Gratis kansenonderzoek t.w.v. € 400,-
90% van de bedrijven laat online groeikansen liggen

Meer bezoekers, aanvragen en conversies genereren
Uitgebreide en concrete analyse
Op maat gemaakt door onze specialisten

Meer bezoekers

Met relevante content help jij (be)zoekers door hun vragen te beantwoorden. Wil je meer bezoekers? Geef gehoor aan die behoefte en deel je kennis over jouw vakgebied met ze.


Versla je concurrent

Hoe komt het dat jouw concurrent zo goed scoort in Google? Door goede content. Hoe versla jij hem? Met betere content. Wil je ook betere content? We schrijven het graag voor je.


Meetbare doelen

Voordat we content schrijven, gaan we dieper in op waar jij naartoe wilt: we stellen meetbare doelen op. Vervolgens maken we strategische content die jou helpt je doelen te bereiken.

Het belang van content creatie

Waarom is content creatie zo belangrijk?

Omdat je zonder content niemand bereikt. Als je niets te zeggen hebt, waarom zou iemand dan naar je luisteren? Met goede content trek je bezoekers naar je merk. Dat kan via je website zijn, maar ook op social media of via andere kanalen. ‘Content’ is namelijk breder dan eindeloze lappen tekst. Alles wat informatie overdraagt aan een ontvanger, is content.

Desondanks is de creatie van tekstuele content nog steeds een belangrijke hoeksteen van online marketing. Het geeft context aan visuele content en is een van de eenvoudigste manieren om kennis over te dragen. Bovendien doet tekstuele content het nog steeds het beste in zoekmachines zoals Google. Die hebben als doel om gebruikers zo snel en adequaat mogelijk van een relevant antwoord op hun zoekvraag te voorzien. En dat doen ze met jouw content.

Content bij DoubleSmart

Vraag een gratis kansenonderzoek aan ter waarde van € 400,-

Content creatie, dé manier om je kennis te delen

Met strategische content creatie bereik je je doelgroep, help je ze met hun vragen en problemen en verleid je ze om met jou in zee te gaan. Je lokt ze naar je website toe. Jouw doel is hierbij vaak het bewerkstelligen van een conversie, maar dat is niet het (enige) doel dat je voor ogen moet houden bij content creatie. Ga in de schoenen van je ideale klant staan: zijn doel is een accuraat antwoord vinden op zijn vragen, en jij hebt de expertise in huis om dat te doen.

Content is king: waarom content creatie?

Het wordt niet voor niets steeds maar weer gezegd: content is king! Zonder contentmarketing ben je op het wereldwijde web nergens. Er worden miljoenen woorden per dag aan tekstuele content het web op geslingerd en honderden uren aan video’s per minuut geüpload. Als je niet meedoet aan de contentrace, kun je het op het internet wel vergeten. Met content vertel je verhalen, deel je je kennis en bind je je klanten aan je merk. Content is de basis van je online presence, en professionele content creatie is dus onmisbaar in je marketingmix.

Content creatie, SEO en inbound marketing

Het zal je niet verrassen dat goede content belangrijk is voor SEO (oftewel zoekmachine optimalisatie). Zonder relevante content zal je website niet goed scoren in Google. Zoals we al zeiden: als je niets te vertellen hebt, waarom zou iemand dan geïnteresseerd in je zijn? Dat is precies wat Google ook denkt.

Bij content creatie gaat het om balans: door je content te optimaliseren voor zowel Google als je doelgroep, vergroot je de kans dat bezoekers op jouw website terecht komen én dat je content ze bevalt. Een SEO copywriter is gespecialiseerd in het vinden van die balans.

Dit trekken van bezoekers door middel van de juiste content noemen we inbound marketing. Je laat je bezoekers jou vinden door ze te bieden wat ze zoeken, in plaats van je schreeuwerig aan ze op te dringen.

Vraag een gratis kansenonderzoek aan ter waarde van € 400,-

Content creatie uitbesteden

Geen tijd om zelf relevante (SEO) teksten te schrijven? Of ben je niet zo’n taalvirtuoos? Dat horen we wel vaker. Daarom kloppen er veel klanten bij DoubleSmart aan die hun content creatie willen uitbesteden. Vaak gaat dat hand in hand met zoekmachine optimalisatie en content marketing. Met die diensten zorgen we ervoor dat de gecreëerde content door het dak gaat qua bereik en daadwerkelijk lezers trekt.

Hoe dat in z’n werk gaat? Jij stelt je aan ons voor, vertelt over je bedrijf en je branche, en wij gaan voor je aan de slag. Binnen afzienbare tijd begint je website zich te vullen met content in een passende schrijfstijl die je bezoekers aanspreekt. We houden nauw contact met je en je hebt altijd inspraak in de content die gecreëerd wordt. Aan de hand van een online strategie maken we plannen voor de lange termijn, zodat je ook na vandaag nog kunt profiteren van de voordelen van professionele content creatie.

Content creatie door DoubleSmart

DoubleSmart heeft al voor veel verschillende klanten content ontwikkeld. Onze copywriters schrijven ’s morgens over streekproducten en Goudse specialiteiten en gaan ’s middags over op de technische specificaties van domoticasystemen.

Als online marketing bureau zijn we gespecialiseerd in content creatie en aanverwante zaken. Door middel van zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA), en socialmediamarketing zorgen we ervoor dat de gecreëerde content gericht verspreid wordt onder de vastgestelde doelgroep. DoubleSmart kan niet alleen content voor je schrijven, maar kijkt ook graag voor je naar de lange termijn en helpt je op weg met contentmarketing.

Ook zo gemakkelijk meer bezoekers naar je website trekken? Pak even de telefoon en geef ons het startsein!

Vraag een gratis kansenonderzoek aan ter waarde van € 400,-

Wat klanten zeggen

KUVA opleidingen

04-05-2016
De heren van Double Smart staan altijd klaar om je zowel gevraagd als ongevraagd van de juiste adviezen te voorzien. Keiharde werkers met een uitstekende service. Ben uitermate tevreden. Met vriendelijke groet, KUVA Opleidingen Guy van der Kuyp

Knippen & zo Bussum

09-01-2019

Wij werken sinds 2015 met DoubleSmart. Zij hebben er voor gezorgd dat wij goed vindbaar zijn. Aanrader!

Dynamiet Nederland

03-04-2019

De gebroeders Zuidbroek hebben een professioneel bedrijf neergezet. DoubleSmart is gewoon een goed bedrijf om mee samen te werken. Als klant wordt je goed op de hoogte gehouden. Onze specialist Erik Dekker voert zijn werk uitstekend uit, is betrokken en heeft een proactieve instelling. Precies wat je als klant wil van een online marketing bureau.

Jasper Schoonderwoerd

21-03-2019

Betrouwbare partner, meedenkend en leveren wat we afspreken. Hebben mijn vertrouwen om de toekomst verder uit te bouwen.

Anton Verkooijen

10-02-2020

Tevreden met de service. De heren staan je altijd goed te woord en ze weten waar ze het over hebben. De campagnes leveren tot nu betere resultaten op dan eerst. Tevens wordt altijd duidelijk besproken welke doelstellingen er zijn maandelijks en waar op te groeien is. Begonnen met alleen de SEA tak bij hun onder te brengen, maar ondertussen wordt ook sterk overwogen de andere digitale marketing takken onder te brengen. Top service!

Veelgestelde vragen over content creatie

Wat is content creatie?

Heel kort gezegd is content creatie is het maken van communicatie-uitingen. Vaak wordt hiermee het schrijven van webteksten bedoeld, maar alles wat informatie overdraagt valt onder de noemer ‘content’. Video’s, foto’s, infographics, nieuwsbrieven en social media captions: allemaal content. En die moet allemaal gecreëerd worden door iemand: de content creator.

Als je niets te vertellen hebt, waarom zou iemand dan naar je luisteren? Met content deel je je (specialistische) kennis, vertel je verhalen en lok je je doelgroep naar je merk toe. Bovendien draagt goede content bij aan zoekmachineoptimalisatie en klantenbinding. Het is niet voor niets een veelgebruikte oneliner: content is king!

Geen tijd om zelf relevante content te schrijven? Of ben je niet zo’n taalvirtuoos? Dan kun je je content creatie uitbesteden aan een professionele copywriter. Die schrijft met gemak inhoudelijke teksten over jouw niche en in een passende stijl die jouw doelgroep aanspreekt. Jij hoeft je geen zorgen meer te maken over de content, terwijl je wel de vruchten ervan plukt. Win-win!

Als gespecialiseerd online marketing bureau staan we klaar om je te helpen met je content creatie, in welke branche of niche je je ook bevindt. In samenwerking met jou stellen onze specialisten een contentstrategie op, zetten ze een contentplanning in elkaar én schrijven ze uiteraard de content. We passen onze expertise graag toe om ook jouw content en dus je website naar een hoger niveau te tillen. Meer weten? Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen.

Content creatie uitbesteden Content creatie uitbesteden