Gratis Kansenonderzoek t.w.v. € 375,-
90% van de bedrijven laat online groei kansen liggen.

Reactie binnen 1 werkdag
Concreet stappenplan
Telefonisch toegelicht t.o.v. jouw doelstellingen

Gratis kansenonderzoek

Precies weten waar jouw SEO-kansen liggen? Vraag nu ons gratis kansenonderzoek aan en onze specialisten brengen de kansen die er liggen op het gebied van SEO en SEA in kaart.


Meten is weten

De doelen die wij stellen, zijn altijd meetbaar. Zo weet je precies wanneer je van succes kunt spreken. Samen met jou doen we er alles aan om jouw bedrijf optimaal te laten groeien!


Flexibele overeenkomst

Toch niet tevreden met de resultaten die we boeken? Onze contracten zijn binnen een maand opzegbaar. Zo zit je nergens aan vast én weet je zeker dat we ons best voor je doen!

Wat is een SEO-analyse?

Een SEO-analyse is een rapport dat je helpt te visualiseren wat de staat van jouw website is op SEO-vlak. Hoe ziet Google jouw website, hoe goed ben je vindbaar? Ons kansenonderzoek geeft je inzicht in de online kansen die er voor jouw bedrijf liggen op het gebied van zoekmachine optimalisatie.

We gebruiken onze speciale software en steekproeven om je website nauwkeurig te bekijken om zo op verschillende SEO-gebieden een concreet advies te kunnen geven over je website.

Liever een video? We got you

Vraag een gratis kansenonderzoek aan ter waarde van € 375,-

SEO-analyse: waar letten we op?

Zoekmachine optimalisatie of SEO, is geen exacte wetenschap. Google houdt zijn algoritmes geheim en geeft slechts richtlijnen over hoe je op je website rekening kunt houden met deze algoritmes.

Wat we echter wel weten, is dat zoekmachines altijd het belang van de zoeker vooropstellen. Dit principe keert steeds terug en neemt dus ook een centrale rol in bij zoekmachine optimalisatie.

De factoren waarop wij ons in onze analyse van jouw website focussen, zijn geselecteerd door SEO-specialisten die dagelijks met succes hun SEO-technieken toepassen en klanten beter vindbaar maken in de zoekmachines. Deze factoren zijn in te delen in drie categorieën: autoriteit, content en techniek.

 

Autoriteit.

Hoe hoger de autoriteit van je website, hoe gemakkelijker het is om hoger in de zoekresultaten van de zoekmachine te komen.
Een hoge autoriteit krijg je door kwalitatieve backlinks, oftewel: het is van belang dat andere relevante websites naar jouw website verwijzen met een link. Hoe meer relevante websites dit doen, hoe hoger jouw autoriteit.
Een relevante website is een website die thematisch gezien duidelijk met jouw website in verband staat. Een backlink op een relevante website die bovendien ook zelf een hoge autoriteit heeft, is helemaal van grote waarde voor het opbouwen van een sterk backlinkprofiel van jouw website. Een sterk backlinkprofiel kun je actief opbouwen door aan Linkbuilding te doen.
De autoriteit van je website lichten we in het kansenonderzoek door op basis van je backlinkprofiel en de mate waarin je content het waard is om naar te linken.

Content.

Met content wordt de inhoud van je website bedoeld. De kunst is door goede, kwalitatieve content te creëren zowel je bezoekers als de zoekmachines tevreden te houden. Dit doe je door je bezoekers te bieden waarnaar zij op zoek zijn. Een SEO copywriter weet precies hoe dat moet.

Google stelt zich tot doel om zijn gebruikers zo snel en zo goed mogelijk te voorzien van een antwoord op hun zoekvragen. Als jij je website voorziet van waardevolle content die een duidelijk antwoord geeft op vragen waarmee (be)zoekers kampen, levert dit je een goede positie op de resultatenpagina’s van zoekmachines op. Jouw goede content is namelijk precies wat Google zijn zoekers wil tonen.
Binnen ons kansenonderzoek nemen we op contentgebied de URL-structuur van je website, je zoekwoordengebruik en eventuele duplicate content onder de loep.

Techniek.

Om je website goed te laten functioneren, is de techniek achter je website van groot belang. Google stelt zich tot doel zijn zoekers een goede gebruikerservaring te bieden. Een website met een matige techniek kan de gebruikerservaring van de bezoeker negatief beïnvloeden. Google staat dan ook negatief tegenover websites waarbij technische moeilijkheden het gebruikersgemak verkleinen.
Op technisch gebied bespreekt jouw kansenonderzoek bij DoubleSmart de snelheid, de al dan niet beveiligde verbinding en de gestructureerde data van jouw website.

Vraag een gratis kansenonderzoek aan ter waarde van € 375,-

Ook een gratis SEO-analyse?

Ons kansenonderzoek is jouw gratis SEO-analyse. Met deze analyse in de hand kun je gelijk concrete stappen nemen om de vindbaarheid van jouw website effectief te vergroten.

Ons kansenonderzoek geeft je duidelijk inzicht in je verbeterpunten en is geschreven in begrijpelijk Nederlands.

The only way is up! Wil jij ook je weg omhoog in Google vinden? Neem contact met ons op en geef ons het startsignaal voor jouw gratis analyse!

Inclusief gratis SEA-analyse!

Een SEO-analyse komt nooit alleen. Tenminste, die van ons niet.

We bieden je tegelijkertijd een SEA-analyse, die zit bij je SEO-analyse inbegrepen. Wij geloven namelijk in de effectiviteit van een uitgebalanceerde combinatie van SEO en SEA.

Waar wacht je nog op? Vraag gelijk je gratis kansenonderzoek aan!

Gratis kansenonderzoek t.w.v. € 375,-
90% van de bedrijven laat online groei kansen liggen.

Reactie binnen 1 werkdag
Concreet stappenplan
Telefonisch toegelicht o.b.v. jouw doelstellingen

Wat klanten zeggen

Hans van der Linden

13-11-2019
Inmiddels hebben we meerdere Adwords, Shopping, Display en Social campagnes ondergebracht bij DoubleSmart. Je bent geen nummer maar een klant die de persoonlijke aandacht krijgt die je verwacht. Er wordt geluisterd naar wensen en maatwerk is geen enkel probleem. Duidelijke communicatie en heldere rapportages. Een absolute aanrader!

Michael Reijers

19-08-2020

Onze salesunit Seminautic werkt nu een half jaar met ondersteuning van Double Smart aan de SEA campagnes. Bij veel productgroepen zijn de conversiekosten met 200% gedaald! Dit najaar gaan we starten met SEO en Social. Doubles Smart werkt met prettige bedrijfskundige methodieken waardoor ook complexere ‘google’ materie overzichtelijk blijft.

Frank Boon

29-06-2020

DoubleSmart heeft me perfect geholpen om inzichtelijk te krijgen waar mijn grootste winst zit in online aanwezigheid. Geweldig hoe ze de tijd nemen, overal voor je induiken en met concrete voorstellen komen. Op basis van hun voorstel ben ik druk bezig om mijn Google aanwezigheid flink te verhogen. Goud waard!

Eline Prins

12-02-2020

Sinds een aantal maanden zijn we begonnen met de samenwerking. Erg tevreden over het contact en de volledige samenwerking. Let’s do it together 😉

Marijn Klaassen

12-06-2017

In de afgelopen 5 jaar heeft het Double Smart bewezen een uitstekend bedrijf te zijn voor SEO en SEA werkzaamheden. (Bijna) overal staan we op de eerste en tweede plaats binnen Google. Ook het opzetten van Google Shopping is DoubleSmart een uitstekende partner.

Tijd voor een contactmomentje?
SEO-Analyse SEO-Analyse