De basis voor een succesvolle samenwerking

Heb je ambitie om te groeien en online successen te halen? Dan ben je bij ons aan het goede adres. We houden van aanpakken, kansen spotten én kansen grijpen, maar bereiden ons altijd goed voor op een nieuw project. Daardoor verzekeren we onszelf én jou ervan dat de door ons behaalde resultaten meetbaar zijn. En op meetbare resultaten kun je goed voortbouwen om nog betere resultaten te behalen. Win-win dus!

Onze werkwijze bestaat uit verschillende stappen, waarin we steeds een beetje dichter bij je bedrijfsdoelstellingen komen. We zorgen voor een sterk fundament waarop we structurele groei gaan neerzetten. Hieronder lees je meer over wat je kunt verwachten als je met ons in zee gaat.

1. Kansenonderzoek

We starten met het uitvoeren van een kansenonderzoek. Hierin analyseren we je website van a tot z en spotten we snel waar je kansen laat liggen voor je online marketing.

Als je het formulier voor een kansenonderzoek invult, bellen we je binnen één werkdag terug en bespreken we je huidige strategie en de middelen die beschikbaar zijn voor online marketing. Als we denken dat je we kunnen helpen, voeren we het onderzoek uit. Wist je dat we dat gratis doen?

2. Actieplan

De online kansen die je nog niet benut spreken we graag persoonlijk met je door. Ook doen we je een voorstel voor een samenwerking. Dit voorstel bestaat uit een concreet actieplan waarin we uiteenzetten hoe we samen je online succes kunnen vergroten.

In het actieplan staat een scope van het TeamSMART-model, een transparant financieel overzicht van de verwachte investering en een visuele weergave van de fases in het See, Think, Do, Care-model waarmee we aan de slag gaan.

3. Kick-off & strategie

Akkoord? Akkoord! We gaan voor een succesvolle samenwerking. In deze fase breiden we het actieplan uit en zetten het om in een concrete online strategie. Dit is het fundament waarop we de komende maanden onze werkzaamheden gaan uitvoeren.

Zo werken we de doelgroep uit, voeren een uitgebreid zoekwoordenonderzoek uit, doen een technische scan van je website en stellen SMART doelstellingen op. Ook schetsen we een plan van aanpak vol met concrete taken die we de komende 90 dagen gaan oppakken. Wel zo duidelijk.

4. Onboarding

Vervolgens zorgen we ervoor dat alle software en tools optimaal zijn ingericht. In de strategie hebben we samen bepaald wat DoubleSmart voor je inricht, bijvoorbeeld Google Analytics, Search Console, Google Ads en je website zelf.

Doordat we de werkzaamheden zorgvuldig voorbereiden tijdens de onboardingfase, hebben we tijdens het samenwerkingstraject altijd helder wat de opbrengsten van onze efforts zijn. Ook jij kunt via het dashboard 24/7 inzien hoe het staat met de doelstellingen.

5. Uitvoering

Het startschot is gegeven! Tijd om aan de slag te gaan met structurele groei realiseren voor je website en je bedrijf. We werken in sprints van 90 dagen, en elke maand krijg je van ons een uitgebreide rapportage van de behaalde resultaten en de uitgevoerde werkzaamheden. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.

Moeten we snel bijsturen? Wil je zo snel mogelijk opschalen vanwege de positieve resultaten? Geen probleem: door de korte sprints en kortere lijntjes kunnen we snel schakelen, zodat we optimale resultaten blijven behalen. Uiteraard geven wij ook regelmatig advies over kansen die we spotten en mogelijke nieuwe plannen.

Staat de werkwijze jou aan? Bel mij gerust op!
Werkwijze Werkwijze