Team 217, jullie zijn te gek!

Datum: juni 10, 2014, Auteur: Rick, Categorie: Nieuws
Team 217

Team 217 van de Roparun is gisteren rond de klok van 14:00 door familie en vrienden verwelkomd op de Coolsingel in Rotterdam. Het team dat zaterdagmiddag vertrok vanuit Parijs heeft een run van extremen achter de rug. De temperatuur in Parijs was liefst 30 graden Celsius, waardoor de lopers en fietsers nauwelijks verkoeling konden vinden. De drukkende warmte resulteerde in heftige onweers- en hagelbuien en werd wederom opgevolgd door drukkende warmte.

Toch lieten de teamleden zich niet van de wijs brengen en dat resulteerde dus in een prestatie van wereldklasse! De opbrengst van de Roparun komt ten goed aan de verschillende stichtingen en instituten die zich inzetten voor mensen met kanker. Dit maakt de Roparun een uniek, maar tegelijkertijd emotioneel evenement. We zijn er als DoubleSmart dan ook trots op dat we dit geweldige team hebben mogen ondersteunen.

Na 47 uur lopen, fietsen en vooral afzien was de klus geklaard. Lopers, fietsers, chauffeurs, verzorgers en alle andere betrokken, gefeliciteerd! We zijn trots op jullie!

Team 217, jullie zijn te gek! Team 217, jullie zijn te gek! 2020-11-17
DoubleSmart
DoubleSmart Rick

Auteur

Rick

And here’s to you Expeditie Robinson: Rick wil meedoen! Hij regelt wel gelijk internet en opent een kantoor aan huis, want denken in mogelijkheden is zijn specialisme. Wij zien hem wel als Robinson: deze online marketingheld is een echte motivator en optimizer. Wordt wild van LEGO en slaagt er ook voor onze klanten in om alle marketingbouwstenen slim te combineren tot een superstrak resultaat.