Loader

Wat betekent Contentmarketing?

Online marketing begrippen
 
Online Marketing Begrippen

Content marketing is een vorm van marketing waarbij diverse soorten content wordt aangeboden met als doel te communiceren met (potentiële) klanten. Het doel is daarbij niet primair om iets te verkopen, maar slechts om een bedrijf onder de aandacht te brengen en om loyaliteit te kweken. Nog een zeer groot voordeel van content marketing: het algoritme van de zoekmachines zijn er dol op, gebruikers van een zoekmachine zijn namelijk per definitie op zoek naar content. Veel content op een website draagt bij aan een goede vindbaarheid in Google.

Die content binnen contentmarketing kan vervolgens bestaan uit nieuws, blogs, video’s, rapporten, enzovoorts. Eén van de bekendste en leukste voorbeelden van contentmarketing is van Blendtec. Dit bedrijf startte de serie “Will it Blend”op YouTube. In de zeer vermakelijke video’s was te zien hoe sterk de blenders waren. Van knikkers tot iPads: niets overleefde de kracht van de blenders.

Quick scan

Ontdek binnen één minuut de knelpunten van uw website en weet waar de kansen liggen voor uw onderneming. Met deze vrijblijvende SEO scan analyseert u uw website op meer dan 150 punten, daarnaast krijgt u inzage in hoe de punten verbeterd kunnen worden.

Direct, online een complete analyse met diverse tips en feiten over de zoekmachine optimalisatie van uw website.

 
Online kansenonderzoek

Meer weten over online marketing? Bekijk alle begrippen. Terug naar de begrippenlijst

DoubleWeb: Onze partner in techniek

Technische verbeteringen aan de website worden uitgevoerd door DoubleWeb, ons zusterbedrijf. Met DoubleWeb heeft u technische specialisten binnen handbereik. Ga naar de website

Close