Gratis kansenonderzoek t.w.v. € 400,-
90% van de bedrijven laat online groeikansen liggen

Meer bezoekers, aanvragen en conversies genereren
Uitgebreide en concrete analyse
Op maat gemaakt door onze specialisten

Kies jouw doelgroep

LinkedIn geeft je de mogelijkheid om de doelgroep(en) voor je advertentiecampagnes heel specifiek uit te kiezen. Selecteer bijvoorbeeld op basis van bedrijf, opleiding, leeftijd, studierichting, aantal jaren ervaring… Je ziet direct hoe groot je doelgroep is met de karakteristieken die jij uitkiest.


Perfect B2B-platform

Hoewel LinkedIn met zijn 4,7 miljoen Nederlandse gebruikers achterblijft bij Facebook met zijn 10,4 miljoen Nederlandse gebruikers, heeft LinkedIn een heel duidelijke perk: LinkedIn is hét platform voor B2B advertising. Richt je je op bedrijven en zakelijke relaties met je producten of dienstverlening?


Hoge conversieratio

Wat LinkedIn een zeer interessant advertentieplatform maakt: de conversieratio van bezoeker naar lead op het platform ligt met 2,74% hoog. Dat is heel wat hoger dan de conversieratio’s van Twitter en Facebook van bezoeker naar lead (respectievelijk 0,69% en 0,77%).

Daarom kies je voor adverteren op LinkedIn

Wil je B2B-klanten bereiken, dan is LinkedIn je ideale platform.

  • E-mailcampagnes draaien zonder e-mailadressen: wil je persoonlijke mails sturen naar mensen, maar heb je geen e-mailadressen en wil je geen tijd en middelen investeren om die te verzamelen? Via LinkedIn kun je persoonlijke berichten sturen waarmee je iedereen in je zelfgekozen doelgroep bij zijn naam aanspreekt. Een e-mailcampagne draaien was nog nooit zo gemakkelijk als op LinkedIn.
  • Steeds meer dagelijkse gebruikers en populair in Nederland: LinkedIn zit in de lift. Het aantal gebruikers in Nederland is ook in 2020 weer gestegen, maar vooral de stijging in het aantal dagelijkse gebruikers van de site is aanzienlijk met 24% in 2020. Nederland is sowieso een topland voor LinkedIn.
  • Hoge betrokkenheid: op LinkedIn zijn bezoekers zakelijk actief. Ze zijn hun netwerk aan het uitbreiden, komen om kennis op te doen over hun vakgebied of werken op hun andere manier aan hun carrière. Deze basishouding maakt dat zij veel minder passief zijn dan bijvoorbeeld de Facebookbezoeker die in de pauze even door de posts van zijn vrienden heen scrolt. Het is niet voor niets dat de conversieratio van bezoeker naar lead op LinkedIn zo hoog ligt in vergelijking met andere online platforms.

LinkedIn Marketing bij DoubleSmart

Vraag een gratis kansenonderzoek aan ter waarde van € 400,-

LinkedIn marketing uitbesteden

Waar je op social media platforms als Facebook en Instagram nog zou kunnen wegkomen met ads die meer creatief dan professioneel zijn, is de gebruiker van LinkedIn kritisch. Hoewel LinkedIn de laatste tijd informeler is geworden (we zien ‘u’ bijvoorbeeld plaatsmaken voor ‘je’), is de LinkedIn gebruiker nog steeds op zoek naar kwaliteit, naar diepgang en wezenlijke informatie.

Om je publiek doelgericht en professioneel aan te spreken via LinkedIn adverteren, is LinkedIn marketing uitbesteden daarom geen gek idee. Dan hoef je je ook niet te verdiepen in:

  • Biedstrategieën
  • Doelgroepsegmentatie
  • LinkedIn Analytics
  • CTR’s
  • InMail campagnes
  • Publicatieplanningen

DoubleSmart als jouw LinkedIn marketing bureau

Op onze afdeling social media marketing bedienen we allerlei verschillende klanten: we maken Instagram advertenties voor aanbieders van afslankdruppels, LinkedIn ads voor softwareaanbieders voor de B2B-markt en doen Facebook marketing voor de verkoper van de allerbeste Goudse siroopwafel. Dagelijks optimaliseren we advertentiecampagnes, passen we biedstrategieën aan op basis van conversiedata en zetten we nieuwe campagnes op voor onze klanten.

Ook buiten social media houden we ons bezig met online marketing. Je kunt bij ons dus niet alleen terecht als je een LinkedIn marketing agency zoekt, maar juist ook als je op zoek bent naar een slimme, allesomvattende online marketing strategie om je merk en producten of diensten op een doeltreffende manier online onder de aandacht te brengen van jouw ideale klant.

Let’s get social!

Vraag een gratis kansenonderzoek aan ter waarde van € 400,-

Wat klanten zeggen

Dimphi van Amen

18-06-2018
Professionals die de afgelopen jaren diverse opdrachtgevers van mij een enorme boost hebben gegeven met de SEO. Ze denken actief mee voor ieder budget en doelstellingen. De resultaten zijn al snel zichtbaar en ze zijn altijd beschikbaar om te sparren over de resultaten of snel te schakelen daar waar nodig. Double Web heeft ook websites en webshops gebouwd voor opdrachtgevers van mij. Helder proces bij het bouwen, workshop uitstekend verzorgd en zeer tevreden met het eindresultaat.

Eline Prins

12-02-2020

Sinds een aantal maanden zijn we begonnen met de samenwerking. Erg tevreden over het contact en de volledige samenwerking. Let’s do it together 😉

Ewoud van de Kolk

20-08-2020
Wat een top bedrijf is DoubleSmart! Contact is erg goed en snel. Naast dat ze een bizar goed lopende SEA campagne hebben gemaakt, adviseren ze ons ook op strategisch niveau. Heb ik vragen over andere online marketing zaken mag ik altijd even met ze sparren zonder dat ze hier gelijk een factuur voor sturen. Erg fijn om met zo’n flexibel bedrijf samen te werken.

Filip Burman

12-01-2020

We zijn super blij met de samenwerking met Erik en Remco voor onze twee webshops. Fijne begeleiding, adviezen en resultaten. Top! Een echte aanrader!

Frank Boon

29-06-2020

DoubleSmart heeft me perfect geholpen om inzichtelijk te krijgen waar mijn grootste winst zit in online aanwezigheid. Geweldig hoe ze de tijd nemen, overal voor je induiken en met concrete voorstellen komen. Op basis van hun voorstel ben ik druk bezig om mijn Google aanwezigheid flink te verhogen. Goud waard!

Tijd voor een contactmoment?
LinkedIn marketing LinkedIn marketing