Gratis kansenonderzoek t.w.v. € 400,-
90% van de bedrijven laat online groeikansen liggen

Meer bezoekers, aanvragen en conversies genereren
Uitgebreide en concrete analyse
Op maat gemaakt door onze specialisten

Google Ads uitbesteden aan DoubleSmart?

Ben je op zoek naar een specialist op het gebied van Google Ads beheer? Wij staan voor je klaar! Besteed Google Ads aan ons uit en we zetten graag de ideale campagne voor je in elkaar die bij jouw bedrijf en, nog belangrijker, bij jouw doelgroep past.

Meer over Google Ads uitbesteden of ben je nieuwsgierig naar de campagne die we voor jou kunnen maken? Pak dan even de telefoon! We vertellen je graag alles over jouw kansen.

Doelgericht

Wij springen proactief in op elke kans die we zien voor jouw bedrijf en laten niet los voordat er resultaat is. Dat wil zeggen: we gaan door totdat je jouw doelen bereikt hebt!


Meetbare resultaten

Je wilt meer klanten, maar hoeveel wil je er dan precies? Stel samen met ons concrete doelen op, dan gaan we aan het werk met die doelen in ons voorhoofd. Resultaten zijn bij ons altijd meetbaar en duidelijk.


Flexibele overeenkomsten

We werken graag met klanten die ook graag met ons werken. Daarom werken we met samenwerkingen die van maand-tot-maand opzegbaar zijn.

Meer groei dankzij transparante Google Ads campagnes

Wij zijn DoubleSmart, wij onderscheiden onze passie voor online marketing gecombineerd met het gebruik van ons boerenverstand. Concreet een aantal voorbeelden hoe je dit terugziet in ons gedrag binnen onze Google Ads campagnes:

 • Wij begrijpen dat goede marketing geld oplevert, geen geld kost;
 • We vinden het zonde als bedrijven met een goed product slecht online vindbaar zijn;
 • Waar andere bureaus zich focussen op de kosten per lead, focussen wij op de kosten per klant;
 • Wij geloven in onze dienstverlening, daarom zijn onze overeenkomsten maandelijks opzegbaar.

SEA bij DoubleSmart

Vraag een gratis kansenonderzoek aan ter waarde van € 400,-

In 5 stappen naar meetbaar meer klanten met Google Ads

We doen geen voorstel zonder dat we weten hoe de website nu presteert. Het kansenonderzoek brengt deze prestaties in kaart zodat we een voorstel op maat kunnen maken. Zo leggen we de basis voor een goede samenwerking en een winstgevende SEA campagne.

Google Ads voor jouw bedrijf

Elke branche en elk bedrijf vraagt om een andere aanpak van onze specialisten en om een ander soort advertentie of campagne. Een internationaal verhuisbedrijf heeft andere klanten dan een b2b dienstverlener. Wij hebben veel klanten in allerlei verschillende branches die hun Google Ads uitbesteden aan ons. Al die campagnes pakken we anders aan, want elke unieke klant verdient een unieke aanpak.

Eén ding hebben al onze campagnes echter gemeen: er wordt enthousiast over gebrainstormd, data voor uitgeplozen en verwoed over gediscussieerd. Maar bovenal: al onze campagnes hebben resultaat!

Vraag een gratis kansenonderzoek aan ter waarde van € 400,-

Wat klanten zeggen

Nico Bijl

03-12-2018
DoubleSmart helpt ons met SEA en SEO campagnes voor Somfy Benelux. Ik ben altijd zeer tevreden over de samenwerking en de resultaten!

Bart Hofman

04-11-2021

Sinds de overstap naar ons nieuwe online marketingbureau zijn we nu twee jaar onderweg met Doublesmart en dat naar volle tevredenheid. Wij zijn blij met hun inbreng en hun professionele manier van werken: een integrale benadering, specialistisch, snel schakelend en bovenal prettig in de omgang.

Door ons vorige bureau hadden we zelf enige kennis van zoekmachine marketing. Maar bij Doublesmart merk je direct dat je geholpen wordt door mensen met nauwgezette kennis van zaken. Zonder ingewikkelde of onlogische verhalen – en overigens zonder belerend te zijn en altijd correct – lieten ze ons de meerwaarde zien van een brede online strategie. Met echt doorvragen, veel aandacht voor zowel ons bedrijf als onze markt en met voldoende tijd nemen, ontstond een degenen plan.

Het vergt motivatie en gedrevenheid om een plan succesvol uit te voeren en tot wasdom te brengen. Daar hebben we vanaf dag één geen moment aan getwijfeld. Niet alleen door een transparante en veelvuldige communicatie – zelfs gedurende de lockdowns was Doublesmart prima bereikbaar – maar ook omdat het enthousiasme breed gedragen wordt. Dat merk je echt. Elke medewerker is een ware ambassadeur; de SEO specialist, de Google Ads specialisten, de expert op het gebied van social media…zonder uitzondering en op elk moment wordt er voor je geknokt.

De grootste kwaliteit van Doublesmart is misschien nog wel de coherente samenwerking tussen de diverse disciplines. Met gebruikmaking van een overzichtelijk dashboard, versterken ze elkaar en anticiperen waar nodig. Het is prettig dat je daar niet aan ‘hoeft te trekken’ en dat je wordt betrokken wanneer dat nodig is. “Out of the box’ denken is normaal en heeft al tot diverse succesvolle verassingen geleid.

Tom Rullens

17-08-2020

Zeer goed tevreden! Vanaf begin dit jaar zijn wij overstapt met onze internet marketing naar DoubleSmart. Vanaf het eerste contact viel de professionaliteit van dit team op. De bedoeling was dat wij alleen met Adwords zouden overstappen. Na overleg over onze vorige strategie heeft DoubleSmart voor ons een nieuwe strategie bedacht voor meerdere kanalen. Dit heeft nu tot gevolg dat wij veel beter scoren met zowel SEO, SEA en social media. Door de investering in DoubleSmart besparen wij nu maandelijks advertentiebudget terwijl de resultaten stijgen.

Michael Reijers

19-08-2020

Onze salesunit Seminautic werkt nu een half jaar met ondersteuning van Double Smart aan de SEA campagnes. Bij veel productgroepen zijn de conversiekosten met 200% gedaald! Dit najaar gaan we starten met SEO en Social. Doubles Smart werkt met prettige bedrijfskundige methodieken waardoor ook complexere ‘google’ materie overzichtelijk blijft.

Google Ads uitbesteden met meetbaar resultaat

Wat voor resultaat dat is? Een meetbaar resultaat. Meetbaar is een van onze favoriete woorden: hij komt zelfs terug in onze missie. Wat heb je immers aan een Google Ads bureau waaraan je je Ads uitbesteedt, dat je bergen met goud belooft en je aan het einde van de maand een vage rapportage toestuurt zonder conclusie?

Jij wilt resultaat, daar betaal je voor. En dat resultaat, dat heeft een heel duidelijk gezicht: het gezicht van je klant. Een goede campagne spreekt jouw doelgroep aan en haalt deze over om klant bij jou te worden.

Google Ads of Google AdWords uitbesteden?

Google Ads en Google AdWords, wat is het verschil? Lang verhaal kort: dat is er niet! Een paar jaar geleden heeft Google besloten de naam te veranderen. Deze rebranding heeft Google uitgevoerd omdat ‘Google Ads’ de lading van het advertentieplatform beter dekt. Google AdWords uitbesteden is dus exact hetzelfde als Google Ads uitbesteden.

Besteed je Ads uit aan DoubleSmart

Wij zijn DoubleSmart en we stellen ons graag aan je voor.

In een notendop komt het hierop neer: we zijn een online marketing bureau, omdat dat is wat we het liefst zijn. We zijn gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA) en conversie optimalisatie, omdat dat is wat we het liefst doen.

En het allerbelangrijkste: we gaan voor winst! Niet voor ons (hoewel we graag aan het einde van de week een goed biertje kunnen kopen), maar voor jou! Winst komt door klanten, en klanten krijg je door goede marketing.

Vraag een gratis kansenonderzoek aan ter waarde van € 400,-

Klanten werven via Google Ads

That’s where we come in. Online marketing zit ons in het bloed. Neem onze Ads specialisten: ze zetten voor veel verschillende klanten en volgen die campagnes de hele dag op de voet. Verveelt dat dan niet? Nee, want klanten vervelen nooit. Elke klant is anders en vraagt om een andere grondige en creatieve aanpak. De weg ernaartoe is altijd anders, maar het doel altijd hetzelfde: klanten werven voor onze klanten.

Om dit te kunnen bereiken, werken we met een team dat gespecialiseerd is in Google Ads. Onze Google Ads specialisten kennen elke functie, elke bug en elk handigheidje in Ads en zetten al die kennis graag in bij het maken van jouw campagne.

Onze Ads specialisten zijn van alle markten thuis. Zij zijn onderlegd in en weten alles van:

 • Zoekgedrag van verschillende zoekers
 • Nieuwe functies in Ads
 • De laatste ontwikkelingen in online marketing
 • De hebbelijkheden en grillen van Google
Vraag een gratis kansenonderzoek aan ter waarde van € 400,-

Waarom Google Ads uitbesteden aan DoubleSmart?

Bij DoubleSmart zijn we gespecialiseerd in onder andere SEA. Daar valt Ads beheer ook onder.

We bieden je graag verschillende dienstencombinaties aan om jouw bedrijf zo optimaal mogelijk van dienst te kunnen zijn op het gebied van SEO, SEA en conversie optimalisatie. De verschillende mogelijkheden die we bieden hebben we gebundeld onder de naam TeamSMART. Binnen TeamSMART kun je drie concepten kiezen: Smart, DoubleSmart of TripleSmart.

Deze concepten zijn opgesteld aan de hand van al het werk dat wij tot nu toe hebben gedaan. Door onze ervaring met veel verschillende klanten, bedrijven en wensen weten we wat goed werkt en wat niet. Aan de drie concepten hebben we daarom net zolang geschaafd en gepuzzeld tot ze alle drie een perfect op elkaar afgestemde combinatie vormden van onze werkzaamheden. Je kunt er dus zeker van zijn dat alle onderdelen van onze strategie zich met elkaar sterk maken voor één doel: meer klanten voor jou!

Ads uitbesteden naar volle tevredenheid

We zullen altijd eerlijk zijn als we denken dat een bepaalde aanpak voor jouw bedrijf niet werkt. Je hebt er immers niks aan als je je geld investeert in een Ads campagne die niet rendabel is. Wij worden er zelf ook niet blij van. Waar wij wél blij van worden, is een tevreden klant.

Tevredenheid staat hoog in het vaandel bij DoubleSmart. Ben je onverhoopt toch niet tevreden, dan balen wij met je mee. Mocht je ontevreden blijven ondanks onze enthousiaste initiatieven om je weer aan boord te krijgen, dan ben je vrij om te gaan. Je zit nooit aan ons vast: je kunt elke maand opzeggen, onafhankelijk van het soort werkzaamheden dat je bij ons afneemt.

Vraag een gratis kansenonderzoek aan ter waarde van € 400,-

DoubleSmart is Google Premier Partner

Om te bewijzen dat we goed zijn in wat we doen en ervaring hebben, laten we Google graag aan het woord. Sinds juni 2018 noemt Google DoubleSmart Google Premier Partner, en daar zijn we natuurlijk zo trots op als een pauw.

Het Premier Partnership is de hoogst mogelijke certificering van Google voor online marketing bureaus. Dit partnerschap houdt in dat DoubleSmart al langere tijd op hoog niveau campagnes in Ads beheert. Resultaat staat hierin centraal: we behalen doelen voor onze klanten en doen dit geheel volgens de richtlijnen van Google.

Ook Google Ads uitbesteden? Ontdek hoe de Ads specialisten van DoubleSmart meer conversie voor jouw bedrijf kunnen realiseren!

Vraag een gratis kansenonderzoek aan ter waarde van € 400,-

Wat klanten zeggen

Alexander

15-05-2018
Wij zijn al een paar jaar tevreden klant bij DoubleSmart en we worden nog steeds regelmatig aangenaam verrast door de pro-actieve houding en service van DoubleSmart. Daarnaast zijn de resultaten gewoon heel goed. DoubleSmart is een aanrader!!

Eline Prins

12-02-2020

Sinds een aantal maanden zijn we begonnen met de samenwerking. Erg tevreden over het contact en de volledige samenwerking. Let’s do it together 😉

Frank Boon

29-06-2020

DoubleSmart heeft me perfect geholpen om inzichtelijk te krijgen waar mijn grootste winst zit in online aanwezigheid. Geweldig hoe ze de tijd nemen, overal voor je induiken en met concrete voorstellen komen. Op basis van hun voorstel ben ik druk bezig om mijn Google aanwezigheid flink te verhogen. Goud waard!

Jasper Schoonderwoerd

21-03-2019

Betrouwbare partner, meedenkend en leveren wat we afspreken. Hebben mijn vertrouwen om de toekomst verder uit te bouwen.

Arjan van Amerongen

25-06-2020

Professioneel bedrijf met ontzettend veel en brede kennis over alles wat met online marketing te maken heeft. Voor ons hebben ze een online marketing strategie uitgewerkt en dat vervolgens helder toegelicht. Aanrader!

Kopje koffie doen?

Veelgestelde vragen over Google Ads uitbesteden

Wat is Google Ads?

Google Ads is het advertentieplatform van Google. Dit platform maakt het mogelijk om op alle Googlewebsites betaalde advertenties te plaatsen en deze te laten zien aan een selecte groep mensen die je zelf definieert. Met Google Ads kun je dus je naamsbekendheid laten groeien, meer klanten bereiken en je omzet vergroten.

Lang verhaal kort: Google Ads is de nieuwe naam van Google AdWords. Google heeft voor deze naamsverandering gekozen om zijn adverteerlandschap overzichtelijker te maken. Volgens Google staat de nieuwe naam van het advertentieplatform garant voor een simpele en effectieve manier waarop je je doelgroep en klant kunt bereiken.

Onze Google AdWords specialisten heten nu dus ineens Google Ads specialisten. Hun werkzaamheden blijven echter hetzelfde: Google AdWords, of Google Ads dus, zo efficiënt mogelijk inzetten om voor onze klanten de beste advertenties te plaatsen.

Iedereen die Google gebruikt, weet hoe de resultatenpagina eruitziet: nadat je je zoekterm hebt ingevuld en op enter drukt, krijg je eerst een aantal advertenties te zien die boven de organische zoekresultaten staan. De advertenties zijn dus de eerste resultaten die de zoeker te zien krijgt. Op andere Google-websites zijn het ook vaak de reclames die het opvallendst zijn en die je als bezoeker niet over het hoofd kunt zien.

Zoals jouw eigen aandacht getrokken wordt door advertenties, zo wordt de aandacht van jouw doelgroep dat ook. Wil je dus dat je bedrijf opvalt op internet? Dan loont het zich om een goed doordachte Ads campagne op te (laten) zetten.

Bovendien is Ads een gerichte manier van adverteren: doordat je zelf de zoekwoorden kiest waarbij je wilt adverteren, heb je automatisch invloed op wie jouw advertentie te zien krijgen. Zo weet je dat je geen tijd en geld weggooit aan mensen die sowieso geen enkele interesse hebben in jouw product of dienst.

Google Ads uitbesteden heeft veel voordelen:

 • Goede prijs/kwaliteitverhouding: jij kunt je tijd zinnig besteden en weet ook dat je marketingbudget nuttig wordt besteed.
 • Zoekmarktkennis: een Ads specialist weet alles over zoek- en klikgedrag van zoekers, omdat hij de bijbehorende statistieken dagelijks bestudeert.
 • Specialisme: een specialist heeft de juiste kennis in huis voor een succesvolle campagne.

De kosten van je Ads campagne zijn verder afhankelijk van de zoekwoorden waarop je je richt. Ads bepaalt de kosten per klik namelijk per zoekterm. Een populaire zoekterm waarop veel concurrentie zit, is duurder per klik dan een zoekterm die niet zo populair is bij adverteerders. Wil je een advertentie tonen bij een zoekopdracht als ‘schoenen’, dan zullen je Ads kosten hoger zijn dan wanneer je je advertentie wilt laten plaatsen bij de zoekopdracht ‘blauwgespikkelde breedbekkikker’

Kwaliteit

Google wil zoekers relevante advertenties leveren en kijkt dus ook naar de kwaliteit van advertenties. Als je advertenties van goede kwaliteit zijn en goed aansluiten bij de zoekwoorden van zoekers, kunnen je advertentiekosten lager uitvallen. Google beloont je er dan voor dat je advertenties kwalitatief zijn.

Google Ads bureau

Een derde factor die de Google Ads kosten kan beïnvloeden, is het tarief van je online marketing bureau (bij Google Ads uitbesteden). Vraag bij bureaus die Ads beheer aanbieden altijd om een duidelijke offerte en laat vastleggen wat je voor een bepaalde prijs krijgt, zodat je van tevoren weet waar je aan toe bent.

Contact opnemen met een online marketing bureau is sowieso een goed idee om de Google Ads kosten voor jouw situatie goed in beeld te krijgen.

Bij Google Ads uitbesteden krijgt een Ads specialist van de klant het beheer over een bepaald budget dat hij kan inzetten om Google Ads campagnes op te zetten. Hij zal hier niet in het wilde weg mee gaan adverteren, maar zal altijd uitgaan van de wensen van de klant én van de markt.

De markt wordt grondig onderzocht op zoekwoordgebruik en de manier waarop Googlegebruikers omgaan met de zoekresultaten. Dit zorgt ervoor dat de gemaakte advertenties daadwerkelijk bij de doelgroep terechtkomen die de klant voor ogen heeft.

De Ads specialist houdt na het uitzetten van de campagne de cijfers nauwlettend in de gaten om ervoor te zorgen dat de advertenties zo rendabel mogelijk zijn. Hij let hierbij onder andere op de kwaliteitsscore.

Kwaliteitsscore

De kwaliteitsscore is een schatting van Google van de kwaliteit van advertenties. Als een advertentie een hoge kwaliteitsscore krijgt toebedeeld, kan dit leiden tot lagere Ads kosten en kan de advertentie op een hogere positie getoond worden.

Het is dus van belang dat de Ads specialist goede advertenties plaatst om garant te kunnen staan voor een optimaal gebruik van het advertentiebudget van de klant.

Structureel testen

Nadat een Ads specialist de advertenties online heeft gezet, zal hij deze steeds blijven observeren en nauwlettend het klikgedrag in de gaten houden. Pas als de advertentie live staat, kan hij namelijk echt inzicht krijgen in dit gedrag.

Om de advertenties zo aansprekend mogelijk te maken, zal hij ook A/B-testen uitvoeren met de advertenties. Hij maakt dan twee advertenties binnen één campagne en zet deze beide live. De Googlegebruikers die de advertenties te zien krijgen, zijn dan zijn ‘proefdieren’. Aan de hand van het klikgedrag op beide advertenties past hij de campagne zo aan dat deze de doelgroep optimaal aanspreekt.

Om een goede Ads specialist te vinden, zijn er een aantal aandachtspunten die je in je achterhoofd moet houden.

 • De term zegt het al: een specialist heeft een specialisme. Er zijn genoeg bedrijven die Ads beheer ‘erbij doen’. Maar zeg nu zelf: als je een mooi boeket bloemen wilt hebben, ga je toch ook liever naar de bloemist dan naar de supermarkt? Een specialist herken je aan het feit dat hij ‘bij zijn leest blijft’: hij heeft een specialisme en zal zich hierop altijd blijven focussen.
 • Wie kan je een betrouwbaarder beeld geven van de diensten van een bedrijf dan de klanten van dat bedrijf? Lees reviews over de bedrijven waarmee je misschien in zee zou willen. Een hoge rating en een enthousiaste klantervaring over een bedrijf zijn afkomstig van een tevreden klant. Een klant heeft er geen baat bij dit bedrijf mooier weer te geven dan het in werkelijkheid is. Het bedrijf zelf kan mooie verhalen vertellen, maar de reviews vertellen je de werkelijkheid. Maak daar dus handig gebruik van.
 • Kijk of een bedrijf dat Ads beheer aanbiedt certificeringen, partnerships of nominaties heeft. Dit zijn, evenals de reviews, factoren waar een bedrijf geen tot weinig invloed op kan uitoefenen, omdat het initiatief hierin van onafhankelijke derden moet komen. Een bedrijf kan enkel zijn best doen om bijvoorbeeld genomineerd te worden voor een award of om een certificaat te ontvangen, maar moet daarvoor aan extern vastgestelde voorwaarden voldoen.
Google Ads uitbesteden Google Ads uitbesteden