Hoera! DoubleSmart heeft een zusje

Datum: februari 6, 2017, Auteur: Rick, Categorie: Nieuws

Hoera! Met grote vreugde en dankbaarheid geven wij kennis van de geboorte van ons zusje.

Double Service Creatief Flexibel Web. We noemen haar: DoubleWeb
01-01-2017 te Moordrecht

Een zusje voor DoubleSmart

Blij en met lichte trots willen we jullie voorstellen aan DoubleWeb. Bij DoubleSmart geloven we in focus en specialisme hebben we halverwege 2016 besloten om de technische activiteiten van DoubleSmart verder voort te zetten onder een uniek bedrijf. Een bedrijf wat volledige focus heeft op digitale innovatie.

DoubleWeb is specialist op het gebied van webtechnische vraagstukken en vormt daarmee een goede aansluiting op de marketingkennis die DoubleSmart in huis heeft. Door de technische werkzaamheden te splitsen van de marketing werkzaamheden kunnen we de capaciteit en expertise vergroten, maar wel het persoonlijke karakter behouden.

Specialisme van marketing en techniek onder één dak

Net als dat timmermannen en loodgieters andere specialiteiten hebben, is online marketing een andere specialiteit dan techniek. Met DoubleWeb zijn we als ‘groep’ in staat om naast marketing ook techniek van de bovenste plank te leveren.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en dat willen we op deze manier waarborgen.

Naast de technische werkzaamheden van DoubleSmart is DoubleWeb het nieuwe onderdak voor klanten van Devoline en Ibex Internetbureau.

Wat heeft dit voor gevolgen?

Met het samengaan van de bedrijven vergroten we onze capaciteit en expertise. We willen het karakter van een persoonlijk bureau behouden, dat staat voorop! Voor onze klanten proberen we de overgang voor de technische werkzaamheden zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Voordelen

Wat voor voordelen het voor jou heeft? Het zijn er veel, we zullen de belangrijkste benoemen:

  • Naast marketing ook volledige focus op techniek: Klein tipje van de sluier, DoubleWeb bouwt op basis van eigen framework, zo leveren we websites standaard op met  een PageSpeed boven 80/100;
  • Direct schakelen met een technisch specialist: Ja, we kunnen na ons marketing gesprek gelijk doorschakelen. Nee, opnieuw ons nummer draaien is dan niet nodig. Toch handig!
  • Dezelfde accountmanager: Vind je het prettig om alles over de digitale schutting te gooien? Dan doe je dat gewoon, wij regelen de rest voor je. Jup, zonder extra kosten;
  • We letten op de kleine dingen die het succes maken. Maar dan écht. Met de online marketing roots bouwt DoubleWeb websites die online resultaat behalen.

Meer weten?

Vanaf 1 januari 2017 staat er een nog completer team voor je klaar om je verder te helpen met online marketing en met technische verbeteringen aan je website! Heb je vragen over DoubleWeb of over de invulling van de werkzaamheden?

Neem gerust contact op. Rick, Remco, Joost en Michael helpen je graag verder!

Je kan natuurlijk ook vrijblijvend even rondneuzen op onze website: DoubleWeb.nl

 

Hoera! DoubleSmart heeft een zusje Hoera! DoubleSmart heeft een zusje 2022-11-22
DoubleSmart
DoubleSmart