Loader

Het team

Maak kennis met de specialisten
 
Online marketing specialisten
Remco Zuidbroek Remco Zuidbroek

Remco Zuidbroek

Heeft een hekel aan een bureau vol zooi, maar betrapt zich er steeds op dat hij het minst opgeruimde bureau heeft van het stel. Gelukkig beschikt hij over een flinke portie strategisch inzicht in bedrijfsprocessen, wat hij moeiteloos toepast op zowel zijn bureausituatie als op de online marketingstrategie van klanten.

0182-342062 linkedIn
Rick Zuidbroek Rick Zuidbroek

Rick Zuidbroek

Voelt als inhouse DJ altijd perfect aan wanneer er muziek aan moet, namelijk op de zeldzame tijdstippen waarop hij zelf even geen inspirerende speech houdt. Deze online marketeer pur sang adviseert je enthousiast over de beste strategie voor jouw bedrijf. Naast muziekmanagement valt ook algemeen management binnen zijn takenpakket.

0182-342062 linkedIn
Erik Dekker - SEA/PPC specialist DoubleSmart Erik Dekker

Erik Dekker

Eet graag taartjes met Jennifer Lawrence, maar dat is in de praktijk lastig te realiseren. Gelukkig wordt Erik ook blij van M&M’s met pinda’s en van het verzamelen van dvd’s en blu-rays, wat heel wat haalbaarder blijkt te zijn. Deze SEA-specialist haalt zijn energie niet alleen uit M&M’s, maar ook uit het opzetten van Ads campagnes die jouw doelgroep naar je website lokken.

0182-342062 linkedIn
Sjoerd van de Giessen Sjoerd van de Giessen

Sjoerd van de Giessen

Je mag hem midden in de nacht wakker maken voor een biertje met Bram Krikke. Ook als Bram Krikke er niet bij is, gaat een biertje er trouwens best in, bijvoorbeeld op een Europees terrasje. Sjoerd is (naast chef bier) SEO-specialist bij DoubleSmart en verbetert als geen ander de vindbaarheid van je website.

0182-342062 linkedIn
Colinda van der Leest Colinda van der Leest, DoubleSmart

Colinda van der Leest

Schrijft het liefst bombastische teksten over filosoferende konijnen, maar hier is weinig vraag naar. Wordt gelukkig ook blij van andere onderwerpen.Vindt het een sport om uiteenlopende schrijfstijlen te beheersen in haar rol als contentspecialist. Moet zich inhouden om niet in elke tekst een knipoog te verwerken, vermoedelijk omdat ze in real life niet kan knipogen.

0182-342062 linkedIn
Brett Jobse Brett Jobse

Brett Jobse

Bierliefhebber die bier het liefst combineert met een technofeest. Een bier-festivalcombinatie is ook altijd goed. Deze SEA-specialist houdt dus van sterke combinaties en is daarom voor onze klanten ook altijd in de weer om een zo laag mogelijke CPC te combineren met een zo hoog mogelijke ROI.

0182-342062 linkedIn
Mark Anker, Medewerker DoubleSmart Mark Anker, medewerker DoubleSmart

Mark Anker

Heeft een enorme schoenencollectie en maakt dus altijd de blits met de állercoolste sneakers. Mark heeft de neiging zijn telefoon regelmatig te laten vallen. Ook op de werkvloer is hij geen fan van neerwaartse bewegingen: als SEO-specialist zet hij alles op alles om jouw website hoog te laten scoren in Google.

0182-342062 linkedIn
Jessica Jansen SEA-specialist DoubleSmart Jessica Jansen DoubleSmart

Jessica Jansen

Is af en toe tussen het sporten door op de werkvloer te vinden en haalt toch steeds die 40 uur/week (it’s a miracle). Houdt zowel online als offline van social. Gaat dan ook graag naar feestjes en festivals en is bij ons als online marketing specialist veel bezig met social. Wordt van niks blijer dan van campagnes die de klant groei opleveren.

0182-342062 linkedIn
Stefanie Krabbendam, medewerker DoubleSmart Medewerker Stefanie Krabbendam, DoubleSmart

Stefanie Krabbendam

Crazy cat lady. Je mag haar midden in de nacht wakker maken voor een ritje in de achtbaan. Is vooral dol op rosé (en daarna ook op dansen). Deze junior online marketeer heeft de rosé echter niet nodig om haar teksten vloeiend te laten verlopen. Bij DoubleSmart maken we dankbaar gebruik van Stefanies enthousiasme over social media.

0182-342062 linkedIn
Marijn Lange DoubleSmart

Marijn Lange

Heeft een zwak voor mooie auto’s en horloges en kan daarnaast niet met en niet zonder zijn wekker (it’s complicated). Hoewel hij al op zeer florerende wijze aan de berm timmert als hovenier, zit hij hier als junior SEA-specialist stiekem niet alleen om de kunst van het adverteren, maar ook om de kunst van het ondernemerschap af te kijken.

0182-342062 linkedIn
Rick Brog DoubleSmart Rick Brog

Rick Brog

Hardrock- en heavymetallover met een enorme library aan muziek (zowel op zijn telefoon als in zijn hoofd). Heeft sowieso een voorliefde voor hard: hard op de schietbaan bijvoorbeeld, of héél hard als er een wesp aan komt. Deze junior online marketeer vindt zijn collega’s zo leuk dat hij elke dag met plezier naar het werk gaat.

0182-342062 linkedIn