Gratis Kansenonderzoek t.w.v. € 375,-
90% van de bedrijven laat online groei kansen liggen.

Reactie binnen 1 werkdag
Concreet stappenplan
Telefonisch toegelicht t.o.v. jouw doelstellingen

Meer websiteverkeer

Met goede SEO teksten trek je meer bezoekers naar je website, geef je de doelgroep de antwoorden die ze zoeken en bind je meer klanten aan jouw bedrijf of merk.


Voor Google én mens

SEO teksten zijn zowel goed te begrijpen voor de zoekmachine als aantrekkelijk voor de menselijke lezer. Ze zijn goed vindbaar en lezen lekker weg. Win-win!


Meetbaar en transparant

Bij DoubleSmart hechten we veel waarde aan eerlijkheid. Samen met jou stellen we concrete, meetbare doelen op en we houden je continu op de hoogte van de voortgang.

Wat doet een SEO tekstschrijver?

Een SEO tekstschrijver schrijft webteksten die goed vindbaar zijn in zoekmachines, zoals Google en Bing. SEO staat voor search engine optimization oftewel zoekmachine optimalisatie. Met een SEO tekst gaat jouw website dus sneller hoog in Google ranken dan met een reguliere webtekst. En dat betekent: meer websitebezoekers en meer omzet.

Elke tekstschrijver is goed in mooie, leesbare teksten neerpennen. Anders zou hij zich waarschijnlijk geen tekstschrijver durven noemen. Maar wat als die prachtige teksten niet gelezen worden? Juist: dan heb je er helemaal niets aan. Daarom bestaan er SEO tekstschrijvers: die verenigen talige schoonheid met de praktische eisen die zoekmachines aan content stellen.

Onder de taken van een SEO tekstschrijver valt niet alleen het letterlijke schrijven van de tekst. Hij voert bijvoorbeeld ook zoekwoordenonderzoek uit, zodat hij weet voor welke zoekopdrachten hij de tekst moet optimaliseren. En nadat de pagina online is gezet, houdt hij de prestaties ervan nauwgezet in de gaten. Doet de tekst het goed? Of kan er nog wat aan verbeterd worden? Zijn er nog aanvullende vragen vanuit de doelgroep die beantwoord kunnen worden in de tekst? Om de zoveel tijd kijkt een SEO tekstschrijver zijn teksten nog eens kritisch door en voert optimalisaties uit, zodat de posities in de zoekmachine vastgehouden of zelfs verhoogd worden.

Vraag een gratis kansenonderzoek aan ter waarde van € 375,-

In 5 stappen naar meetbaar meer klanten met SEO teksten

We doen je geen voorstel zonder dat we weten hoe jouw website nu presteert. Met een kansenonderzoek brengen we deze prestaties in kaart, zodat we een voorstel op maat kunnen maken. Zo leggen we de basis voor een goede samenwerking en een winstgevende SEO campagne.

Iedereen kan schrijven… Toch?

De tekst op deze webpagina is geschreven door iemand met schrijfervaring en taalgevoel. Je merkt het vanzelf: de zinnen lopen lekker en zijn van afwisselende lengte. De woordkeuze is gevarieerd. En als het goed is, zul je nergens in deze tekst een d/t-fout kunnen spotten.

Tekstschrijven voor online is iets anders dan wat willekeurige woordjes het wereldwijde web op slingeren. In de overvloed van content moet jouw tekst ertussenuit springen. Daarom is het belangrijk om een unieke tekst neer te zetten met een consistente, herkenbare tone of voice en geen grammaticale kronkels of spelfoutjes die makkelijk vermeden hadden kunnen worden. Een professionele tekstschrijver tovert kurkdroge informatie om in een sappig stuk content, waar je doelgroep van gaat likkebaarden.

Iedereen kan SEO trucjes toepassen… Toch?

De tijd dat zoekmachine optimalisatie makkelijk was, is al jarenlang vervlogen. Het algoritme van zoekmachines heeft een ware evolutie doorgemaakt en ook de internetgebruiker is een stuk slimmer geworden. Dus nee: SEO gaat veel verder dan wat goedkope trucjes. Zoekmachine optimalisatie is een vak waar je wel wat aandacht aan mag besteden als je serieuze resultaten wilt behalen. Gelukkig hebben hebben we daar SEO-specialisten voor.

Een SEO tekstschrijver heeft ook een gedegen basis in zoekmachine optimalisatie en werkt vaak intensief samen met SEO-specialisten. Er is immers veel om rekening mee te houden: geschikte zoekwoorden om te targetten, zoekvolume, zoekintentie, doelgroepanalyse, concurrentie op de zoekresultatenpagina… Als je niet bekend bent in de wereld van SEO, kan dat allemaal behoorlijk overweldigend overkomen.

Een SEO tekstschrijver vindt de balans

Teksten die zowel goed leesbaar als goed vindbaar zijn? Een SEO tekstschrijver maakt het waar. Doordat hij weet hoe hij een tekst aantrekkelijk maakt voor de menselijke lezer én begrijpelijk maakt voor de zoekmachine-robots, bewandelt hij met flair de gulden middenweg. Het is namelijk een achterhaald idee dat SEO teksten onleesbare misbaksels zijn, of dat tekstuele hoogstandjes nooit hoger zullen ranken dan de 100e pagina van Google.

Beter vindbaar met goede SEO webteksten.

Het doel van SEO webteksten laten schrijven is niet alleen meer websiteverkeer genereren, maar ook het omzetten van die bezoekers in leads of klanten. Door conversiegericht te schrijven (iets waar een gespecialiseerde SEO copywriter met name heel goed in is) trek je potentiële klanten sneller over de streep om te converteren. Bijvoorbeeld door een aankoop te doen of een contactformulier in te sturen. Een SEO tekstschrijver werkt hiervoor nauw samen met een expert in conversie optimalisatie. Samen zorgen ze ervoor dat de conversieratio van je website stijgt en dat je dus niet alleen meer bezoekers op je website krijgt, maar dat je daar ook relatief meer leads en klanten uit haalt.

Vraag een gratis kansenonderzoek aan ter waarde van € 375,-

SEO teksten laten schrijven

Gemotiveerd om aan de slag te gaan met SEO teksten schrijven? Mooi, want je kunt er veel resultaat mee boeken. Maar het kan zijn dat de motivatie je al sneller dan je hoopte in de schoenen zakt. Het kan een behoorlijke operatie worden om je te verdiepen in SEO, taalgevoel te kweken en op peil te houden, concurrentie- en doelgroepanalyses toegespitst op online uit te voeren, regelmatig kwalitatieve content te creëren en ondertussen ook gewoon je onderneming te bestieren.

Daarom is het slim om je SEO teksten te laten schrijven door een professionele SEO tekstschrijver. Die weet wat jouw website nodig heeft én duikt met plezier je branche in om de beste teksten neer te kunnen zetten. De specialist doet waar hij goed in is, zodat jij je ook kunt bezighouden met waar jíj goed in bent.

De SEO tekstschrijvers van DoubleSmart staan voor je klaar

Wil je scoren in de zoekmachine, meer conversies binnenhalen en content van goede kwaliteit op je website hebben? Dan ben je bij online marketing bureau DoubleSmart aan het juiste adres. Om preciezer te zijn: bij onze ervaren SEO tekstschrijvers. Die helpen je graag.

We gaan natuurlijk niet als een kip zonder kop teksten pompen als je bij ons aanklopt. Nee, we doen het aanvankelijk rustig aan. Vergelijk het met een eerste date: onze specialisten maken eerst even goed kennis met jou, je bedrijf en je branche. Wat zijn je online marketing doelstellingen? Op welke doelgroep focus jij je? Wat is je tone of voice en welke verwachtingen heb je van ons?

Is de briefing helder? Dan gaan we in de volgende versnelling. We schrijven SEO teksten voor je die je meetbaar meer klanten opleveren, zoals landingspagina’s en interessante blogs. Welke typen content we precies voor je schrijven, is afhankelijk van jouw wensen en de branche waarin je je bevindt.

SEO teksten laten schrijven als onderdeel van online strategie

Bij DoubleSmart kun je terecht voor nog meer online marketing diensten dan SEO tekstschrijven. We zijn ook behoorlijk bedreven in de andere takken van SEO (zoals on-page optimalisatie en linkbuilding) en hebben aardig wat kennis in huis over zoekmachine adverteren en social media marketing.

Met een holistische online marketing strategie kun je de impact van de werkzaamheden exponentieel laten groeien. SEO webteksten zijn, vooral in branches met hoge concurrentie, vaak niet sterk genoeg om in hun eentje je website naar een hoger niveau te tillen. Maar combineer het met andere SEO-inspanningen en je zult zien dat je pagina’s zullen stijgen in de zoekmachine en je teksten steeds meer lezers trekken en leads genereren. Ook zin in online groei? Neem dan contact met ons op, want wij staan al in de startblokken om jouw ambities waar te maken.

Gratis kansenonderzoek t.w.v. € 375,-
90% van de bedrijven laat online groei kansen liggen.

Reactie binnen 1 werkdag
Concreet stappenplan
Telefonisch toegelicht o.b.v. jouw doelstellingen

Wat klanten zeggen

Frank Boon

29-06-2020
DoubleSmart heeft me perfect geholpen om inzichtelijk te krijgen waar mijn grootste winst zit in online aanwezigheid. Geweldig hoe ze de tijd nemen, overal voor je induiken en met concrete voorstellen komen. Op basis van hun voorstel ben ik druk bezig om mijn Google aanwezigheid flink te verhogen. Goud waard!

Hans van der Linden

13-11-2019

Inmiddels hebben we meerdere Adwords, Shopping, Display en Social campagnes ondergebracht bij DoubleSmart. Je bent geen nummer maar een klant die de persoonlijke aandacht krijgt die je verwacht. Er wordt geluisterd naar wensen en maatwerk is geen enkel probleem. Duidelijke communicatie en heldere rapportages. Een absolute aanrader!

Alexander

15-05-2018

Wij zijn al een paar jaar tevreden klant bij DoubleSmart en we worden nog steeds regelmatig aangenaam verrast door de pro-actieve houding en service van DoubleSmart. Daarnaast zijn de resultaten gewoon heel goed. DoubleSmart is een aanrader!!

Maikel Thijssen

12-12-2018

Prettige ervaringen met dit bedrijf, vol met mensen die echt kennis van zaken hebben. De samenwerking gaat super. Ik kan het iedereen aanbevelen.

Tony Bergsma

14-07-2020

Tony Bergsma – Vanuit Ubisoft zijn we erg tevreden met de samenwerking. Op alle facetten scoort het bedrijf erg hoog. Resultaat, service, communicatie etc.

Tijd voor een contactmoment?

Veelgestelde vragen over SEO tekstschrijven

Wat is SEO tekstschrijven?

SEO tekstschrijven houdt in dat je webteksten schrijft die bedoeld zijn om hoge posities te veroveren in zoekmachines zoals Google. SEO staat namelijk voor search engine optimization oftewel zoekmachine optimalisatie. Een goede SEO tekst is zowel goed leesbaar voor de menselijke consument als makkelijk te begrijpen voor de zoekmachine-robots.

Omdat het je meetbaar meer klanten oplevert. Door je website te vullen met SEO teksten van hoge kwaliteit, trek je meer relevante bezoekers, geef je je doelgroep de oplossingen waar ze naar zoeken én realiseer je meer leads en klanten.

Een professionele SEO tekstschrijver is gespecialiseerd in het creëren van content die het goed doet in de zoekmachine. Hij bewandelt met flair de gulden middenweg tussen de behoeften van de menselijke lezer en de wensen van het algoritme van de zoekmachine. Als je een SEO tekstschrijver inschakelt voor jouw websitecontent, weet je zeker dat er mooie, conversiegerichte teksten geschreven worden die veel potentie hebben om hoog in Google te scoren.

SEO teksten schrijven kan een echte tijdslurper zijn. Je bent namelijk niet alleen bezig met het letterlijk neerpennen van de woorden, maar je moet je bijvoorbeeld ook verdiepen in SEO, je taalgevoel opvijzelen en concurrentie- en doelgroepanalyses uitvoeren. En ondertussen is het natuurlijk ook de bedoeling dat je je onderneming gewoon blijft leiden. Resultaat: je besteedt veel tijd aan iets wat je passie niet is, en bovendien lukt het je waarschijnlijk niet om alles eruit te halen wat erin zit. Heb jij dat gevoel ook, of wil je dat gevoel voorkomen? Laat dan je SEO teksten schrijven door een ervaren expert. Die ontzorgt jou op dit gebied, zodat jij je gewoon bezig kunt houden met je eigen passie. De SEO tekstschrijvers van DoubleSmart zijn je graag van dienst. Spreken we je binnenkort eens?

SEO Tekstschrijver SEO Tekstschrijver