Vraag gratis een sneak preview aan
Zet je (online) marketing op zijn kop!

Direct gratis in je mailbox
Integrale kijk op de klantreis binnen jouw bedrijf
Blijf stappen zetten in jouw (online) marketing

Koploper in je branche dankzij de bottom-up approach

Hoe weet je waar je de aandacht op moet focussen? Was er maar een strategie waarmee die focus en de juiste keuzes komen bovendrijven, net als bij het invullen van een eenvoudige checklist. Nou, precies die gewenste strategie kan je met het komende boek in handen hebben. In de hoofdstukken van het boek kom je stap voor stap tot een praktisch stappenplan dat specifiek voor jouw bedrijf geldt. Zo weet je voortaan waar je de vinkjes moet plaatsen om steeds weer een nieuwe stap te zetten en betere resultaten met jouw (online) marketing te behalen. Het startpunt is heel simpel: jouw klanten en de unieke propositie van jouw bedrijf.

Schrijf je in voor de sneak preview

Je bent dan ook meteen op de hoogte als het boek wordt uitgebracht! Wat wil je nog meer?

Jij bent er tenslotte klaar voor om je marketing strategie te boosten. Maar dan wel graag een strategie die meetbaar meer oplevert dan die kost.
Verdiep je in de mogelijkheden die marketing biedt, in de beschikbare kanalen en de adviezen binnen je netwerk.
Zo beland je in een eindeloze zee vol mogelijkheden…

Schrijf je dus direct in, ontvang de sneak preview in jouw inbox en zorg ervoor dat je als allereerste op de hoogte bent.

 

Sneak preview boek: ‘Zet je (online) marketing op zijn kop!’ Sneak preview boek: ‘Zet je (online) marketing op zijn kop!’