Gratis kansenonderzoek t.w.v. € 400,-
90% van de bedrijven laat online groeikansen liggen

Meer bezoekers, aanvragen en conversies genereren
Uitgebreide en concrete analyse
Op maat gemaakt door onze specialisten

Advies op strategisch niveau

Vraag je om een SEO consultant, krijg je er direct een strategisch partner bij! DoubleSmart kijkt verder dan scoren in Google. Om de absolute top te bereiken met jouw bedrijf heb je immers meer nodig dan dat.


Meetbaar meer winst

Geen vage omschrijvingen of onverklaarbare getallen. Bij ons zie je altijd duidelijk wat jouw investering in SEO je oplevert. Je hebt 24/7 toegang tot het dashboard en krijgt precies te horen wat we doen.


Duurzame samenwerking

Je kunt de samenwerking iedere maand opzeggen en tóch pakken we maandelijks voor meer dan 80 klanten SEO op. Dit bewijst maar weer: klanten halen er écht waarde uit om met ons te werken!

Maximaal groeien met een SEO consultant

Misschien heb je zelf al het een en ander geprobeerd. Zoekwoorden op je website verwerkt, informatieve blogs geschreven of interne links geplaatst. Hoe kan het dan toch dat je nog steeds ergens op pagina 3 in Google zweeft?

Het antwoord is simpel: omdat SEO ingewikkelder in elkaar steekt dan dat je in eerste instantie denkt. Wil je écht hoog ranken op alle relevante zoektermen, dan heb je iemand nodig met kennis van zaken. Iemand die de updates van Google op de voet volgt en die precies snapt waar Google wel of juist niet voor zwikt. Met andere woorden: iemand die de functietitel SEO consultant draagt.

SEO bij DoubleSmart

Wat een consultant SEO jou oplevert

Neem je een SEO-specialist in de arm? Samengevat heb je dan de zekerheid dat je:

 • Een waardevolle investering doet. Waar je – als je zelf wat gaat proberen – vooral veel tijd (en dus geld!) kwijt bent, is de kans dat je je investering terugverdient veel groter als je dit laat doen door een expert in SEO.
 • Gaat voor maximale groei en winst. Door de rijke kennis en jarenlange ervaring van een SEO consultant weet je zeker dat je hiermee het allerbeste resultaat bereikt.
 • Jouw kwaliteiten effectief benut. Besteed je je SEO uit aan een consultant, dan houd je tijd over om te doen waar jij goed in bent. En waar het bedrijf jou het hardste nodig heeft.

Dit maakt ons uniek: onze aanpak

Wij helpen maandelijks meer dan 80 bedrijven met een betere vindbaarheid in Google. Hoe we dat voor elkaar krijgen? Onze unieke aanpak is een effectief samenspel van onderstaande 3 factoren.

1. De bottom-up approach: de customer journey op zijn kop

Een beetje eigenwijs, maar bewezen effectief. In plaats van de customer journey, ofwel klantreis, op de klassieke manier te doorlopen, benaderen wij hem op zijn kop. Dat wil zeggen: we focussen ons eerst op de mensen die zich al in de do- of care-fase bevinden, vóórdat we overgaan op think en see.

Waarom we dit op deze manier doen? Simpelweg omdat er in de do- en care-fase de meeste conversie en omzet zit. Je hebt relatief weinig middelen nodig om mensen die zich in deze fases bevinden over de streep te trekken en zodoende besteed je je tijd en budget dus erg efficiënt. Hier lees je meer over de bottom-up benadering.

2. Strategisch partner die proactief met je meedenkt

Met alleen een hoge ranking in Google ben je er nog niet. Wil je écht maximaal groeien met jouw bedrijf, dan moet ook de rest van je strategie staan als een huis. Daarom heb je aan ons een partner die proactief met je meedenkt. Op onlinemarketingvlak én op bedrijfsbreed niveau. Spotten we ergens een gemiste kans? Of denken we dat je door net een andere koers te varen nóg beter resultaat behaalt? Je hoort van ons!

3. TeamSMART-model: overkoepelende aanpak voor al je online marketing

DoubleSmart heeft niet alleen SEO consultants in huis. Ook SEA-, social ads-, CRO- en contentspecialisten vind je onder ons dak! Fijn voor jou: je kunt meerdere diensten uit handen geven aan één partij en al je activiteiten naadloos op elkaar laten afstemmen.

Kies je voor ons zogenoemde TeamSMART-model, dan krijg je een vlijmscherpe totaalstrategie voor al jouw online marketing. Je gaat daarbij periodiek met ons om de tafel om je bedrijfsdoelen te bespreken en initiatieven te bepalen voor de komende periode. Op die manier blijf je altijd scherp op waar je nu uiteindelijk écht heen wilt met je bedrijf.

Nominaties en awards

Welke SEO-diensten je uit handen geeft

Benieuwd waarmee wij concreet aan de slag gaan als je jouw SEO uitbesteedt aan een consultant? Dat is onder andere:

 • Het opstellen van een vlijmscherpe SEO-strategie die bijdraagt aan het behalen van jouw doelen.
 • Het analyseren van het zoekgedrag, de zoekintentie en de zoekvraag van jouw doelgroep.
 • Het toevoegen en optimaliseren van websitecontent, om zo nóg beter tegemoet te komen aan dát wat jouw doelgroep zoekt.
 • Het opbouwen van autoriteit (linkbuilding).
 • Het optimaliseren van de structuur van je website, zodat deze tegemoetkomt aan de wensen van zoekmachine én bezoeker.
 • Het analyseren van de websites van concurrenten, om hen bij te benen of zelfs een stapje voor te blijven.

Stap voor stap: blijf scherp op dát wat je wil bereiken

Een stip op de horizon is soms zo ver, dat je het risico loopt hem uit het oog te verliezen. Bij DoubleSmart willen we juist dát voorkomen. Jij hebt een doel voor ogen en daar moet je scherp op zien te blijven. Daarom ga je bij ons in kleine stapjes te werk.

Wat dat precies inhoudt? Samen met DoubleSmart breng je in kaart wat je uiteindelijk wil bereiken en welke deeltaken gedaan moeten worden om daar uiteindelijk te komen. We evalueren continu welke deeltaken de komende tijd nodig zijn om opnieuw een stapje dichterbij te komen. Omdat je altijd kort zit op datgene wat je wil bereiken, ga je erg effectief te werk!

Onze SEO consultants: ontmoet het team.

SEO-specialist
SEO-specialist
SEO-specialist
SEO-specialist

Jochem Jacobs

03-08-2023
Stuk voor stuk betrokken medewerkers die daadwerkelijk verantwoordelijkheid nemen voor jouw resultaten. Denken ook graag verder mee dan de verantwoordelijkheid. Daarbij ook nog eens prettig in omgang.

Robert Bryhn

22-06-2023
Zeer goede ervaring van dit zeer professionele team, DoubleSmart heeft ons geholpen bij het bereiken van een best-in-class set-up en uitstekende prestatiemarketingoplossingen om onze zakelijke behoeften te ondersteunen. Ze hebben mijn warme aanbeveling.

Derks Ongediertebestrijding

22-04-2021

Fijne samenwerking met DoubleSmart. Elke maand een goed gesprek over de voortgang en we halen goede resultaten op SEO gebied. Daarnaast zijn ze bereid te helpen bij acute problemen. Ze hebben ons eens goed uit de brand geholpen en we zijn ze daar erg dankbaar voor.

Ga zo door jongens!

Adrienne van den Bos

05-06-2020

Ontzettend blij met de samenwerking met DoubleSmart. Ze hebben superveel kennis en denken pro-actief mee. Hoewel SEO een langetermijnspel is, heb ik zelfs in korte tijd al gezien hoe groot de waarde is die DoubleSmart levert. Superblij met de resultaten die we nu al boeken!

SEO consultant inhuren en groeien tot online koploper?

Zin om eens te sparren met een SEO consultant? En om te ontdekken waar jij nu kansen laat liggen? Vraag nú een gratis kansenonderzoek aan ter waarde van 400 euro óf neem vrijblijvend contact met ons op. Samen zorgen we ervoor dat jij binnenkort profiteert van extra websitebezoekers, conversies en omzet!

Gratis kansenonderzoek t.w.v. € 400,-
90% van de bedrijven laat online groeikansen liggen

Meer bezoekers, aanvragen en conversies genereren
Uitgebreide en concrete analyse
Op maat gemaakt door onze specialisten
Neem vrijblijvend contact op

Meest voorkomende vragen

1. Wat doet een SEO consultant?

Kortgezegd helpt een SEO consultant bedrijven (ofwel: websites) beter vindbaar te worden in Google. Hij of zij optimaliseert een website zodanig, dat hij hoger rankt in de zoekresultaten (op relevante zoektermen). Concreet houdt zo’n consultant zich bezig met werkzaamheden als:

 • Het opstellen van een SEO-strategies
 • Het analyseren van het zoekgedrag van de doelgroep
 • Het toevoegen en optimaliseren van websitecontent
 • Het opbouwen van autoriteit (linkbuilding)
 • Het optimaliseren van de structuur van een website
 • Het analyseren van de websites van concurrenten

Wat SEO precies kost per maand, dat is afhankelijk van de hoeveelheid tijd en middelen die je erin stopt. Iedere SEO consultant hanteert immers net weer een ander uurtarief. En die vraag is dus niet zo 1, 2, 3 te beantwoorden.

Wat je echter wél zeker weet, is dat de kans dat je je investering terugverdient relatief groot is als je SEO uitbesteedt. Een specialist weet precies wat er nodig is om jouw website hoger te laten ranken. En een hogere plek in Google leidt vaak automatisch tot meer websitebezoekers én omzet.b

Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat een SEO consultant inhuren bij DoubleSmart je kost.

Verdiep je je erin, dan kun je zeker zelf SEO doen. De ervaring leert wel dat je van een veel hoger rendement profiteert als je een specialist inschakelt. Het algoritme van Google steekt best ingewikkeld in elkaar en het kost heel wat tijd en moeite om dit onder de knie te krijgen. Een consultant heeft hiervoor gestudeerd en houdt alle ontwikkelingen nauwlettend in de gaten.

Meer leren over SEO? Bekijk dan eens onze SEO-hub. Dit is de plek voor jouw SEO-kennis.

SEO consultant SEO consultant