Loader
S
M
A
R
T

Specifiek

Onze doelen definiëren we zo specifiek mogelijk. Met een concreet doel voor ogen weet je duidelijk wat er bereikt moet worden en weet iedereen aan welke voorwaarden voldaan moet worden om van succes te kunnen spreken. Een specifiek doel zorgt ervoor dat je de benodigde stappen hiernaartoe zo helder mogelijk kunt formuleren.

Meetbaar

Doelen zijn bij DoubleSmart altijd meetbaar. Deze eis is zelfs deel van onze missie: Meetbaar meer klanten door transparante online marketing. We stellen daarom altijd concrete doelen op: welke omzetcijfers wil je bereiken, hoeveel meer bezoekers wil je, welke positie in Google wil je behalen? Via ons dashboard kun je de resultaten die we voor je boeken realtime inzien.

Acceptabel

Bij DoubleSmart houden we je investering acceptabel, zodat je rendement behaalt uit de investering van je marketingbudget. Een marketingcampagne heeft immers pas zin als die meer oplevert dan je erin hebt geïnvesteerd.

Realistisch

We zijn nuchter en bekijken jouw kansen en mogelijkheden dus realistisch. We nemen jouw markt en je concurrentie samen onder de loep. Dit marktonderzoek vormt, samen met persoonlijke wensen als je budget, de basis voor de doelen die we stellen. Zo weet je dat we je geen gouden bergen beloven, maar je de toekomst altijd realistisch voorspiegelen.

Tijdsgebonden

Onze werkzaamheden zijn tijdsgebonden, wat wil zeggen dat we ook altijd een uiterste realisatiedatum aan de doelen hangen die we samen met jou stellen. Binnen TeamSMART werken we bijvoorbeeld met sprints van 90 dagen. Natuurlijk willen we je binnen 90 dagen iets kunnen laten zien waar we trots op zijn. De tijdslimiet zorgt er dus voor dat we onze ogen doorlopend op de bal houden.

 

Enthousiast geworden over onze werkwijze? Neem dan contact op

Het eerste online marketing bureau dat echt z’n woorden nakomt. Marktconforme prijzen en persoonlijke begeleiding. Ook uitstekende kennis van zaken en denken echt mee met de klant. Geen onnodige kosten. Aanrader!
C. Denkers - www.pothelm.nl

DoubleSmart helpt mij niet alleen bij het verbeteren van de vindbaarheid van mijn webwinkel, maar geeft ook tips om meer conversies te realiseren. Deze mix van zoekmachine marketing advies en uitvoering maakt de samenwerking erg prettig.

J. de Reuver - www.delaadkabelshop.nl

DoubleSmart helpt ons aan meer website bezoekers, leads en klanten. Via een tip kwamen we terecht bij DoubleSmart. Het blijkt een perfecte match te zijn. Het kennismakingsgesprek klikte meteen en de eerste resultaten (meer omzet met nieuwe klanten) zijn absoluut veelbelovend. Het nakomen van afspraken, enthousiast meedenken en deskundige werkuitvoering zijn van toegevoegde waarde voor ons. DoubleSmart is een prachtbedrijf om mee samen te werken.

F. de Bock - www.nieuwsbriefsysteem.nl

Voor mij als webwinkel eigenaar is een goede vindbaarheid cruciaal. De jongens van DoubleSmart geven praktisch advies en nemen de tijd om je persoonlijk verder te helpen. DoubleSmart is voor mij een echte partner op het gebied van online marketing.

S. van Rozendaal - www.easyplants.nl
Betrouwbare partij waar je op kan bouwen. Goede resultaten en altijd goede rapportage achteraf. Ze voeren niet alleen uit, maar denken juist mee met de marketingstrategie. Hardwerkende Young-professionals die ervoor zorgen dat ons MKB-bedrijf ook marktleider blijft.
A. Perret - www.studentverhuisservice.nl