DoubleSmart op nummer 4 in de Emerce100!

Datum: april 16, 2019, Auteur: Rick, Categorie: Nieuws
Emerce 100 lijst

Afgelopen oktober hebben we voor het tweede jaar op rij een FD Gazellen Award in ontvangst mogen nemen en afgelopen week kregen wij te horen dat DoubleSmart vierde is geworden in de Emerce100 in de categorie Bureaus en de subcategorie Digital Marketingbureaus Klein. De Emerce100 is een lijst met de beste bedrijven in e-business. Wij zijn uiteraard ontzettend trots op onze veroverde plek en leggen je in dit blogartikel uit hoe de Emerce100-lijsten tot stand komen.

Categorieën Emerce100

In totaal zijn er vijf gebieden waaruit bedrijven worden beoordeeld. Deze gebieden zijn:

  • Bureaus
  • E-business Services
  • Media & Advertising
  • Software
  • Venture

Binnen bovengenoemde gebieden zijn er verschillende categorieën waar lijsten voor worden gemaakt. Op die manier krijgen kleinere bedrijven een kans om op de lijst te komen. Dit jaar deden er namelijk 759 bedrijven mee aan het onderzoek naar hun imago en zo ook DoubleSmart, die op een door Emerce benoemde toplijst staat. De toplijst waarop DoubleSmart vierde is geworden, is Digital Marketingbureaus Klein. Deze lijst valt binnen het eerste gebied, Bureaus.

Onderzoek Emerce100

Het onderzoek van Emerce wordt uitgevoerd door marktonderzoeksbureau Motivaction. Zij onderzoeken het imago van de verschillende bedrijven op basis van vier onderstaande criteria.

  • Kennis/knowhow
  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Betrouwbaarheid
  • Flexibiliteit

Voor de criteria gaven de respondenten een score van 1 tot 7. Een score van 1 is zeer slecht en een score van 7 is zeer goed. De uitslag van het onderzoek is dan ook een score van 1 tot 7 sterren. DoubleSmart scoorde op basis van dit onderzoek 5,5 sterren waarmee wij een mooie vierde plaats op de Emerce100-lijst behalen.

Groei voor DoubleSmart

Wij zijn ontzettend blij dat er zo veel waardering voor ons werk is en gaan dan ook graag, hard aan de slag voor onze klanten. Hard werken doe je samen en daarom blijft ons team groeien, wat ervoor zorgt dat wij deze zomer verhuizen naar de binnenstad van Gouda. Ook in Gouda blijven we ons focussen op onze specialismen:

Voor alle ontwikkelingen rondom onze werkzaamheden en de verhuizing, kun je onze Facebook in de gaten houden, of van de zomer eens een kijkje komen nemen. Wij trakteren op koffie.

DoubleSmart op nummer 4 in de Emerce100! DoubleSmart op nummer 4 in de Emerce100! 2022-11-21
DoubleSmart
DoubleSmart