Gratis kansenonderzoek t.w.v. € 400,-
90% van de bedrijven laat online groeikansen liggen

Meer bezoekers, aanvragen en conversies genereren
Uitgebreide en concrete analyse
Op maat gemaakt door onze specialisten

Online adverteren

Net als advertenties in de krant of op tv hebben online advertenties het doel meer naamsbekendheid te genereren of meer verkopen te realiseren. DoubleSmart is gespecialiseerd in het opzetten van Google Ads campagnes waarmee je snel en effectief bezoekers naar een website kunt trekken. Omdat je zelf kiest bij welke zoektermen de advertentie verschijnt in de zoekresultaten van Google, kun je heel gericht adverteren. Ook weten we hoe je Facebook marketing slim inzet.

Vraag een gratis kansenonderzoek aan ter waarde van € 400,-

Effectief, maar met kosten

In tegenstelling tot het genereren van verkeer via zoekmachine optimalisatie (SEO), realiseer je door middel van een Google Ads campagnes snel resultaat. Als de campagne staat en het budget bepaald is, staat de website namelijk al vrij snel bovenaan in de advertenties van Google. Wel is het zo dat je per klik een bepaald bedrag betaalt. Deze CPC (cost per click) is per zoekterm verschillend en wordt vooral bepaald door de mate van concurrentie binnen de zoekterm.

Vraag een gratis kansenonderzoek aan ter waarde van € 400,-

Indicatoren

Toch zijn er nog andere factoren die een rol spelen in de kosten die betaald worden per klik. Google kent namelijk waarde toe aan de professionaliteit van een campagne. Google meet dit met behulp van een aantal indicatoren, die we hieronder benoemen.

Doorklikratio

Deze ratio (CTR, click through ratio) wordt berekend aan de hand van het aantal kliks op de advertentie gedeeld door het aantal vertoningen in de zoekresultaten van Google. Hoe hoger deze ratio, hoe hoger de waarde die Google toekent aan de advertentie. De CTR kan bijvoorbeeld verhoogd worden door de woordkeuze goed te overwegen.

Relevantie van de landingspagina

De kwaliteitsscore van Google wordt ook gebaseerd op de kwaliteit van de pagina waar de advertentie naartoe linkt. Hoe is deze landingspagina ingericht en is het relevant ten opzichte van het onderwerp van de advertentie?

Laadtijd van de pagina

Als de pagina snel geladen wordt, concludeert Google dat er een hoge mate van professionaliteit aanwezig is op de website. Dit vertaalt zich in een toegevoegde waarde voor je Google Ads advertentie en dus lagere kosten.

Online adverteren met DoubleSmart.

Bij online marketing bureau DoubleSmart verzorgen professionele SEA-specialisten de Google Ads campagne en helpen we jou het hoogste rendement te behalen over de investering. Wil je ook je SEA uitbesteden, of wil je bespreken wat we voor je kunnen doen op het gebied van socialmediamarketing? Neem dan contact met ons op!

Vraag een gratis kansenonderzoek aan ter waarde van € 400,-

Wat klanten zeggen

Alfons Boerdijk

19-11-2019
Doublesmart maakt waar wat ze beloven!

MarketingTracer

16-10-2019

Als leverancier van SEO software werken wij al jaren met Doublemsmart samen. DoubleSmart is een goede partner die erg goede resultaten behaalt. Een aanrader dus!

Filip Burman

12-01-2020

We zijn super blij met de samenwerking met Erik en Remco voor onze twee webshops. Fijne begeleiding, adviezen en resultaten. Top! Een echte aanrader!

Maikel Thijssen

12-12-2018

Prettige ervaringen met dit bedrijf, vol met mensen die echt kennis van zaken hebben. De samenwerking gaat super. Ik kan het iedereen aanbevelen.

Remco Stout

18-07-2019

na twee jaar te hebben verspild bij een ander bureau overgestapt naar Doublesmart. Geen seconde spijt van gehad. Binnen een mum van tijd een enorme boost in omzet en winst !! Aanrader !

Tijd voor een contactmomentje?
Online adverteren Online adverteren