Loader

Wat betekent SEO?

Online marketing begrippen
 
Online Marketing Begrippen

SEO, Search Engine Optimization (zoekmachine optimalisatie) is de algemene term die wordt gebruikt om de optimalisatie voor de zoekresultaten binnen, voornamelijk, Google te realiseren. De term onderscheidt zich van SEA doordat Search Engine Advertising gaat over het adverteren binnen een zoekmachine. SEO gaat louter over de onbetaalde, organische, zoekresultaten.

SEO kan worden bereikt door onder meer het optimaliseren van de website, linkbuilding en het maken van persberichten.

De zoekmachine optimalisatie is voor veel bedrijven uiterst belangrijk, nu voor zeer veel diensten en producten geldt dat de verkoop start of plaatsvindt op internet. Daarbij is Google uiteraard een belangrijke speler.

Quick scan

Ontdek binnen één minuut de knelpunten van uw website en weet waar de kansen liggen voor uw onderneming. Met deze vrijblijvende SEO scan analyseert u uw website op meer dan 150 punten, daarnaast krijgt u inzage in hoe de punten verbeterd kunnen worden.

Direct, online een complete analyse met diverse tips en feiten over de zoekmachine optimalisatie van uw website.

 
Online kansenonderzoek

Meer weten over online marketing? Bekijk alle begrippen. Terug naar de begrippenlijst

DoubleWeb: Onze partner in techniek

Technische verbeteringen aan de website worden uitgevoerd door DoubleWeb, ons zusterbedrijf. Met DoubleWeb heeft u technische specialisten binnen handbereik. Ga naar de website

Close