idee!

Wil je beginnen met SEA? Krijg je je campagnes maar niet rendabel? Of gaat het wel lekker, maar heb je het gevoel dat er méér in zit? Wat je situatie ook is, je bent van harte welkom bij DoubleSmart, een SEA-bureau met jarenlange ervaring. Google heeft ons beloond met het Google Premier Partnership, waarmee ze erkennen dat we op hoog niveau SEA campagnes begeleiden. Tof, toch?

Liever een video? We got you

Vraag een gratis kansenonderzoek aan ter waarde van € 400,-

In 5 stappen naar meetbaar meer klanten met SEA

Voordat we voor jouw bedrijf aan de slag gaan met SEA, kijken we goed hoe je website nu presteert. Met een kansenonderzoek brengen we de huidige prestaties in kaart, zodat we een voorstel op maat kunnen maken. Hiermee leggen we de basis voor een goede samenwerking en een winstgevende SEA campagne.

SEA in een notendop

Wat is SEA? Heel simpel: adverteren in een zoekmachine, zoals Google of Bing. Iemand die een bepaalde zoekopdracht uitvoert, krijgt op de resultatenpagina onder andere een aantal advertenties te zien. Voor elke persoon die vervolgens op jouw advertentie klikt, betaal je een vast bedrag. Aan jou de taak om ervoor te zorgen dat je dat bedrag terugverdient door van die bezoeker een klant te maken!

Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. In markten met hoge concurrentie zijn de klikbedragen hoog en wil iedereen dat felbegeerde, opvallende plekje in Google bemachtigen. Wij zorgen ervoor dat we op de juiste zoekwoorden adverteren, de budgetten in de gaten houden en bijsturen in de campagnes waar nodig. Zo maak jij optimaal gebruik van je budget en haal je de juiste conversies binnen.

Vraag een gratis kansenonderzoek aan ter waarde van € 400,-

Waarom zou je SEA uitbesteden?

SEA is geen marketingkanaal dat je er wel even bij kunt doen. Het loont om erin te duiken, ervaring op te doen en specialistisch te werk te gaan. Heb je daar geen zin in, geen tijd voor of mis je de expertise om écht resultaat te boeken? Dan is SEA uitbesteden verstandig.

Onze SEA-specialisten hebben kennis van zaken en kunnen daardoor jouw advertentiebudget het meest efficiënt inzetten. Zo betaal je zo min mogelijk voor optimale Return On Ad Spend (ROAS) of voor een lage CPA. Onze SEA-experts zorgen ervoor dat jij knallende resultaten haalt, de juiste doelgroepen bereikt of dat je account verder wordt uitgebreid om nog meer resultaat te boeken.

Wat kun je verwachten van DoubleSmart?

Zoek je een online marketing bureau waar je met een gerust hart je SEA-werkzaamheden aan kunt toevertrouwen? Dan heb je die nu gevonden!

Bij DoubleSmart:

✔ Heb je in het online dashboard 24/7 inzicht in wat jouw campagne je oplevert.
✔ Krijg je – als je wil – een overkoepelende strategie voor al je online marketing; zo ben je zichtbaar en relevant in iedere fase van de customer journey.
✔ Ontvang je vakkundig advies op strategisch niveau.
✔ Ligt de focus op continue groei; we zoeken constant naar mogelijkheden om jouw resultaten nóg beter te maken.
✔ Kun je iedere maand opzeggen; wij steken onze energie graag in klanten waarbij er een klik is van beide kanten.

Onze SEA-expertise

Google Shopping

Met een doelgerichte strategie, zorgen wij ervoor dat jouw shopping-advertentie wordt vertoond bovenaan in de shopping-resultaten van Google. Ideaal voor webshops om producten onder de aandacht te brengen.


Google Search

Bovenaan in de zoekresultaten van Google? Wij helpen je hierbij met onze jarenlange ervaring. Zo ben je zichtbaar op de zoekwoorden die jij wilt of die passen bij jouw bedrijf.


Feed-optimalisatie

Wij optimaliseren jouw productfeed zodanig, dat je maximaal resultaat haalt met je SEA-campagnes. Denk aan het optimaliseren van producttitels, beschrijvingen, afbeeldingen en prijzen.


Display

We zorgen ervoor dat jouw advertenties worden vertoond op diverse websites. Dit is een goede manier om te (re)targeten en/of om je naamsbekendheid te verhogen.

SEA uitbesteden: voor wie is het interessant?

SEA uitbesteden bij DoubleSmart is geschikt voor:

SEA uitbesteden bij DoubleSmart is niet geschikt voor:

Bedrijven die online willen groeien en een resultaatgerichte partner zoeken om die groei te realiseren.
Bedrijven die het liefst hun hele website zelf beheren en die niet houden van eerlijke adviezen.
Bedrijven die zin hebben om te groeien, meer klanten te krijgen en meer omzet te genereren, en die helemaal ready zijn voor die groei.
Bedrijven zonder groeiambitie.
Bedrijven die zowel op de korte als op de lange termijn hun positie in de markt willen versterken.
Bedrijven die enkel op zoek zijn naar quick wins en niet naar langetermijnresultaten.

SEA uitbesteden: voor wie is het interessant?

SEA uitbesteden bij DoubleSmart is geschikt voor:

Bedrijven die online willen groeien en een resultaatgerichte partner zoeken om die groei te realiseren.
Bedrijven die zin hebben om te groeien, meer klanten te krijgen en meer omzet te genereren, en die helemaal ready zijn voor die groei.
Bedrijven die zowel op de korte als op de lange termijn hun positie in de markt willen versterken.

SEA uitbesteden bij DoubleSmart is niet geschikt voor:

Bedrijven die het liefst hun hele website zelf beheren en die niet houden van eerlijke adviezen.
Bedrijven zonder groeiambitie.
Bedrijven die enkel op zoek zijn naar quick wins en niet naar langetermijnresultaten.
Vraag een gratis kansenonderzoek aan ter waarde van € 400,-

SEA uitbesteden aan DoubleSmart

Zoek je een online marketing bureau waar je met een gerust hart je SEA-werkzaamheden aan kunt toevertrouwen? Dan heb je die nu gevonden!

Bij DoubleSmart staan we voor eerlijkheid, meetbare resultaten en efficiënt werken. Bij ons vind je geen vage rapportages of onduidelijkheid over waar je advertentiebudget heen gaat: je hebt altijd inzicht in wat onze SEA-specialisten voor je doen. Ook als het even wat minder gaat. Ook als we even pijnlijk eerlijk moeten zijn. Maar vooral ook als het wél lekker gaat, want daar sturen onze experts natuurlijk op (en het lukt ze doorgaans nog ook). Wil je meer weten over wat we voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op, of vraag gewoon direct een kansenonderzoek aan. Weten we meteen waar we aan toe zijn.

Leer onze SEA-specialisten kennen.

SEA-specialist
Teamlead SEA
SEA- en CRO-specialist
SEA-specialist

Wat klanten zeggen

Mike de Bock

10-06-2020
Wij werken inmiddels meer dan 5 jaar samen met DoubleSmart. Ze hebben onze website echt meetbaar hoger in Google gekregen en onze Google advertenties zijn in de top 3 te vinden op de meest waardevolle keywords. Periodiek monitoren ze ons Adwords account en optimaliseren de advertenties zodat de advertentiekosten optimaal benut worden. Er wordt snel gereageerd en ze denken met je mee. Echt een aanrader!

Tony Bergsma

14-07-2020

Tony Bergsma – Vanuit Ubisoft zijn we erg tevreden met de samenwerking. Op alle facetten scoort het bedrijf erg hoog. Resultaat, service, communicatie etc.

Hans van der Linden

13-11-2019

Inmiddels hebben we meerdere Adwords, Shopping, Display en Social campagnes ondergebracht bij DoubleSmart. Je bent geen nummer maar een klant die de persoonlijke aandacht krijgt die je verwacht. Er wordt geluisterd naar wensen en maatwerk is geen enkel probleem. Duidelijke communicatie en heldere rapportages. Een absolute aanrader!

Anton Verkooijen

10-02-2020

Tevreden met de service. De heren staan je altijd goed te woord en ze weten waar ze het over hebben. De campagnes leveren tot nu betere resultaten op dan eerst. Tevens wordt altijd duidelijk besproken welke doelstellingen er zijn maandelijks en waar op te groeien is. Begonnen met alleen de SEA tak bij hun onder te brengen, maar ondertussen wordt ook sterk overwogen de andere digitale marketing takken onder te brengen. Top service!

Reclamebureau MMX

27-12-2019

Wij laten ons graag door DoubleSmart adviseren, ondersteunen en begeleiden in online marketing. Er worden heldere plannen gemaakt en alles wordt goed gecommuniceerd. Door hun activiteiten worden mooie resultaten geboekt voor en door onze klanten. Voor ons als all-round reclamebureau is DoubleSmart een prettige partner met kennis van zaken.

Zin om te groeien?

Veelgestelde vragen

SEA zelf doen of uitbesteden: wat is slim?

Natuurlijk kun je zelf met SEA aan de slag: wij houden je niet tegen. Maar het is niet voor niets dat veel bedrijven het uitbesteden. Het is het namelijk waard om te vertrouwen op de expertise van specialisten die zich elke dag toeleggen op SEA-campagnes zo rendabel mogelijk maken. In plaats van zelf bloed, zweet en tranen in zoekmachine advertenties te stoppen en alsnog geen optimale resultaten te behalen, kun je beter je SEA uitbesteden aan iemand die er voortdurend mee bezig is en de fijne kneepjes van het vak kent. Je SEA of Google Shopping uitbesteden is dus een slimme keuze als je je liever bezighoudt met je eigen passie, niet meer wilt piekeren over je advertentiebudget maar wel wilt genieten van goede resultaten op korte termijn.

Als je ontzorgd wilt worden over je zoekmachine advertenties, dan is SEA uitbesteden de juiste keuze. Het is net als je auto naar de garage brengen, in plaats van er zelf aan gaan sleutelen (tenzij je zelf een monteur bent, natuurlijk). Door je SEA uit te besteden, heb jij meer ruimte en tijd om het werk te doen waar jij goed in bent en krijg je ook nog eens meer van dat werk te doen, want de SEA-specialist zorgt ervoor dat je advertenties het goed doen en jij dus meer klanten krijgt.

SEA is rendabel als het je meer oplevert dan dat het je kost. Dat klinkt eenvoudig, maar SEA is niet altijd een eenvoudig spelletje om te spelen. Door slim en strategisch om te gaan met het advertentiebudget sturen onze SEA-specialisten op een positieve Return On Ad Spend (ROAS). Dan levert je campagne meer op dan dat ‘ie kost. En als je je SEA uitbesteedt aan een expert, kan dat al op de korte termijn gebeuren!

Het is niet te doen om ‘zomaar’ een schatting te doen van de kosten van zoekmachine adverteren. We weten namelijk niet in welke branche je werkt, hoe je website er nu voor staat en welke strategieën we moeten toepassen om jouw bedrijf naar de top te helpen. We voorzien je natuurlijk graag van een uitgebreid en gepersonaliseerd overzicht van de voorspelde kosten voor SEA. Gratis tip: vraag een kansenonderzoek aan bij ons. Dat kost je nul euro en je krijgt er praktische, specifieke adviezen én een concreet voorstel van ons voor terug.

SEA uitbesteden SEA uitbesteden