Vakblad FONK bekroont DoubleSmart tot beste middelgrote bureau van Nederland!

Datum: december 2, 2021, Auteur: Remco, Categorie: Nieuws
Resultaten-fonk-2021

Dagelijks strijden we voor onze klanten voor topposities in de zoekmachine. Maar het is ook weleens leuk om zelf bovenaan te staan. Daarom zijn we super trots om te melden dat we in de FONK100 verkiezing als eerste zijn geëindigd!

Leuk, maar wat betekent dat?

De FONK100 komt jaarlijks uit en beoordeelt diverse soorten bureaus op verschillende dimensies van klanttevredenheid. Denk hierbij aan:

  • De geboekte resultaten;
  • Proactief meedenken;
  • Effectiviteit;
  • Creativiteit;
  • Communicatie;
  • Etc.

Een extern bureau heeft 25 van onze klanten gevraagd hoe zij DoubleSmart beoordelen en gemiddeld scoren we een 9,49 op al die vragen. Die 9,49 was goed genoeg voor een top 1 notering in de categorie ‘Beste business accelerators – Middelgroot’ en een top 5 notering gemeten over alle categorieën. Hier zijn we natuurlijk supertrots op! Deze mooie prestaties zijn ook terug te vinden in het FONK magazine, bekijk het hier.

Hieronder vind je onder elkaar onze scores over alle 13 disciplines.

Resultaten-fonk-2021

Met onze tips laat jij jouw collega’s versteld staan
Marketingtips, inzichten en best practices, zo in je mailbox!

Beter vindbaar zijn én betere leads met jouw online marketing
Inzichten uit SEO, SEA, Social Ads en CRO
Vind je het niets? Uitschrijven is ook zo gedaan
Vakblad FONK bekroont DoubleSmart tot beste middelgrote bureau van Nederland! Vakblad FONK bekroont DoubleSmart tot beste middelgrote bureau van Nederland! 2022-12-19
DoubleSmart
DoubleSmart Remco

Auteur

Remco

Deze project- en accountmanager wordt enthousiast van commercieel te maken ideeën. Zijn nieuwste idee is om als volwassene ook gewoon op een railrunner de trein in te gaan (zeker commercieel interessant). Was graag piloot geworden en heeft dat bevlogene en die liefde voor grote hoogten gelukkig vast weten te houden: is gek op ondernemen en helpt jou als klant de hoogte in met weloverwogen adviezen over je online kansen.