Loader

SEO-analyse

Op naar de top!

Onze gratis SEO-analyse laat je zien hoe je website scoort op het gebied van SEO. Wil jij ook naar de top van de zoekresultatenpagina? Weet binnen een paar dagen waar jouw kansen liggen!

 
B2B leadgeneratie, beeldschermen

Gratis kansenonderzoek

Precies weten waar jouw SEO-kansen liggen? Vraag nu ons gratis kansenonderzoek aan en onze specialisten brengen de kansen die er liggen op het gebied van SEO en SEA in kaart.

Meten is weten

De doelen die wij stellen, zijn altijd meetbaar. Zo weet je precies wanneer je van succes kunt spreken. Samen met jou doen we er alles aan om jouw bedrijf optimaal te laten groeien!

Flexibele overeenkomst

Toch niet tevreden met de resultaten die we boeken? Onze contracten zijn binnen een maand opzegbaar. Zo zit je nergens aan vast én weet je zeker dat we ons best voor je doen!

Wat is een SEO-analyse?

Een SEO-analyse is een rapport dat je helpt te visualiseren wat de staat van jouw website is op SEO-vlak. Hoe ziet Google jouw website, hoe goed ben je vindbaar? Ons kansenonderzoek geeft je inzicht in de online kansen die er voor jouw bedrijf liggen op het gebied van SEO.

We gebruiken onze speciale software en steekproeven om je website nauwkeurig te bekijken om zo op verschillende SEO-gebieden een concreet advies te kunnen geven over je website.

Bekijk de resultaten, werkwijze en volledige video’s.

Ga naar de cases

Vraag een gratis kansenonderzoek aan ter waarde van € 375,-

Vraag aan

SEO-analyse: waar letten we op?

Zoekmachine optimalisatie, of SEO, is geen exacte wetenschap. Google houdt zijn algoritmes geheim en geeft slechts richtlijnen over hoe je op je website rekening kunt houden met deze algoritmes.

Wat we echter wel weten, is dat zoekmachines altijd het belang van de zoeker vooropstellen. Dit principe keert steeds terug en neemt dus ook een centrale rol in bij zoekmachine optimalisatie.

De factoren waarop wij ons in onze analyse van jouw website focussen, zijn geselecteerd door SEO-specialisten die dagelijks met succes hun SEO-technieken toepassen en klanten beter vindbaar maken in de zoekmachines. Deze factoren zijn in te delen in drie categorieën: autoriteit, content en techniek.

Autoriteit

Hoe hoger de autoriteit van je website, hoe gemakkelijker het is om hoger in de zoekresultaten van de zoekmachine te komen.

Een hoge autoriteit krijg je door kwalitatieve backlinks, oftewel: het is van belang dat andere relevante websites naar jouw website verwijzen met een link. Hoe meer relevante websites dit doen, hoe hoger jouw autoriteit.

Een relevante website is een website die thematisch gezien duidelijk met jouw website in verband staat. Een backlink op een relevante website die bovendien ook zelf een hoge autoriteit heeft, is helemaal van grote waarde voor het opbouwen van een sterk backlinkprofiel van jouw website. Een sterk backlinkprofiel kun je actief opbouwen door aan Linkbuilding te doen.

De autoriteit van je website lichten we in het kansenonderzoek door op basis van je backlinkprofiel en de mate waarin je content het waard is om naar te linken.

Content

Met content wordt de inhoud van je website bedoeld. De kunst is om met goede, kwalitatieve content zowel je bezoekers als de zoekmachines tevreden te houden. Dit doe je door je bezoekers te bieden waarnaar zij op zoek zijn.

Google stelt zich tot doel om zijn gebruikers zo snel en zo goed mogelijk te voorzien van een antwoord op hun zoekvragen. Als jij je website voorziet van waardevolle content die een duidelijk antwoord geeft op vragen waarmee (be)zoekers kampen, levert dit je een goede positie op de resultatenpagina’s van zoekmachines op. Jouw goede content is namelijk precies wat Google zijn zoekers wil tonen.

Binnen ons kansenonderzoek nemen we op contentgebied de URL-structuur van je website, je zoekwoordengebruik en eventuele duplicate content onder de loep.

Techniek

Om je website goed te laten functioneren, is de techniek achter je website van groot belang. Google stelt zich tot doel zijn zoekers een goede gebruikerservaring te bieden. Een website met een matige techniek kan de gebruikerservaring van de bezoeker negatief beïnvloeden. Google staat dan ook negatief tegenover websites waarbij technische moeilijkheden het gebruikersgemak verkleinen.

Op technisch gebied bespreekt jouw kansenonderzoek bij DoubleSmart de snelheid, de al dan niet beveiligde verbinding en de gestructureerde data van jouw website.

Vraag een gratis kansenonderzoek aan ter waarde van € 375,-

Vraag aan

Ontmoet de SEO-specialisten

Dave Willemstein Dave Willemstein

Dave Willemstein

Hoewel hij in de online marketing werkt, heeft hij niets met smartphones. Is elk voorjaar een week uit de running, want moet dan carnaval vieren. Dave is als SEO-specialist gek op autoriteit en straalt dat ook uit: je kunt blind op hem vertrouwen, hij zet een indrukwekkend en kwalitatief backlinkprofiel voor je neer.

0182-342062 linkedIn
Sjoerd van de Giessen sjoerd-van-de-giessen

Sjoerd van de Giessen

Je mag hem midden in de nacht wakker maken voor een biertje met Bram Krikke. Ook als Bram Krikke er niet bij is, gaat een biertje er trouwens best in, bijvoorbeeld op een Europees terrasje. Sjoerd is (naast chef bier) SEO-specialist bij DoubleSmart en verbetert als geen ander de vindbaarheid van je website.

0182-342062 linkedIn
Colinda van der Leest Colinda van der Leest

Colinda van der Leest

Schrijft het liefst bombastische teksten over filosoferende konijnen, maar hier is weinig vraag naar. Wordt gelukkig ook blij van andere onderwerpen.Vindt het een sport om uiteenlopende schrijfstijlen te beheersen in haar rol als contentspecialist. Moet zich inhouden om niet in elke tekst een knipoog te verwerken, vermoedelijk omdat ze in real life niet kan knipogen.

0182-342062 linkedIn

Ook een gratis SEO-analyse?

Ons kansenonderzoek is jouw gratis SEO-analyse. Met deze analyse in de hand kun je gelijk concrete stappen nemen om de vindbaarheid van jouw website effectief te vergroten.

Ons kansenonderzoek geeft je duidelijk inzicht in je verbeterpunten en is geschreven in begrijpelijk Nederlands.

The only way is up! Wil jij ook je weg omhoog in Google vinden? Neem contact met ons op en geef ons het startsignaal voor jouw gratis analyse!

Inclusief gratis SEA-analyse!

Een SEO-analyse komt nooit alleen. Tenminste, die van ons niet.

We bieden je tegelijkertijd een SEA-analyse, die zit bij je SEO-analyse inbegrepen. Wij geloven namelijk in de effectiviteit van een uitgebalanceerde combinatie van SEO en SEA.

Waar wacht je nog op? Vraag gelijk je gratis kansenonderzoek aan!

SEO specialist - DoubleSmart

Vraag een gratis kansenonderzoek aan ter waarde van € 375,-

vraag aan

DoubleWeb: Onze partner in techniek

Technische verbeteringen aan de website worden uitgevoerd door DoubleWeb, ons zusterbedrijf. Met DoubleWeb heeft u technische specialisten binnen handbereik. Ga naar de website

Close