Gratis kansenonderzoek t.w.v. € 400,-
90% van de bedrijven laat online groeikansen liggen

Meer bezoekers, aanvragen en conversies genereren
Uitgebreide en concrete analyse
Op maat gemaakt door onze specialisten

Efficiënt inzetten budget

Doordat je op social media erg specifiek instelt wie jouw advertentie te zien krijgt, ga je efficiënt om met je budget. Niet schieten met hagel en onnodige kosten spenderen. Maar alleen de mensen bereiken die daadwerkelijk interessant zouden kunnen zijn voor de openstaande functie.


Jouw strategisch partner

Aan DoubleSmart heb je meer dan een partij die de instellingen van jouw campagne goed zet. Je kunt ons zien als jouw strategisch partner die met je meedenkt op alle vlakken van online marketing. Van je bedrijf profileren als aantrekkelijke werkgever tot je organisatie laten groeien tot online koploper.


Zichtbaar op de juiste plek

Jouw vacature verspreiden op LinkedIn? Werkt Instagram beter voor het bereiken van jouw doelgroep? Of loont het om ook te adverteren op Google? Bij DoubleSmart weet je zeker dat jouw advertentie op de juiste plek zichtbaar is. Je krijgt een strategie op maat die perfect past bij jouw doelgroep, bedrijf en openstaande vacature.

Wie zijn onze klanten?

Gericht targeten en lage kosten: waarom werven via social ads?

De reguliere manier van personeel werven – bijvoorbeeld via vacaturewebsites of recruiters – kan effectief zijn. Maar wist je dat een vacature onder de aandacht brengen via socialmedia-advertenties tegenwoordig vaak nog veel beter werkt? Op sociale media stel je namelijk heel precies in aan welke kenmerken jouw nieuwe medewerker zou moeten voldoen. En bij wie jouw vacatureadvertentie dus in de tijdlijn zou moeten verschijnen. De voordelen hiervan:

1. Je weet zeker dat je nooit te veel betaalt

Door specifiek te targeten betaal je alleen voor advertenties die jou in potentie daadwerkelijk iets zouden kunnen opleveren. Zo voorkom je dat je met hagel schiet en dat je onnodige kosten kwijt bent.

2. Je bespaart tijd en geld

Niet alleen vind je de perfecte kandidaat sneller dan wanneer hij/zij jou zou moeten tegenkomen tussen het grote aanbod aan vacatures op vacaturewebsites. Ook zijn social ads-wervingscampagnes relatief goedkoop in vergelijking met traditionele wervingscampagnes of het inschakelen van recruiters/recruitmentbureaus.

3. Je bereikt de beste kandidaten (ook als ze niet op zoek zijn)

Je komt ook in beeld bij mensen die al een prima baan hebben en vacaturewebsites niet zelf zullen afstruinen, maar die jouw vacature tegelijkertijd wél interessant genoeg vinden om te reageren. Dit zijn vaak de beste kandidaten; zij bekleden hun huidige functie al naar tevredenheid en zullen dus alleen reageren als jouw vacature nóg beter aansluit.

Vraag een gratis kansenonderzoek aan ter waarde van € 400,-

Arbeidsmarktcampagne uitbesteden aan DoubleSmart: dit is waarom

Personeel werven via social media? En DoubleSmart hiervoor inschakelen? Bij ons ben je zeker van:

✔ Strategisch advies

Met welke content maak je jouw bedrijf nóg aantrekkelijker voor potentiële werknemers? En op welk kanaal kun jij het beste adverteren om de perfecte kandidaat te vinden? Aan DoubleSmart heb je een strategisch partner die met je meedenkt op alle vlakken.


✔ Het beste resultaat

Niet zomaar achteroverleunen als jouw campagne live staat, maar continu (A/B-)testen, analyseren en verbeteren. Welk beeld werkt wel en welk niet? Beter een korte tekst of een lange? Door continu te experimenteren en optimaliseren, is jouw campagne uiteindelijk enorm effectief.


✔ Een effectieve combinatie met Google Ads

Niet zomaar achteroverleunen als jouw campagne live staat, maar continu (A/B-)testen, analyseren en verbeteren. Welk beeld werkt wel en welk niet? Beter een korte tekst of een lange? Door continu te experimenteren en optimaliseren, is jouw campagne uiteindelijk enorm effectief.

Kanalen online wervingscampagne: je opties bij DoubleSmart

Waar je bij online wervingscampagnes misschien al snel denkt aan adverteren op LinkedIn, kunnen ook andere socialmediakanalen erg geschikt zijn hiervoor. Denk aan Instagram; dit kanaal is bijvoorbeeld vaak effectief als je een kandidaat zoekt voor een stage of een junior-functie.

Bij DoubleSmart kun je zowel terecht voor wervingsadvertenties op LinkedIn als voor wervingsadvertenties via Instagram en Facebook. En mocht dit effectief zijn voor jouw doelgroep en vacature, dan is het zelfs mogelijk jouw campagne verder uit te breiden door ook te adverteren op Google.

Wat het beste advertentiekanaal is in jouw situatie? En hoe jij zo snel en kostenefficiënt mogelijk de juiste kandidaat vindt voor de openstaande functie? Je krijgt vakkundig en strategisch advies van een expert in online wervingscampagnes.

Onze experts in online wervingscampagnes.

Social ads-specialist
Social ads- en CRO-specialist
Social ads-specialist
Teamlead Social Ads

In 5 stappen jouw wervingscampagne uitbesteden: onze werkwijze

Jouw online arbeidsmarktcampagne uitbesteden aan DoubleSmart? Je doorloopt bij ons 5 eenvoudige stappen:

  1. Je vraagt een gratis kansenonderzoek aan. Dit houdt in: wij nemen jouw website en socialmediaprofielen grondig onder de loep en sporen kansen voor verbetering op.
  2. Je voert een telefonisch kennismakingsgesprek met ons. Hierin vertel je precies welke functie(s) je hebt openstaan en aan welke eigenschappen en functie-eisen de kandidaat moet voldoen.
  3. Je ontvangt een strategisch actieplan. Hierin staat precies beschreven welke stappen we gaan ondernemen om de perfecte kandidaat te vinden.
  4. Jouw advertenties gaan live. We implementeren de strategie en gaan live met jouw online wervingscampagne.
  5. We analyseren en optimaliseren de resultaten. We testen verschillende soorten advertenties, analyseren de resultaten en optimaliseren jouw campagne continu. Net zo lang tot jij dé perfecte kandidaat gevonden hebt voor de openstaande functie.

Wat klanten zeggen

Alfons Boerdijk

19-11-2019
Doublesmart maakt waar wat ze beloven!

Danielle van der Kraan

24-12-2019

DoubleSmart is een fijn online marketing bureau om mee samen te werken. Met vriendelijke medewerkers die je helpen en waar je terecht kunt voor advies.

Anton Verkooijen

10-02-2020

Tevreden met de service. De heren staan je altijd goed te woord en ze weten waar ze het over hebben. De campagnes leveren tot nu betere resultaten op dan eerst. Tevens wordt altijd duidelijk besproken welke doelstellingen er zijn maandelijks en waar op te groeien is. Begonnen met alleen de SEA tak bij hun onder te brengen, maar ondertussen wordt ook sterk overwogen de andere digitale marketing takken onder te brengen. Top service!

Dave Rader

30-09-2019

Als CEO van GYLD heb ik Doublesmart in de hand genomen om onze SEO/SEA te optimaliseren. Doublesmart gaat voor het resultaat. Ze zijn hands-on, concreet en transparant. Als je op zoek bent naar een online marketing bureau die je ondersteunt om je online doelen te realiseren (in plaats van dikke rapporten te schrijven), dan ben je bij Doublesmart aan het juiste adres.

Adrienne van den Bos

05-06-2020

Ontzettend blij met de samenwerking met DoubleSmart. Ze hebben superveel kennis en denken pro-actief mee. Hoewel SEO een langetermijnspel is, heb ik zelfs in korte tijd al gezien hoe groot de waarde is die DoubleSmart levert. Superblij met de resultaten die we nu al boeken!

Vraag een gratis kansenonderzoek aan ter waarde van € 400,-
Snel de beste sollicitanten strikken?

Veelgestelde vragen

Waarom zou ik mijn online wervingscampagne uitbesteden, in plaats van het zelf te doen?

Natuurlijk kun je proberen zélf te gaan adverteren op social media om nieuw personeel te werven. Maar uit ervaring blijkt dat een specialist – die hiervoor heeft gestudeerd en hier dagelijks mee bezig is – hier een stuk behendiger in is. En dat laat jou uiteindelijk profiteren van voordelen. Zoals:

  • Besparing van moeite, tijd en geld. Een expert weet precies wat er nodig is om social ads zo efficiënt en effectief mogelijk in te zetten. Door het uit te besteden ben jij hier geen tijd en moeite aan kwijt én werf je waarschijnlijk veel sneller geschikt personeel.
  • Betere kandidaten. Een specialist is een ster in het targeten van de juiste doelgroep op social media. Hierdoor weet je zeker dat jouw advertentie in de tijdlijn verschijnt van exact díe personen, die aan de juiste functie-eisen voldoen.
  • Een efficiënte besteding van je advertentiebudget. Door jouw wervingscampagne uit te besteden, weet je zeker dat jouw kostbare advertentiebudget op de meeste efficiënte wijze wordt besteed. Een social ads-specialist weet exact hoe jij het maximale resultaat haalt uit het beschikbare budget.

Wat het precies kost om een online arbeidsmarktcampagne uit te besteden, dat verschilt per situatie. De kosten hangen bijvoorbeeld af van de omvang en de complexiteit van de campagne, op welke kanalen jij gaat adverteren en het opleidingsniveau van de doelgroep die je target. Het bereiken van hoger opgeleide doelgroepen is bijvoorbeeld vaak duurder dan lager opgeleide doelgroepen.

Ontdekken wat het uitbesteden van jouw arbeidsmarktcampagne aan DoubleSmart je ongeveer zou kosten? Neem contact met ons op of vraag direct een gratis kansenonderzoek aan.

Blijkt jouw wervingscampagne niet succesvol te zijn? In eerste instantie goed om te weten is dat wij de resultaten van jouw campagne continu analyseren en dat we jouw advertenties – op basis van de resultaten – steeds blijven optimaliseren. We voeren bijvoorbeeld A/B-testen uit en onderzoeken wat het beste werkt voor jouw doelgroep en jouw openstaande vacature. In de meeste gevallen leidt dit uiteindelijk tot het gewenste resultaat.

Zijn de resultaten toch nog niet zoals gehoopt? Je zegt onze samenwerking op wanneer je maar wil (met een maand opzegtermijn). Je zit dus nooit ergens aan vast.

Online wervingscampagne uitbesteden Online wervingscampagne uitbesteden