Download jouw gratis SEO Checklist!
46 checks voor ijzersterke SEO vriendelijke content

Direct gratis in je mailbox
2.400 marketeers en ondernemers gingen je voor
Wekelijks de beste content in je mailbox

Google bepaalt de populariteit van de website of webpagina aan de hand van zogenaamde backlinks. Een webpagina met veel backlinks is waardevoller voor een keyword en komt hoger in de resultaten naarmate er meer relevante links zijn. De achterliggende gedachte hiervan is dat waardevolle informatie vaker gedeeld wordt op het internet. Staan er dus veel links naar een bepaalde website of pagina? Dan is de informatie die hier op te vinden is waarschijnlijk een stuk interessanter voor de gebruiker van Google.

Linkbuilding is een manier om de website populair te maken voor Google en draagt bij aan een goede vindbaarheid van de website. Een ander voordeel van linkbuilding is dat de website meer onder de aandacht komt van de potentiële klant. Relevantie staat in een linkbuilding campagne van DoubleSmart namelijk ten allen tijde centraal. Een goede campagne levert hogere posities op in Google en meer bezoekers via andere bronnen op het web. Het verbeteren van de autoriteit is een standaard onderdeel van de zoekmachine optimalisatie campagnes van DoubleSmart.

Je kunt linkbuilding uitbesteden of zelf doen. Linkbuilding kan op diverse manieren plaatsvinden, dit is voor iedere website verschillend. Dit is ook de reden waarom we je graag op maat adviseren over de mogelijkheden.

Volg ons online

Regelmatig delen we inhoudelijke kennisvideo’s op YouTube.
Volg ons op Instagram voor minder officiële posts.
Blijf op de hoogte via LinkedIn van blogs en zakelijk nieuws.
Volg ons op Facebook.

Al onze begrippen

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z