Loader

Het team

Maak kennis met de specialisten
 
Online marketing specialisten

Rick Zuidbroek

Is als online marketing consultant verantwoordelijk voor zoekmachine marketing activiteiten. Hij houdt zich, naast werkzaamheden voor klanten, ook bezig met management taken binnen DoubleSmart. Rick helpt graag iedere klant op persoonlijke manier met hun online marketingactiviteiten.

0182-342062 linkedIn

Dave Willemstein

Als SEO specialist bij DoubleSmart voert Dave continu strijd met concurrentie. Een wedstrijd waarbij de website met de beste kwaliteit er vandoor gaat met de hoofdprijs: de nummer 1 positie in Google.

0182-342062 linkedIn

Remco Zuidbroek

Online marketeer en specialist op het gebied van concept en strategie. Door zijn bedrijfseconomische achtergrond weet hij verschillende markten te doorgronden. Hij adviseert klanten graag over de mogelijkheden binnen de online marketing en denkt mee in de bedrijfsprocessen van de ondernemer.

0182-342062 linkedIn

Sander Smit

Als junior online marketeer denkt Sander mee in strategieën om door middel van internet, meer bezoekers, leads en sales te realiseren. Hij wordt vrolijk van stijgende bezoekersaantallen en hoge conversie percentages!

0182-342062 linkedIn

Sjoerd van de Giessen

Als outreach specialist verbetert Sjoerd de autoriteit van websites. Hij haalt energie uit de maandelijkse stijging in de vindbaarheid en resultaten van de websites waar hij aan werkt. Sjoerd is een vrolijke vent die zich niet zomaar uit het veld laat slaan, maar ook houdt van een grapje op zijn tijd.

0182-342062 linkedIn

Jantien Jonkheijm

Als content marketing specialist verbetert Jantien de conversie en vindbaarheid door middel van sterke content. Ze is dagelijks bezig met copywriting en vindt het tof om voor iedere klant een goed inhoudelijke tekst te maken en ieder onderwerp verder uit te diepen.

0182-342062 linkedIn

Lisa Bakker

Als junior content marketeer, houdt Lisa zich bezig met SEO vriendelijke webteksten en heeft ze een ondersteunende functie voor interne zaken. Ze ziet het als uitdaging teksten zo goed mogelijk te maken, voor de zoekmachines en de lezers.

0182-342062 linkedIn