Gratis kansenonderzoek t.w.v. € 400,-
90% van de bedrijven laat online groeikansen liggen

Meer bezoekers, aanvragen en conversies genereren
Uitgebreide en concrete analyse
Op maat gemaakt door onze specialisten

Meer leads en klanten

Benut de voordelen en krachten van zowel SEO als SEA om het meeste uit je websitebezoekers te halen. Overal in de customer journey ben je aanwezig: van oriëntatie tot conversie.


Intensieve samenwerking

De specialisten van een zoekmachine marketing bureau hebben inzicht in elkaars data en werken altijd samen aan de strategie. Zo benut je je marketingbudget optimaal.


Eerlijk en meetbaar

Bij DoubleSmart houden we niet van shady business. Alles wat we doen, doen we transparant. We houden meetbare doelen aan en jij hebt altijd inzicht in de voortgang daarvan.

Zoekmachine marketing: zichtbaar op de juiste plek, op het juiste moment

Wil je je doelgroep benaderen op het moment dat ze naar je op zoek zijn? Dan is zoekmachine marketing wat je nodig hebt. Hiermee kom je op het juiste moment in beeld bij je potentiële klanten. Doordat ze jouw website weten te vinden op het moment dat ze daarnaar op zoek zijn, ben je aanwezig op een belangrijk moment in de customer journey.

Door aandacht te besteden aan zoekmachine marketing, kun je een constante stroom aan bezoekers naar je website trekken. Als zoekmachine marketing bureau helpen we je graag om de meest relevante bezoekers naar je website te dirigeren en daarmee de aanvragen en verkopen via jouw website te vergroten. Meetbaar meer groei met online marketing!

Vraag een gratis kansenonderzoek aan ter waarde van € 400,-

In 5 stappen naar meetbaar meer groei met zoekmachine marketing

We doen geen voorstel zonder dat we weten hoe je website nu presteert. Het kansenonderzoek brengt deze prestaties in kaart zodat we een voorstel op maat kunnen maken. Zo leggen we de basis voor een goede samenwerking en een winstgevende zoekmachine marketing campagne.

Wat is zoekmachine marketing?

Zoekmachine marketing, de naam zegt het al, is marketing bedrijven in zoekmachines, zoals Google en Bing. Het is opgebouwd uit twee pijlers: zoekmachine optimalisatie en zoekmachine adverteren. Deze twee onderdelen van zoekmachine marketing zien wij als twee aparte marketingkanalen die elkaar kunnen versterken.

Zoekmachine adverteren (zoals Google Ads of Bing Ads) is heel direct te sturen. Zo kun je heel gericht adverteren op een specifieke regio en kun je weloverwogen de kosten en baten tegen elkaar afwegen. Aan de andere kant levert zoekmachine optimalisatie op de lange termijn duurzaam resultaat op. Het duurt misschien wat langer voordat je zichtbaar bent op die felbegeerde eerste pagina van Google, maar als je er eenmaal staat is het een kwestie van goed onderhouden om hoog in Google te staan.

Waarom zoekmachine marketing?

Zowel SEO als SEA hebben zo hun eigen voordelen, maar deze marketingkanalen delen ook een paar voordelen, zoals:

  • 95% van de internetgebruikers gebruikt Google om door het wereldwijde web te navigeren
  • Je website is vindbaar op het moment dat de doelgroep je zoekt
  • Internetgebruikers herkennen een bedrijf met een topposities als topmerk

Aanwezig in de customer journey

Het aankoopproces van je doelgroep bestaat uit een aantal fases. Allereerst moet een potentiële klant weten dat een product (of dienst) wordt aangeboden. Vervolgens moet hij de waarde van het product inzien en bereid zijn om ervoor te betalen. Deze fases spelen zich vaak af in het onderbewustzijn. Bijvoorbeeld wanneer iemand zijn tijdlijn op Facebook checkt en een Facebook advertentie voorbij ziet flitsen.

Wanneer de klant de waarde inziet van het product, dan gaat hij actie ondernemen. Vaak gaat dit gepaard met het zoeken naar informatie over het product, het vergelijken van aanbieders en uiteindelijk het navigeren naar de website van de gelukkige winnaar van de conversie.

Zodra je doelgroep de waarde inziet van een product of dienst gaat hij er dus naar op zoek, meestal vaker dan eens met een variërende zoekintentie (informatie vergaren, winkels vergelijken, een aankoop doen). Dat zijn de momenten waarop je vindbaar moet zijn in de zoekmachine en dus aanwezig in de klantreis.

Vraag een gratis kansenonderzoek aan ter waarde van € 400,-

Zoekmachine marketing uitbesteden?

Je zoekmachine marketing uitbesteden aan een SEO bureau? Verstandig! Goede zoekmachine marketing, waar je echt iets aan hebt, is namelijk niet iets wat je er maar even bij kunt doen. Laat staan dat je je met daverend succes kan specialiseren in zowel SEO als SEA. Het is niet voor niets dat bij DoubleSmart (en bij elk ander zichzelf respecterend zoekmachine marketing bureau) de specialisten zich toespitsen op een van de twee zoekmachine marketingkanalen. SEO en SEA zijn allebei een vak apart.

Dus wil je wél de vruchten van kwalitatieve zoekmachine marketing kunnen plukken, maar geen tijd verdoen aan aanmodderen?

Wél hoog scoren op organische posities, maar niet je hoeven specialiseren in zoekmachine optimalisatie?

Wél de beste advertentiedeals krijgen, maar niet minder tijd overhouden voor je eigen passie?

Dan doe je er goed aan om je zoekmachine marketing uit te besteden aan een zoekmachine marketing bureau dat van wanten weet.

DoubleSmart: jouw zoekmachine marketing bureau.

Als online marketing bureau heeft DoubleSmart een ruime ervaring met zoekmachine marketing. Deze ervaring blijkt onder meer uit ons Google Ads partnership en de resultaten die we geboekt hebben voor onze klanten. Onze SEA-specialisten en SEO-experts hebben campagnes begeleid in allerlei markten. Daarmee zijn ze in staat om je te adviseren in een goede mix tussen zoekmachine optimalisatie en zoekmachine adverteren. Beide kanalen hebben namelijk hun eigen kracht.

Als je met DoubleSmart in zee gaat, stellen we eerst een uitgebreide, holistische online strategie op. We bespreken je doelstellingen – die maken we trouwens altijd meetbaar, want hoe kunnen we anders bepalen wanneer de marketingstrategie een succes is? Na akkoord gaan we voor je aan de slag!

Je SEO uitbesteden of benieuwd wat we voor jouw website kunnen betekenen? Deel dan je ambities met ons. We helpen je graag om ze te bereiken!

De zoekmachine marketing specialisten van DoubleSmart

Onze zoekmachine marketing specialisten staan al in de startblokken om jouw doelstellingen na te jagen én te bereiken. Ze werken intensief samen om maximaal resultaat te bewerkstelligen. Dat doen ze met onze TeamSMART methode.

Als je voor de TeamSMART aanpak kiest, kies je voor ambitie, groei en knallende resultaten. We zorgen ervoor dat je marketingbudget optimaal wordt besteed: is er bij SEA wat meer nodig, of moeten de teugels bij SEO wat aangetrokken worden? Met TeamSMART zijn we flexibel en weten we altijd op de beste manier te reageren op veranderingen in de markt. Dat is wat DoubleSmart jou ook kan bieden. Vraag nu een kosteloos kansenonderzoek aan!

Vraag een gratis kansenonderzoek aan ter waarde van € 400,-

Wat klanten zeggen

Arjan van Amerongen

25-06-2020
Professioneel bedrijf met ontzettend veel en brede kennis over alles wat met online marketing te maken heeft. Voor ons hebben ze een online marketing strategie uitgewerkt en dat vervolgens helder toegelicht. Aanrader!

Michael & Giso

29-07-2022

Ontzettend fijne samenwerking. Double Smart denkt actief mee over strategie en ook in hun uitvoering zijn zij secuur. Je wordt goed geadviseerd, daarnaast staan zij ook open voor jouw ideeën. Hierdoor ontstaat er een fijne wisselwerking waarin we samen kunnen blijven groeien.

Tom Rullens

17-08-2020

Zeer goed tevreden! Vanaf begin dit jaar zijn wij overstapt met onze internet marketing naar DoubleSmart. Vanaf het eerste contact viel de professionaliteit van dit team op. De bedoeling was dat wij alleen met Adwords zouden overstappen. Na overleg over onze vorige strategie heeft DoubleSmart voor ons een nieuwe strategie bedacht voor meerdere kanalen. Dit heeft nu tot gevolg dat wij veel beter scoren met zowel SEO, SEA en social media. Door de investering in DoubleSmart besparen wij nu maandelijks advertentiebudget terwijl de resultaten stijgen.

Mike de Bock

10-06-2020

Wij werken inmiddels meer dan 5 jaar samen met DoubleSmart. Ze hebben onze website echt meetbaar hoger in Google gekregen en onze Google advertenties zijn in de top 3 te vinden op de meest waardevolle keywords. Periodiek monitoren ze ons Adwords account en optimaliseren de advertenties zodat de advertentiekosten optimaal benut worden. Er wordt snel gereageerd en ze denken met je mee. Echt een aanrader!

Student Verhuis Service

09-06-2022

Ontzettende fijne mensen om mee samen te werken. DoubleSmart denkt actief mee onze behoeftes en doelen en zorgt telkens weer voor een samenwerking op maat waardoor we samen kunnen blijven groeien. Daarnaast hele brede kennis in huis wat ervoor zorgt dat er altijd de juiste specialist is die je kan helpen bij online marketing vraagstukken.

Veelgestelde vragen over zoekmachine marketing

Wat is zoekmachine marketing?

Onder zoekmachine marketing vallen twee marketingkanalen: zoekmachine adverteren (oftewel: SEA) en zoekmachine optimalisatie (ook wel: SEO). Door deze twee vakgebieden slim te combineren, zorg je ervoor dat je op de juiste momenten zichtbaar bent in de zoekmachine, bijvoorbeeld Google en Bing.

Met holistische zoekmachine marketing ben je op het juiste moment op de juiste plek zichtbaar, namelijk wanneer je doelgroep naar jouw product of dienst op zoek is. Als je SEO-specialisten en SEA-specialisten laat samenwerken, maximaliseer je de resultaten die je uit de zoekmachine haalt. Beide kanalen hebben namelijk hun eigen kracht en focuspunten. Wil je vindbaar zijn wanneer het ertoe doet? Dan is zoekmachine marketing wat jouw bedrijf nodig heeft.

Bij een zoekmachine marketing bureau vind je het allemaal onder één dak: SEO-experts en SEA-specialisten werken naast elkaar aan een optimale vindbaarheid. Een zoekmachine marketing bureau ontzorgt jou op het gebied van zoekmachine marketing. Wij houden ons bezig met waar wij goed in zijn (hoge organische posities scoren, de beste advertentiedeals vinden), zodat jij je kunt bezighouden met waar jíj goed in bent. Al die nieuwe klanten bedienen die via je website binnenkomen, bijvoorbeeld.

Zoekmachine marketing is niet iets wat je er zomaar bij doet. Het is niet voor niets dat zoekmachine marketing bureaus bestaan, en het is ook niet voor niets dat die mensen in dienst hebben die gespecialiseerd zijn in óf SEO óf SEA. Als je dus echt goed aan de slag wilt gaan met zoekmachine marketing, is het verstandig om een specialistisch bureau in te schakelen. Onze zoekmachine marketing specialisten hebben de kennis in huis om je resultaten echt door het dak te laten gaan. Niet meer aanmodderen, wel ambitieuze plannen? Dan is DoubleSmart het zoekmachine marketing bureau dat je zoekt!

Bij DoubleSmart zit je goed als je een flinke groeiambitie hebt en niet bang bent om te investeren in je zoekmachine marketing. Onze specialisten helpen jouw website graag naar de top! Dat doen we met meetbare doelstellingen, eerlijke adviezen en transparante online marketing. Bovendien werken onze zoekmachine marketing experts graag intensief met elkaar samen met de TeamSMART methode. Op die manier weet je zeker dat je marketingbudget optimaal wordt besteed en de verschillende disciplines leren van elkaars successen.

DoubleSmart is geschikt voor bedrijven die online willen groeien en daar helemaal klaar voor zijn. Wil je op de korte én de lange termijn je positie in de markt versterken? Ben je bereid om je ook zelf in te zetten voor je online marketing? Ben je niet bang om verantwoordelijkheid te nemen en te investeren? Hecht je waarde aan eerlijke adviezen en transparante communicatie? Sluit je dan aan bij de 150+ klanten die al naar volle tevredenheid door DoubleSmart geholpen worden! Neem contact met ons op of vraag een gratis kansenonderzoek aan om te ontdekken wat we voor jouw zoekmachine marketing kunnen betekenen.

Zoekmachine marketing bureau Zoekmachine marketing bureau