Loader

Wat is Linkbuilding?

Online marketing begrippen
 
Online Marketing Begrippen

Google bepaalt de populariteit van de website of webpagina aan de hand van zogenaamde backlinks. Een webpagina met veel backlinks is waardevoller voor een keyword en komt hoger in de resultaten naarmate er meer relevante links zijn. De achterliggende gedachte hiervan is dat waardevolle informatie vaker gedeeld wordt op het internet. Staan er dus veel links naar een bepaalde website of pagina? Dan is de informatie die hier op te vinden is waarschijnlijk een stuk interessanter voor de gebruiker van Google.

Linkbuilding is een manier om de website populair te maken voor Google en draagt bij aan een goede vindbaarheid van de website. Een ander voordeel van linkbuilding is dat de website meer onder de aandacht komt van de potentiële klant. Relevantie staat in een linkbuilding campagne van DoubleSmart namelijk ten allen tijde centraal. Een goede campagne levert hogere posities op in Google en meer bezoekers via andere bronnen op het web. Het verbeteren van de autoriteit is een standaard onderdeel van de zoekmachine optimalisatie campagnes van DoubleSmart.

Je kunt linkbuilding uitbesteden of zelf doen. Linkbuilding kan op diverse manieren plaatsvinden, dit is voor iedere website verschillend. Dit is ook de reden waarom we je graag op maat adviseren over de mogelijkheden.

Quick scan

Ontdek binnen één minuut de knelpunten van uw website en weet waar de kansen liggen voor uw onderneming. Met deze vrijblijvende SEO scan analyseert u uw website op meer dan 150 punten, daarnaast krijgt u inzage in hoe de punten verbeterd kunnen worden.

Direct, online een complete analyse met diverse tips en feiten over de zoekmachine optimalisatie van uw website.

 
Online kansenonderzoek

Meer weten over online marketing? Bekijk alle begrippen. Terug naar de begrippenlijst

DoubleWeb: Onze partner in techniek

Technische verbeteringen aan de website worden uitgevoerd door DoubleWeb, ons zusterbedrijf. Met DoubleWeb heeft u technische specialisten binnen handbereik. Ga naar de website

Close