Loader

Website laten maken?

Webdevelopment waarbij resultaat centraal staat
 
Beter gevonden worden met zoekmachine optimalisatie

Webdesign

Bij DoubleSmart bouwen we innovatieve, resultaatgerichte websites geoptimaliseerd voor de zoekmachines en voor de gebruikers. Het tijdperk dat een website enkel diende als visitekaartje is inmiddels verleden tijd.

Een website moet vindbaar zijn en bovendien de juiste bezoekers trekken die contact bij jou aanvragen.

Wil jij een professionele website laten maken? Dit kan je verwachten van DoubleSmart:

  • Eén vast aanspreekpunt
  • Doordacht ontwerp
  • Geoptimaliseerd voor de zoekmachines
  • Conversiegerichte website

Website laten maken, onze aanpak

Een mooie website wordt gemaakt met een idee. Jij bezit de kennis van de markt en wij weten hoe gebruikers door een website navigeren. Door de uiteindelijke doelstellingen voor ogen te houden presenteren we je een ontwerp wat naadloos aansluit op de wensen en doelgroep.

Eén aanspreekpunt

Wij, van DoubleSmart houden van korte lijnen en snel schakelen. Daarom werken we vanaf het begin met één vast aanspreekpunt. Tijdens het startgesprek bespreken we alle wensen omtrent de inhoud van de website en het ontwerp.

Het ontwerp

Vanzelfsprekend is dat het design van de website aan moet sluiten bij het bedrijf. Daarom besteden wij tijd en aandacht om het bedrijf beter te leren kennen. Wij hechten waarde aan de visie en de geschiedenis van een bedrijf. Op basis van deze informatie komen wij met de ontwerpen van een website. Wees niet bang om feedback te geven, zo ben je verzekerd van een uniek ontwerp!

Technische ontwikkeling

Ben je tevreden over de look- & feel van het ontwerp? Dan gaan we over naar de technische ontwikkeling van de website. De motor van de website (het CMS-systeem) wordt geïmplementeerd zodat de website klaar voor gebruik is!

Uiteraard letten we hierbij op alle standaarden van de zoekmachines.

De website is online, en nu?

Wij gaan verder dan alleen de ontwikkeling. Als de website online staat, wil je bezoekers, aanvragen en omzet realiseren. Wij zien het als uitdaging om je daarbij te helpen en ondersteunen je graag bij het genereren van nieuwe klanten.

Dit kunnen wij doen aan de hand van zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren en conversie optimalisatie, maar ook een adviserende rol is ons op het lijf geschreven.

Quick scan

Ontdek binnen één minuut de knelpunten van uw website en weet waar de kansen liggen voor uw onderneming. Met deze vrijblijvende SEO scan analyseert u uw website op meer dan 150 punten, daarnaast krijgt u inzage in hoe de punten verbeterd kunnen worden.

Direct, online een complete analyse met diverse tips en feiten over de zoekmachine optimalisatie van uw website.

 

Wij behalen te gekke resultaten! Benieuwd wie je voor gingen? Bekijk onze cases

DoubleWeb: Onze partner in techniek

Technische verbeteringen aan de website worden uitgevoerd door DoubleWeb, ons zusterbedrijf. Met DoubleWeb heeft u technische specialisten binnen handbereik. Ga naar de website

Close