Download jouw gratis SEO Checklist!
46 checks voor ijzersterke SEO vriendelijke content

Direct gratis in je mailbox
2.400 marketeers en ondernemers gingen je voor
Wekelijks de beste content in je mailbox

TruQu is een onafhankelijk platform voor recensies en beoordelingen van professionals. Het doel van dit platform is het verbeteren en onderscheiden van professionals, en het vergelijken en evalueren voor organisaties. Het betreft een cloud based dienst die zich richt op consultants, project managers en sales en marketing professionals. Wat is TruQu en waar kan deze software voor gebruikt worden?

Wat is TruQu?

TruQu is een Nederlands bedrijf dat zich richt op professionals wereldwijd. Het bedrijf profileert zich momenteel als een digitale coach die professionals helpt om te leren en ontwikkelen. Op verschillende manieren wordt gewerkt aan het leggen van verbanden tussen bedrijven, teams en werknemer. De software is ontwikkeld om de doelen, feedback en reflectieverslagen met elkaar in relatie te brengen, daarnaast wordt deze data gekoppeld aan leer- en ontwikkelingsprogramma’s. Er wordt onderscheid gemaakt tussen verschillende sectoren:

  • MKB
  • Onderwijs
  • Advocatuur
  • Consultants

Naast het web platform zijn er ook apps voor Android en Apple iOS beschikbaar. TruQu begon als crowdfunding campagne via Symbid, met als doel een gratis te gebruiken platform neer te zetten voor professionals met betaalde diensten voor organisaties. Momenteel is het een betaalde dienst met een gratis proefperiode. Via de website kunnen gebruikers op TruQu inloggen. Het is niet mogelijk het platform te gebruiken zonder registratie.

Hoe werkt het product?

De betekenis van TruQu valt het beste uit te leggen door de basiskenmerken te beschrijven:

  • Het is een laagdrempelige performance tool die medewerkers in staat stelt hun ontwikkeling in eigen hand te nemen.
  • Iedere medewerker ontwikkelt een persoonlijk digitaal dossier.
  • Er zijn geautomatiseerde tools voor leidinggevenden gericht op talent management.
  • Via een tijdlijn is het mogelijk om structuur te geven aan de cyclus.

Door vragen te formuleren vanuit meerdere invalshoeken is het mogelijk om een 360 graden verslag samen te stellen. Er kunnen personen uit het netwerk worden toegevoegd. Zowel medewerkers als coaches kunnen een reflectieverslag starten.

Regelmatig delen we inhoudelijke kennisvideo’s op YouTube.
Volg ons op Instagram voor minder officiële posts.
Blijf op de hoogte via LinkedIn van blogs en zakelijk nieuws.
Volg ons op Facebook.

Al onze begrippen

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z