Wij zijn één van FD Gazellen van 2017!

Datum: oktober 18, 2017, Auteur: Remco, Categorie: Nieuws

Voor het veertiende jaar op rij reikt het Financieel Dagblad awards uit aan de snelst groeiende bedrijven in Nederland en voor het eerst is DoubleSmart een van deze Gazellen. Namens het team van DoubleSmart willen we alle klanten en relaties bedanken. Bedankt voor de samenwerking en jullie bijdrage in dit succes.

De deelname aan de FD Gazellen maakt ons trots. Het laat ons zien dat kwaliteit en groei hand in hand kunnen gaan. Tegelijkertijd verandert niets aan onze visie om de klant centraal te laten staan in onze dienstverlening. Ook voor de komende periode willen we ons daarom ten volle inzetten voor onze klanten!

Wat zijn de FD Gazellen awards?

De FD Gazellen awards zijn een initiatief van het Financieel Dagblad en Company.info. Bedrijven die in 3 achtereenvolgende boekjaren een groei hebben gerealiseerd maken kans op een nominatie. De awards worden op dinsdag 14 november uitgereikt.

Wij zijn één van FD Gazellen van 2017! Wij zijn één van FD Gazellen van 2017! 2020-11-17
DoubleSmart
DoubleSmart Remco

Auteur

Remco

Deze project- en accountmanager wordt enthousiast van commercieel te maken ideeën. Zijn nieuwste idee is om als volwassene ook gewoon op een railrunner de trein in te gaan (zeker commercieel interessant). Was graag piloot geworden en heeft dat bevlogene en die liefde voor grote hoogten gelukkig vast weten te houden: is gek op ondernemen en helpt jou als klant de hoogte in met weloverwogen adviezen over je online kansen.