Loader

Google AdWords Bureau

Meetbaar meer resultaat uit je AdWords campagne

Van alle Google AdWords scans die we doen, laat 90% op dit moment omzet liggen. Heb jij al duidelijke SMART-doelstellingen? Gebruik jij Google als katalysator van je business? Dient Google AdWords als jouw eigen leadgenerator? Wij leggen jouw resultaten bloot.

 
Twee seo experts die bezig zijn het zoekmachine optimalisatie achter een computer

Google AdWords optimalisatie

Komen er niet genoeg bezoekers naar je website? Heb je er alles aan gedaan om meer bezoekers te trekken, maar blijft succes uit? DoubleSmart biedt Google AdWords optimalisatie aan waarbij we samen aan online succes kunnen werken. Je kunt de activiteiten omtrent online adverteren in de zoekmachine aan ons uitbesteden. Wij zijn de Google AdWords expert die jouw missie doet slagen. Met een gerichte en efficiënte campagne zorgen wij ervoor dat je meer bezoekers op je website krijgt.

Neem contact op!   en spar met één van onze Google AdWords specialisten!

Niet alleen meer bezoekers, maar ook meer potentiële klanten

Als Google AdWords bureau hebben wij al vele succesvolle campagnes uitgevoerd. Daarom weten wij ook hoe belangrijk het is dat er niet alleen bezoekers naar je website komen, maar vooral potentiële klanten. Het gaat tenslotte om de verkoop van jouw product of dienst. Als Google AdWords specialist boeken wij meetbaar resultaat, conversies, stijgende bezoekersaantallen en gebruikersgedrag maken we inzichtelijk zodat we samen aan de gestelde doelen kunnen werken. Door onze ervaring weten wij jouw doelgroep met online adverteren in de zoekmachines echt te bereiken. Dat merk je dan ook aan een toenemende omzet.

Uitbesteden van AdWords activiteiten

Waarom het slimmer is om AdWords activiteiten uit te besteden aan een professioneel Google AdWords bureau? Omdat een AdWords expert over het algemeen betere resultaten kan behalen en je bovendien niet zelf uren tijd hoeft te besteden aan activiteiten die uiteindelijk geen succes laten zien. DoubleSmart heeft de expertise in huis om het succes voor jou te realiseren. Het uitbesteden van AdWords activiteiten aan een Google AdWords bureau als DoubleSmart biedt dan ook vele voordelen. Wij bieden je namelijk concreet inzicht in de resultaten en handelen daarnaar.

Profiteer van onze expertise

Op basis van een doelgroepanalyse en het definiëren van het bereik zetten wij een doeltreffende AdWords campagne op. Aan de advertentietekst wordt veel aandacht besteed, want dat is de trigger om jouw doelgroep je website te laten bezoeken.

Gebruikers van de zoekmachine die specifiek op zoek zijn naar een product of dienst komen via AdWords advertenties op jouw website terecht. Dat betekent dat je budget voor de online advertentiecampagne heel nauwgezet en efficiënt wordt gebruikt. Het is de investering zeker waard. Bovendien krijg je inzicht in de campagne, zodat je zelf altijd direct inzicht hebt in de behaalde resultaten, dat is wel zo transparant. Uiteraard wordt de campagne regelmatig onderhouden en zal de campagne gaandeweg worden aangepast om nog succesvoller te worden.

Jij kunt profiteren van de expertise die DoubleSmart heeft opgebouwd. Wij staan aan de basis van jouw verdere succes. Bel vrijblijvend met Remco via 018 23 420 62 of stuur een email naar remco@doublesmart.nl.

Neem contact op!   en spar met één van onze Google AdWords specialisten!

DoubleWeb: Onze partner in techniek

Technische verbeteringen aan de website worden uitgevoerd door DoubleWeb, ons zusterbedrijf. Met DoubleWeb heeft u technische specialisten binnen handbereik. Ga naar de website

Close