Loader

Zoekmachine marketing bureau

Zichtbaar op de juiste plek, op het juiste moment.
 
Beter gevonden worden met zoekmachine optimalisatie

Wil je je doelgroep benaderen op het moment dat ze naar je op zoek zijn? Dan is zoekmachine marketing een ideale manier om in beeld te komen bij je potentiële klanten. Door aandacht te besteden aan zoekmachine marketing, trek je een constante bezoekersstroom naar je website. Omdat bezoekers je website vinden op moment dat ze naar je op zoek zijn, ben je aanwezig op een belangrijk moment in de customer journey. Als zoekmachine marketing bureau helpen we je graag om de meest relevante bezoekers naar je website te dirigeren en daarmee de aanvragen en verkopen via jouw website te vergroten. Lees hieronder meer over zoekmachine marketing, of leg je vraag voor aan onze specialisten.

Voordelen van zoekmachine marketing toepassen

  • 95% gebruikt Google om te navigeren
  • Vindbaar op het moment dat de doelgroep je zoekt
  • Internetgebruikers herkennen een bedrijf met een topposities als topmerk
  • Bing wordt minder gebruikt, maar adverteren is relatief goedkoop

Twee pijlers

Zoekmachine marketing is opgebouwd uit twee pijlers: zoekmachine optimalisatie en zoekmachine adverteren. Deze twee onderdelen van zoekmachine marketing zien wij als twee aparte marketingkanalen die elkaar kunnen versterken. Zoekmachine adverteren (zoals Google AdWords of Bing) is heel direct te sturen. Zo kun je heel gericht adverteren op een specifieke regio en kun je weloverwogen de kosten en baten tegen elkaar wegstrepen. Aan de andere kant levert zoekmachine optimalisatie weer langdurig hoge zoekresultaten op.

Customer journey

Het aankoopproces van je doelgroep bestaat uit een aantal fases. Allereerst moet een potentiële klant weten dat een product (of dienst) wordt aangeboden. Vervolgens moet de klant de waarde van het product inzien en bereid zijn om ervoor te betalen. Deze fases spelen zich vaak af in het onderbewustzijn. Bijvoorbeeld wanneer de klant zijn tijdlijn op Facebook checkt en een advertentie voorbij ziet flitsen.

Wanneer de klant de waarde inziet van het product, dan gaat hij actie ondernemen. Vaak gaat dit gepaard met het zoeken naar informatie over het product en het vergelijken van aanbieders. Dat is het punt waar je vindbaar moet zijn! Vindbaarheid in de zoekmachine is daar bij uitstek het marketingkanaal voor!

DoubleSmart als partner en zoekmachine marketing bureau

Als online marketing bureau heeft DoubleSmart een ruime ervaring met zoekmachine marketing. Deze ervaring blijkt onder meer uit ons Google AdWords partnership en de resultaten die we geboekt hebben voor onze klanten. Onze specialisten hebben campagnes begeleid in verschillende markten. Daarmee zijn ze in staat om je te adviseren in een goede mix tussen zoekmachine optimalisatie en zoekmachine adverteren. Ben je benieuwd wat we voor jouw website kunnen betekenen? Deel dan je ambities. We helpen je graag om ze te bereiken!

Onze voordelen

  • Ervaren specialisten
  • Persoonlijke benadering
  • Transparante werkwijze
  • Gestructureerde aanpak
  • Bewezen resultaten

 

Quick scan

Ontdek binnen één minuut de knelpunten van uw website en weet waar de kansen liggen voor uw onderneming. Met deze vrijblijvende SEO scan analyseert u uw website op meer dan 150 punten, daarnaast krijgt u inzage in hoe de punten verbeterd kunnen worden.

Direct, online een complete analyse met diverse tips en feiten over de zoekmachine optimalisatie van uw website.

 
Online kansenonderzoek

DoubleWeb: Onze partner in techniek

Technische verbeteringen aan de website worden uitgevoerd door DoubleWeb, ons zusterbedrijf. Met DoubleWeb heeft u technische specialisten binnen handbereik. Ga naar de website

Close