Gratis kansenonderzoek t.w.v. € 400,-
90% van de bedrijven laat online groeikansen liggen

Meer bezoekers, aanvragen en conversies genereren
Uitgebreide en concrete analyse
Op maat gemaakt door onze specialisten

Beter vindbaar op Google: Optimaliseren

Veel bedrijven hebben hun website al laten optimaliseren voor Google. Bij bijna alle gangbare zoektermen die een koopactie impliceren bestaan de bovenste resultaten uit bedrijven die hun website hebben geoptimaliseerd. Maar ook gevonden worden op algemenere zoektermen die iets te maken hebben met je product of dienst, kunnen je beter vindbaar op Google maken.

Wie beter vindbaar op Google wil zijn dan de concurrent zal zijn website zeer goed geschikt moeten maken voor Google. Dit kan met zoekwoorden, maar ook met linkbuilding, SEO copywriting, technische zoekmachine optimalisatie en allerlei andere facetten die resulteren in een betere vindbaarheid in Google. SEO uitbesteden? De SEO-specialisten van DoubleSmart helpen je graag verder.

Liever een video? We got you

Hoger in de zoekresultaten: Adverteren

Zoekmachine adverteren is een goede manier om beter vindbaar op Google te zijn. Via Google Ads kan gericht op bepaalde zoektermen worden geadverteerd. Op die manier kan iedereen op een eenvoudige wijze bovenaan komen, mits de advertentie van hoge kwaliteit is. Zaak is om de advertentie beter te maken dan die van de concurrent, zodat Google de advertentie bovenaan de advertenties plaatst.

Het is mogelijk om binnen nu en 24 uur vindbaar te zijn op de belangrijkste zoekwoorden voor de onderneming. Dit kan door middel van een Google Ads campagne. De adverteerder betaalt een bedrag per klik, zodra een internetgebruiker op de advertentie klikt worden er kosten in rekening gebracht.

Kortom: je betaalt een vast bedrag per bezoeker. Aangezien Google Ads werkt met een biedingssysteem, zullen concurrerende zoekwoorden vaak in de kosten lopen. Slim gebruik van Ads kan voor ondernemers nog altijd erg interessant zijn. De SEA-experts van DoubleSmart weten alles van adverteren op Google en helpen je hier graag bij. SEA uitbesteden is een slimme keuze als je hoog rendement wilt behalen.

Vraag een gratis kansenonderzoek aan ter waarde van € 400,-

Beter vindbaar op Google: Relevantie

Door een uitgebreid bedrijfsprofiel te maken wordt een bedrijf makkelijker gevonden bij bijvoorbeeld Google Maps. Het is dan mogelijk om bijvoorbeeld bij een sterke zoekterm als een van de eerste resultaten bij de locatieresultaten tevoorschijn te komen. Relevantie is natuurlijk ook hier erg belangrijk.

Google ziet nieuwe content als relevanter dan oude. Een persbericht van jaren terug heeft logischerwijs minder waarde dan een persbericht van één dag oud. Als je bovenaan in Google wil komen, dan zal je ervoor moeten zorgen dat er actuele content de wereld in wordt gestuurd. Dat kan doordat anderen over je website schrijven, bijvoorbeeld op een nieuwswebsite of blog. Ook bestaat de mogelijkheid om zelf content te creëren, bijvoorbeeld door persberichten te schrijven of zelf een blog bij te houden.

Hoger in de zoekresultaten: Autoriteit creëren

Vervolgens is het van belang dat met de geoptimaliseerde website geprobeerd wordt autoriteit te creëren. Dit kan door regelmatig de website te optimaliseren en uit te breiden met goede kwalitatieve content. Ook strategische linkbuilding is een vorm van het verbeteren van de autoriteit. Linkbuilding is het plaatsen, of laten plaatsen, van links naar de website. En dan met name relevante links naar diverse afzonderlijke pagina’s op de website van een bedrijf. Belangrijk is daarbij dat de pagina’s waarop de links staan in verband staan met de zoekterm en handig is daarbij dat deze linkpagina’s ook weer door andere websites worden gelinkt. Deze backlinks vormen samen de linkbuilding, die ervoor zorgt dat je hoger gerankt wordt in de zoekmachines zoals Google. De waarde van een link is van een aantal zaken afhankelijk:

  • Het onderwerp van de pagina waarop de link staat;
  • Hoeveel autoriteit heeft de pagina waar de link op wordt geplaatst;
  • De waarde die Google aan de website toekent met betrekking tot het onderwerp. Met andere woorden: hoe hoog staat de website zelf in Google?

Wie bijvoorbeeld tweedehandsauto’s verkoopt zal in een veel bezocht autoforum een goede samenwerking vinden. Staat de link op een pagina waar veelvuldig over tweedehandsauto’s wordt gediscussieerd, dan is de waarde zeer groot.

Beter vindbaar op Google: DoubleSmart

Wie beter vindbaar op Google wil zijn dan de concurrent kan de hulp inschakelen van een professional. DoubleSmart is een online marketing bureau met kennis van vindbaarheid in Google, SEO en online marketing. Neem vooral contact met ons op, dan leggen wij je uit wat we voor jou kunnen doen.

Vraag een gratis kansenonderzoek aan ter waarde van € 400,-

Wat klanten zeggen

Frank Boon

29-06-2020
DoubleSmart heeft me perfect geholpen om inzichtelijk te krijgen waar mijn grootste winst zit in online aanwezigheid. Geweldig hoe ze de tijd nemen, overal voor je induiken en met concrete voorstellen komen. Op basis van hun voorstel ben ik druk bezig om mijn Google aanwezigheid flink te verhogen. Goud waard!

Hans van der Linden

13-11-2019

Inmiddels hebben we meerdere Adwords, Shopping, Display en Social campagnes ondergebracht bij DoubleSmart. Je bent geen nummer maar een klant die de persoonlijke aandacht krijgt die je verwacht. Er wordt geluisterd naar wensen en maatwerk is geen enkel probleem. Duidelijke communicatie en heldere rapportages. Een absolute aanrader!

Hans van der Linden

13-11-2019

Inmiddels hebben we meerdere Adwords, Shopping, Display en Social campagnes ondergebracht bij DoubleSmart. Je bent geen nummer maar een klant die de persoonlijke aandacht krijgt die je verwacht. Er wordt geluisterd naar wensen en maatwerk is geen enkel probleem. Duidelijke communicatie en heldere rapportages. Een absolute aanrader!

Jasper Schoonderwoerd

21-03-2019

Betrouwbare partner, meedenkend en leveren wat we afspreken. Hebben mijn vertrouwen om de toekomst verder uit te bouwen.

Anton Verkooijen

10-02-2020

Tevreden met de service. De heren staan je altijd goed te woord en ze weten waar ze het over hebben. De campagnes leveren tot nu betere resultaten op dan eerst. Tevens wordt altijd duidelijk besproken welke doelstellingen er zijn maandelijks en waar op te groeien is. Begonnen met alleen de SEA tak bij hun onder te brengen, maar ondertussen wordt ook sterk overwogen de andere digitale marketing takken onder te brengen. Top service!

Tijd voor een contactmomentje?
Beter vindbaar op Google dan de concurrent Beter vindbaar op Google dan de concurrent