Loader
Bel ons, ja, vandaag nog! 0182 342 062
 

Team 217, jullie zijn te gek!

Geschreven door , op 10 juni 2014, in Nieuws

Team 217

Team 217 van de Roparun is gisteren rond de klok van 14:00 door familie en vrienden verwelkomd op de Coolsingel in Rotterdam. Het team dat zaterdagmiddag vertrok vanuit Parijs heeft een run van extremen achter de rug. De temperatuur in Parijs was liefst 30 graden Celsius, waardoor de lopers en fietsers nauwelijks verkoeling konden vinden. De drukkende warmte resulteerde in heftige onweers- en hagelbuien en werd wederom opgevolgd door drukkende warmte.

Toch lieten de teamleden zich niet van de wijs brengen en dat resulteerde dus in een prestatie van wereldklasse! De opbrengst van de Roparun komt ten goed aan de verschillende stichtingen en instituten die zich inzetten voor mensen met kanker. Dit maakt de Roparun een uniek, maar tegelijkertijd emotioneel evenement. We zijn er als DoubleSmart dan ook trots op dat we dit geweldige team hebben mogen ondersteunen.

Na 47 uur lopen, fietsen en vooral afzien was de klus geklaard. Lopers, fietsers, chauffeurs, verzorgers en alle andere betrokken, gefeliciteerd! We zijn trots op jullie!

Meer weten? Lees meer over Nieuws

3 Reacties

 1. Sonja schreef:

  Remco, het was erg fijn dat je er bij was. Je hebt super gelopen, ondanks de geringe trainingen. Volgend jaar gewoon weer hoor! 🙂

 2. Roy schreef:

  Bedankt voor alles Remco zonder jou was het niet gelukt!!!! Top man!! Hopelijk ben je er volgend jaar weer bij!

 3. Bernadette schreef:

  Hoi Remco,

  super dat je erbij was en je snel, zo heb ik het tenminste ervaren, je thuis voelde in het team. Super gelopen en gefietst en ja mijn kilometerteller wordt voor het volgend jaar nog even goed nagekeken. Hopelijk ben jij er volgend jaar ook weer bij!!!!

Stel een vraag, of ga met ons in discussie!

Heb je specifieke vragen over de inhoud van dit artikel? Of wil je gewoon je mening delen over dit onderwerp? Voel je vrij een reactie achter te laten, we gaan graag met je in discussie!