Gratis kansenonderzoek t.w.v. € 400,-
90% van de bedrijven laat online groeikansen liggen

Meer bezoekers, aanvragen en conversies genereren
Uitgebreide en concrete analyse
Op maat gemaakt door onze specialisten

Niet lullen, maar boosten

Laat al die andere marketeers maar lullen over verandertrajecten, synergie en core competences. Ondertussen boosten wij je conversie, want daar heb je een online marketing bureau voor.


Met beide benen op de grond

We gaan je geen bergen met goud beloven. Daar zijn we veel te nuchter voor (Rotterdam hè). We kunnen je wel vertellen dat we altijd ons best doen en verdacht veel tevreden klanten hebben.


Vragen zijn welkom

Wij zijn specialist in SEO, SEA en conversie optimalisatie, en daar profiteer jij van. Omdat we maar een paar specifieke specialismen hebben, weten we álles van ons werk. Je kunt ons alles vragen. Domme vragen bestaan niet.

DoubleSmart, online marketing bureau Rotterdam

Als online marketing bureau in de buurt van Rotterdam bedienen we klanten in de wijde omtrek van Rotterdam.

Voordat we je onze dienstverlening onder je neus schuiven, stellen we onszelf eerst eens aan je voor. Zo weet je wie je voor je hebt, wel zo fijn.

Vraag een gratis kansenonderzoek aan ter waarde van € 400,-

Wie zijn wij?

Wij zijn DoubleSmart, een online marketing bureau onder de rook van Rotterdam. Wat er momenteel speelt bij ons: we groeien uit onze voegen, omdat we steeds meer klanten krijgen die ook nog tevreden blijken en dus bij ons blijven. Dat vinden wij natuurlijk top!

Door onze populariteit wordt het hier op de werkvloer steeds drukker. Een van de voordelen hiervan is dat er simpelweg geen ruimte is om naast onze schoenen te gaan lopen. Dat doen we dan ook niet: we blijven met onze beide benen op de grond.

Naast dat we met onze beide benen op de grond blijven staan, zijn we persoonlijk betrokken, vinden wij dat eerlijkheid het langst duurt, tonen we eigenaarschap en houden wij vast aan: we doen het goed of we doen het niet. Omdat we ons er terdege van bewust zijn dat ieder willekeurig online marketing bureau dit over zichzelf zegt, nodigen we je uit zelf de proef op de som te nemen. Neem contact met ons op en kom erachter hoe wij aan zoveel enthousiaste klanten komen!

Vraag een gratis kansenonderzoek aan ter waarde van € 400,-

Zoekmachine optimalisatie

Door hoog in de gratis zoekresultaten van Google te staan, haal je klanten binnen die specifiek naar jouw product of dienst op zoek zijn. We helpen je Google én zijn bezoekers tevreden te stellen, zodat je hoger komt te staan op de zoekresultatenpagina’s. Meer bezoekers op je website? DoubleSmart staat voor je klaar.

Zoekmachine adverteren

Met zoekmachine adverteren, of SEA, kun je heel doelgericht adverteren bij een doelgroep die jij uitkiest. SEA is de uitgelezen manier om snel meer leads te genereren. DoubleSmart is AdWords specialist en heeft al veel AdWords campagnes succesvol begeleid. We hebben zelfs een Google Premier Partnerschap in de wacht gesleept, waar maar weer uit blijkt: adverteren op Google is ons op het lijf geschreven.

Conversie optimalisatie

Bezoekers op je website: check. Maar wat nu als die bezoekers geen klant worden en dus geen conversie opleveren? Conversie optimalisatie lost dit probleem op. Ook daarvoor kun je ons bellen, worden we enthousiast van!

Vraag een gratis kansenonderzoek aan ter waarde van € 400,-

Wat zeggen klanten

Adrienne van den Bos

05-06-2020
Ontzettend blij met de samenwerking met DoubleSmart. Ze hebben superveel kennis en denken pro-actief mee. Hoewel SEO een langetermijnspel is, heb ik zelfs in korte tijd al gezien hoe groot de waarde is die DoubleSmart levert. Superblij met de resultaten die we nu al boeken!

Hans van der Linden

13-11-2019

Inmiddels hebben we meerdere Adwords, Shopping, Display en Social campagnes ondergebracht bij DoubleSmart. Je bent geen nummer maar een klant die de persoonlijke aandacht krijgt die je verwacht. Er wordt geluisterd naar wensen en maatwerk is geen enkel probleem. Duidelijke communicatie en heldere rapportages. Een absolute aanrader!

Sven van Rozendaal

16-06-2016
DoubleSmart heeft Easyplants begeleidt in de transitie van een offline groothandel in kunstbomen en kunstplanten naar een online groothandel en detailhandel. DoubleSmart heeft een marketing strategie opgezet voor de langere termijn. Een groot aantal online marketing tools zijn hierbij ingezet, zoals SEO, google shopping, google adwords, beslist.com. De website wordt regelmatig gemonitord op het conversie percentage. Dit is een continu proces aangezien de online markt zich heel snel doorontwikkeld.

Tony Bergsma

14-07-2020

Tony Bergsma – Vanuit Ubisoft zijn we erg tevreden met de samenwerking. Op alle facetten scoort het bedrijf erg hoog. Resultaat, service, communicatie etc.

Knippen & zo Bussum

09-01-2019

Wij werken sinds 2015 met DoubleSmart. Zij hebben er voor gezorgd dat wij goed vindbaar zijn. Aanrader!

Tijd voor een contactmomentje?
Online Marketing Bureau Rotterdam Online Marketing Bureau Rotterdam