Gratis kansenonderzoek t.w.v. € 400,-
90% van de bedrijven laat online groeikansen liggen

Meer bezoekers, aanvragen en conversies genereren
Uitgebreide en concrete analyse
Op maat gemaakt door onze specialisten

Meer bezoekers

Met aantrekkelijke teksten meer bezoekers naar je website leiden? Dat doen onze copywriters dagelijks voor veel verschillende klanten, en ook graag voor jou!


Google én lezer aanspreken

Wil je niet kiezen tussen zoekmachine optimalisatie en prettig leesbare teksten? Onze teksten zijn DoubleSmart: ze scoren goed in Google én spreken lezers aan.


Teksten in jouw stijl

Vind je het moeilijk om teksten voor je website uit handen te geven? Bij DoubleSmart hebben we ervaring met verschillende schrijfstijlen. Onze teksten passen perfect bij jouw bedrijf!

Wat is een copywriter?

Een copywriter is iemand die commerciële teksten schrijft. Hij gaat dus anders te werk dan een schrijver.

Waar een schrijver schrijft om zijn lezer te vermaken of zo volledig mogelijk te informeren, schrijft een copywriter om zijn lezer te overtuigen. Hij wil de lezer aanzetten een bepaald product of een bepaalde dienst aan te schaffen.

Om dit doeltreffend te kunnen doen, begint een copywriter altijd met de vraag: wie is mijn doelgroep, en wat wil mijn doelgroep? Kennis van de doelgroep is cruciaal: als een copywriter zich niet goed genoeg in de doelgroep verdiept, kan hij deze ook niet aanspreken met zijn teksten.

Content bij DoubleSmart

Vraag een gratis kansenonderzoek aan ter waarde van € 400,-

Iedereen kan schrijven… Toch?

Deze tekst is geschreven door iemand met schrijfervaring. Hoe je dat ziet? De woordkeuze is afwisselend en de zinnen lezen fijn. En als het goed is, zie je hier geen d/t-fouten.

Een copywriter schrijft niet alleen, maar verkoopt ook. Dat blijkt soms duidelijk uit de tekst, maar is meestal subtiel. Een verkopende tekst maakt dat je de waarde van een product of dienst ‘vanzelf’ gaat inzien.

De copywriters van DoubleSmart hebben ook verstand van SEO. Als SEO bureau weten we precies hoe we zowel de zoekmachine als de lezer moeten aanspreken en verleiden. Best een sexy beroep eigenlijk, SEO copywriter.

Copywriters bij DoubleSmart

DoubleSmart beschikt over meerdere online copywriters. Zo zijn we steeds in staat de juiste copywriter aan de juiste klant te koppelen. De copywriters werken zo veel mogelijk samen en controleren elkaars werk, zodat zij steeds garant kunnen staan voor de kwaliteit van de teksten.

Een tekst op je website moet niet alleen je lezers, maar ook de zoekmachine aanspreken. Een belangrijk aspect van SEO is zoekwoordenonderzoek. Om je teksten goed in Google te laten scoren, moeten de juiste zoekwoorden op de juiste manier in een tekst worden verwerkt.

De copywriters van DoubleSmart zetten zowel hun creatieve schrijfvaardigheid als hun SEO-specialisme voor je in. Deze ingrediënten leveren de perfecte tekst op die zowel voor zoekmachines als voor lezers duidelijk en aantrekkelijk is.

Meetbare doelen

Bij DoubleSmart werken we altijd met meetbare doelen. Je wilt als klant immers precies weten wat je marketingbureau je oplevert.

De copywriters werken met jouw doelstellingen en bedrijf voor ogen. We nemen de tijd om je te leren kennen, zodat onze teksten goed aansluiten bij jouw wensen en stijl.

Bloggen is iets wat de copywriters van DoubleSmart vaak doen voor klanten. Hierbij is het van groot belang dat de stijl van de blog naadloos aansluit bij de rest van de website en bij de wensen van de klant.

Oefening baart kunst: onze ervaring op het gebied van online copywriting stelt ons in staat ook voor jouw bedrijf aantrekkelijke blogs te schrijven en zo meer bezoekers naar je website te krijgen.

Vraag een gratis kansenonderzoek aan ter waarde van € 400,-

TeamSMART

Je kunt je marketingbudget maar één keer uitgeven. Daarom bieden we je graag online marketing die werkt.

Om je optimaal van dienst te kunnen zijn en goed op jouw bedrijf te kunnen inspelen, hebben we de TeamSMART-werkwijze ontwikkeld. Deze werkwijze is gebaseerd op jarenlange ervaring en het helpen van veel klanten met verschillende bedrijven en wensen. Zo hebben we kunnen vaststellen wat wel en wat niet werkt in veel verschillende situaties.

Deze kennis hebben we samengebracht in TeamSMART. Binnen TeamSMART kies je voor de werkwijze Smart, DoubleSmart of TripleSmart. We adviseren je graag over welke werkwijze het best bij jouw bedrijf aansluit en over hoe we deze werkwijze inzetten om jouw doelen te behalen.

Vraag een gratis kansenonderzoek aan ter waarde van € 400,-

Wat klanten zeggen

Alfons Boerdijk

19-11-2019
Doublesmart maakt waar wat ze beloven!

Ewoud van de Kolk

20-08-2020
Wat een top bedrijf is DoubleSmart! Contact is erg goed en snel. Naast dat ze een bizar goed lopende SEA campagne hebben gemaakt, adviseren ze ons ook op strategisch niveau. Heb ik vragen over andere online marketing zaken mag ik altijd even met ze sparren zonder dat ze hier gelijk een factuur voor sturen. Erg fijn om met zo’n flexibel bedrijf samen te werken.

Gertjan van den Berg

10-05-2019

Doublesmart begeleid Smaak van de Wereld als bedrijf met SEO en SEA. Een zeer pro-actieve insteek met duidelijke doelstellingen en rapportages. Altijd bereikbaar voor vragen en advies. Erg prettige samenwerking waarbij de investering zich dubbel en dwars terugbetaald.

Kees van Sante

15-09-2019

Omzet verdriedubbeld na campagne updates en verbeteringen door Doublesmart , nu op naar België en de rest van Europa.

Ewoud van de Kolk

20-08-2020
Wat een top bedrijf is DoubleSmart! Contact is erg goed en snel. Naast dat ze een bizar goed lopende SEA campagne hebben gemaakt, adviseren ze ons ook op strategisch niveau. Heb ik vragen over andere online marketing zaken mag ik altijd even met ze sparren zonder dat ze hier gelijk een factuur voor sturen. Erg fijn om met zo’n flexibel bedrijf samen te werken.
Contactmomentje inplannen?
Copywriting Copywriting