Loader

Online marketing bureau Rotterdam

DoubleSmart: online marketing made easy

Wil je gewoon goede online marketing in (de buurt van) Rotterdam? Zoek niet verder, je hebt ons al gevonden.

 
Twee seo experts die bezig zijn het zoekmachine optimalisatie achter een computer

Niet lullen, maar boosten

Laat al die andere marketeers maar lullen over verandertrajecten, synergie en core competences. Ondertussen boosten wij je conversie, want daar heb je een online marketing bureau voor.

Lekker nuchter

We gaan je geen bergen met goud beloven. Daar zijn we veel te nuchter voor (Rotterdam hè). We kunnen je wel vertellen dat we altijd ons best doen en verdacht veel tevreden klanten hebben.

Vragen zijn welkom

Wij zijn specialist in SEO, SEA en conversie optimalisatie, en daar profiteer jij van. Omdat we maar een paar specifieke specialismen hebben, weten we álles van ons werk. Je kunt ons alles vragen. Domme vragen bestaan niet.

DoubleSmart, online marketing bureau Rotterdam

Als online marketing bureau in de buurt van Rotterdam bedienen we klanten in de wijde omtrek van Rotterdam.

Voordat we je onze dienstverlening onder je neus schuiven, stellen we onszelf eerst eens aan je voor. Zo weet je wie je voor je hebt, wel zo fijn.

Vraag een gratis kansenonderzoek aan ter waarde van € 375,-

Vraag aan

Wie zijn wij?

Wij zijn DoubleSmart, een online marketing bureau onder de rook van Rotterdam. Wat er momenteel speelt bij ons: we groeien uit onze voegen, omdat we steeds meer klanten krijgen die ook nog tevreden blijken en dus bij ons blijven. Dat vinden wij natuurlijk top!

Door onze populariteit wordt het hier op de werkvloer steeds drukker. Een van de voordelen hiervan is dat er simpelweg geen ruimte is om naast onze schoenen te gaan lopen. Dat doen we dan ook niet: we blijven nuchter.

Naast nuchter zijn de gedreven, enthousiast, specialistisch en proactief. Omdat we ons er terdege van bewust zijn dat ieder willekeurig online marketing bureau dit over zichzelf zegt, nodigen we je uit zelf de proef op de som te nemen. Neem contact met ons op en kom erachter hoe wij aan zoveel enthousiaste klanten komen!

Zoekmachine optimalisatie

Door hoog in de gratis zoekresultaten van Google te staan, haal je klanten binnen die specifiek naar jouw product of dienst op zoek zijn. We helpen je Google én zijn bezoekers tevreden te stellen, zodat je hoger komt te staan op de zoekresultatenpagina’s. Meer bezoekers op je website? DoubleSmart staat voor je klaar.

Zoekmachine adverteren

Met zoekmachine adverteren, of SEA, kun je heel doelgericht adverteren bij een doelgroep die jij uitkiest. SEA is de uitgelezen manier om snel meer leads te genereren. DoubleSmart is AdWords specialist en heeft al veel AdWords campagnes succesvol begeleid. We hebben zelfs een Google Premier Partnerschap in de wacht gesleept, waar maar weer uit blijkt: adverteren op Google is ons op het lijf geschreven.

Conversie optimalisatie

Bezoekers op je website: check. Maar wat nu als die bezoekers geen klant worden en dus geen conversie opleveren? Conversie optimalisatie lost dit probleem op. Ook daarvoor kun je ons bellen, worden we enthousiast van!

Vraag een gratis kansenonderzoek aan ter waarde van € 375,-

Vraag aan

TeamSMART

Internet marketing die werkt, daar zorgen we voor met TeamSMART. TeamSMART is ons antwoord op de vraag: hoe bieden we je precies de juiste dienstencombinatie om jouw bedrijf te laten rocketen?

Nieuwsgierig naar de perspectieven voor jouw bedrijf? Wil je meetbare resultaten, oftewel: wil je online marketing die wérkt? Pak dan even de telefoon!

Remco Zuidbroek Remco Zuidbroek

Remco Zuidbroek

Heeft een hekel aan een bureau vol zooi, maar betrapt zich er steeds op dat hij het minst opgeruimde bureau heeft van het stel. Gelukkig beschikt hij over een flinke portie strategisch inzicht in bedrijfsprocessen, wat hij moeiteloos toepast op zowel zijn bureausituatie als op de online marketingstrategie van klanten.

0182-342062 linkedIn
Rick Zuidbroek Rick Zuidbroek

Rick Zuidbroek

Voelt als inhouse DJ altijd perfect aan wanneer er muziek aan moet, namelijk op de zeldzame tijdstippen waarop hij zelf even geen inspirerende speech houdt. Deze online marketeer pur sang adviseert je enthousiast over de beste strategie voor jouw bedrijf. Naast muziekmanagement valt ook algemeen management binnen zijn takenpakket.

0182-342062 linkedIn
Erik Dekker - SEA/PPC specialist DoubleSmart Erik Dekker

Erik Dekker

Eet graag taartjes met Jennifer Lawrence, maar dat is in de praktijk lastig te realiseren. Gelukkig wordt Erik ook blij van M&M’s met pinda’s en van het verzamelen van dvd’s en blu-rays, wat heel wat haalbaarder blijkt te zijn. Deze SEA-specialist haalt zijn energie niet alleen uit M&M’s, maar ook uit het opzetten van Ads campagnes die jouw doelgroep naar je website lokken.

0182-342062 linkedIn
Online Marketing Bureau DoubleSmart

Vraag een gratis kansenonderzoek aan ter waarde van € 375,-

Vraag aan

DoubleWeb: Onze partner in techniek

Technische verbeteringen aan de website worden uitgevoerd door DoubleWeb, ons zusterbedrijf. Met DoubleWeb heeft u technische specialisten binnen handbereik. Ga naar de website

Close