Loader

Bing Ads

Snel meer bezoekers met Bing Ads

Jouw Bing Ads advertenties snel online? Bel ons! We zetten enthousiast de perfecte campagne voor je op om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen bij jouw doelgroep.

 
Bing-Ads DoubleSmart

Lage adverteerkosten

Vind je adverteren via Google AdWords te prijzig? Adverteer via Bing! Zoekers via Bing geven 32% meer uit bij online aankopen via desktop dan gemiddelde kopers via internet.

Snel meer bezoekers

Adverteren is dé manier om snel meer bezoekers naar je website te krijgen. Wil je effectief adverteren via Bing Ads? We helpen je graag bij je campagne!

Flexibele overeenkomsten

Twijfel je over het uitbesteden van Bing Ads? Onze overeenkomsten zijn flexibel. Ben je niet tevreden over ons, dan kun je maandelijks je overeenkomst opzeggen.

Hoe werkt Bing Ads?

Als je op Bing Ads adverteert, kun je zelf kiezen bij welk publiek je je advertenties onder de aandacht wilt brengen. Dit doe je door zelf zoekwoorden te selecteren die relevant zijn voor jouw aanbod. Als een zoeker deze zoekwoorden gebruikt, krijgt hij jouw bijpassende advertentie te zien.

Dit is dus een doelgerichte manier van adverteren: je toont je advertenties enkel aan publiek dat actief interesse toont in jouw product of dienst. De zoeker ziet jouw advertentie op precies het juiste moment, namelijk op het moment dat hij naar jouw product op zoek is.

Bekijk de resultaten, werkwijze en volledige video’s.

Ga naar de cases

Vraag een gratis kansenonderzoek aan ter waarde van € 375,-

Vraag aan

Gericht adverteren

Bij Bing Advertising worden je advertenties geplaatst boven of rechts van de zoekresultaten op Bing, Yahoo en MSN. Je kunt je advertenties zo instellen dat ze op bepaalde tijden van de dag of dagen van de week worden getoond.

Daarnaast kun je je gewenste publiek selecteren aan de hand van bijvoorbeeld de geografische regio waarin de zoeker zich bevindt, of op basis van demografische gegevens.

Voordelen van Bing Ads

Adverteren via Bing Ads heeft verschillende voordelen.

  • De kosten van Bing Ads liggen lager dan die van AdWords, doordat Bing Ads minder gebruikers heeft en je dus met minder concurrentie te maken hebt.
  • Zoekers via Bing Network geven 32% meer uit aan online aankopen via hun computer dan de gemiddelde zoeker op het internet.
  • Bing Ads is te koppelen aan Google AdWords. Zo is je bereik met één enkele campagne groter, omdat je daarmee zowel via AdWords als via Bing Ads adverteert. Je hebt dus meer resultaat van je werk.
  • Als je Bing Ads koppelt aan Google AdWords en via beide platforms adverteert, bereik je zo’n 98% van het totale aantal zoekers.

Externe Batterij is dé online specialist in powerbanks. Zij beschikken over kwalitatief hoogwaardige externe batterijen voor het opladen van telefoons, tablets, computers en randapparatuur. DoubleSmart heeft een zoekmachine marketing strategie opgezet waardoor de omzet, uit zowel SEO als SEA, exponentieel is gestegen.

Online AdverterenOnline adverteren Zoekmachine AdverterenZoekmachine adverteren Zoekmachine OptimalisatieZoekmachine optimalisatie

Behaalde resultaten:

 

  • 408% groei in conversies via Google Ads
  • 72% groei in organisch verkeer
  • 96% groei in organische vertoningen

 

Wil je zien hoe we dit hebben gedaan? Lees dan de case!

Online AdverterenOnline adverteren Zoekmachine AdverterenZoekmachine adverteren Zoekmachine OptimalisatieZoekmachine optimalisatie

Van ’t Hof is één van de grootste makelaarskantoren met eigen NVM makelaars, taxateurs en hypotheek adviseurs, in regio Gouda. DoubleSmart is verantwoordelijk voor de begeleiding van de Google Adwords campagnes van Van ’t Hof.

Zoekmachine AdverterenZoekmachine adverteren

Vraag een gratis kansenonderzoek aan ter waarde van € 375,-

Vraag aan

Bing Ads uitbesteden aan DoubleSmart

DoubleSmart is Google Premier Partner, maar ook in Bing Ads zijn we thuis. Take a chance on us! We maken graag een succes van jouw campagne op Bing Ads.

Wil je graag eerst eens weten wie je voor je hebt? Dat kan natuurlijk. Bekijk onze Over ons-pagina en lees op de pagina Missie en visie waar wij voor staan.

Sjoerd van de Giessen sjoerd-van-de-giessen

Sjoerd van de Giessen

Je mag hem midden in de nacht wakker maken voor een biertje met Bram Krikke. Ook als Bram Krikke er niet bij is, gaat een biertje er trouwens best in, bijvoorbeeld op een Europees terrasje. Sjoerd is (naast chef bier) SEO-specialist bij DoubleSmart en verbetert als geen ander de vindbaarheid van je website.

0182-342062 linkedIn
Remco Zuidbroek Remco Zuidbroek

Remco Zuidbroek

Heeft een hekel aan een bureau vol zooi, maar betrapt zich er steeds op dat hij het minst opgeruimde bureau heeft van het stel. Gelukkig beschikt hij over een flinke portie strategisch inzicht in bedrijfsprocessen, wat hij moeiteloos toepast op zowel zijn bureausituatie als op de online marketingstrategie van klanten.

0182-342062 linkedIn
Dave Willemstein Dave Willemstein

Dave Willemstein

Hoewel hij in de online marketing werkt, heeft hij niets met smartphones. Is elk voorjaar een week uit de running, want moet dan carnaval vieren. Dave is als SEO-specialist gek op autoriteit en straalt dat ook uit: je kunt blind op hem vertrouwen, hij zet een indrukwekkend en kwalitatief backlinkprofiel voor je neer.

0182-342062 linkedIn
Twee seo experts die bezig zijn het zoekmachine optimalisatie achter een computer

Vraag een gratis kansenonderzoek aan ter waarde van € 375,-

Vraag aan

DoubleWeb: Onze partner in techniek

Technische verbeteringen aan de website worden uitgevoerd door DoubleWeb, ons zusterbedrijf. Met DoubleWeb heeft u technische specialisten binnen handbereik. Ga naar de website

Close