Loader

Het team

Maak kennis met de specialisten
 
Online marketing specialisten

Remco Zuidbroek

Online marketeer en specialist op het gebied van concept en strategie. Door zijn bedrijfseconomische achtergrond weet hij verschillende markten te doorgronden. Hij adviseert klanten graag over de mogelijkheden binnen de online marketing en denkt mee in de bedrijfsprocessen van de ondernemer.

0182-342062 linkedIn

Rick Zuidbroek

Is als online marketing consultant verantwoordelijk voor zoekmachine marketing activiteiten. Hij houdt zich, naast werkzaamheden voor klanten, ook bezig met management taken binnen DoubleSmart. Rick helpt graag iedere klant op persoonlijke manier met hun online marketingactiviteiten.

0182-342062 linkedIn
Erik Dekker - SEA/PPC specialist DoubleSmart

Erik Dekker

Als SEA/PPC Specialist is Erik dagelijks bezig met het opzetten, optimaliseren en beheren van Google AdWords campagnes. Hij probeert het maximale uit de campagnes te halen voor de klanten. Hij adviseert en ondersteunt klanten graag op het gebied van conversie optimalisatie.

0182-342062 linkedIn

Dave Willemstein

Als SEO specialist bij DoubleSmart voert Dave continu strijd met concurrentie. Een wedstrijd waarbij de website met de beste kwaliteit er vandoor gaat met de hoofdprijs: de nummer 1 positie in Google.

0182-342062 linkedIn

Jantien Jonkheijm

Als content marketing specialist verbetert Jantien de conversie en vindbaarheid door middel van sterke content. Ze is dagelijks bezig met copywriting en vindt het tof om voor iedere klant een goed inhoudelijke tekst te maken en ieder onderwerp verder uit te diepen.

0182-342062 linkedIn
Stijn Koren - DoubleSmart

Stijn Koren

Stijn is junior accountmanager binnen DoubleSmart en is verantwoordelijk voor het leggen van nieuwe contacten om ons partnernetwerk verder uit te breiden. Binnen zijn rol binnen DoubleSmart denkt hij ook actief mee in online marketing kwesties.

0182-342062 linkedIn
Alexander Hoek - DoubleSmart

Alexander Hoek

Als junior online marketeer, houdt Alexander zich bezig met SEO vriendelijke webteksten en heeft hij een ondersteunende functie voor interne zaken.

0182-342062 linkedIn

Sjoerd van de Giessen

Als outreach specialist verbetert Sjoerd de autoriteit van websites. Hij haalt energie uit de maandelijkse stijging in de vindbaarheid en resultaten van de websites waar hij aan werkt. Sjoerd is een vrolijke vent die zich niet zomaar uit het veld laat slaan, maar ook houdt van een grapje op zijn tijd.

0182-342062 linkedIn