Loader

Het team

Maak kennis met de specialisten
 
Online marketing specialisten
Remco Zuidbroek Remco Zuidbroek

Remco Zuidbroek

Heeft een hekel aan een bureau vol zooi, maar betrapt zich er steeds op dat hij het minst opgeruimde bureau heeft van het stel. Gelukkig beschikt hij over een flinke portie strategisch inzicht in bedrijfsprocessen, wat hij moeiteloos toepast op zowel zijn bureausituatie als op de online marketingstrategie van klanten.

0182-342062 linkedIn
Rick Zuidbroek Rick Zuidbroek

Rick Zuidbroek

Voelt als inhouse DJ altijd perfect aan wanneer er muziek aan moet, namelijk op de zeldzame tijdstippen waarop hij zelf even geen inspirerende speech houdt. Deze online marketeer pur sang adviseert je enthousiast over de beste strategie voor jouw bedrijf. Naast muziekmanagement valt ook algemeen management binnen zijn takenpakket.

0182-342062 linkedIn
Erik Dekker - SEA/PPC specialist DoubleSmart Erik Dekker

Erik Dekker

Eet graag taartjes met Jennifer Lawrence, maar dat is in de praktijk lastig te realiseren. Gelukkig wordt Erik ook blij van M&M’s met pinda’s en van het verzamelen van dvd’s en blu-rays, wat heel wat haalbaarder blijkt te zijn. Deze SEA-specialist haalt zijn energie niet alleen uit M&M’s, maar ook uit het opzetten van Ads campagnes die jouw doelgroep naar je website lokken.

0182-342062 linkedIn
Sjoerd van de Giessen sjoerd-van-de-giessen

Sjoerd van de Giessen

Je mag hem midden in de nacht wakker maken voor een biertje met Bram Krikke. Ook als Bram Krikke er niet bij is, gaat een biertje er trouwens best in, bijvoorbeeld op een Europees terrasje. Sjoerd is (naast chef bier) SEO-specialist bij DoubleSmart en verbetert als geen ander de vindbaarheid van je website.

0182-342062 linkedIn
Brett Jobse Brett Jobse

Brett Jobse

Bierliefhebber die bier het liefst combineert met een technofeest. Een bier-festivalcombinatie is ook altijd goed. Deze SEA-specialist houdt dus van sterke combinaties en is daarom voor onze klanten ook altijd in de weer om een zo laag mogelijke CPC te combineren met een zo hoog mogelijke ROI.

0182-342062 linkedIn
Mark Anker, Medewerker DoubleSmart Mark Anker, medewerker DoubleSmart

Mark Anker

Heeft een enorme schoenencollectie en maakt dus altijd de blits met de állercoolste sneakers. Mark heeft de neiging zijn telefoon regelmatig te laten vallen. Ook op de werkvloer is hij geen fan van neerwaartse bewegingen: als SEO-specialist zet hij alles op alles om jouw website hoog te laten scoren in Google.

0182-342062 linkedIn
Jantine Versluis DoubleSmart Jantine Versluis DoubleSmart

Jantine Versluis

Zit regelmatig swingend op haar stoel en dan weet je wat ze luistert: foute jaren 60-muziek. Deze spelletjesgek verdringt zich op spellenbeurzen samen met de nerds om de coolste spellen. Ook op het werk houdt ze wel van competitie: concurrenten van onze klanten zijn vast stiekem een beetje bang voor deze fanatieke SEA-specialist.

0182-342062 linkedIn
Gerben Boer DoubleSmart Gerben Boer DoubleSmart

Gerben Boer

Grote Speler: steengoeie voetballer die te lui is voor voetbal. Houdt dus op kantoor zijn ogen op de bal gericht, maar vindt het wel fijn dat hij daar gewoon bij mag zitten. Is gek op winnen en kan slecht tegen zijn verlies, wat ervoor zorgt dat deze SEO-specialist zich fanatiek inzet om de concurrentie van onze klanten te verslaan.

0182-342062 linkedIn
Jessica Jansen SEA-specialist DoubleSmart Jessica Jansen DoubleSmart

Jessica Jansen

Is af en toe tussen het sporten door op de werkvloer te vinden en haalt toch steeds die 40 uur/week (it’s a miracle). Houdt zowel online als offline van social. Gaat dan ook graag naar feestjes en festivals en is bij ons als online marketing specialist veel bezig met social. Wordt van niks blijer dan van campagnes die de klant groei opleveren.

0182-342062 linkedIn
Marlon van Ginkel DoubleSmart Marlon van Ginkel DoubleSmart

Marlon van Ginkel

Denk je dat je haar ergens van kent? Waarschijnlijk ben je dan ooit jammerlijk door haar verslagen op het karaokepodium. Onze office manager sleept overal haar lijstjes mee naartoe en haar favoriete bezigheid is afvinken. Het moge duidelijk zijn: zonder Marlon en haar lijstjes zijn wij (en onze kantoorplantjes) reddeloos verloren.

0182-342062 linkedIn
Mels de Wit Mels de Wit

Mels de Wit

Behoeft eigenlijk geen introductie, want is bekend van tv (je weet wel, de Achmea Kennisquiz van 2007!). Heeft zijn roeping als duikinstructeur gemist, dus neemt in zijn rol als SEO-specialist ter compensatie dagelijks een frisse dataduik hier op kantoor. Duikelt dan graag groene cijfers op, want is gek op dingen vieren.

0182-342062 linkedIn
Bart Nederveen DoubleSmart Bart Nederveen Junior Online Marketeer DoubleSmart

Bart Nederveen

Begenadigd DJ die het leven graag beziet onder het genot van een flinke kater. De kater heet Jopie en combineert wonderwel met Netflix en een bordje bami van moeders. Dankzij deze junior online marketeer en zijn Labello (standaard in de linkerbroekzak) is onze marketing automation supersmooth.

0182-342062 linkedIn
Emma Knapper Emma Knapper

Emma Knapper

Taalmemes zijn de ultieme combinatie van de twee grootste hobby’s van onze contentspecialist. Is daarnaast ook verslingerd aan zoetigheid en kattengifjes, maar gedetailleerde kennis van d’tjes en t’tjes is voor deze cat mom het allerhoogste goed. Tovert dan ook met plezier de droogste tekst om tot een sappig stuk content dat maximale impact maakt.

0182-342062 linkedIn