Meetbaar meer winst

Marketing moet meetbaar meer opleveren dan het kost. We werken met heldere doelstellingen waarbij iedere euro meetbaar rendement oplevert.


Jouw eigendom

Wij werken aan het succes van jouw campagne. Daarom heb je altijd inzicht in de resultaten en is de campagne jouw eigendom.


Nergens aan vast

We werken graag met klanten die ook graag met ons werken. Daarom werken we met samenwerkingen die maandelijks opzegbaar zijn.

Online marketing bureau voor groeibedrijven

Hi, wij zijn DoubleSmart en wij zorgen ervoor dat jij meetbaar meer groei gaat realiseren. Hoe? Met transparante online marketing en een flexibele samenwerking.

Wil je marktleider worden in je niche? #1 in Google op het zoekwoord dat er in jouw branche echt toe doet? Een onderneming die structurele groei realiseert?

Dan kunnen wij je wel helpen. Laat onze specialisten je online marketing activiteiten regelen en ontdek zelf wat het betekent om online succes te boeken.

Wie zijn onze klanten?

Wat houdt ons bezig?

Resultaten-fonk-2021

Nieuws

02-12-2021 Auteur: Remco

Vakblad FONK bekroont DoubleSmart tot beste middelgrote bureau van Nederland!

Dagelijks strijden we voor onze klanten voor topposities in de zoekmachine. Maar het is ook weleens leuk om zelf bovenaan te staan. Daarom zijn we super trots om te melden dat we in de FONK100 verkiezing als eerste zijn geëindigd! […] […]
Vakblad FONK bekroont DoubleSmart tot beste middelgrote bureau van Nederland! Vakblad FONK bekroont DoubleSmart tot beste middelgrote bureau van Nederland! Vakblad FONK bekroont DoubleSmart tot beste middelgrote bureau van Nederland! 2021-12-03
DoubleSmart
DoubleSmart https://www.doublesmart.nl/author/Remco/
Webhosting-blog

SEO

23-11-2021 Auteur: Patrick

Webhosting en DevTools: Kijk onder de motorkap van je website

Wanneer je ervoor kiest een nieuwe auto te kopen, bedenk je uiteraard waar je die auto voor nodig hebt. Rij je meestal alleen in de auto? Dan koop je waarschijnlijk een kleiner model, terwijl je voor je gezinnetje wellicht eerder voor een stationwagen kiest. Wanneer je zo’n auto voor normale […] […]
Webhosting en DevTools: Kijk onder de motorkap van je website Webhosting en DevTools: Kijk onder de motorkap van je website Webhosting en DevTools: Kijk onder de motorkap van je website 2021-12-03
DoubleSmart
DoubleSmart https://www.doublesmart.nl/author/Patrick/
Blog-shopping-feed

SEA

09-11-2021 Auteur: Remco

Zo maak je een goede Google Shopping feed

Google Shopping: ’s werelds best bekeken etalage. Dagelijks komen er grote aantallen passanten langs die geïnteresseerd naar binnen kijken of hun neus tegen de ruit plakken. En niet zomaar passanten, maar juist ook passanten die op zoek zijn naar jouw product. Omdat jouw doelgroep ook langs de Google Shopping etalage […] […]
Zo maak je een goede Google Shopping feed Zo maak je een goede Google Shopping feed Zo maak je een goede Google Shopping feed 2021-12-03
DoubleSmart
DoubleSmart https://www.doublesmart.nl/author/Remco/
Ik ben altijd zeer tevreden over de samenwerking en de resultaten!

Nico Bijl | E-commerce manager

Op alle facetten scoort het bedrijf erg hoog. Resultaat, service, communicatie

Tony Bergsma | E-commerce Manager

Door de investering in DoubleSmart besparen wij nu maandelijks advertentiebudget terwijl de resultaten stijgen.

Tom Rullens | Eigenaar

Ben je op zoek naar een langdurige relatie op de het gebied van SEO/SEA? Dan is DoubleSmart de juiste partner.

Sven van Rozendaal | Eigenaar

Naast dat ze een bizar goed lopende SEA campagne hebben gemaakt, adviseren ze ons ook op strategisch niveau.

Ewoud van de Kolk | Eigenaar

DoubleSmart: hét online marketing bureau dat je zoekt

Stel je voor: voor de belangrijkste zoekopdrachten in je branche staat jouw website hoog in Google, laten we zeggen de top 3 in Google. Al je advertentiecampagnes leveren meer geld op dan ze kosten. Je sponsored posts op social media produceren een betrouwbare stroom aan nieuwe leads. En je website legt bezoekers geen strobreed in de weg om te converteren. Je bedrijf groeit gestaag. En jij hebt alle tijd om je klanten van dienst te zijn, want je hoeft je nul zorgen te maken over je online marketing.

DoubleSmart laat jou online groeien.

Klinkt goed, toch? Vinden wij nou ook. Als gespecialiseerd online marketing bureau jaagt DoubleSmart jouw online presence aan, zodat je bedrijf meetbaar groeit. Jij houdt je bezig met waar jij goed in bent (raamdecoratie? kunstplanten? coaching? laadkabels? waterontharders?), en wij houden ons bezig waar wij goed in zijn: je online marketing naar een hoger niveau tillen.

Wat doet een online marketing bureau?

Een online marketing bureau zoals DoubleSmart neemt jou je online marketing uit handen. Wij verzorgen online groei, jij plukt de vruchten ervan. Natuurlijk werken we niet langs elkaar heen: wij vinden het belangrijk om echt samen te werken. Samen onderzoeken we wat jouw bedrijf nodig heeft op het gebied van online marketing en halen we het maximale uit nieuwe kansen en mogelijkheden.

DoubleSmart is een internet marketing bureau dat gespecialiseerd is in verschillende disciplines. We zijn, behalve online marketing bureau, bijvoorbeeld ook een gespecialiseerd SEO bureau, zoekmachine marketing bureau en contentmarketing bureau. We kunnen je ontzorgen op het gebied van:

Natuurlijk gaan we niet als een kip zonder kop aan de slag. We stellen graag een doelgerichte online strategie voor je op. Daarin leggen we vast wat je online marketing doelstellingen zijn en hoe we die gaan bereiken.

Het handige van een internet marketing bedrijf dat meerdere specialisaties in huis heeft, is dat je de perfecte marketingmix samen kunt stellen. DoubleSmart doet dat in de vorm van TeamSMART. Onze specialisten van verschillende disciplines werken dan nauw samen, hebben toegang tot elkaars data en zorgen er samen voor dat de resultaten gemaximaliseerd worden.

Zoek je een online marketing bureau dat jou helpt met groeien?

Goed nieuws: dat heb je zojuist gevonden! DoubleSmart staat voor je klaar en helpt je graag met al je online marketing dilemma’s. Onze specialisten helpen dagelijks al meer dan 150 klanten met hun online marketing. Gelukkig krijgen ze er nooit genoeg van: ze nemen met plezier ook een duik in jouw bedrijf of organisatie. Internationale speler of lokale attractie: bij ons kun je terecht en mag je erop vertrouwen dat onze specialisten alles op alles zetten om het onderste uit de kan te halen voor je.

Een eerlijk online marketing bureau.

Meetbaar meer groei met transparante online marketing, dat gaan we voor. We vinden het belangrijk dat je op de hoogte bent van wat wij als online marketing bedrijf voor je doen en we snappen als geen ander dat elke geïnvesteerde euro méér euro’s moet opleveren. Daarom heb je bij ons altijd inzicht in de werkzaamheden die we voor je uitvoeren en de resultaten die we realiseren. We zijn geen black box, we treden liever in het licht – ook als het wat minder gaat. Juist dan vinden we het belangrijk om eerlijk te zijn. Hoe kunnen we anders ervoor zorgen dat het ook weer beter gaat?

Zijn we een match?

DoubleSmart is momenteel een divers palet van 150+ klanten van dienst. Wil jij ook over een paar maanden een lovende review kunnen achterlaten omdat we samen mooie resultaten hebben weten te bewerkstelligen? (Zoals vele van onze klanten al hebben gedaan – lees zelf de referenties maar!) Neem dan contact met ons op of vraag een gratis kansenonderzoek aan! We onderzoeken graag wat we voor je kunnen betekenen.

Vraag een gratis kansenonderzoek aan ter waarde van € 375,-
Jouw online presence kan (nog) beter. Weten hoe?

Maak een afspraak om onze koffie te komen proeven en de online marketing van je website onder de loep te nemen met een van onze specialisten.

Veelgestelde vragen aan ons als online marketing bureau

Waarom zou je met online marketing beginnen?

Je kunt al jaren niet meer om online marketing heen. Je potentiële klanten bevinden zich op het internet, of jij daar nu bent of niet. Dan kun je er maar beter voor zorgen dat je er wel zichtbaar bent, toch? Met online marketing kun je precies de doelgroep bereiken die je op het oog hebt. Met (bijvoorbeeld) zoekmachineoptimalisatie (SEO uitbesteden), zoekmachine adverteren (SEA uitbesteden) of social advertising word je zichtbaar op de plekken waar het er voor jouw ideale doelgroep toe doet. En daar pluk je de vruchten van, want het aandeel consumenten dat online aankopen doet stijgt elk jaar onverstoorbaar door.

Een online marketing bureau ontzorgt jou op het gebied van online marketing. Het klinkt misschien wel simpel, dat ‘online zichtbaar zijn’, maar ja: jij bent niet de enige op de markt. Je concurrenten zijn ook bezig met hun online presence en het kan lastig zijn om hiertussen te komen als je een ondernemer bent die niet gespecialiseerd is in online marketing. De specialisten bij een online marketing bureau kennen de fijne kneepjes van het vak, zijn elke dag bezig met online marketing en weten wat ze doen. Zij verzorgen je online marketing, jij houdt je bezig met je eigen passie. Win­-win!

Als je graag meetbare resultaten ziet, niet bang bent voor eerlijke adviezen (ook als ze een beetje pijn doen) en je online aanwezigheid een stevige boost wilt geven, dan zit je bij DoubleSmart wel goed. Wij zijn een online marketing bureau dat met beide benen stevig op de grond staat: we beloven geen gouden bergen of luchtkastelen, maar timmeren op basis van keiharde data aan de weg naar je doelstellingen.

DoubleSmart biedt als online marketing bureau verschillende diensten aan, onder andere zoekmachineoptimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA) en social advertising. Je kunt ervoor kiezen dat we ons voor jouw bedrijf helemaal op één online marketing discipline focussen, maar het handige van een multidisciplinair online marketing bureau is dat je je online marketing vanuit meerdere hoeken kunt aanvliegen. Daarmee spreid je je bereik, spreek je verschillende doelgroepen aan en ben je zichtbaar in elke fase van de customer journey. We bespreken graag met je hoe we jou het beste van dienst kunnen zijn en hoe onze specialisten al samenwerkend de beste resultaten kunnen neerzetten.

DoubleSmart helpt al meer dan 150 klanten met hun online marketing. Wat hebben zij allemaal gemeen? Ze hebben ambitie om stevige online groei te realiseren. Ze werken samen met onze specialisten aan hun online marketing en zijn bereid ook zelf bij te dragen aan het succes van de campagnes. Ze nemen verantwoordelijkheid én houden ons verantwoordelijk. Ze zijn gemotiveerd. Ze hechten waarde aan eerlijke adviezen. Herken jij jezelf hierin? Dan zijn we een match! Vraag een gratis kansenonderzoek aan om te ontdekken wat wij voor jouw online marketing kunnen betekenen.

Online marketing bureau Online marketing bureau