Loader

Zoekmachine adverteren

Meetbaar meer resultaat uit je SEA campagnes

Van alle internet gebruikers vindt ruim 80% dat zoekmachines de beste ondersteuning zijn in het navigeren op het internet. Een goede vindbaarheid in deze zoekmachines is dan ook van levensbelang als je met het bedrijf online verkopen wilt realiseren. Met behulp van Google Adwords kun je snel de vindbaarheid binnen de zoekmachine Google verbeteren en bovendien specifiek je doelgroep aanspreken.

 
Analytics dashboard

Transparant

Wij hebben geen geheimen voor onze klanten. Door te werken met heldere rapportages en SMART-doelstellingen werken we aan meetbaar meer klanten voor je bedrijf.

Flexibele overeenkomsten

Wij geloven in onszelf en de resultaten die voortkomen uit ons werk. Daarom kiezen we er voor om te werken met maandelijks opzegbare overeenkomsten. Dat is wel zo prettig voor onze klanten.

Premier Google Partner

Wij zijn trots op de onderscheiding die we van Google hebben gekregen. Samen met een selecte groep andere online marketing bureaus mogen we ons Google Premier Partner noemen.

Zoekmachine Adverteren (SEA)

Google Adwords resultaten komen boven de normale zoekresultaten te staan van Google. Deze resultaten worden door ongeveer 90% van de zoekers bekeken, hierdoor kunnen onder andere de volgende doelstellingen efficiënt gerealiseerd worden:

  • Verhogen van bezoekers van de website
  • Sales en/of leads genereren
  • Naamsbekendheid vergroten

Vraag een gratis kansenonderzoek aan ter waarde van € 375,-

Vraag aan

Werkwijze Google Adwords campagne

Bij DoubleSmart staat samenwerking en structuur centraal in de dienstverlening. Samen met jou gaan we op zoek naar de manier om de klanten zo efficiënt mogelijk aan te spreken en het rendement van de campagne te vergroten. De werkwijze die wij hanteren bestaat uit de volgende  vier  fases:

Doelgroepanalyse

In deze analyse wordt gekeken naar het gedrag van je doelgroep. Welke klanten wil je aanspreken met Google Adwords? Hoe gedraagt de klant zich op internet? En waarmee kun je de klant ‘triggeren’ om de website te bezoeken?

Bereik Adwords campagne definiëren

Wij zullen je in deze fase een voorstel doen over de zoekwoorden die voor jou relevant zijn. Je kunt deze lijst van zoekwoorden uiteraard aanvullen of verkleinen. Verder wordt het budget van de campagne vastgesteld.

Opzetten Google Adwords campagne

Als duidelijk is wie de potentiële klanten zijn en hoe we deze klanten aan gaan spreken, dan kan de Google Adwords campagne worden geïmplementeerd. De advertentieteksten worden geschreven en de zogenaamde landingspagina’s worden ingericht.

Rapportage & Analyse

Een groot voordeel van Google Adwords is dat het erg dynamisch is; de resultaten van de campagne kunnen dagelijks geanalyseerd worden en vervolgens kan daarop actie op worden ondernomen.  Daarnaast krijg je minimaal iedere maand een rapportage over de resultaten die zijn behaald, hierdoor krijg je een duidelijk beeld van het rendement van de investering. De rapportages worden volledig gepersonaliseerd op basis van de doelstellingen van je bedrijf.

Resultaat binnen handbereik

Het grote voordeel van Google Adwords is het bereik en de gebruiksvriendelijkheid voor de zoekers. Bijna iedere internetgebruiker begint zijn of haar zoektocht in de zoekmachine, waardoor je er zeker van bent dat de advertentie de juiste doelgroep bereikt. Daarnaast is de ROI direct zichtbaar en weet je of de campagne rendabel is. Deze transparantie zorgt ervoor dat er adequaat gereageerd kan worden op kansen die in eerste instantie misschien gemist werden.

Ben jij op zoek naar een betrouwbare partner op het gebied die jouw online ambities waar kan maken? Neem dan contact op met Remco, hij laat je graag de mogelijkheden zien die er voor jouw bedrijf liggen. Dat kan per telefoon: 018 23 420 62 of stuur een email naar remco@doublesmart.nl.

Vraag offerte aan

Ontmoet de specialisten

Erik Dekker - SEA/PPC specialist DoubleSmart

Erik Dekker

Eet graag taartjes met Jennifer Lawrence, maar dat is in de praktijk lastig te realiseren. Gelukkig wordt Erik ook blij van M&M’s met pinda’s en van het verzamelen van dvd’s en blu-rays, wat heel wat haalbaarder blijkt te zijn. Deze SEA-specialist haalt zijn energie niet alleen uit M&M’s, maar ook uit het opzetten van Ads campagnes die jouw doelgroep naar je website lokken.

0182-342062 linkedIn

Rick Zuidbroek

Voelt als inhouse DJ altijd perfect aan wanneer er muziek aan moet, namelijk op de zeldzame tijdstippen waarop hij zelf even geen inspirerende speech houdt. Deze online marketeer pur sang adviseert je enthousiast over de beste strategie voor jouw bedrijf. Naast muziekmanagement valt ook algemeen management binnen zijn takenpakket.

0182-342062 linkedIn

Remco Zuidbroek

Remco heeft een hekel aan een bureau vol zooi, maar betrapt zich er iedere dag op dat hij weer het minst opgeruimde bureau heeft van het stel. Gelukkig beschikt hij over een flinke portie strategisch inzicht in bedrijfsprocessen, wat hij moeiteloos toepast op zowel zijn bureausituatie als op de online marketingstrategie van klanten.

0182-342062 linkedIn

Gratis online kansenonderzoek

Enthousiast geworden over zoekmachine adverteren bij DoubleSmart? Neem dan contact op met Remco Zuidbroek via 018 23 420 62 of vraag direct een gratis kansenonderzoek aan ter waarde van € 375,-

Gratis kansenonderzoek

Het eerste online marketing bureau dat echt z’n woorden nakomt. Marktconforme prijzen en persoonlijke begeleiding. Ook uitstekende kennis van zaken en denken echt mee met de klant. Geen onnodige kosten. Aanrader!
C. Denkers - www.pothelm.nl

DoubleSmart helpt mij niet alleen bij het verbeteren van de vindbaarheid van mijn webwinkel, maar geeft ook tips om meer conversies te realiseren. Deze mix van zoekmachine marketing advies en uitvoering maakt de samenwerking erg prettig.

J. de Reuver - www.delaadkabelshop.nl

DoubleSmart helpt ons aan meer website bezoekers, leads en klanten. Via een tip kwamen we terecht bij DoubleSmart. Het blijkt een perfecte match te zijn. Het kennismakingsgesprek klikte meteen en de eerste resultaten (meer omzet met nieuwe klanten) zijn absoluut veelbelovend. Het nakomen van afspraken, enthousiast meedenken en deskundige werkuitvoering zijn van toegevoegde waarde voor ons. DoubleSmart is een prachtbedrijf om mee samen te werken.

F. de Bock - www.nieuwsbriefsysteem.nl

Voor mij als webwinkel eigenaar is een goede vindbaarheid cruciaal. De jongens van DoubleSmart geven praktisch advies en nemen de tijd om je persoonlijk verder te helpen. DoubleSmart is voor mij een echte partner op het gebied van online marketing.

S. van Rozendaal - www.easyplants.nl
Betrouwbare partij waar je op kan bouwen. Goede resultaten en altijd goede rapportage achteraf. Ze voeren niet alleen uit, maar denken juist mee met de marketingstrategie. Hardwerkende Young-professionals die ervoor zorgen dat ons MKB-bedrijf ook marktleider blijft.
A. Perret - www.studentverhuisservice.nl

DoubleWeb: Onze partner in techniek

Technische verbeteringen aan de website worden uitgevoerd door DoubleWeb, ons zusterbedrijf. Met DoubleWeb heeft u technische specialisten binnen handbereik. Ga naar de website

Close