Gratis kansenonderzoek t.w.v. € 375,-
90% van de bedrijven laat online groei kansen liggen.

Reactie binnen 1 werkdag
Concreet stappenplan
Telefonisch toegelicht o.b.v. jouw doelstellingen

Zichtbaar op de juiste plek, op het juiste moment

Wil je je doelgroep benaderen op het moment dat ze naar je op zoek zijn? Dan is zoekmachine marketing een ideale manier om in beeld te komen bij je potentiële klanten. Door aandacht te besteden aan zoekmachine marketing, trek je een constante bezoekersstroom naar je website. Omdat bezoekers je website vinden op moment dat ze naar je op zoek zijn, ben je aanwezig op een belangrijk moment in de customer journey. Als zoekmachine marketing bureau helpen we je graag om de meest relevante bezoekers naar je website te dirigeren en daarmee de aanvragen en verkopen via jouw website te vergroten. Lees hieronder meer over zoekmachine marketing, of leg je vraag voor aan onze specialisten.

Voordelen.

De voordelen van zoekmachine marketing

95% gebruikt Google om te navigeren

Vindbaar op het moment dat de doelgroep je zoekt

Internetgebruikers herkennen een bedrijf met een topposities als topmerk

Bing wordt minder gebruikt, maar adverteren is relatief goedkoop

Vraag een gratis kansenonderzoek aan ter waarde van € 375,-

Twee pijlers

Zoekmachine marketing is opgebouwd uit twee pijlers: zoekmachine optimalisatie en zoekmachine adverteren. Deze twee onderdelen van zoekmachine marketing zien wij als twee aparte marketingkanalen die elkaar kunnen versterken. Zoekmachine adverteren (zoals Google AdWords of Bing) is heel direct te sturen. Zo kun je heel gericht adverteren op een specifieke regio en kun je weloverwogen de kosten en baten tegen elkaar wegstrepen. Aan de andere kant levert zoekmachine optimalisatie weer langdurig hoge zoekresultaten op.

Customer journey

Het aankoopproces van je doelgroep bestaat uit een aantal fases. Allereerst moet een potentiële klant weten dat een product (of dienst) wordt aangeboden. Vervolgens moet de klant de waarde van het product inzien en bereid zijn om ervoor te betalen. Deze fases spelen zich vaak af in het onderbewustzijn. Bijvoorbeeld wanneer de klant zijn tijdlijn op Facebook checkt en een advertentie voorbij ziet flitsen.

Wanneer de klant de waarde inziet van het product, dan gaat hij actie ondernemen. Vaak gaat dit gepaard met het zoeken naar informatie over het product en het vergelijken van aanbieders. Dat is het punt waar je vindbaar moet zijn! Vindbaarheid in de zoekmachine is daar bij uitstek het marketingkanaal voor!

DoubleSmart als partner en zoekmachine marketing bureau

Als online marketing bureau heeft DoubleSmart een ruime ervaring met zoekmachine marketing. Deze ervaring blijkt onder meer uit ons Google AdWords partnership en de resultaten die we geboekt hebben voor onze klanten. Onze specialisten hebben campagnes begeleid in verschillende markten. Daarmee zijn ze in staat om je te adviseren in een goede mix tussen zoekmachine optimalisatie en zoekmachine adverteren. Ben je benieuwd wat we voor jouw website kunnen betekenen? Deel dan je ambities. We helpen je graag om ze te bereiken!

Gratis kansenonderzoek t.w.v. € 375,-
90% van de bedrijven laat online groei kansen liggen.

Reactie binnen 1 werkdag
Concreet stappenplan
Telefonisch toegelicht o.b.v. jouw doelstellingen

Wat klanten zeggen

Arjan van Amerongen

25-06-2020
Professioneel bedrijf met ontzettend veel en brede kennis over alles wat met online marketing te maken heeft. Voor ons hebben ze een online marketing strategie uitgewerkt en dat vervolgens helder toegelicht. Aanrader!

Gertjan van den Berg

10-05-2019

Doublesmart begeleid Smaak van de Wereld als bedrijf met SEO en SEA. Een zeer pro-actieve insteek met duidelijke doelstellingen en rapportages. Altijd bereikbaar voor vragen en advies. Erg prettige samenwerking waarbij de investering zich dubbel en dwars terugbetaald.

Tom Rullens

17-08-2020

Zeer goed tevreden! Vanaf begin dit jaar zijn wij overstapt met onze internet marketing naar DoubleSmart. Vanaf het eerste contact viel de professionaliteit van dit team op. De bedoeling was dat wij alleen met Adwords zouden overstappen. Na overleg over onze vorige strategie heeft DoubleSmart voor ons een nieuwe strategie bedacht voor meerdere kanalen. Dit heeft nu tot gevolg dat wij veel beter scoren met zowel SEO, SEA en social media. Door de investering in DoubleSmart besparen wij nu maandelijks advertentiebudget terwijl de resultaten stijgen.

Mike de Bock

10-06-2020

Wij werken inmiddels meer dan 5 jaar samen met DoubleSmart. Ze hebben onze website echt meetbaar hoger in Google gekregen en onze Google advertenties zijn in de top 3 te vinden op de meest waardevolle keywords. Periodiek monitoren ze ons Adwords account en optimaliseren de advertenties zodat de advertentiekosten optimaal benut worden. Er wordt snel gereageerd en ze denken met je mee. Echt een aanrader!

The Sportsclub

28-02-2020

Fijne samenwerking!

Samen groeien?

Zoekmachine marketing bureau Zoekmachine marketing bureau