Gratis kansenonderzoek t.w.v. € 400,-
90% van de bedrijven laat online groeikansen liggen

Meer bezoekers, aanvragen en conversies genereren
Uitgebreide en concrete analyse
Op maat gemaakt door onze specialisten

Meer leads en klanten

Als je hoger in Google staat, zullen meer mensen op jouw website klikken. Benut de kracht van zoekmachine marketing om het meeste uit die websitebezoekers te halen. Van geïnteresseerde gebruiker tot terugkerende klant!


Bereik je ideale doelgroep

Sta je hoog in Google met je website? Dan ben je goed vindbaar voor jouw ideale potentiële klant. Van de oriëntatiefase tot de uiteindelijke aankoop: door hoog in Google te ranken, ben je overal in de klantreis aanwezig.


Transparant en eerlijk

Bij DoubleSmart zit je nergens aan vast en weet je altijd waar we mee bezig zijn. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. Wij houden niet van shady business! We stellen meetbare doelen op en houden scherp in de gaten of we die halen.

Hoger in Google komen? Wij helpen je!

Google is een onmisbaar platform geworden voor iedereen die zich in de online wereld beweegt. Het is niet meer weg te denken van het internet! Wil je iets weten of heb je iets nodig? Voor het antwoord hoef je alleen even te googelen.

Ondernemers kunnen hier slim op inspelen door met zoekmachine marketing aan de slag te gaan. Dat is namelijk de sleutel naar hoger in Google ranken met je website. En als je hoog in Google staat, komen al die mensen die even iets googelen op jouw website terecht. Dat zijn allemaal potentiële klanten en leads.

Weet je niet waar je moet beginnen om je website hoger in Google te krijgen? De specialisten van DoubleSmart helpen je graag! Wij zijn een online marketing bureau en wij leveren stabiele topposities in Google voor ondernemingen in alle branches die er maar bestaan. Dit doen we door gedegen online strategie te combineren met onze jarenlange kennis van online marketing en jouw kennis van je branche.

Liever een video? We got you

Vraag een gratis kansenonderzoek aan ter waarde van € 400,-

Waarom hoger in Google?

Voor een bedrijf dat een website heeft, is het belangrijk om zo veel mogelijk bezoekers naar de website te trekken. Deze mensen zijn immers potentiële klanten en leads. En dat betekent: meer omzet en meer winst voor jou.

Een van de grootste kanalen om mensen kennis te laten maken met jouw bedrijf, is Google. Denk maar eens na: als jij iets nodig hebt, of het nu een theepot of een tuinset is, dan begin je vaak bij Google. Waarschijnlijk eerst om je te oriënteren, en later misschien wel om een aankoop te doen.

En hoe vaak klik je dan door naar de tweede zoekresultatenpagina van Google? Juist: vrijwel nooit. Als je hoog staat in Google, kun je de meeste gebruikers naar jouw website lokken en vervolgens activeren om een aankoop bij jou te doen (of een andere conversie uit te voeren).

Oftewel: hoger in Google betekent meer klanten.

Hoe kom je hoger in Google?

Hoe kan je er als ondernemer voor zorgen dat je website hoger in Google gaat ranken? Er zijn twee opties om beter vindbaar in Google te worden: SEO en SEA.

SEO staat voor search engine optimization oftewel zoekmachine optimalisatie. Door de pagina’s op je website aan te passen aan de eisen van Google, worden ze sneller opgepikt door Google en is de kans groter dat ze hoog gaan ranken in de organische (= niet-betaalde) zoekresultaten.

SEA is de afkorting van search engine advertising, oftewel zoekmachine adverteren. Hierbij betaal je voor advertenties die in Google worden vertoond. Zo kun je dus ook hoog in Google zichtbaar worden, en vaak op een kortere termijn dan met SEO.

Hoog in Google met SEO

Met zoekmachine optimalisatie kun je ervoor zorgen dat jouw website hoog in Google komt te staan. Mensen kijken vaak niet verder dan de eerste pagina aan zoekresultaten. Staat jouw bedrijf op die eerste pagina of heb je een van de felbegeerde top-3 plekjes weten te veroveren? Dan heb je een heel groot bereik en zullen meer mensen jou weten te vinden! Bovendien zijn SEO-posities (ook wel: organische posities) in Google gratis. Als een gebruiker erop klikt, kost dat jou geen geld.

SEO is iets voor de lange termijn, je staat niet van de een op de andere dag bovenaan de eerste pagina van Google. Maar als je er eenmaal staat, is het een kwestie van onderhouden. Dan kun je stabiele posities garanderen.

Hoe werkt SEO?

Als je aan SEO doet, voer je voortdurend optimalisaties en verbeteringen uit aan je website waarvan je weet dat die in de smaak vallen bij Google. Hoeveel verbeteringen je moet uitvoeren, ligt aan de concurrentie van de branche waarin je je beweegt. Ook zijn sommige zoektermen competitiever dan andere. Hoe hoger de concurrentie, hoe belangrijker het is dat je op de juiste manier te werk gaat. Zo blijf je concurrenten een stap voor.

3 SEO-pijlers om hoger in Google te ranken

SEO bestaat uit drie onderdelen. Als je op alle drie die vlakken goed presteert, ga je vanzelf hoger ranken in Google. De drie onderdelen zijn:

Onze SEO-specialisten en SEO-tekstschrijvers kunnen je helpen met het optimaliseren van deze drie pijlers van SEO. Zo schiet je als een raket naar de eerste pagina van Google!

Vraag een gratis kansenonderzoek aan ter waarde van € 400,-

Hoog in Google met SEA

Zoekmachine adverteren is een manier om op korte termijn hoog in Google zichtbaar te zijn. Als iemand op jouw advertentie in Google klikt, betaal jij een vast bedrag. Met SEA adverteer je heel doelgericht, waardoor veel websitebezoekers tot conversie zullen overgaan.

Hoe werkt SEA?

Adverteren in Google met Google Ads werkt op basis van het cost-per-click model (CPC). Dat betekent dat je voor iedere klik betaalt. Wordt de advertentie wel getoond, maar wordt er niet op geklikt? Dan betaal je niet.

Per branche en per zoekterm verschilt het CPC-bedrag. Sommige zoektermen staan vrijwel garant voor een conversie, dus dan verdien je dat CPC-bedrag gelijk weer terug. Maar andere zoektermen zijn wél competitief, maar leveren je niet gegarandeerd omzet op. Je moet dus slim omgaan met je maandelijkse advertentiebudget. Lukt dat? Dan kun je snel veel nieuwe klanten en leads uit SEA halen!

Dé strategie om hoger in Google te scoren

Wil je hoog in Google komen te staan met je website? Dan doe je er goed aan om een mix van SEA en SEO in te zetten. Op die manier zorg je ervoor dat je zowel op de korte als lange termijn hoog in Google staat. Bovendien kun je de inzichten die je uit het ene kanalen haalt, slim hergebruiken bij het andere kanaal. De ultieme zoekmachine marketing strategie is dus een holistische combinatie van zoekmachine optimalisatie én zoekmachine adverteren.

Vraag een gratis kansenonderzoek aan ter waarde van € 400,-

Hoog in Google dankzij de specialisten van DoubleSmart!

Zoekmachine marketing is een vak apart. Als je écht goede resultaten wilt boeken moet je er veel tijd en moeite in stoppen. Vooral als je je in een competitieve branche bevindt met veel concurrenten (die ook allemaal hard hun best doen om hoger in Google te komen!). Je moet weten wat je doet, wat de eisen zijn van Google als je met SEO aan de slag gaat en wat slimme biedstrategieën zijn als je begint met SEA.

Wil je wel hoger in Google komen, maar wil jij je zelf liever bezighouden met je eigen passie? Dan is het slim om de werkzaamheden uit te besteden aan DoubleSmart, hét zoekmachine marketing bureau dat meetbaar meer klanten oplevert voor jouw business. Zie het uitbesteden van je zoekmachine marketing als een investering: als je het er bij DoubleSmart in stopt, halen wij het er dubbel en dwars weer voor je uit!

TeamSMART-methode voor intensieve samenwerking

Onze SEO-experts en SEA-specialisten werken intensief met elkaar samen door onze unieke TeamSMART-methode. Daardoor kom je binnen no time hoog in Google te staan met je website en kun je snel genieten van meer klanten en leads. Wij doen waar wij goed in zijn – jou hoger in Google helpen – en jij doet waar jij goed in bent – al die nieuwe klanten helpen, bijvoorbeeld!

Vraag een gratis kansenonderzoek aan ter waarde van € 400,-

Wat klanten zeggen

Adrienne van den Bos

05-06-2020
Ontzettend blij met de samenwerking met DoubleSmart. Ze hebben superveel kennis en denken pro-actief mee. Hoewel SEO een langetermijnspel is, heb ik zelfs in korte tijd al gezien hoe groot de waarde is die DoubleSmart levert. Superblij met de resultaten die we nu al boeken!

Felicia Heres

17-08-2022

Vanuit mijn functie als E-Commerce Manager bij Somfy heb ik ruim 1,5 jaar met DoubleSmart gewerkt. DoubleSmart ondersteunt ons bij de online strategie en het uitvoeren van de online marketing activiteiten SEA, SEO en paid SOCIAL. Daarnaast adviseren ze ons ook op het gebied van CRO. Het is altijd een super prettige en productieve samenwerking geweest en samen hebben we mooie resultaten behaald!

Ruud van Doorn

14-10-2022

Niets dan lof tot heden over dit bedrijf. Leuke medewerkers die ook nog meedenkers zijn. Maandelijks overleg over de resultaten. …. En het belangrijkste. Het levert een omzetverhoging op. Dus Maatjemeer.nl is al jaren dik tevreden.

Alwin Kapteijn

30-01-2020

Zeer prettig bedrijf om mee samen te werken. Wij besteden de marketing volledig uit voor 2 van onze website’s. Dit doen ze zeer kundig en we ontvangen netjes iedere maand een gespecificeerd overzicht en tips met zaken die we zelf nog kunnen verbeteren om nog meer omzet te halen uit de website’s. Zowel voor het genereren van leads alsmede het genereren van verkopen is voor DoubleSmart geen probleem.

Wouter Verhoeven

12-10-2022

Fantastisch bedrijf! Korte lijnen in communicatie, pro-actieve instelling, altijd tijd om even te sparren en bovenal: ze hebben heel veel kennis en ervaring in huis. Onze resultaten spreken voor zich en we zijn meer dan tevreden. Een aanrader!

Tijd voor een contactmomentje?

Veelgestelde vragen over hoog in Google

Hoe krijg je je website hoog in Google?

Wil je hoog in Google komen te staan? Dat kan met zoekmachine marketing. Er zijn twee soorten zoekmachine marketing: SEA (zoekmachine adverteren) en SEO (zoekmachine optimalisatie). Beide soorten hebben zo hun eigen voordelen, maar het resultaat is hetzelfde: jouw website hoog in Google.

Jazeker! Met SEO kun je goede resultaten boeken om hoger in Google te komen op de lange termijn. Google Ads is geschikter om de korte termijn snel resultaat te boeken. Wil je niet betalen voor advertenties? Dan kun je prima uit de voeten met alleen SEO-werkzaamheden. Maar het duurt dan wel iets langer, namelijk een paar maanden, voordat die inspanningen hun vruchten afwerpen.

De slimste manier om hoog in Google te komen, is inzetten op een strategische combinatie van SEO en SEA. Daardoor ben je zowel op de korte als lange termijn vindbaar op hoge posities in Google. Bovendien hebben beide kanalen zo hun eigen voordelen en kun je inzichten uit het ene kanaal slim toepassen voor het andere kanaal.

Als je hoog in Google rankt, ben je goed vindbaar voor consumenten. Zeg nou zelf: als jij iets wilt weten of iets wilt kopen, dan pak je er toch ook even snel Google bij? En ga je ooit verder dan de eerste of maximaal tweede zoekresultatenpagina? Daarom kan het je business veel opleveren om hoog in Google te ranken. Meer klanten, meer leads en meer omzet!

Hoog in Google komen? Hoog in Google komen?